Van képem hozzá

nildiko

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. április 25. 13:56

Drága Paggykám, de gondolkodom.
Mert a beoltott ugyanúgy fertőzhet, és nemis tudja magáról. Menj is csak távol. Pár hónapig tart csak a védelem.
Elkaphatja ő is, és tulajdonképpen ki a fene tudja mit oltottak belé.
Ne félj, légy jól, a rezgésszámod meglegyen, akkor nem fogod elkapni. Ezt a sok vakcinát valahova el kell lőni.
Nem beszéllek le, ki-ki maga dönthesse el, hogy mit akar. Az én testem, semmi garancia semmire.
Már működik az összeuszítás, megint megosszák az embereket, most így, ezen a téren is.

Oltás akkor lesz, amikor el tudom határozni magam. Most meg pláne nem. Tudod, ha előtte, legalább csinálnának egy tesztet, de azt nem, csak bumm bele az emberbe. Mi van, ha most éppen beteg vagyok, ....... én úgy gondolom értem is kár lenne így is úgy is.
Amig félsz nem fogsz javulni, oldozd fel magad, annyira ügyes nő vagy te, mindent meg tudsz csinálni, tájékozott vagy.

Amúgy a palánták nem nőnek, nem jött be a kinti dolog.
Nagyon szépek a virágaid. Jön a hagymavirág virágja is, de még nagyon kicsi.
Tegnap csináltam egy tortát, olyan ronda, de finom. Majd délután lesz lemeózva. /kis utószülinap lesz, nem az enyém/.
Szép napot.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. április 25. 15:05

Szia Ildikó! :-h :flower1: köszönöm a jótanácsot.
Hoztam 5 képet.1/Kész lett a túrós ropogós,ami most nem hosszúkás és nem annyira ropogós,de finom.NEM VOLT TÜRELMEM!!!
Kép
Nem saját kép!
Maszk nélküli tömegek a teraszokon.
Kép
Tavasz van a lakótelepi házak között is.
Kép
Ilyen gyönyörű tulipánokat ültettek a virágtartókba:
Kép
Kép
Most megyek.Sziasztok.Paggy %%- @};-
dorina

HozzászólásSzerző: dorina » 2021. április 25. 15:30

Lányok!
Gyönyörűek a képeitek, mint mindig, de olvasni nem volt időm.
Viszont hoztam nektek egy kis szösszenetet.
Spoiler: mutasd
Magyar vagyok

Olvasom egy címben „húspép”, mi lehet az más, mint a parizer?
Erről eszembe jut, hogy anyámnak ez „párisi” volt, apám hívta jobbára parizernek.
Igaz is, Párizs anyámnak „Pári”, apámnak „Párisz” volt.
Naná! Hisz négy nagyszülőmből is csak egy született Magyarországon,
Baranyában, de meg sváb volt ő is.
Apai nagyanyám a Saar-vidék gyermeke. A másik Morvaországban született.
Még az Osztrák-Magyar Monarchia utolján, így hát osztrák állampolgár lett.
Akkoriban a morvák földje az ausztriai Habsburgok örökös tartománya volt.
Anyai nagyapám Bácskában jött a világra, Zentáról futott neki a nagyvilágnak
ifjú emberként később. Manapság az szintén nem Magyarország.
Csak én vagyok színmagyar – kérdeztem – mivel én Magyarország közepére születtem?
– Hát persze, gyerekem. – nevette el magát apám, aztán folytatta,
pont annyira vagy magyar, mint ebben az országban mindenki más.
Annyiféle náció keveredett az évszázadok során itt a Kárpát-medencében,
hogy „színmagyar” – ilyesmi nem létezik.
Egyébként is azt, hogy ki magyar, mindenkinek a szíve dönti el.
Tudod Liszt Ferenc egyetlen szót sem tudott magyarul,
de élete utolsó pillanatáig magyarnak vallotta magát.
Amit mondott, életem egyik fontos tanítása volt.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. április 25. 15:39

Sziasztok! Most nincs kép majd pótlólag beteszem az egyet amit csináltam... Mindjárt megyek vissza a konyhába.
Ma sült csirkecomb, rizs, uborka volt az ebéd, tegnap meg tejfölös gomba, most pedig a túrós tésztához fő a tészta.
De az most desszert lesz. Tortát kért, de mondtam az sokáig tart, ez gyorsabb.

Gyönyörűek a virágok nagyon szeretem a tulipánokat is. A süti meg biztosan finom lesz. Holnaputánra terveztem a pogácsát. Inkább sütök, bár tudom megint nem fogom tudni megállni hogy ne egyek többet a kelletténél.

Még mindig nem mentünk el a háziorvoshoz a papírért ,addig meg nem tudok elmenni vele a laborba!
Na mindegy, nem húzom fel magam ilyenen! :)
További szép napot mindenkinek! :x :D :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. április 25. 15:42

dorina írta:Lányok!
Gyönyörűek a képeitek, mint mindig, de olvasni nem volt időm.
Viszont hoztam nektek egy kis szösszenetet.
Magyar vagyok

Olvasom egy címben „húspép”, hát igen az csak a parizer lehet.
Erről eszembe jut, hogy anyámnak ez „párisi” volt, apám hívta jobbára parizernek.
Igaz is, Párizs anyámnak „Pári”, apámnak „Párisz” volt.
Naná! Hisz csak én vagyok színmagyar, hisz négy nagyszülőmből is csak egy született Magyarországon, Baranyában. Aztán meg sváb volt ő is.
Egyik nagyanyám a Saar-vidék gyermeke. A másik Morvaországban született,
még az Osztrák-Magyar Monarchia utolján, így hát osztrák állampolgár lett.
Miért is? Hát, mert a morvák földje akkoriban örökös tartománya volt az ausztriai Habsburgoknak.
Anyai nagyapám meg Bácskában jött a világra, Zentáról futott neki a nagyvilágnak
ifjú emberként később. Hát, ugye az sem Magyarország.
Csakis én vagyok színmagyar, mivel ide, az ország közepére hozott a gólya.
Igaz, apu? – kérdeztem valaha.

Hányszor előfordul velem is hogy néha arra gondolok na ehhez vajon apu mit szólna, vagy Zsoltim hogy csinálná..
akik hiányoznak csak a napi gondolatainkban, érzéseinkben is akár de mindig velünk lesznek egész a feltámadásig! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. április 25. 17:47

nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. április 25. 18:14

Kedves Lányok!
Hogy kell valamit elrejteni itt.
Lépésről-lépésre kérem szépen aki erre megtanít.

A süti nagyon finom volt. Egy részét megettük, maradékot elvitték a fiamék. Nagyon szerették.
Igazi finom édesség volt, a krémben szinte alig volt cukor. A tésztába kellett.

Holnap csontkovácshoz van időpontom, sajnos nem hagyhatom ki, mert akkor lerobbanhatok.
Hűl a levegő, biztos be kell fűteni most is.

Vajon hogy lehet Ági Rita, és a többiek.

Kata, biztos nagyon nehéz dolgod van Samukával, talán jobb is ha vártok az oltással, hisz lehet, hogy éppen a hőemelkedés idején átvészelte a vírust. Akkor várni kell az oltással .... úgy tudom.

Szép estét mindenkinek.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. április 25. 19:50

Szia Ildikó! Én úgy szoktam, hogy ráklikkelek a spoiler szóra jobbról a negyedik akkor ugye megjelenik egymás mellett kettő. Na most a kettő között van egy kicsi rés, ott szoktam pár helyet csinálnia szóköz billentyúvel aztán ha befejeztem de még írnék ami nem spoiler akkor a második spoiler végén is hagyok egy szóközt, enter és folyatom az írást. aztán a szokásos módon elküldöm amit akarok.

xdd
szóval így néz ki! vagy
xddd

és folytatod....xddd :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. április 25. 20:47

szóval idekell beírni

Most lássuk mi az ábra sikerült-e?
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. április 25. 20:51

Köszönöm Kata.

Képmacbook keyboard test
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. április 25. 21:21

Nagyon szívesen, örülök, hogy tudtam segíteni! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. április 26. 7:27

Sziasztok Lánykák!
Nagyon-nagyon régen jelentkeztem. Másfél hónap? Már nem is tudom. Fogok visszaolvasni, de most le vagyok tiltva a hosszú üléstől.
Sok minden történt ezalatt az idő alatt.
Most épp egy egynapos műtétből lábadozok, ami az orvos szerint rutinműtét. Várom a s zövettan eredményét, remélem jó lesz, mert jónak kell lennie.
Féltem nagyon az altatástól, mert a legutóbbi pár éve úgy sikerült, hgoy nem kaptam levegőt ébresztés után, az oxigénpalack meg kifogyott mire utána ténylegesen felébredtem és egyedül voltam a szobába. Semmi riasztócsengő lehetőséggel.
Fekvés, pihenés. Két hét múlva doki, szövettan, meg rákszűrés eredmény addigra meglesz.
Előtte PCR tesztet csináltak, mert anélkül senki nem fekhetett be.
Közben férjhez is mentem. - az exemhez- :-)

Hiányoztatok már, de mindig halogattam, hogy majd jövök, majd jövök.
Továbbra is festjük a tájképeket, egy óránk van még hátra most szerdán a hatos csomagból. Valószinűleg a következő is online, hacsak nem iktatnak be közbe egy workshopot, ami egy napos.
Szegeden szép idő van.
Apu halála után a férjem véleménye megváltozott és felvette az oltást. Kinait kapott. Nem volt semmi baja utána. A fogorvosom javaslatára, aki tudja az alternati v gyógyászati dolgaim és el is fogadja, sőt ő is alkalmazza, jelentkeztünk mi is a fiammal. Nem igazán vagyok egy egyszerű eset, emiatt kapta meg helyettem a fiam az oroszt.
Nálunk mindenki jól van, csak a sünök száma fogy Ramosunk miatt. Hiába a tyűkháló körbe, őkelmék felmásznak és bepogyognak a keritésen, mert átbújni nem tud rajta. Mindkettő túlélte, mert hallom a sünugatást és rohanunk menteni.
Valamelyik este is tiz után maszk nélkül, hólapáttal, rajta a sün loholtam az utcán és tettem biztonságos helyre. Még a házunkat is eltévesztettem, mikor visszaértem olyan túlfűtött állapotban voltam. :-)
Most csak ennyi voltam, fekvés vissza és filmezés. De nem nekem való ez a semmittevés.
Ennyi sorozatrészt mostanában nem néztem egyszerre.
Ramosunk érzi a bajt és ott fekszik az ágyam mellett, amikor bejön.
Jók legyetek , vigyázzatok magatokra!
Igyekszem sűrűbben irni és nem elhanyagolni Benneteket!
Képeket is teszek majd be, csak most ennyi volt az ülés.
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. április 26. 8:22

Mielőbbi gyógyulást Ági. Nagyon hiányoztál.
Sok boldogságot kívánok, és jó egészséget!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. április 26. 11:48

Drága Ági, először is sok boldogságot, valamint gyors felépülést kívánok neked! Reménykedjünk hogy minden jóra fordul.
Ugye milyen jó hogy van Ramos, addig sem vagy egyedül, Flitterem is ilyen volt, meg a spánielem. Egyik rajtam a másik meg mint egy sapka a fejem körül..egyik sem bírta nagyon a vihart! S fent a Sashegyi telken ahol anno laktam a rengeteg vezetéknek még valami félelmetes hangja is volt néha! Nem voltak ők sem sünpártiak, de ha lehetett, mi is megmentettük őket.

Teljes 24 vagy 48 órát kellett bent lenni? Próbálj meg most egy kicsit lustálkodni, tudom nem a stílusod, csak a biztonság kedvéért! Mert tudom hogy képes vagy a végsőkig is erőltetni magad, de most "MEGTILTOM!".. :-bd :littlehearth:

Vigyázz magadra, és szeretteidre azzal, hogy egy kicsit , nem kicsit, most sokat visszafogsz, és tényleg csak azzal foglalkozol ami pihentető, kedves a szemnek, léleknek stb. :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. április 26. 12:40

https://cookpad.com/hu/receptek/1485118 ... ef=profile
Ági!Sok boldogságot,türelmet és jókedvet a házasságodhoz! :flower1: Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. április 26. 12:50

Ildikó, Kata!
Aranyosak vagytok! :-)
Vigyázok magamra, pihenek, dolgozni is akkor megyek csak, ha már nem fogok lihegni a fáradságtól egy óra elteltével.

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. április 26. 14:22

Sziasztok!
Pár oldalt ovlastam csak.
Gondoltam, hogy Rita, Te már Lilykénél vagy és vigan unokázol! Nagyon örülök neki! :-)
Ott még nem tartok, hogy be kellett-e oltatnod magad az út miatt...
Ildikó, Neked sem láttam még a kenyérkéd, kiváncsi leszek majd rá, lehet ma csak ennyi volt majd a nézelődésem, de folytatom.
A magnóliád, hát az fantasztikus!!!
Nálunk is van magnólia, amit lehet festeni, szép szinátmenetesen, de még nem jutottam oda.
Egyenlőre tájképfestünk, nagyon nehéz. Most a műtét miatt az előző szerdait nem fejeztem még be, egyet csináltam gyakorlásnént, hogy lássam mire vagyok képes és mit kell majd rajta javitani. Még a tanár úrnak sem volt időm átküldeni.
Kata, a kilókat majd leadod, beindul az élet, tudtok majd sétálni és könnnyebben megy. Még Titeket sem nagyon tudtalak Samukával olvasni, de majd csak behozom, legalább szemmel azt a sok olvasást.
Paggy, totál megértelek a hezitálással oltás terén. Azt viszont nem, hogy Lilla tartja a három métert tőled. Bocs, de nem volna szabad az embereket félelemben tartani emiatt a h...-e járvány miatt.
Nálunk már mindenki be van oltva a családból, csak az öcsém - nem irok jelzőt- élettársa, aki szivbeteg nem fogja és nem is gondolkozik rajta. Mert nem tudja mi van benne. Hát erre nem tudok mit mondani...
Nálam az a baj, hogy pajzsmirigy autoimmun vagyok. Hashimotos. Az antiTPO értéke a mennyekben, de mivel a füvesember teáit iszom már kb hét éve, igy a TSH-m jó. Emiatt nem irt gyógyszert. Viszont az ultrahang is ocsmány. Ez van.
A háziorvosok sem zsenik a megitélésben mit kaphat az ember. Legalábbis nálam.
Várjak a Pfeizerre. Igen, de mikor adják?
Sose.... mert kell a fontosabb állást betöltőknek. Az autoimmun miatt nem kaphatok oroszt. A családi trombózisok miatt Astrazenekát biztos nem fogok beadatni. Kinait sem lehet krónikus betegségnél.
Nem vagyok egyedül, csak az ismeretségi körben négyen vagyunk igy.
Most nekem a műtét miatt nem lehtett semmit, bár a kinai ajánlották. Aztán nálam volt egyszer, hogy műtét után ugye nem kaptam levegőt az altatásból ébredve. Aztán döntsem el,hogy ez anafilaxiás roham-e , vagy nem? Ugyanúgy ájultam már el szuritól a beadás után fél órával amit a gerincemre kaptam.
Most a műtétnél csak bóditottak, de másfél óráig piszok sz..-ul voltam. Bocsánat, csak ez a szó jó rá.
Úgyhogy Paggy, amig nem vagy jól és nem érzed azt, hogy most kellene beadatnod, addig nem adatod be. Úgyis eljön a Te időd.

Paggy, köszönöm a jókivánságaid! Főleg a jókedven derültem. :-)

Itt nálunk hideg van, kell a vastag kabát is.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. április 26. 15:30

Paggy, most jutott eszembe. Penicilin érzékenységnél beadták az egyik vendégemnek a Pfeizert, az nem volt kizáró ok.
dorina

HozzászólásSzerző: dorina » 2021. április 26. 17:12

Ági! De örülök, hogy jelentkeztél. Vártam már.
Először is gyógyulj, biztos rendben lesz minden. A megújrázott házassághoz gratulálok és kívánok sok-sok szép évet.
A Pfizer oltás
a húgom szerint a háziorvoson múlik, nem tudom. Mivel neki is pajzsmirigy problémája van, és az oroszt ajánlották fel neki, méghozzá a háziorvos, aki pontosan tudja a betegségét, mondta, hogy azt ő nem kaphatja meg, Pfizert szeretne, viszonylag rövid időn belül már meg is kapta, beoltották az első adaggal. Teljesen jól van, semmi különösebb hatást nem tapasztalt.
Egyébként a lányom, aki kórházban dolgozik, és ezért már régebben beoltották Pfizerrel, szintén azt mondta, hogy csupán kis pirosodás és enyhe érzékenység-érzete volt az oltás helyén.
Miután nekem is van pajzsmirigy gondom, meg alig érintkezem személyesen emberekkel mióta a járvány tart, még kicsit várok, én is azt hiszem, számomra is a Pfizer lenne jó. Azt gondolom, hogy ennek a negyedévnek a végéig elég sok Pfizer jön be, így talán nem kell túl hosszú ideig várni, hogy ezt az oltást kapjuk meg.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. április 26. 17:35

sziasztok Lányok! A pennicilin érzékenységre nekem meg azt mondták hogy a szputnyik nem kizáró ok de a kínai, meg az összes többi igen.
Viszont Samu nem tudom mikor fog és mit a pajzsmirigyére kapni most is 14 volt utoljára a TSH-ja, ezért is kellene a labor.
Ma megcsúsztam az idővel, így nem jutottunk háziorvosig! Na mindegy egyszer csak ez is összejön!

Ági csodaszép az esküvői ruhád! Újfent sok boldogságot, és örömteli újrázást! :)) :D :littlehearth: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. április 26. 17:37

Dorina ha nem vagyok indiszrét mennyi a tsh-d és mit kapsz gyógyszert?
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. április 26. 17:57

Dorina és Kata!
Lányok, kedvesek és aranyosak vagytok!
Nekem is hiányoztatok, de olyan mindegymilyen állapotban voltam.
Hát érdekes ez a különböző vélemény az oltásokkal és betegségekkel kapcsolatban.
A vendégemnek oltóponton mondták,hogy a penicilinérzékenységre simán mehet a Pfeizer.
A háziorvos meg, hogy a Hasimotóra egyedül az orosz nem adható.
Komolyan, az embernek kell eldönteni mi a jó neki?
Hú, Samukának jó nagy a TSH-ja. Remélem Kata minél hamarabb tudsz beszélni, vagy elmenni a háziorvoshoz.
Most már tényleg vizszintbe kell mennem, mert érzem a mai napot.
Nem is tudom mi lenne, ha dolgozni kellene mennem.
Ma kérdeztem a rákszűrést is, de még nem volt eredmény. Majd holnap hivjam őket.
Kata, köszönöm a ruhára a bókot.
Még akkor vettem, mielőtt lezártak mindent, utolsó pillanatban, horror áron, de legalább kaptam.
Olyan érdkees volt, hogy előttünk és utánunk sem voltak a fiatal lányok fehér ruhában. Hosszú, szines ruha volt rajtuk.
Mi csak aláirni mentünk, de igy is megható volt, pedig mondtuk,hogy nagyon egyszerűt szeretnénk. Még be is ült valaki tőlük, hogy megnézzen bennünket. :-)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. április 26. 18:53

:x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
ez készül, már a sütőben van... :-bd
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. április 26. 20:36

Na elkészült ma is, meg végre feltettem az almás kevert joghurtosból is! :D
Kép
Kép

Kép
Kicsit túlsült de szerencsére nem égett meg...
Kép
Kép :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. április 27. 7:30

Sziasztok! Bocsánat, ha nem tűnök összeszedettnek, de harmadik napja írogatom ezt a hsz.-t.

Na, most ezt, amit eddig írtam (végül nem három, ahogy az első sorban írtam, hanem négy napig tartott)
elküldöm, mert most jutottam el Ági írásához, és látom, hogy sokat írt. Először olvasni akarok mindent,
és utána folytatom az írást, de attól tartok, hogy mire befejezem Lilyke felébred.

Bebiggyesztek addig is pár képet (nagyon frissek, az elmúlt négy napban készültek... még nélkülem).

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Paggy,
valóban csak akkor leszel jobban, ha mindent betartasz, amit kell. Azt olvastam, hogy
az a hatalmas lista, amit kaptál az elkerülendő élelmiszerekről, csak egy általános lista, ami
azokat az ételeket sorolja fel, amik problémát szoktak okozni, de az már egyénfüggő, hogy
ki, melyiket kell elhagyja. Szóval valaki a mogyoróra reagál, valaki meg a káposztára, de a
listán mindkettő szerepel. Te is figyeld meg jól, hogy miket nem ehetsz, azt hagyd el, majd
ha már jobban vagy, akkor nagyon lassan apránként újra elkezdheted fogyasztani őket.
Csatlakozz egy hisztaminos fb csoporthoz. Ilyen csopikban sok segítséget kaphatsz, meg jó
recepteket.Az orvosi hivatás se különb a többinél. Sokszor az orvosok nem képzik magukat
tovább, megrekednek annál a tudásnál, amit az egyetemen szereztek, ami valljuk be, nagyon
gyorsan elavul. Nagyon hiszek a tematikus fb csoportokban, ahol mindenki megosztja a többivel
a tapasztalatait. Sokan követik azt az utat, hogy egy-egy orvosi félrediagnosztizálás, vagy
félrekezelés után, maguk kezdenek el gyógymódot keresni. Az a legjobb, ha egy csoportban
rendszeresen olvasgatsz, akkor egy idő után (kb. egy hónap) kezd összeállni a kép. A sok
véleményből, tapasztalatból, azoknak higgy, amik a legtöbbet ismétlődnek. Valószínűleg az
fog nálad is beválni. Ezekben a csoportokban jóval több tudás halmozódik fel, mint azt valaki
is gondolná. Több száz ember, több évnyi megfigyelése, tapasztalata, utánjárása többet ér,
száz begyepesedett, munkájába belekeseredett orvos tanácsánál. Természetesen nem akarom
lejáratni az orvosokat, de ez sem különb más szakmáknál, ezt is lehet szuperül és csapnivalóan
is művelni.

Hű, azok a színes afrikai holmik! Tudnék belőle válogatni.

A kókuszos sütikénél jutott eszembe, hogy pár napja még kaja fotókat is elfelejtek készíteni.
Lilyke miatt se telefon, se laptop nincs a közelemben, mert ezek nagyon érdeklik, és azonnal
el akarja venni, ha meglátja valamelyikőnk kezében, viszont így fotózás sincs.

Fruzsi nagyon cuki a színes szerkójában.

Én is tudom, hogy mennyi ember halt meg, és mennyit gyötört meg a vírus, de én nem vagyok
hajlandó rettegni tőle, és szerencsére a gyermekeim sem félősek. Minden gond nélkül látogatjuk
egymást. Semmilyen szinten nem szólnak bele az életembe, de én se az övékbe. Elfogadják az
én véleményemet az oltásról, és én is az övéket. Csak az otthoni fiam és a menyem regisztrált
egyelőre. Ők az oroszt vagy a kínait szeretnék. A Bosch a saját dolgozóit beoltja, ha kérik, a fiam
már meg is kapta az elsőt (oroszt), a menyem még gondolkodik.

Kata, ma lesz az első napom, amikor szabadon mozoghatok! Eddig tartott a karantén. Becsülettel
betartottam, mert nagyon sok pénzre büntetik azt, akit elkapnak. Sajnos mára esőt jósolnak,
(amióta itt vagyok minden nap szépen sütött a nap, és egy csepp eső sem esett, pont ma kell
elkezdenie) de akkor meg plázacicák leszünk a lányommal, meg Lilykével. Muszáj egy kicsit
kimozdulnom.

Otthon többször is esett jégeső? Hűha!

Jó, hogy túl vagy az oltásokon.

Ildikó, nem tudom már, hogy írtam-e arról, hogy már az altatáson is túl vagyunk. Ez is zökkenőmentes
volt. Azóta is én altatom délben, hogy szokja, mert péntektől dolgozik Zsuzsi.

Jót nevettem, amikor elképzeltelek szumópózban. Én most azt figyeltem meg magamon, hogy
egyre kevesebb nyögéssel, és egyre gyorsabban állok fel a földön ülésből. =))

Csodás lett a magnólia! Annyira élethűek tudnak lenni a képeid!

Vissza: “Társalgó”