Blackfield írta:Kedves Bearbear!
Most tudtam csak befejezni a történetet - nagyon tetszett. Nem gondoltam volna, hogy a 60 részen keresztül így fenn tudják tartani az érdeklődésem - sőt, hogy ennyire odaleszek érte. Meg is tartom!
Jól szórakoztam, hálásan köszönöm a munkát és további sok örömöt kívánok a következő filmekhez is!![]()
Dardanella írta:Kedves Nelli!
Nagyon örültem ennek a fordításodnak. Egyben szerettem volna online végignézni a sorozatot, el is kezdtem, de az utolsó két résznél a Videa-n nincs felirat. Nem tudom mi történt, próbáltam több napon is, de semmi. Tudnál valami megoldást, hogy be tudjam fejezni ezt a nagyszerű sorozatot? Válaszod előre is köszönöm!![]()
Dardanella írta:Kedves Nelli!
Nagyon örültem ennek a fordításodnak. Egyben szerettem volna online végignézni a sorozatot, el is kezdtem, de az utolsó két résznél a Videa-n nincs felirat. Nem tudom mi történt, próbáltam több napon is, de semmi. Tudnál valami megoldást, hogy be tudjam fejezni ezt a nagyszerű sorozatot? Válaszod előre is köszönöm!![]()
Dardanella írta:Szia! Köszönöm szépen a gyors választ! Bevallom erre eddig még nem gondoltam. Most már rendben elindult! Mégegyszer köszönöm szépen a segítséget!![]()
susanka70 írta:Sziasztok! Esetleg valaki az 1-33 részt meg tudná osztani velem, mert az már nincs fent a megán, az avistazra meg nem lehet bejutni.
bearbear írta:susanka70 írta:Sziasztok! Esetleg valaki az 1-33 részt meg tudná osztani velem, mert az már nincs fent a megán, az avistazra meg nem lehet bejutni.
Sajnos törlődött, és feltölteni sem tudom újra. Videáról le tudod tölteni.
Itt leírtuk hogyan lehet videáról letölteni.
https://netratt.com/index.php?threads/v ... tése.2195/
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég