Megint jó késő, mire irni tudok.
Dorina, köszi a videót, láttam már máshol is kitéve, de nem volt időm megnézni. igy viszont itt van és tudom, hogy vár.

Kata, Samukának nem lehet ezzel a hőemelkedéssel csinálni valamit? Az orvos nem modnott rá semmit?
A fiamnak is ma is még az oltás után hőemelkedése volt. Estére meguntam, mert nagy fába vágta a fejszéjét és toppon kell lennie holnap , meg kedden, kapott egy Algopyrint. Le is ment neki rögtön, ráadásul a lába sem fáj már.
De hát Samuka ő más, kedve milyen ilyenkor?
Paggy, nem is tudom hol kezdjem: fantasztikus képek, jó sztorik!

Mindenféleképp ird meg a verseny eredméynét!! Nagyon s zép csokrot kaptál! Imádom az orgonát!
Fruzsika a drága, hogy menetel, és milyen sokat mentetek!
Nálunk nem volt nagy szél ma, pedig nagyon mondták erre is.
Megnéztem a videókat is. Csoda amit a kertben alkotsz!
Irtam már azt hiszem, hogy a fiamnak valószinűleg nem messze volt lakása, az Egry József utca elején, mikor a BME-re járt. Aztán eladtuk, mert nem vacakoltunk albérlőkkel.
Itt nálunk nem mentek le az albérleti árak. Vagyis akkor alacsonyabbak, mikor év közben akarja valaki egyetemistáknak kiadni. De a szezon elején megint fent vannak.
Az Állatkert oldalán fent vagyok, láttam már a kiselefánt születését is. Jó, hogy Lilláék tudnak menni és ki tudnak majd mozdulni oda is.
A két vagány kiskutyát látva eszembe jutott itt a - szerenécsére- már elköltözött szomszédunk, akinél volt csivava is és másik kicsit nagyobb testű kutya is. Ők is kint voltak, hőfüggönyös házukban szépen összebújva aludtak télen-nyáron.
Nagyon szép képeket csináltál a fűben levő virágokról.
Ennyi képet felrakni hatalmas idő! Úgyhogy tényleg köszönet érte.!!
Tudod, irtam és képekkel régen szemléltettem is, hogy merre járok amikor dolgozni megyek.
Ez a kertvárosi rész tényleg nyugis helyen van, magánházas rész, ha bemegyek a városba, talán évente egyszer, akkor is robogás van, vagy a férjem visz kocsival.
Itt a környékünkön megvan minden. Bevásárlolni is itt vannak a Tesco, Lidl, Aldi, egy bevásárló park, pluszban, ahol minden van. Ha dolgozni megyek, és közbe ejtem a piacot, előtte ott az ÁRkád, ahol megint megkapok mindent, ha bármire szükségem volna. Nem kell beljebb mennem a vároba. Interneten elintézek mindent, ha valami szolgáltató vacakolna velem.
Most pl. az EESZT oldalán, ahol a betegizéket lehet lekérni a vércsoportomat irták el. Nem nagy elirás, mert az RH+ helyett van - irva, de akkor is. Nooormális aki nem figyel oda és ekkora hibát vét? Kia fene kérte, hogy irja be a 2004-es adataim most áprilisban? Eleve gyanús, hogy most jutott volna eszébe a Pesti vérellátónak? Ezt is intézhetem, telefonálgathatok.
Ki se derült volna, ha nem nézném a klinikai dolgaim fent.
Tehát én szeretek itthon. Kimegyek a kert végébe a tóhoz, figyelem a madarakat, sünöket. Múltkor a nagyon ritka őszapó fiókák bandáztak vagy heten egy ágon. Pirinyóak voltak és aranyosak ahogy csiviteltek ezerrel.
Holnap megyünk Orosházára apu hagyatéka lesz tizkor.
Aztán kedden vérvétel fél 11-kor, mert most már a trombózis Leiden mutációt meg akarom csináltatni, ha már nem voltak hajlandók a Hematológián jó pár évvel ezelőtt. Meg a D-vitamin szintet pluszban a normál vérkép-vizelettel. Meg a pajzsmirigyes Hashimotónak az antiTPO-ját. Mindezt perzse maszekba, mert az SZTK_ba csak a normál vérkép-vizelet kombót csinálják meg. Igy viszont fizet az ember 3000-et az orvosi beutalóért és megvan minden - amiért ugye fizetni kell még-, de nem kell várni órákat és bemenni a tömegbe. Bár azt irják, hogy most az SZTK_ba, csak a sűrgős vérvételeket csinálják meg. Frász se tudja....