Sziasztok!Kata!Remélem Samuka ma reggelre jobban lett!
Lázas nem vagyok,gyenge viszont igen és picit fáj a karom.Azt hiszem ez a normális,mert működik az immunrendszerem.Mindenesetre ma azért 1-2 dolgot csinálom,csak lassan.Az elhízott embereknek még betegen is muszáj picit mozogni,mert úgy hamarabb meggyógyul.Főzök és kutyát sétáltatok és rámolok a szekrényben.ÉS MINDENKINEK,aki nem tart tőle,JÓ "oltakozást" kívánok!Olyan hülye szó az oltakozás.Mindig Müller Ceciliaát látom magam előtt,amikor kimondom vagy leírom.
Lányok!2 féle rádióadót hallgatok 1 baloldalit,egy viszonylag picit jobb oldalit.Tegnap megpróbáltam a KLUB RÁDIÓ sávjára települt és nagyon jónak tűnő műsorokat sugárzó SPIRIT FM-t,de nem megy,MERT MINDKÉT OLDALON UTÁLOM A GYŰLÖLK)ÖDŐ EGYMÁST SÁROZÓ MŰSOROKAT.Jó volna már egy reális ,pártatlan adó,ahol megmutatják ezt is ,azt is,sőt elmondják ,hogy ilyen viszonyok köt,ilyen lehetőséggel,mit lehet választani és ebből ez az oldal ezt választotta,a másik pedig e mellett kapmányol,AKKOR LEHETNE VÁLASZTANI.GÁTLÁSTALANUL ZSEBMEGTÖLTŐ működés NEM LENNE ENGEDÉLYEZETT.Legyen úgy,hogy aki egy ekkora felelősséggel járó,ilyen idegi megpróbáltatásoknak kitett állás,mint az ország vezetői .KAPJANAK.Igen kapjanak,mindenkinél több pénzt,de ellenőrizhetők, visszahívhatók és leválthatók legyenek!Higgyétek el NEM UTÓPIA!!!Akkor lehetnénk biztonságban MI A NÉP és nem minket úszítanának egymásnak,hanem a felügyelő szervek/tudósok,szakemberek/elintéznék a dolgukat,mi meg választunk a lehetőségek között,ízlésünk,meggyőződésünk szerint.A NÉP pedig végezné a saját dolgát,dolgozna,alkotna és .....
Lányok!ma még jövök néhány elgondolással és végre nyugiban elolvasom és megnézem az eddigieket.
Ma paprikás krumpli készül.A párom hozott fincsi kolbászt/persze nekem csak 3 karika lehet,mert füstöltet nem szabad!

/