szeva írta:Kedves Rita! Köszönettel vittem a 38.részt! Kiváncsian várom a folytatást!
Kedves Éva! Nagyon szívesen a fordítást! Holnapra várható a folytatás!

szeva írta:Kedves Rita! Köszönettel vittem a 38.részt! Kiváncsian várom a folytatást!
B.Marika írta:Szia Rita! Ez a rész is mozgalmas volt! Nagyon vártam már a vízbe esős jelenetet!Drukkolok GG-nak, hogy minél előbb ráébredjen, hogy ő JB. YX anyja a kórházban sem tud nyugton maradni. Nagyon tetszett Lt és Yk beszélgetése.
Köszönöm a fordítást, csak mára vártam az újabb részt, meglepetés volt számomra, hogy tegnap kész lettél vele.
Kata58 írta:Ritám! Ennek a nőnek szerintem ez volt az első normális megmozdulása! Sikerrel elindít egy lavinát!
Kata58 írta:Hú Marcsikám micsoda hatalmas képet tettél fel és milyen gyönyörűt!![]()
![]()
![]()
leo-leo írta:Köszönöm a 38. rész feliratát!
gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 38. rész feliratának a fordítását.![]()
Sok érdekes dolog történt, de tudjuk, hogy még az előttünk lévő 18.rész rengeteg csavart tartalmaz.
Én nagyon félek, hogy ne vigyék el Le Tongot anyukájától, a többit pedig kiheverjük.Mert egy sorozatban egy gyerek elvestése elég kell legyen.
Szép napot kívánok, egy kis szegedi magnóliafa fotóval.Marcsi![]()
Rita írta:Jó szórakozást kívánok a 39. részhez!
Csak annyit mondok, hogy Yun Xinra és Yun Zhe-re rájár a rúd!![]()
cicus írta:Szia Rita!
Nahát máris teljesült a vágyamEgyszerre raktuk fel a hsz-t.
Nagyon szépen köszönöm a 39. résztTöltöm is le.
boszorkany írta:Kedves Rita!
Az uj epizod feliratat letoltottem,nagyon koszonom.Most erte mentem a videoert az openload-ra,de ott 40-es van kiirva,meg az online listan is.Tevedesbol eliras vagy tenyleg a 40-es az?Valaszodat elore is koszonom szepen.
B.Marika írta:Köszi Rita!![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 15 vendég