SZIASZTOK! Hát nekem jól elment a napom, bevallom a kötelező tevékenység mellett a filmezés volt soron, szerintem maximálisan túlzásba vittem.!
Kétórát meg aludtam ebéd után. Samu meg semmit! Lehet mire megyek a másik szobába, már aludni fog. Bár ez is ritkán fordul elő, mert általában megvár, és én is időben le szoktam újabban feküdni! Nem volt kedvem kimozdulni. De ehhez hozzájárult a tegnapelőtti nagy fejfájásom és a mai nagy szél. De már jól vagyok...
Fekete szappannal mostam hajat, mert a sampon elfogyott. Általában 3 féle van itthon, de a nagy bezártságban nem vettem észre, hogy a dolgok közben ugyanúgy fogynak! De sebaj, majd legalább kiderül, hogy érdemes volt e ennyit költeni rá!/nem írok árat.../ De van egy olyan érzésem hogy nem veszek mégegyszer.

.
Nagyon örültem a sok sok képes beszámolóknak az ételeknek éppúgy mint a sétáknak, és a látnivalóknak! Jaj de szép lesz majd a Gyülekezeti Házunk ott is!!!!. Ezért is érdemes adakozni, segíteni, mert megvan az eredménye!
Örülök, hogy ott is van a Varga gomba üzlete..
Megcsináltam a keverttésztás joghurtos almást, nagyon szép és finom lett. De majd csak holnap vagy holnapután osztom meg és hozom ide is, mert már vagy két hete nem voltam a facen, csak ha olvasok valami izgalmasat, megosztom.
Rita, ki kell jegyzetelnem egyik másik ételedet, mert mindig elfelejtem melyik milyen összetevős. De annyira guszták, hogy jóllakva is képes lennék olyan miniadagokat végigkóstolni.

aztán csodálkozik az ember hogy majdnem elgurul.
Itt nem volt akkora szinte semmi hó sem, de milyen érdekesen megoszlott! De jó lett volna karácsonykor!
Jövő héttől már nem lesz fagy többet, hacsak az időjárás meg nem tréfál bennünket, mert az előrejelzés szerint nem .
Jövő héten ezek szerint már utazol! Oltás nélkül? Nagyon izgulok, hogy nehogy az legyen anélkül nem mehetsz a repülöre. De ne legyen igazam. De jó lesz a kis Lilykéről friss képeket látni, ha nem is gyakran, azért heti egy alkalommal csak sikerül majd belesni ide a fórumba!
Paggy, nem érdemes felzaklatnod magadat, vagy ha sikerül is, tereld el a gondolataidat az olyan dolgokról, melyek tőled kívűl esnek és úgysem tudsz változtatni rajta! Nem éri meg. Értem én hogy aggódsz az állatért, de tudod onnantól hogy nem te vagy a gazdája, /tudom nem fog jól esni, anno mikor tenyésztő voltam Nem Szaporító én is nagyon megnéztem kinek adom el a kölyköt, és ha a kölyöknek nem volt szimpatikus az uriember, egyszerűen nem adtam oda neki. vagy volt hogy visszavettem!/ szóval én is ki lettem osztva, hogy semmi közöm hozzá, onnantól hogy nála van.! De engem sem olyan fából faragtak,.. ha kellett inkább segítettem valahogy megoldani a helyzetet. DE nem lehetett mindig! Volt olyan kölyök, amit kicsinek kénytelen voltam elaltatni, mert ahogy megfogtad már morgott, és a szomszéd nevetett, s addig évelődött vele, míg totál durván megharapta. Pár hetesen! Milyen felnőtt lett volna belőle? Kockáztassak? minek? kinek okozzak kárt? Fájt a szívem, mert egy gyönyörű kan volt, de a biztonság és a hírnevem mint tenyésztő előbbre való volt mint egy kétesélyes lehetőség!
S minden fájdalom ellenére ez volt a lejobb. Soha egyetlen egy kölyöknél aztán felnőttkorára se nem volt ilyen jellegű probléma! Vittek tőlem Franciaországba, osztrákokhoz, itteni nagykövetségre is kölyköket! Akkor még a TERVUEREN
kutyafajta nem volt nagyon elterjedve!
Ha legalább 3o évvel fiatalabb lennék, újra belevágnék de így nem!
Olvasom cicódat, hogy megint orvoslátogatás lesz s foghúzással. Hát lehet én jobban félnék mint cickó! De hát ha muszáj, akkor muszáj.
Kijut majd megint az izgalomból.
A palánták és a tulipánok is csodaszépek! Mennyire más egy olyan lakóközösség mint ami itt van. S ráadásul a tűzoltóság szerint is semmi virágféle nem lehet a folyosón, mondván, hogy nehezíti az esetleges mentési műveleteket!
Ezzel a legmesszebbremenőkig nem értek egyet, de ez van. Kívűl belül kopár minden, hiába van kifestve!
Na megyek is most már igen késő van, kezdek rendesen álmos lenni! Jó éjszakát mindenkinek!