racznemagdi írta:Köszönöm szépen Nelli. Bár én nem láttam az első évadot, de biztos érthető lesz így is. És köszönöm a MEGA-t is, már töltögetem is lefele.
Nincs összefüggésben a kettő egymással.
racznemagdi írta:Köszönöm szépen Nelli. Bár én nem láttam az első évadot, de biztos érthető lesz így is. És köszönöm a MEGA-t is, már töltögetem is lefele.
f.ági írta:Szia Nelli!
Teljesen megértem a féltékenységet.
Kalligráfián a nevek emlitésekor mindig a karakterek jelentését is megtudtuk. Nem sok sorozatnál térnek ki rá.
Amit még ott megtudtunk és itt a " tankönyv" eszembe is juttatta: - -
Az indiai Káma Szutrától a kinai sokkal " izesebben", lényegretörőbben fogalmaz.
Igy jót vigyorogtam amikor az undok dagi szeme is felakadt amikor fellapozta.
A másik aranyszárnyas lány kicsit megingatott abban, hogy ő egy szerény, átvert leányzó. Persze akkor még úgy tünt bárminemű harcművészeti, vagy gyilkolászós tudás nélkül. Emellett szimpatikus a sráccal együtt.
A másik talány még számomra a tanitó testvére a fogvatartott lány. Nem a másik srác akarja kiszabaditani? Nem az a srác az elveszett fogadott testvér? Lehet megint lemaradtam valamiről, mert éjszaka néztem. Valószinűleg ismétlés lesz belőle....
Köszönöm az eddigieket. Kezd izgalmas lenni.
f.ági írta:Hú, köszi Nelli!
Amit leirtál abból az nem volt tiszta, hogy a lefátyolozott arcú lány a tanár fogadott testvérét keresi.
Meg én valamiért az ezüstszárnyút azonositottam a fogadott testvérrel. Úgy voltam vele, jó, kicsit más, biztos lefogyott az arca
f.ági írta:Hú, köszi Nelli!
Amit leirtál abból az nem volt tiszta, hogy a lefátyolozott arcú lány a tanár fogadott testvérét keresi.
Meg én valamiért az ezüstszárnyút azonositottam a fogadott testvérrel. Úgy voltam vele, jó, kicsit más, biztos lefogyott az arca
Vaskica06 írta:Kedves Nelli!
Nagyon szépen köszönöm a két Novoland feliratait.
Egyiket sem láttam,nagyon kíváncsi vagyok rájuk.Ha már láttam,írok róluk.Fantasztikus vagy,hogy kettőt is fordítasz egyszerre.A Destinyt nem rég fejeztem be.Aggódtam egy kicsit a végéért,de jó lett.Igaz ,én még mindig szeretem nézni,hogy boldogan élnek.Pár percet még elviseltem volna a boldog együttlétből.Nagyon tetszett,köszönöm,hogy segítségeddel magyarul megnézhettem.
bearbear írta:Nagyon szívesen.
Szerintetek a varázsló tanár szerelmes a császárnőbe?
mara55 írta:Köszönöm szépen a 6.-7.részeket !
Igen !
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég