Sziasztok!
Igér az ember, aztán közbezsólnak dolgok, de azért jöttem pár mondat erejéig.
Kata, merre mentetek Samuval?
Szépek a kenyérkéid. Megnézem majd ez a kenyérsütést is. A vajra is kiváncsi vagyok.
Itt elsejétől 7000 lesz kilója a házivajnak. Agyrém.
De boltit én már nem veszek. Csináltam egy ideig, de nem olyan volt, amit a srác árul a piacon, ezért is lezsek kiváncsi arra amit betettél.
RIta, viszem a receptjeid, örülök neki!

Jajj, annak meg külön, hogy a gyerekeidnek sikerültek a dolgaik. Azt tudtam, hogy nagyon drága a lakás kint. A jó munkát meg az angolok simán megkapják, igy akik nem törzsgyökeresek, azoknak nehéz dolguk van.
Kicsit zakkanat az élet tegnap óta nálunk, a szivem romokban. Ma dokinál is voltam végre jó pár hónap múltán a térdreesésem miatt, meg a szokásos éves vérvétel, meg röntgenre kaptam beutalót, pajzsmirigyre is. Úgy döntöttem sose vettem igénybe, csak fizettem, na majd most. A többi úgyis maszek orvos lesz.
A szomszédunk azt mondta a férjemnek - még jó, hogy nem voltam ott-, hogy lapáttal kétszer oldalbavágná Ramost és biztos nem ugatna utána. Hát vágom én nyakon lapáttal úgy, hogy a saját tengelye körül forog meg, és nem biztos, hogy sokszor.
Úgyhogy ment a levél a Fajtamentésnek, akik megadták a jogászuk - aki nagy állatvédő szakjogász- telefonszámát, beszéltem vele, kérdezett, válaszoltam, mondta mit csináljak.
Lekeritettük a tujákat úgy, hogy nem tud menni a kerités és a tuja közé. Eddig 140-be van a szomszéd emiatt. Valamit csinált, amit Ramos nem tolerált és azóta ugatja, ha meglátja. A kutya nem hülye és nem felejt. Nekem meg elég volt az áprilisi eset után amit hallottam a tuják előtt a kertben, mert ú ugye nem látta, hogy én ott vagyok.
A hab a tortán az volt ma a tegnapi után, hogy a volt szomszéd felhiv délután, akiktől megvették a házat lassan öt éve, hogy felhivta őt és közölte a dolgait felháborodottan, hogy nem mondták, hogy kutya van a szomszédban, mikor megvették.
Érdekes, Ramos két évre rá került oda és kb. egy éve történt valami, ami kiváltja nála ezt.
Most hogy ott a zöld drtótkerités a tuja előtt az udvar felől, nem tud bemenni, fura neki, de nyugisabb. Érdekes a másik oldalnál ezt nem csinálja. Négy kisgyerek van és fel se merül, hogy megharapja őket, mint ennél a baromnál, hogy majd a két éves unokáját megharapja. Hát ne engedje felügyelet nélkül ki. Én az enyémet idegen helyen biztos nem engedném, főleg, ha német juhász van a szomszédban. Sose lehet tudni.
Hát felborzolta a s zivemet rendesen.
Viszont a volt szomszéd nagyon rendes volt, kutyás is ráadásul, mondta bármiben segitség kell, csak szóljak neki.
Na meg ott a Fajtamentés. Ha valamit csinál Ramossal kinyúvasztom az biztos. De igy legalább kisebb az esélye, hogy valamit átdob neki. Légpuskájával is di csekedett. Na ekkor már elkönyveltem magamban a helyét a sorban.
Úgyhogy lányok egyenlőre kép nincs, de lesz.
Jajj, Kata, olvasom a mágneses sztorid. Sajnálom, hogy nem mondtad venni akarsz, ajánlottam volna a mifélénket.