Unni2011 írta:Kedves Rita és Kriszti, köszönöm szépen az újabb feliratokat!
Lélekben már készülök a várható bonyodalmakra.

Egyébként azt szeretem, amikor az esküvővel nem várják meg a sorozat végét... nem nyújtják el úgy, mint a rétestésztát.
Egy házasság legalább annyi buktatót rejt magában, sőt sokkal többet, mint maga az "udvarlási fázis".
Csak nem főzőversenyre hívja ki Da Feng, Dong Jiet?

Revansot véve a királlyá avanzsálási vacsija miatt... bár ezen csodálkoznék, mert akkor miért tartana Dong Jie fagyis tölcsért a kezében?? Bocsika, csak hangosan gondolkoztam.

Kedves Unni! Nagyon szívesen a heti kettest!Igazad van az esküvővel kapcsolatban! Nincs attól utálatosabb, amikor még a sori végén
sem adják meg a lehetőségét, hogy lássuk a főszereplőket boldogan kimondani az igent.
Az sem sokkal jobb, ha az utolsó öt percben összecsapnak nekünk egy esküvőt.
Az első sorozatom a The Greatest Love volt, ahol egy teljes utolsó részben élvezhettem
a főpáros házaséletének boldog pillanatait. Nem is akartam hinni a szememnek. Koreai
sorozattól ez teljesen szokatlan volt.
A Lovingban, a Summer's Desire-ben, és itt is az esküvő után tetőződik a bonyodalom,
ami még izgalmasabbá teszi a sztorit.
Nyugodtan mondhatom, hogy komoly indulatokat fog kiváltani a sori, ahogy haladunk a
vége felé. A 17. részbe még nem kukkantottam bele. A végét még nem ismerem.
Már korábban kitettem a verseny képeit. Nem főzőversenyről van szó, hanem eladási
versenyről. De Da Fengnek mindegy is. Ha Dong Jie Fu An környékén van, akkor neki is
ott kell lennie.
Köpölyözés közben kiderül az igazság Dong Jie tetkójával kapcsolatban. Azt hittem egy
jó kis rejtélyre fog fény derülni, de nem:

Nagyobb durranás volt megtudni, kivel áll rokonságban. Már nem csak a szerelemben
lesznek riválisok Da Fenggel: