Kata58 írta:Sziasztok! Hát ez a 10. rész igencsak feladja a leckét nekem is, s jó lenne legalább spilerben tudni hogy most merre hány méter.
Eléggé felzaklat ez a kettősség. Mert a szellem nem kaphat újra úgy testet hogy a földön boldog legyen, még az utolsó feltámadás után sem ha a cselekedeti olyanok voltak mint a régi Karaked, elvégre nem véletlen szenved ott ahol.
Ugyanakkor a másikkal szemben pedig igazságtalanság lenne ha nem lehetne boldog, hiszen nem közömbös már számára a völegény.
Szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rita írta:Na, lejött a film, de majdnem 6GB-os, a Videára meg nem lehet 2,5 GB-nál nagyobb fájlokat feltölteni.
Elküldöm az "angliai" fiamnak a videót, hogy csökkentse le a méretét, és ha visszaküldi, akkor felteszem
a videára. Sajnos máshol nem találtam letöltési lehetőséget, csak az Avistazon, ott meg csak ilyen nagy
méretben van meg. Jelzem, ha már lehet nézni.
cicus írta:
Szia Rita!
A 10. részben amikor éppen hordanak el mindent a Kincstárügyi Miniszter házából,
Muen Rueng elmegy meglátogatni Mae-t és a lány azt mondja neki,hogy téved,ha
azt gobdolja,hogy Phaulkon az áruló,mert ő, az apja szerint egy jó ember ezért ő
csodálta és feltétel nélkül megbízott benne.Az apja nagyon rossz ember ismerő volt,
hiszen láttuk,hogy bánt mindenkivel.Ő egy nagyra vágyó,durva,erőszakos ember volt.
Hát ezért csodálkoztam azon amit Mae mondott róla.Na akkor nézem is a 11.részt![]()
cicus írta:Rita,írtad,hogy a Love Destiny 2 filmváltozata fenn van a Netflixen,de nem tudtam
elővarázsolni.Biztos béna vagyok hozzá de beírom a keresőbe és nem adja ki.Azért én szeretném nagyon
megnézni és nagyon örülnék ha feltennéd a videára.![]()
![]()
AmyRebecca írta:Szia Kedves Rita!![]()
Köszönöm szépen a 11. részt!![]()
![]()
![]()
Esti program lesz a sorozat nézése! most Anyák napi ünnepségre megyek a kis unokám iskolájába![]()
![]()
![]()
A filmnek én is nagyon örülnék ha feltennéd videára!![]()
![]()
![]()
További szép napot!
Kata58 írta:Most végeztem a megnézéssel, hát a történelmi ismereteim a 0val egyenlő, az is minusz jellel.
Mindenesetre eléggé kacifántos most a készülő helyzet, s még nem is vagyunk politikailag a súrújében. Az akkori francia király sem volt piskóta..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AmyRebecca írta:Szia Kedves Rita![]()
Köszönöm szépen a 12. részt! és a filmet is!![]()
![]()
![]()
További szép napot!
Kata58 írta:Köszönöm az új részt, nagyon tetszettek az új események. Izgalmas és egyszerre szívmelengető helyzetek alakultak ki.
Mali sajnos nehéz helyzetben van a féltékeny férje miatt. Csak el kellett mennie a vőlegénynek a hajóval.
Hosszú az egy év, vajon mi történik közben?![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég