Kedves Ági, Éva, Cicus, Marcsi, Kata, Chain, Unni, Mara
és Marika!
Nagyon szívesen az újabb feliratot!Ági! Nagyon szívesen!
Éva! Nagyon szívesen! Máris teszek ki újabb két részt! Nézz be értük!
Cicus! A három nőszemély közül az egyikre most nem haragszom annyira, mert hamarabb
enyhül a lánya felé, mint gondoltam. Csak sajnos Yu Xin ezt nem fogja hagyni. Nyomban el
is kezdte a zsarolást, biztos, ami biztos!
Marcsi! Jelentem, már csak 13. rész van hátra! Ma kettővel érkezem! Yu Xin anyja egy utolsó nagy
vergődés, és hazugságáradat után össze akarná szedni magát, és GG érdekében be akarja vallani
az ő és az édes-kedves lánya viselt dolgait... de nem tudom mi lesz, mert itt ért véget a 43. rész.
Kata! Jöhetsz vissza a következő kettőért is! Most úgy néz ki,
mintha a három nőszemély egymást kezdené csesztetni, pontosabban a két öreg már lenyugodna,
de YX érdekeivel ez ellentétes, nem is hagyja őket békén. A Jóknak nincs más dolguk ebben a
két részben, minthogy kívülről figyeljék a kínlódásukat. YX nyilai, amit GG-nak szán, egyre célt
tévesztettek. Jó nézni!
Chain! Nagyon szívesen!
Unni! Boldogan olvastam, hogy mennyire tetszik a sori! Már írtam, de lehet, hogy nem olvastad,
mert jóval korábban volt, hogy amióta a jók megerősödtek, és nem árt nekik annyira YX egy-egy
bombája, azóta sokkal jobban viselem a megpróbáltatásokat. Az elején nagyon rossz volt nézni,
hogy YX milyen szabadon garázdálkodhatott, és mennyi szenvedést kellett a jóknak eltűrniük miatta.
Én is nagyon remélem, hogy nem lesz szőnyeg alá söprés! Itt 56 részre való megbánni és bűnhődni
való gyűlt össze, azt meg kell bánni és büntetést kell kapni érte. Nincs mese!
Jó munkát kívánok!
Mara! Gyógyulj meg minél hamarabb! Utána kezdheted is, mert már csak 13 rész van hátra!
Marika! Végre eljutottunk oda, hogy az összes gonosz retteg! Sajnos YX a legkevésbé, de most a
volt férj el van foglalva Le Tonggal, ezért nem ér rá adni neki. Bár a 43. részben YK tud olyat mondani
amire nem számított nagy gonoszságában.