Hesu írta:Xuan Lin mindenféleképpen megakarja menteni a katonáit, Guan Gyao a felszámolásukért tárgyal, a vén kujon pedig Wan Qing-et falná fel!
Gondoltam, hogy a 3 Don Juan-ból kettő az Xuan Lin és Guan Gyao, de hogy a vén kujon lesz a 3.?! Na ez érdekes lesz!!!
Egyébként nem is értem, hogy a töltényt miért 10 év elteltével adja át a nagy barát Xuan Lin-nek?
A

teljesen levette a lábáról Xuan Lin-t és a

-e úgy düböröghetett, mintha az ajtót verték volna

!
A kocsiban történtekről nem is beszélve. Nem panaszkodhat, mindenből a legjobb járt ki neki. Guan Gyao-nak mikor lesz ehhez hasonlóban része?
Emellett marja a féltékenység és a félreértés is.
És reggel csak úgy kiviharzott a szobából és utána adta az érdektelent!
Körben beviharzott Wan Ting is. Ez a nő egy hisztérika és feszt visít, néha az idegeimre megy az anyjával együtt.
Wan Qing úszik a boldogságban, le sem tagadhatja.
Xuan Lin-ék terve be fog jönni? És sikerült egy időre elaltatni Guan Gyao-t? Mert nem úgy látszott?
Köszönöm szépen Rita a gyors, pontos fordításaidat

!
Kedves Hesu! Nagyon szívesen a feliratokat!Majd a következő részekben derül ki, hogy milyen jól kalkulált Wanqing a katonák elhelyezésével kapcsolatban.
A vén kujon se tudott róla, hogy az ágyában fogja találni Wanqingot, pedig ahogy írtam fentebb, azt hittem,
ő szervezett mindent így. De ha így lett volna, nem részegedik le maga is. Őt is meglepte, amikor meglátta a
lányt maga mellett.
A katonai orvos tíz éve elhagyta a sereget, külön váltak az útjaik a Kormányzóval. Akkor tudja vele újra felvenni
a kapcsolatot, amikor meglátja az újságban, hogy XL lett Sanghaj kormányzója. Ekkor adja oda a lövedéket is.
Szegény GY! Tényleg nem lesz része olyan élményben, mint amiben XL részesült. Tan Si is élvezte az előadást.
Mégis azt hiszi, hogy Wanqing GY-t szereti. Pedig már az is beszédes volt, hogy W-nak eszébe se jutott GY sebét
ellátni, de azonnal sietett kötszerekért, ahogy meglátta a Kormányzóét.
Jó kis részek jönnek. Itt van a katonák ügye, a mostoha elszántabb, mint valaha, a háttérben ott húzódik a
Kormányzó apja ügye, és a szerelmes párok is csak küszködnek...