Rita írta:boszorkany írta:Kedves Rita!
Koszonom szepen a 12.-ik epizodot,igaz,majdnem szivbajt kaptam(az egetesnel is az elejen a sorinak),mikor az olloval belevagott a kesz versenydarabba!!!Latszik,sosem volt himzotu a kezeben,kulonben nem esett volna neki a ruhanak.Mindezt a sajat lanya erdekeben.
Azon gondolkoztam,hogy eleg furcsa az a lany(a "nover")sosem tudott jol rajzolni,megis ruhatervezo lett belole,hogyan??Erre is szuletni kell,mint a himzesre illetve meglehet tanulni,de elsorangu sosem lesz azokbol,akikben nincs meg a hajlam ra.(szerintem)
Mas:van oromhirem is meg nem is.Ket honap utan,ujra jarok,persze a segedeszkozzel,fozok,mosok,mosogatok(a takaritas meg nem megy az a fiame),de a baj az,hogy valtozatlanul faj a labom es ha egyhelyben allok ,utana nagyon nehez elindulni.Viszont egy keveset elengedetten is megtudok tenni,persze csak ha butorok vannak a kozelembe,ha baj lenne,legyen mibe kapapaszkodni.Mindezt a kinenek(gyogytornasz)koszonhetem,heti 3 alkalommal jar hozzam.
Jo ejt Neked es mindenkinek a forumon.
Kedves Éva! Veled együtt örvendezem! Fáj, fáj, de annyit akkor is sikerült elérnetek közösen,
hogy a lábadra álltál. Ez már egy hatalmas fejlődés. És még hol a vége. Nincs megállás, lépkedni
kell, használni a lábad, hogy az izmaid is regenerálódjanak. Nagyon örülök!
A mai 14. epizódban újra lehet csodálkozni a mostoha anya kijelentésein. És hát YX-t sem kell
félteni. Kicsinálja a volt férjét.
dolores953 írta:Szia Rita
Itt mutatom az általam kivarrt tűfestéses kézimunkát, a csúnyábbikat spoiler alá teszem.Spoiler: mutasd
Bocsika, de nem bírtam ellenállni a kisértésnek.
virag1 írta:Nem igazán értem LY Kai nagynénjét, hogy miért bujkál az unokaöcse elől is, mert hogy a családja elől miért az megértem.
dolores953 írta:virag1 írta:Nem igazán értem LY Kai nagynénjét, hogy miért bujkál az unokaöcse elől is, mert hogy a családja elől miért az megértem.
Szia Virág1
Én nem vagyok benne biztos, hogy a nagynéni tudja, hogy Yun Kai is
abban a városkában van, ahol Ő is lakik.
Amikor találkozott Yun Kai apjával , csak annyit tudott meg, hogy
ügyvéd lett, meg hogy jóképű.![]()
Szerintem szó sincs arról, hogy bujkálna az unokaöccse elől.
mazsi87 írta:dolores953 írta:virag1 írta:Nem igazán értem LY Kai nagynénjét, hogy miért bujkál az unokaöcse elől is, mert hogy a családja elől miért az megértem.
Szia Virág1
Én nem vagyok benne biztos, hogy a nagynéni tudja, hogy Yun Kai is
abban a városkában van, ahol Ő is lakik.
Amikor találkozott Yun Kai apjával , csak annyit tudott meg, hogy
ügyvéd lett, meg hogy jóképű.![]()
Szerintem szó sincs arról, hogy bujkálna az unokaöccse elől.
Sziasztok! Bocsánat amiért beleszólok, de nemrég néztem a 12.részt, ezért szeretnék segíteni. Mikor GG meghallja, hogy "utca gyerek" és emiatt jól leissza magát, YK a hátán cipeli és az utcán szembe találkoznak a nagynénivel. Mikor elbúcsúzik tőlük Xiao Quin, YK ügyvédnek hívja, amit meghall a nagynéni ezért hátat fordít nekik, nehogy felismerjék...
Kata58 írta:Kedves Mazsi, nyugodtan szóljál bele, bár én is észrevettem, de nem tulajdonítottam jelentőséget neki akkor, annyira lekötött a fiatalok civódása, másrészt meg talán túl hirtelen jelentek meg, és a másik nem éppen jó állapotban..és nem akarta talán megzavarni a fiatalokat. De az tény hogy sokára fedi fel magát, a miértet majd teljes egészében a fordítással együtt értjük meg, mert már kétszer teljesen végigzongoráztam a sorit, és nekem sem 1oo % a miértje. De annyi minden történik velük, hogy az ember csak kapkodja a fejét!![]()
. Phű mit fogunk mi még izgulni
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég