Erzsike54 írta:Kedves Rita !! Köszönöm szépen az utóbbi feliratokat ,most egy pár részt egybe néztem meg ! Már nem morcóskodok ,
mert nagyon szeretem a fiatalokat annyira cuki ez a Li Yun Kai benne ,hogy még arra sem tudok haragudni akire kéne .Nagyon szeretném ha már egy kicsit gyanakodnának a Guo Guo szülei a Yu Xinra ,mert annyira művelt,okos emberek és ez a lány mindig bolondot csinál belőlük .Mindig az az érzésem hogy nem szerették azt a kislányt igazán ,mert működni kéne az anyai ösztönnek ,de ez a nő semmit nem érez a Guo Guo iránt ,még a férje néha meg meg inog ! Nagyon várom a részeket ,s míg várok megint letöltöttem egy sorozatodat Már csak Bin Bin miatt is a Pretty Li Hui Zhent ,jókat szórakozok velük ,teljesen ki kapcsol ez a sztori .Remélem jól vagy ? Nem voltál beteg ? Hiányoltalak ,de mondta Nelli ,hogy itthon voltak a gyerekek ,legalább fel töltődtél egy időre !! Ha az időd engedi ,nézd a mi Bin Binünket ,mert nagyon cuki ebben a sorozatba is !! Szép hetet kívánok sok szeretettel Erzsébet !!![]()
![]()
Kedves Erzsébet! Nagyon szívesen! Mindjárt készen vagyok a 28. résszel, és végre azt láttam,
amit már régóta szerettem volna: GG és YK kapcsolata egy újabb szintre készül lépni. Én most
ezzel vigasztalódom, mert tudom, hogy Yu Xin legalább az utolsó előtti részig fog gonoszkodni.
GG szüleiben egyáltalán nem bízom YX leleplezése ügyében. Idegesítően naivak. Az apukából
többet néztem ki kezdetben, de ő is beállt marionett bábunak, és hagyja, hogy irányítsák.
Nem szoktam beteg lenni, úgyhogy a korábbi felső légúti akármimmel (nem voltam orvosnál,
nem tudom, mi volt a bajom) újabb évekre letudtam a betegeskedést.
Jó szórakozást kívánok a Pretty Li Hui Zhenhez! Aranyos sorozat volt, fordítani is szerettem.
Sajnos egyre kevesebb időm van fordítani. Az olyan iskolában, mint az enyém nagyon sok plusz
munka hárul egy pedagógusra, ami érezhetően csak növekszik. Ráadásul péntek óta a szabadban
kószálunk a szomszédasszonyommal, akit nagyon szeretek, ez naponta másfél óra, így még
ennyivel is csökkent a fordítással eltölthető időm. De a heti két részt igyekszem teljesíteni.
Szép hetet kívánok!
A tegnapi sétánk útvonala: földút, balra repcével: