Sziasztok Kislányok!Kata, Ági, gyönyörű kenyereket sütöttetek!
Ági, a postások kiskocsija szépen hangtalanul gurul, és nem úgy tűnik, mintha nehéz lenne tolni nekik.
Nem könnyű jó gyerekcipőt venni! A Clarks az egyetlen, ahol nagy a választék, és találni jó cipőt, de ott
is vannak olyanok, amiket vétek egy kis selymes bőrű tappancsra ráadni. A rózsaszínű cipővel jól jártunk,
könnyű, és nagyon jó puha bőr a felső része. De a szandállal már nagyon kínlódtunk. A rózsaszínűt végül
vissza kellett vinni, de nem találtunk másikat helyette. Vagy nagyon merev volt a talpa, vagy nagyon nehéz
volt, vagy a hátsó sarokrésze volt olyan kemény, mint a beton. Végül egy kevésbé lányos, sötétkék szandit
választottunk, amit otthon jól megkalapáltam azokon a kritikus helyeken, ahol feltörhetné a lábát. Ezt a
kalapálós dolgot otthonról hoztam. A mi cipőinket is mindig puhára kalapálta apukám.

Természetesen
egy puha rongyot teszek a cipő és a kalapács közé, hogy ne legyen nyoma a műveletnek.
A lányomék lengyel szomszédja adott egy online linket, ahonnan ő rendeli a gyerekcipőket. Ott Szamos
márkájú cipőket is látni.
De jó ötlet volt a kérgesítés és a színesítés három fázisát megmutatni! Én már az első fázissal is meg lennék
elégedve, ha nem látnám, hová fog fejlődni a dolog. Nagyon ügyes vagy már a kínai festészetben!
Emlékszem, már az első kurzus után is érzékeltük, mennyit fejlődtél, de ez már nagyon messze van
attól.
Csodásak a sárga rózsabokrok! Most értem a fodrászatod előtt lévőkhöz, hát azok is gyönyörűek. Emlékszem,
hogy egyszer már tettél ki képet róluk.
Örülök, hogy lettek jó eredményeid! Ez csak a kezdet. Tudod, ha egy üzlet beindul....
Jót nevettem Ramoson, és az ellenségen. Dundinak a porszívó volt a halálos ellensége, de füvet is csak úgy
lehetett nyírni biztonságosan, ha bezártuk a garázsba.
Olvasom a piacos árakat, meg hogy mennyi gyümölcsöt vagy zöldséget lehet 5000 forintból vásárolni. Azt
kell hogy mondjam, hogy itt ugyanannyi, olcsóbb és még olcsóbb az élelmiszer, mint otthon, csak ugye a
fizetések nem ugyanazok. Majd lefotózom egyszer az árakat a Lidlben, mert azt össze tudjuk hasonlítani
az otthoniakkal. Ami itt rettentő drága, az a lakhatás, ha béreled a lakást.
Istenem, borsó! Mennyit fejtettem a gyerekekkel annak idején, amikor még nagy kertet műveltem. Ők persze
hamar megunták, én meg este tévézés közben befejeztem a nagyját. Én is mindig fagyasztottam.
Kata, használd egészséggel az új telcsidet! A fotókon azonnal látszik a különbség a régi és az új között.
Olyan jó látni a szép színes virágokat! Nem mondom, lehet készíteni gyönyörű havas képeket is, de akkor
is a nyár a kedvencem, na. Szerencsére már itt is szuper idő van.
Most értem egy újabb fotósorozathoz. Micsoda felhők és napfénnyel átitatott piros levelek!
Szegény Samuka, én is látom a buszos képeken, hogy nem volt jól. Egyébként normalizálódott már a
vérnyomása? Van még hőemelkedése? Megkapta már a második oltást? Lehet, hogy írtad már, de elkerülte
a figyelmemet.
Egy-két balesetet el lehet nézni, hiszen még egészségesen is előfordul.
Az én telefonom még csak ott tart, hogy az ujjlenyomatomat nem akarja felismerni. Vacakol szegényke.
A lányom ezelőtti telefonját fogom megkapni, de még le kell szednie róla a dolgait.
Ildikó, nagyon tetszik a még ki nem nyílt hagymavirág fotód! Sokat késtek a virágok a kinyílással? Sajnálom,
hogy hiába szorgoskodtál a kertben. Emlékszem én is mennyire zokon esett, ha valami nem úgy termett, vagy
időközben az idő tönkretette az elültetett növényeket. Most értem oda, hogy vettél újabb palántákat.
Háthaaaa...drukkolok!
Én is hozok majd rózsaszín virágú gesztenyéről képet.
Bár a tájképed is remek lett, de az esernyős képet kereteztetném be magamnak. Hiába van egy "borússág" benne
az esőnek köszönhetően, mégis vidámmá teszik a színes esernyők. A hattyús kép színei magával ragadóak.
Olvasva a soraidat, amit az esernyős képed alatt írtál, olyan kis szomorkásnak, fáradtnak, levertnek éreztem a
hangulatodat. Remélem, már jobban érzed magad! Most értem oda, ahol Paggynak válaszolsz. Látom, hogy nincs
nagyobb baj, "csak" ami a korral jár. Az is épp elég persze.