Kata, nekem is érdekes lesz megtapasztalni, hogy milyen Miskolc télen, nagy hóban. Most az az
érdekes helyzet állt elő, hogy kapok egy kicsit a tavaszi Miskolcból, aztán majd az ősziből, meg a
téliből. Hogy milyen a nyári Miskolc, arról ki tudja mikor fogok tudósítani.
Én is szeretem, amikor Zsuzsi küld valami angliai érdekességet. Sajnos ott sokkal erőszakosabban
és nagyobb tételben tolják az emberek arcába az egészségtelen ételeket, de azt is meg kell hagyni,
hogy a (szerintem) egészségesebb ételekhez is könnyebben és olcsóbban lehet hozzájutni. Ott nem
olyan körülményes vegánnak lenni, mint itthon. Ha hazajöttem Angliából, csak online fogok vásárolni.
Olcsóbb, és minden elérhető, ami nekem a konyhában kell. A boltok még egy ilyen nagy városban
sem követik a vegán trendeket, és ha van is valami számomra hasznos, marha drága.
Paggy, mindig mondom, hogy itt ebben a fórumban nem kell szabadkozni semmiért. Csak tedd ki, amit
szeretnél, aztán mindenki azt nézi meg belőle, ami őt érdekli. Bevallom, nem szeretem a történelmet,
ezért a hosszú történelmi leírásokat nem szoktam elolvasni, de ami a te gondolatod, meg a te videód,
azt mindig elolvasom, meg megnézem. A nem saját videókból ritkán csemegézek, de más meg pont
azokat szereti, szóval nem haszontalanságok.
Te is sokszor vagy virtuális nagymama, mint ahogy én is, de már egész jól megszoktam, Lilyke meg már
ebbe született bele. Amikor bejelentkezem, mindig nagy mosollyal fogad, amikor elbúcsúzunk, akkor
meg integetünk egymásnak. Pár napja kezdte el, hogy mutogatja nekem az új dolgait. tegnap, amikor
bejelentkeztem, a szokásos nagy mosoly után azonnal rámutatott az új gyerekrácsra, amit előtte
szereltek fel a nappali ajtajára. De pár napja ép így megmutatta az új nadrágját is. Aztán szokása,
hogy eteti a szüleit. Ez akkor szokott bekövetkezni, amikor már jól lakott, de még van étel a tányérján.
Vesz egy falatot, és hol az egyik, hol a másik szülőjének teszi a szájába. Néhány napja, nekem is akar
adni, nyújtja a telefon felé is a teli markát. Annyira édes!
Kíváncsi leszek a húsvéti mézesekre. Most, hogy leírtam jut eszembe, hogy itt is a karácsony és a húsvét
összefonódásának lehetünk tanúi. Úgy látszik, ez egy új trend.
Nem tudom, mi épül a Hősök terén, majd utána kérdezek. Nem volt kiírva, pedig kerestem. A Deszkatemplom
zárva van a vírus miatt, de én is kiváncsi vagyok rá, hogy hogy néz ki belül. Azt olvastam, hogy belül is
mindene fából van.
Egy fotó a netről. Nagyon szép!

De cuki a két kutyuska! Mintha mosolyognának.
A Miskolci Nemzeti Színház előadásai is nézhetőek online. Az április 17. műsoruk teljes bevételét Horváth
Renátó táncművész kezeléseire ajánlják fel, aki 2019 decemberében, egy gerincvelő gyulladás következtében
szinte egyik pillanatról a másikra nyaktól lefelé lebénult. Egy éppen végzett fiatalemberről van szó. Iszonyat!
https://minap.hu/cikk/segitsunk-ujra-labra-allni-fiatal-tancosnak