cicus írta:Szia Rita!
Hát tényleg nem örültünk sokáig és egyetértek veled mert nem bírom a tapadós
embereket.Én ezt nem szerelemnek tartom,hanem önzésnek,hiszen jól tudja,
hogy nem viszonozzák az érzelmeit és kinek jó egy ilyen kapcsolat,pláne házasság.
A hazugságok miatt pedig mindig félreértések vannak és nem tanul szinte senki belőle,
most nem csak erre a történetre értem.Ezért is imádtam a My Sunshine-t mert ott nem
volt félreértés,hogy szeret vagy nem szeret a másik

Persze minden történet más,de
akkor sem tudom tolerálni azokat akik abban mesterkednek,hogy szétválasszák azokat
akik szeretik egymást. Nagyon örülök én is annak,ahogy a másik párnál alakulnak a dolgok.
Na de még mindig van 6 rész úgy,hogy bármi történhet és ugye nem véletlenül fordítod pont
ezt a sorozatot

Szia Cicus! Olyan jó, hogy megemlítetted a You're My Sunshine-t! Mindig jó emlékezni rá. Már kevesebbet
szedem elő, de nem tudnám azt mondani, hogy többé nem nézek bele. De egyébként ott is volt egy ragacs.
Mosheng első férje. A végére ő is szánalmassá vált számomra a nagy akarásával. És csalárd dolgokat is
bevetett, igaz, ezt Pei Zhou is.... nem mondok többet.
Igen, a Sunshine-ban az volt az alapfelállás, hogy megingathatatlanul szeretik egymást. Imádtam, amikor
azt mondta Yi Chen, hogy nem gondolkodott rajta, hogy miért szereti Moshenget, egyszerűen nem tehetett
mást. Abbahagyom, mert sose lesz a két új rész kipakolva.
A titkárnő teljesen eszét veszti a 7.részben: