Moderátor: kuncili
kuncili írta:
Holnapot? Addig nem fekszen le, amig nem latom a mai reszt, hahaha.
A Dr. Fostert mindenkepp meg fogom nezni, amint ez befejezodik igen, a BBC mindig szinvonalas. Broadchurch 1-2 evad az orok kedvenceim kozott van
Kim Hee Ae-tol nezd majd meg az A Wife’s Credentials, nagyon jo de vele en nagyon elfogult vagyok, hihi
kuncili írta:jutka12 írta:oh-oh!
tegnapit láttad? OMG! annyira aggódom Sun Woo-ért, erre mindig van vmi ász a tarsolyában, hahah. vadászpuska-jeleneten konkrétan vihogtam XD de büszke vagyok magamra, mert kitaláltam a csavart (h kit bérelt fel TO)
ququcs írta:Köszönet a fordításért, az eddigiek letöltve és begyűjtve!! Maraton lesz!!![]()
szkari írta:Köszönöm szépen az ötödik és hatodik rész fordítását. Érdekes a történet. Mi lesz még ebből...?![]()
![]()
Danna írta:kuncili írta:
Holnapot? Addig nem fekszen le, amig nem latom a mai reszt, hahaha.
A Dr. Fostert mindenkepp meg fogom nezni, amint ez befejezodik igen, a BBC mindig szinvonalas. Broadchurch 1-2 evad az orok kedvenceim kozott van
Kim Hee Ae-tol nezd majd meg az A Wife’s Credentials, nagyon jo de vele en nagyon elfogult vagyok, hihi
Köszönöm az 5-6 részek feliratát is!!![]()
Látom bagoly típus vagy, ahogy én is..Broadchurch? - nem csak 2 évados, hanem 3! Kihagyhatatlan.
![]()
SajnosA Wife’s Credentials-nak nincs magyar fordítása, legalábbis én nem találtam. (Angolt nem tanultam, így hát "esélytelen". Egyelőre.
)
Azért köszönöm az ajánlást!!![]()
jutka12 írta:
juhéééé láttam a vadászpuskás jelenet olyan magasan szárnyalt! szuper volt!![]()
sorra buknak fel a víz tetejére a házasságok összegubancolt hálóik.
a női karakterek is nem túldimenzionáltan mégis erős színnel mutatkoznak meg.
a kisfiú kamaszos instabilitása , a süni és a puli kutya között lavírozik![]()
várom a folytatást és az ilyen remek "csörtéket"
(bár még azon agyalok hogy mitől tud talpon maradni a tekintélye a munkahelyén a sorozatos 'botrányok' után is. suttognak a nővérek, betegek, 'városvezetés' és talpon van. (annyira remek orvosi munkát se végez itt a sorozatban, az előélete fényének hatása nem tartható örökre fent, az az egy szem kórházvezető meg himi-humi pasi, ezt nem is értem, de nem lényeges zsebre teszi a csaj ha úgy adódik.
na szóval nagyonis botránykő a drnő a kisvárosban.
leo-leo írta:Köszönöm az 5. és 6. részek feliratát!
VuVej írta:Hálásan köszönöm az újabb két rész feliratát.
bearbear írta:Gratulálok az első sorozatodhoz
nemethbaby írta:@};- Köszönöm szépen a 7-8 r.vittem!
Szabó Éva írta:bearbear írta:Gratulálok az első sorozatodhoz
Igazán nagyon jó sorozatot sikerül fordítani gratulálok.mindig alig várom a következő részeket! Köszönöm a munkádat!
szkari írta:Nagyon jó a sorozat.Köszönöm szépen a hetedik és nyolcadik részt.
![]()
leo-leo írta:Köszönöm a 7. és 8. részek feliratait!
VuVej írta:Hálásan köszönöm az újabb részeket. Még tartom magam, gyűjtögetek.
jutka12 írta:köszönöm a 7-8 részt.
közben megnéztem a két utolsót a 9-10-est is , nagyon odavagyok a 10. vége miatt.
és egyre mélyebbre megyünk a házaspárok érzelmi világában.
repkednek a fájdalmat okozó percek. senki nem lehet gondtalanul boldog az ő életében.
pszichiáteren még mindig nem igazodok el-pedig most a sok kanyar közepette adtak magyarázatokat-azaz hát morzsák azok is.
az ex-férj színészi alakítása egyre kifinomultabb. jó a "srác "
(emlékszem anno mikor itt forgatták a Doctor Stranger-t abban 3-d rangu karaktert kapott hosszú ballonkabátban vették fel a jelenetét, ici-picit mosolyodott el a rajongók felé)
szóval a 10. részben két szomszéd asszony beszélgetése is figyelemreméltó lesz!
na várom a folytatást. szerencsére nincsenek üresjáratok a részekben.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég