Ildikó, Kata és Norina!
Nagyon szívesen a videókat is, a feliratokat is és a feltöltést is, ami Nelli érdeme.
Ki gondolta, hogy ez a Yi Bei által készített rajz, mennyire nagy hatással lesz egy
másik lány életére:

csip írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm az 1-5.rész feliratát! Eddig még mindig tetszett a sorozat választásod!
Boldog Karácsonyt Kívánok!
mato írta:Kedves Rita!
Nagyon örülök az újabb sorozatnak, amit a Te fordításoddal nézhetek! Köszönettel viszem az első öt részt.
Marcsi
Kriszti007 írta:Kedves Rita!
Nagyon jó választás ez a sorozat!Az első rész alapján ezt kell, hogy mondjam. És még tényleg csak a legelején járunk, de érzem, hogy lendületes lesz. Nagyon tetszett a sok szín, mindig imádom ezt egy sorozatban. Köszönöm az első részeket! Ez lesz a pihentetőm a sajátjaim mellett. Bár nem hiszem, hogy sokat fogok pihenni közben, mert nem lesz unalmas.
![]()
További jó munkát hozzá! Észre sem fogod venni, és máris elrepül az a soknak tűnő 56 rész.
Orsix írta:Köszönöm az 1-5.rész feliratát!
Ancsa46 írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen a fordítást, és a film elérhetőségét.
További szép ünnepeket kívánok.
annamama írta:Kedves Rita koszonom az elso 5 rész feliratát most nézztem meg a korea Come Jang Bo Ri 40- dik részét valami fantasztikusan jo sorozat ,én bizony nagyon sajnálom hogy nem azt vélaltad be,de annyi jot olvastam a kinai feldolgozásrol hogy nagyon kiváncsi vagyok rá....de majd csak ha megnézztem az elso 5 részt akkor jovok ,vagyis ha osszerakom a videokal és passzol a felirat akkor ,ha pedig nem akkor toltom ujra a Megárol...Anna.
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen az 1-5.részek feliratait.
csabamama2 írta:Rita Kedves!
Hú, de nagy munkába kezdtél bele, köszönöm szépen az 1-5 rész feliratát és a munkádat. Szeretettel: csabamama2
Kata58 írta:Hűha milyen sokan vitték már a feliratot előttem. Köszönöm szépen az első felhozatalt, kellemes estét kívánok mindenkinek!
anine írta:Drága Rita! Olyan régen néztem már egyszerre sorozatot Veletek! Megpróbálom megint.
Remélem jól vagy és köszönöm,, hogy megint örömet okozol sokunknak egy új sorozattal!
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Az új választásod számomra egy karácsonyi ajándék.
Nagyon szeretem ezt a sorozatot.Igaz vannak benne olyan részek,amikor kinyílt a zsebemben a bicska vagy szívesen körbekergettem volna az illetőt a háztömb körül egy vaslapáttal.De,hát ennek is kell benne lenni.A három család sok közös elemet hordoz.Guo Guo anyja vitte nálam a gonoszság pálmáját,de a mostohák sem jobbak sokkal nála.Yun Xint végig nagyon utáltam. Guo Guo ,Yun Kai ,a kislány és a nagynéni volt a kedvencem.Jó hosszú sorozat,de nagyon nézeti magát.Nehéz abbahagyni.Én 2X néztem meg.Nekem nagyon tetszett.A feliratoddal újra nézem.Valószínű az 5.-nél nem biztos,hogy meg tudok állni.Nagyon szépen köszönöm a fordítást.
További szép estét kívánok mindenkinek.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 16 vendég