Kedves Éva (szeva)! Szerencsére Yu Xin lendületét megtöri, hogy ő is egyre zsarolhatóbbá
válik. Kapálózik, csíp, rúg, harap, de már szinte semmilyen sebesülést nem okoz a kiszemelt
áldozatában.
A Yun Kai-Yi Bei-Le Tong hármast nagyon jól összerakta az író! Mindenkinek a kedvencei,
nekem is.
Szia Zsuzsi! Amióta nem tudja kellően kigonoszkodnia magát Yu Xin, én már nem izgulom magam
agyon. Persze mindig van, hogy egy pillanatra megállítja az emberben az ütőt, de szerencsére
egyre több merénylete végződik úgy, hogy ő marad a pácban.

De jó részek lesznek a maiak is!
Szia Unni! Nagyon-nagyon jól fognak esni a mai részek is! Betegeknek gyógyírként fog szolgálni.
Tényleg a káröröm a legszebb öröm. Itt legalább büntetlenül májaskodhatunk.
Én most azon aggódom leginkább, hogy az esküvő után Yi Bei és Yun Kai együtt fog lakni
Yu Xinnal. Habár lehet, hogy nem lesz ereje az ellenségeskedéshez. Hogy miért? Az kiderül
a mai epizódokból.
Kedves RiziBizi! Én sem értem, hogy lehet ennyi történést egy kézben és egy észben tartani.
Az íróról beszélek. Jól felépített karakterek, élvezetes cselekmény, mindez 56 részben. Ez
már döfi!
YX-t lassan leírhatjuk. Már csak árnyéka régi önmagának.
Kedves Marcsi! A te véleményed pontosan megegyezik az enyémmel. Volt abban a két részben
minden, és pont így lesz a mai két epizód is. nagyon klassz lesz. Egyre többet dörzsölhetjük
a tenyerünket. Gonoszkáinknak egyre kevésbé megy a gonoszkodás! Hurrá!
Cicus! Lassan hét óra (18:51)! Picit késni fogok, hiszen épp neked írok, de ha befejeztem,
máris teszem ki az újakat!
Megmarad a séta, nagyon élvezzük. Mikor elkezdtük februárban olyan csúnya volt minden.
Hó épp nem volt már, csak a végtelen köd és szürkeség. Össze sem lehet hasonlítani a mai
látványt az akkorival. Én is imádom a tavaszt, de a kedvencem a nyár.