Nagyon szépen köszönöm a 29. és a 30. részt!

További szép estét!

annamama írta:Drága Rita én eddig csak gyujtogettem a feliratokat os nagyon nagyon orulok hogy ujra itt vagy és ujra forditasz a mi ,mindnyajunk nagy oromére.de már elkezdtem nézzni de még csak a hatodik részt fejeztem be ,de már most szerelem ez az uj sorid ennek a kicsit vénecske mamának......A kisunokád már ugye sokat nott,nekem is megszuletett a Matyi kishuga Száva Szofia ......Verne Gyula a névadoja....tundéri kis tunemény mind a lassan nyolc honapjával...
...Nagyon szépen koszonom a feliratokat,én a Dramanicerol toltom a videokat ,mert miota a Mega kis felhocskéjét csak egy pillanatig látom az uj letolto megával pedig nem értjuk egymást......de a Dramanices videok is nagyon szépek és nagyon tetszik a sorozat.
![]()
![]()
Annamama.
Kata58 írta:A 3. tipp részben bejön..de addig még fogunk könnyeket hullatni..![]()
![]()
![]()
![]()
baria írta:Kedves Rita!
Nekem is nagyon tetszik a sorozat. Izgalmas és fordulatos. Sok ilyen sorit szívesen látnék.
A gyorsaság ahogy fordítod lenyűgöz, és csodállak a kitartásodért. Már nagyon régen nézem az általad fordított drámákat, és soha nem hagytál félbe semmit. Nagyon köszönöm a munkádat.
Nem tudtam megállni, és végig néztem felírat nélkül, de még jobb lesz ha minden világossá fog válni. Szóval alig várom a további felíratokat.
cicus írta:Szia Rita!
Éppen most láttam,hogy van egy új sorozat amelyik ugyanebben a korban játszódik
és Veronika bevállalta a fordítását.Talán már Te is tudsz róla,de azért ide rakom,
mert biztos hiányozni fog sokunknak,ha ennek a szuper sorozatnak vége lesz![]()
https://mydramalist.com/63607-liu-guang-zhi-cheng
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 16 vendég