Nagyon szépen köszönöm a feliratokat. Örülök,hogy felvállaltad ezt a cuki sorozatot. Én anno,már láttam,akkor tetszett,ezért újranézem. Köszönöm a munkádat.
Köszönöm szépen az 1-4 rész feliratát és a munkádat. Ha esetleg lenne majd egy kis időd és egy rövid ismertetőt föltennél, azt nagyon szépen köszönöm. )
Kedves Wu Xing! Nagyon szépen köszönöm neked az új elkészült feliratok fordítását, még melegen meg is néztem. Néha olyan érdekesen mosolyog a parancsnok, mintha tudna valamit, nem értettem hogy miért nem kérdezett rá hogy hol van a virág. Nagy örömmel várom a folytatást. gyomar
Marcsi, a parancsnoknak valahogy ez a somolygós mosoly az egyik bája . Mintha kivárna, hogy kis doktorunk elődrukkoljon valami jó válasszal. Mindenesetre a feszültség szinte tapintható a virág hiánya miatt!
DE micsoda beugrás volt utána a vízbe Na és a kifogás hogy más meglátja és menjen gyorsan átöltözni
Nagy volt ez a rész is, a kis teknőcön meg jó nevettem! Egy része felgöngyölítve, de az események sodródása mintha még rá is erősítene! Az a fehér kapucnyis fazon..mintha ő akarna a hercegünk helyére lépni..mindenesetre neki az emberélet semmi. Izgatottan várom a folytatást!
Reméljük hamarosan. Ha tud úgyis mindjárt kettőt is kitesz. Dolgozó ember, úgyhogy türelmesebbnek kell lenni! De azért én is minden nap benézek hátha . Aranyos történet! Jó egészséget mindenkinek!
Ezek az állandó civódások Ugyanakkor volt ennek szomorú és vicces részei! A Parancsnok majdnem gyanút fogott! De miért akarják ennyire eltenni láb alól.?! Dokink meg elszólja magát mint egy vészmadár. bár az árát most ő aratta le . De a virágba borított sapkával igen aranyosan festett! Telitalálat volt szerintem a főszerepbe választása!