The King: Eternal Monarch
Re: The King: Eternal Monarch
Köszönöm ♡♡♡
- Ancsapancsa
Kedves Mili56!
Jól esik néha egy ilyen sorozat is, ahol úgy telik el az idő, hogy észre sem veszi az ember. Szépen megkomponált képsorok, szép emberek, szép zene
Köszönöm a gyors fordítást és feltöltést!
Várom a folytatást!
Jól esik néha egy ilyen sorozat is, ahol úgy telik el az idő, hogy észre sem veszi az ember. Szépen megkomponált képsorok, szép emberek, szép zene

Köszönöm a gyors fordítást és feltöltést!

mili56 írta:Riamara írta:Köszönöm szépen a feliratokat. A gyorsaságtól pedig le vagyok nyűgözve.
Az első rész teljesen megfogott, aztán a második, harmadiknál, kis kétségeim támadtak. Viszont mostanra teljesen beszippantott a történet. Egyre izgalmasabbak a rejtélyek. És amint egyre fény derül, azonnal ott van helyette két másik. És most bepillantást nyerhettünk a gyilkos módszerébe is. Milyen érdekes.
Az is nagyon tetszik, hogy szinte minden mellékszereplőnek érdekes a háttér története, legalább az egyik világban.
Szerintetek biztos, hogy a király alteregója a másik világban halott? Végül is nem mutatták, ahogy meghalt.
Igen, valóban jól szövődik a történet. Mindig kibomlik egy szál, aztán másik szövődik bele. És szerintem a király él a másik univerzumban, találkoztunk is vele egy villanásra, ha visszagondolsz.![]()
Hű, ezt sajnos nem vettem észre. Segítenél merre volt?

Szia.
Nagyon szépen köszönöm az újabb részeket

Nagyon szépen köszönöm az újabb részeket

Kedves Mili! Köszönöm az 5. részt, és a dalokat is. 

Köszönöm a feliratokat. Tényleg jó a humor, én is kedvelem a poénokat.
pi314 írta:mili56 írta:Riamara írta:Köszönöm szépen a feliratokat. A gyorsaságtól pedig le vagyok nyűgözve.
Az első rész teljesen megfogott, aztán a második, harmadiknál, kis kétségeim támadtak. Viszont mostanra teljesen beszippantott a történet. Egyre izgalmasabbak a rejtélyek. És amint egyre fény derül, azonnal ott van helyette két másik. És most bepillantást nyerhettünk a gyilkos módszerébe is. Milyen érdekes.
Az is nagyon tetszik, hogy szinte minden mellékszereplőnek érdekes a háttér története, legalább az egyik világban.
Szerintetek biztos, hogy a király alteregója a másik világban halott? Végül is nem mutatták, ahogy meghalt.
Igen, valóban jól szövődik a történet. Mindig kibomlik egy szál, aztán másik szövődik bele. És szerintem a király él a másik univerzumban, találkoztunk is vele egy villanásra, ha visszagondolsz.![]()
Hű, ezt sajnos nem vettem észre. Segítenél merre volt?Köszi
Ezen én is átsiklottam, pedig a szemeim a sorozatnál Minhon időznek. Ilike melyik részben láttad ezt?
Hálásan köszönöm a feliratokat!

Köszönöm a 6. rész fordítását itt is.

drkjucus írta:pi314 írta:mili56 írta:
Hű, ezt sajnos nem vettem észre. Segítenél merre volt?Köszi
Ezen én is átsiklottam, pedig a szemeim a sorozatnál Minhon időznek. Ilike melyik részben láttad ezt?

Köszönöm szépen az 5. és 6. rész feliratát 

Hálásan köszönöm az újabb feliratokat. 

Köszi! Folytatom a gyűjtögetést!
Üdv.
Köszönöm szépen a 6. rész feliratát.
Köszönöm szépen a 6. rész feliratát.
Hú! Köszönöm!
Köszönöm az 1-6 rész feliratait! 

Köszönöm ♡♡♡
mili56 írta:4. rész, 42:46, a biciklis jelenet.
Ha tévedek, bocs. De az http://asianwiki.com/ szerint is jelenése van a 4. részben
![]()
Elvesztettem a fonalat.

Mert ugyebár a király és a nyomozónő felnőttek most mikor játszódik a sorozat. Vagyis mikor gyerekként megszerzi a király a lány kártyáját a lány is kislány még. Parhuzamos világ, vagyis más életkörülmények, de az életkor ugyanaz, akkor a király itt a jelenben hogy lehet kisfiú? Plusz a "fehérfülű nyúlra" mondták, hogy a másik világban az a nyomozónő.
Most akkor mi van?

- AmyRebecca
Kedves mili56
Nagyon szépen köszönöm a 6. rész feliratát!
Lee Min Ho

Nagyon szépen köszönöm a 6. rész feliratát!

Lee Min Ho

drkjucus írta:mili56 írta:4. rész, 42:46, a biciklis jelenet.
Ha tévedek, bocs. De az http://asianwiki.com/ szerint is jelenése van a 4. részben
![]()
Elvesztettem a fonalat.![]()
![]()
Mert ugyebár a király és a nyomozónő felnőttek most mikor játszódik a sorozat. Vagyis mikor gyerekként megszerzi a király a lány kártyáját a lány is kislány még. Parhuzamos világ, vagyis más életkörülmények, de az életkor ugyanaz, akkor a király itt a jelenben hogy lehet kisfiú? Plusz a "fehérfülű nyúlra" mondták, hogy a másik világban az a nyomozónő.
Most akkor mi van?
Igen, az idővel zavarban vagyunk, de az tudható pl., hogy az áruló herceg egyáltalán nem öregszik. Tehát ha neki lehet az időt megberhelni, akkor másnak is lehessen. Úgy igazságos.

- AmyRebecca
Mili56.
Most én is megnéztem a 4. rész biciglis jelenetét, meg az első rész 7.48 percét a két kisfiú egy és ugyan az, akkor mind
két világban gyerekként találkozik a rendőrnővel,ha nem tévedek.
Most én is megnéztem a 4. rész biciglis jelenetét, meg az első rész 7.48 percét a két kisfiú egy és ugyan az, akkor mind
két világban gyerekként találkozik a rendőrnővel,ha nem tévedek.
Köszönöm a 6. rész fordítását. Amit korábban írtatok, a biciklizésről, a gyerekekről, meg hogy amikor királyunkat gyerekként megmenti, rendőrnőnk már felnőtt, de még akkor nem járt a másik dimenzióban gyerekként, hanem felnőttként. Szóval nem szabad belegondolni a részletekbe, mert nagyon skizofrén a történet. Vegyük úgy, mint egy mesét, amiben a történet - mintha mesélnék - csapódik ide és oda - ahogy a mesélő mondja.