Kiváncsian várom Paggy, hogy hogy élted meg a mai napod.
Nálunk ennyien voltak a második oltáson. Pfeizer és Szputnyik volt ezen a folyosón.

Egy nagy eperfa volt az SZTK udvarán. Lefotóztam, de az eprek nem igazán látszanak. Már amit az ablakból tudtam elkapni a harmadik emeleten.

Már kicsit jobb volt az éjszakám, a karom kb. 20 centire tudom megemelni.
Hőemelkedést, vérnyomást mérem ma is, de azt is jobbnak érzem. Gyenge vagyok, pihenés jön most már. Gyors ebéd kés zités, ami lepiritott házi virsli kacsazsiron, házi krémsajt rá, bazsalikom a kertből, só, bors, fokhagyma - a piacról.

-, tészta rá és evés. Tegnapról még maradt a halászléből jó sok, igy leves megoldva.
Holnap kutyakozmetika Ramosnak tizkor.
Ma két órát locsoltam. Néha el van dugulva a csepegtető a tujáknál, igy slagoztam is. Száz tuja- élmény. Meg még a többi....
Tegnap festészet volt. Hát nem egyszerű technikát mutatott tanár úr megint.
A végén megdicsért. Nagyon jól esett! Irtam a csoportba, hogy csendes és halk leszek, mert nem igazán vagyok jól, de a festészet felélénkitett és muszáj volt kérdeznem az órán.

Tanár úr nagyon jól tud dicsérni és lelkesiteni a társaságot, de ez most a többiek előtt kiemelve engem nagyon jól esett. Egyszer volt egy ilyen emlékezetes még, amikor kiállitásra válogatta a nagyon sok anyagunkat, és azt mondta, hogy lesz egy kiállitás nekem, meg egy másik a többieknek.

Ezt se felejtem el, megmarad a rejtett kis zugban az agyamban.
Nagyon várjuk a Lótusz napokat ismét. Remélem nem jön semmi közben és meg lesz tartva. Most tanár úr is jelezte, hogy ott lenne.
Mindenkinek kitartást mára a hőségben!
Kata, hogy működik a léghűtő?
Megint a legutóbbi öntöttvas bográcsban sütöttem a sütőben kenyeret. Legközelebb előmelegitem a bográcsot, mert most csak az utolsó fázist abban kelesztettem, hátha nagyobb lyukú lesz majd a kenyér belseje. Izre viszont sokkal finomabb, mint előtte évekig ahogy sütöttem.