Kedves Rita!
Miutan vegig neztem az utolso ket epizodot,ujra megkoszonom a hatalmas es igen gyors munkadat:)
Nekem tetszett a befejezese is(a sirast leszamitva)barmennyire is fajdalmas lehetett a Le Tong apjanak a bucsuzas,jol dontott,mert a lanya erdeket tartotta a legfontosabbnak.A kislany aranyos volt,tudta,hogy az anyja(ezt nem tudta,hogy eppen o az)nem szereti,megis o volt az egyetlen,aki megprobalt vele torodni.(GG nevelese)
Az egesz sorozat nagyon jol volt felepitve,egyetlen hibat tudnek nekik felroni,"kezimunkas szemmel".Mikor arrol beszelnek a versenyen,hogy ugy tudott GG hamar elkeszulni a javitassal,hogy mindket kezevel himezte.Szerintem ez lehetetlen,foleg tufestes eseteben,de majd Dolores cafol,ha nincsen igazam.Az anyagon igazitani kell a selyemfonalat,maskeppen nem fed szepen,ez pedig csak ket kezzel lehetseges,eggyel semmikeppen sem.
Na de ettol eltekintve szuper volt az egesz,nem gyozom Neked kifejezni a halamat erte.
Gratulalok a kozelgo eskuvohoz,a legjobbakat kivanom a fiataloknak,Te pedig pihenjel is ,sok jo elmennyel terj vissza kozenk.