Csevegő
Re: Csevegő
Lányok még én sem láttam ázott oroszlánt hát tényleg nem néz ki királyul szegény!
Itt két órája újra esik az eső!már nagyon elegem van belőle...alig van 16 fok...ez tiszta októberi.De lassan most már majd javulni fog a helyzet. Most visszamegyek a konyhába, ma is rizskochot csinálok délutánra...de most a citromos változatot éppen az előbb kapcsoltam ki a lábos alatt, ha kihűlt, jöhet a többi munka vele az már nem sok!
További szép vasárnapot!
Itt két órája újra esik az eső!már nagyon elegem van belőle...alig van 16 fok...ez tiszta októberi.De lassan most már majd javulni fog a helyzet. Most visszamegyek a konyhába, ma is rizskochot csinálok délutánra...de most a citromos változatot éppen az előbb kapcsoltam ki a lábos alatt, ha kihűlt, jöhet a többi munka vele az már nem sok!
További szép vasárnapot!
Sziasztok Kislányok!
Na, én is ideértem! Nálunk egész nap szakadt az eső. Kb. egy órája kisütött három perce,
akkor gyorsan kiszaladtam pár fotót csinálni. Már nem esik, nem is süt, és hideg van.
Szegény Zsuzsi lányom ki van akadva, mert az idén sem tudnak a strandra menni, és egy
kis barnaságot sem tud visszavinni magával. Olyan fehér, a bőre, holott mi minden nyáron
nagyon barnák tudunk lenni.
Na, nem panaszkodom, mert ezen kívül minden nagyon klassz. Az angol vendég jókat
eszik, minden finom eddig neki. Az egy szem kis boltunkat kívül-belül lefényképezte, mert
ilyet ő még nem látott. De a városban a cukrászda választékát is, és az Aldiban a dinnyét,
ami nevetségesen kicsi volt, de Angliában még kisebb van. Mondtuk neki, hogy ilyen helyen
nem veszünk gyümölcsöt, majd holnap a piacon. Már most tudom, hogy elkerekedik majd
a szeme a 12-13 kilós példányokon.
Na, megyek tovább!
A mai szöcském:
Na, én is ideértem! Nálunk egész nap szakadt az eső. Kb. egy órája kisütött három perce,
akkor gyorsan kiszaladtam pár fotót csinálni. Már nem esik, nem is süt, és hideg van.
Szegény Zsuzsi lányom ki van akadva, mert az idén sem tudnak a strandra menni, és egy
kis barnaságot sem tud visszavinni magával. Olyan fehér, a bőre, holott mi minden nyáron
Na, nem panaszkodom, mert ezen kívül minden nagyon klassz. Az angol vendég jókat
eszik, minden finom eddig neki. Az egy szem kis boltunkat kívül-belül lefényképezte, mert
ilyet ő még nem látott. De a városban a cukrászda választékát is, és az Aldiban a dinnyét,
ami nevetségesen kicsi volt, de Angliában még kisebb van. Mondtuk neki, hogy ilyen helyen
nem veszünk gyümölcsöt, majd holnap a piacon. Már most tudom, hogy elkerekedik majd
Na, megyek tovább!
A mai szöcském:
- boszorkany
Szuletesnap kepekben.
Menekules a sipka miatt:D
A harmadat mar megette,csak azert ennyit,mert a sultcsirke jobban izgatta.
Menekules a sipka miatt:D
- boszorkany
Rita írta:Sziasztok Kislányok!
kis barnaságot sem tud visszavinni magával. Olyan fehér, a bőre holott mi minden nyáron
Na, megyek tovább!
A mai szöcském:
Rita,nalunk is ilyen nagyok vannak a piacon,de nem itt terem,Marokkobol hozzak az arusok.
Sziasztok! Mindenkinek kellemes reggelt! végre napsütéses reggelre ébredtünk! már majdnem elfelejtettem milyen a napsütés!
A héten már visszajön a kánikula, még jó hogy csak fokozatosan, és nem egyik napról a másikra.! Rita! jót mosolyogtam a szöcskevadászaton, hogy éppen elcsípted! Remélem már ti is napsütésre ébredtetek! A hétvégéig talán tudtok még egy kis szint magatokra szedni az előrejelzés szerint! Persze kérdés , van e rá idő!
Boszorkány kutyusának is Boldog Születésnapot! Aranyos nagyon az a kutyus! Bevallom én is a sült csirkére szavaztam volna! de az biztos, hogy a tortát is befaltam volna! ...
Kívánok mindenkinek kellemes időtöltést és gyönyörű időt!
A héten már visszajön a kánikula, még jó hogy csak fokozatosan, és nem egyik napról a másikra.! Rita! jót mosolyogtam a szöcskevadászaton, hogy éppen elcsípted! Remélem már ti is napsütésre ébredtetek! A hétvégéig talán tudtok még egy kis szint magatokra szedni az előrejelzés szerint! Persze kérdés , van e rá idő!
Boszorkány kutyusának is Boldog Születésnapot! Aranyos nagyon az a kutyus! Bevallom én is a sült csirkére szavaztam volna! de az biztos, hogy a tortát is befaltam volna! ...
Kívánok mindenkinek kellemes időtöltést és gyönyörű időt!
Sziasztok!
Éva! Jules egy cukifalat! Én is boldog szülinapot kívánok neki!
Azt hittem, hogy szégyenlős, azért hajtja le a fejét, de írtad, hogy zavarja a sapka.
Nagyon jó fotók lettek! A mi Dundink is épp így ült az asztalnál, és őt is izgatta,
amit az asztalon látott, miközben mi ettünk. Olyan szánalmas "éhező kutyus vagyok"
fejeket tudott vágni!
Kata! NAPSÜTÉS van!!! Egész kellemes az idő. Fúj a szél, de kit érdekel! Az eső nem esik!
Hallom, hogy ébredezik a csapat, irány a konyha! Ma megérkeznek az itteni fiamék is.
Most aztán kiélhetem magam a konyhában!
A mai szöcskémet is megmutatom. Sokat nőttek a szememben. Isteni fotóalanyok!
Ahelyett, hogy elugranának, egészen közel engednek magukhoz:
Éva! Jules egy cukifalat! Én is boldog szülinapot kívánok neki!
Azt hittem, hogy szégyenlős, azért hajtja le a fejét, de írtad, hogy zavarja a sapka.
Nagyon jó fotók lettek! A mi Dundink is épp így ült az asztalnál, és őt is izgatta,
amit az asztalon látott, miközben mi ettünk. Olyan szánalmas "éhező kutyus vagyok"
fejeket tudott vágni!
Kata! NAPSÜTÉS van!!! Egész kellemes az idő. Fúj a szél, de kit érdekel! Az eső nem esik!
Hallom, hogy ébredezik a csapat, irány a konyha! Ma megérkeznek az itteni fiamék is.
Most aztán kiélhetem magam a konyhában!
A mai szöcskémet is megmutatom. Sokat nőttek a szememben. Isteni fotóalanyok!
Ahelyett, hogy elugranának, egészen közel engednek magukhoz:
boszorkany írta:Szuletesnap kepekben.
Éva! Boldog szülinapit a kutyusnak! Ezt nevezem, nagyon klassz tortát kapott Jules. Megadtátok a módját, terített asztal, magyaros tányérral. A tortát el tudom képzelni, húskrémmel, vagy kenőmájassal kenve, "csabai" kolbásszal díszítve. Persze a sült csirke sem kutya! :Nagyon jó fotóalany is volt, szépek lettek a képek.
A régi fórumban egy időben rendszeresen tettünk ki művészekkel kapcsolatos cikkeket. Ez is egy érdekesség. Az első képektől kirázott a hideg.
A szingapuri Keng Lye-nak van egy rögeszméje: ez a fiatal férfi a vizi állatok megszállottja. Lakásában polipok, halak és teknősök is vannak. Azonban ezek az állatok a valóságban nem olyan élénkek, mint ahogy első pillantásra látszanak.
Aztán a valóság....
A szingapuri Keng Lye-nak van egy rögeszméje: ez a fiatal férfi a vizi állatok megszállottja. Lakásában polipok, halak és teknősök is vannak. Azonban ezek az állatok a valóságban nem olyan élénkek, mint ahogy első pillantásra látszanak.
Aztán a valóság....
Spoiler: mutasd
szia Gabóci..biztos nem ennék azokból a tányérokból
Gabi! Ezek nagyon jópofák! Megnéztem a videót is. Látszik, hogy ez az ember
megszállott. Kis edény, nagy edény, még nagyobb edény, és csak festi, önti...
A borostyán jutott eszembe a videóról, csak abban valódi élőlények konzerválódnak:
megszállott. Kis edény, nagy edény, még nagyobb edény, és csak festi, önti...
A borostyán jutott eszembe a videóról, csak abban valódi élőlények konzerválódnak:
- boszorkany
Szia Rita!
Koszonom a koszo,tesedet a Jules neveben.
Igeretemhez hiven hoztam a kesz kepet,holnap illetve ma kapja meg az unokam.
Sokat dolgoztam rajta,nem is neztem semmit csak moderaltam a CH-n.Remelem szeretni fogja a Marie.
Sokat dolgoztam rajta,nem is neztem semmit csak moderaltam a CH-n.Remelem szeretni fogja a Marie.
- boszorkany
Gabóci5 írta:boszorkany írta:Szuletesnap kepekben.
Éva! Boldog szülinapit a kutyusnak! Ezt nevezem, nagyon klassz tortát kapott Jules. Megadtátok a módját, terített asztal, magyaros tányérral. A tortát el tudom képzelni, húskrémmel, vagy kenőmájassal kenve, "csabai" kolbásszal díszítve. Persze a sült csirke sem kutya! :Nagyon jó fotóalany is volt, szépek lettek a képek.
Szia Gabi,koszonom szepen.
Minden evben kap tortat a Jules is,mikor mi kerul bele.Libamajkremmel,szalamival toltottem,a tetejere egy kis darab maradek spanyol kolbasz jutott az iden. (ez hasonlit legjobban a magyar kolbaszhoz)
boszorkany írta:Szia Rita!
Szia Éva! Elkéstem egy kicsit a válasszal. Már kiderült, hogy mit szólt Marie az ajándékhoz.
Fogadjunk magamtól is tudom: nagyon tetszett neki. Először is a nagyi csinálta, másodszor
pedig nagyon szép. Nagy a kép, sok öltést kellett tenned rövid idő alatt.
Gratulálok, hogy sikerült időre befejezned!
Kedves Éva, én is kicsit megkésve, de szeretettel gratulálok Marienek és a kutyusotok szülinapjához is!
Nagy türelem és kitartás kell egy ilyen szép hímzett kép elkészítéséhez is. Meg is érdemled egy ekkora munka után, hogy most tényleg egy kicsit "csak lógasd a lábad"!
Nagy türelem és kitartás kell egy ilyen szép hímzett kép elkészítéséhez is. Meg is érdemled egy ekkora munka után, hogy most tényleg egy kicsit "csak lógasd a lábad"!
Gabóci, köszi a kuriózumot!
Hát nagyot néztem, mert a képek alapján olyan élethűek voltak.
Köszönöm én is a spoileres bemutatót, nekem is tátva maradt a szám! Zseniális ez a férfi...hihetetlen!
- boszorkany
Rita írta:boszorkany írta:Szia Rita!
Szia Éva! Elkéstem egy kicsit a válasszal. Már kiderült, hogy mit szólt Marie az ajándékhoz.
Fogadjunk magamtól is tudom: nagyon tetszett neki. Először is a nagyi csinálta, másodszor
pedig nagyon szép. Nagy a kép, sok öltést kellett tenned rövid idő alatt.
Gratulálok, hogy sikerült időre befejezned!
Szia Rita!
Nem kestel,nem is vartam,hogy gyorsan reagalj,hiszen a csaladoddal kell toltsed az idodet most.
A Marie-nak valoban nagyon tetszett a kep meg a szuleinek is en meg usztam a boldogsagban,hogy igy reagaltak.
Azt is nagyon jo volt latni,hogy sokat nyurgult az unokam par honap alatt,egyre szebb lesz.
Orulok,hogy Neked is tetszik a himzesem.sajnos a nyakam bemerevedett vasarnapra(meg mindig kinoz),mivel az utolso 3 hetben allandoan a himzes felett logott a fejem. ,de Marie-ert meg ez is megerte.
Nem volt rovid az ido,kb.3 honapi munkam van benne.
Most probalom magamat kipihenni tobbe-kevesbe sikeresen.
Koszonom a gratulaciodat!
Az unokam
Spoiler: mutasd
- boszorkany
Unni2011 írta:Kedves Éva, én is kicsit megkésve, de szeretettel gratulálok Marienek és a kutyusotok szülinapjához is!
Kedves Unni!
Koszonom szepen a gratulaciot az unnepeltek neveben,nemreg volt a Marie anyjanak,meg az apjanak is a szulinapja.
Ugyhogy 4-es unneplest tartottunk,mivel ritkan tudunk osszejonni,eleg messze laknak tolunk.
Sok nagy kepet csinaltam mar,de ugy latszik oregszek,ennel jobban elfaradtam.
Most egy macskas szalvetatartot keszulok csinalni a hugomnak,aztan ujra egy nagyobb kepet a keresztfiam eskuvojere,de azon nem lesz 50 szin,mint a Marie-en es kevesebb a himzett terulet is.
Kedves Éva! Gratulálok a család minden ünneplő tagjának, sok boldogságot nektek.
Gyönyörű unokád van!
Gyönyörű unokád van!
boszorkany írta:Az unokamSpoiler: mutasd
Rita! Angliában vagy, nem tudom szoktatok-e teázni, küldök hozzá egy gyönyörű csészét!
Kedves Éva! Köszi, hogy megismertettél Marie-vel! Nagyon aranyos kislány!
Kívánom, hogy még sok boldog órát töltsetek el együtt!
Gabi! Csodaszép az a csésze! Kész műalkotás. Köszönöm!
Tegnap fotóztam: körömvirág:
Gyönyörű mind csésze, mind a körömvirágfotó!
- boszorkany
Gabóci5 írta:Kedves Éva! Gratulálok a család minden ünneplő tagjának, sok boldogságot nektek.
Gyönyörű unokád van!boszorkany írta:Az unokamSpoiler: mutasd
Sziaa Gabi koszonom szepen a nevukben is.
Nemsokara feltheti az apja a korulotte legyeskedo fiuktol.
- boszorkany
Rita írta:Kedves Éva! Köszi, hogy megismertettél Marie-vel! Nagyon aranyos kislány!
Kedves Rita!
Mostmar csak ki kell pihenned az utazassal jaro feszultseget(legalabbis nalam igy mukodik).Megint nagyon sok szepseget mutattal meg Angliabol,koszonom.Azon mosolyogtam,mikor az ottani idojarasrol irtal,mintha csak nalunk lennel.
Orulok,hogy tetszik a Marie,remelem ugy lesz,ahogy kivantad nekunk,koszonom szepen.
Szia Éva! Ma pihenésképpen, fordítottam végre. Jaj, de jól esett! Mostam, vásároltam,
mert üresen hagytam itthon a hűtőt, és kicsit, de tényleg csak nagyon kicsit pakolásztam.
Ennyi volt a mai napom. Csak a boltba tettem ki a lábam, még csak nem is fényképeztem.
Az angol időjárás azért nagyon érdekes, mert nem érzed azt a hideget, amit a hőmérő
mutatója alapján érezni kéne. De azért szerettem, ha kisütött a nap. Amikor Liverpoolban
voltunk, végig sütött, isteni volt!
Szép estét kívánok!
mert üresen hagytam itthon a hűtőt, és kicsit, de tényleg csak nagyon kicsit pakolásztam.
Ennyi volt a mai napom. Csak a boltba tettem ki a lábam, még csak nem is fényképeztem.
Az angol időjárás azért nagyon érdekes, mert nem érzed azt a hideget, amit a hőmérő
mutatója alapján érezni kéne. De azért szerettem, ha kisütött a nap. Amikor Liverpoolban
voltunk, végig sütött, isteni volt!
Szép estét kívánok!