nildiko írta:Köszönöm szépen Rita az újabb feliratokat.
Nagyon szívesen Ildikó!

nildiko írta:Köszönöm szépen Rita az újabb feliratokat.
milomartin írta:Kedves Rita!Köszönöm az ujjabb részeket nagyon tettszetek teljesen kikapcsoltak a tegnepi festés utàn.Epekedve számolom a napokatkellemes hetet kívánok
nildiko írta:Köszönöm a vágatlant is. Megtaláltam. Rita micsoda rohamtempóban haladsz!
Ancsa46 írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részek fordítását.Szép hetet kívánok.
szokola írta:Kedves Rita!
Csak ismételni tudom magam, hogy milyen hálás vagyok, amiért fordítod ezt a szenzációs sorozatot. Az újabb részek sem okoztak csalódást, sőt! Már nagyon várom a csütörtököt.
csilla0602 írta:Kedves Rita! Köszönöm az újabb részeket. Ez egy olyan sorozat, amit többször is meg fogok nézni. Kár lett volna kihagyni a 24. rész vágatlan verzióját. Nem tudom megszámolni, hogy hányszor tekertem vissza arra a bizonyos jelenetre.Örülök neki, hogy a női énje a császárnőnek előbukkant. Epekedve várom majd a további részeket.
Fighting♥♥♥
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 21-25.részek fordítását.
Kellemes hetet kívánok.
vercsike1 írta:Szia Ritám ! ! !
Hálásan köszönöm az 5.csomag feliratait.Ahogy ígérted hozod a feliratokat.Szép napot.
Nyekk írta:Köszönöm szépen az újabb öt rész feliratát! A hozzászólásokat olvasgatva, eléggé nehezemre esik nem belekezdeni a sorozatba.Ennek ellenére türtőztetem magam... még egy kicsit.
csabamama2 írta:Rita Kedves!
Köszönöm szépen a Go...21-25.részének a feliratát. Üdv: Ildikó
B.Marika írta:Szia Rita! Ezek a részek szenzációsak voltak!Nagyon örülök, hogy rátaláltál a vágatlan verzióra. Megnéztem a vágottat is, nagy csalódás volt.
A 9. amilyen szép olyan sunyi, nem szimpatizálok vele. A császári pár továbbra is a kedvencem.
Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, de nem nézek bele azért sem!!!
![]()
Köszönöm a fordítást!![]()
![]()
![]()
Szép hetet kívánok!
Emma11 írta:Köszönöm az újabb feliratokat!!!!![]()
![]()
dolores953 írta:Szia Rita
Köszönöm az újabb csomagot, megnézve csak egyetlen kérdésem van, lehet ezt még
fokozni?![]()
Tetszik Peng Peng szervezkedése , hogy a Kígyótól megszerezze a Császárt.
Őfelsége szintén beveti magát , hogy megszerezze a Császárnét.
De amíg idáig eljutnak , mindkettő nagyon sok hibát követ el.
Peng Peng egyes megnyilvánulásai még mindig férfiasak , és ezért nem érzi a császár
szerelmét. Zhang herceg világosítja fel arról: a császár Őt szereti.
Jót nevettem a Yin energia túltengésén, meg azért mert PP-nek semmi nem jó![]()
Ha meglátogatja a császár akkor azért, ha nem, akkor meg azért.![]()
Szegény Őfelsége, eheti a húst, de mit csináljon az erejével?![]()
Az ominózus jelenetnél nem tudtam eldönteni, vajon a szerelmi szál miatt vágták ki,
vagy az erőszakossága miatt. De szerintem nem volt annyira zavaró. Sőt, végre valami jó
történt a házasfelek között.
A szöveg most is fantasztikus volt, nagyon jókat nevettem rajta, bár a történet kezd
komolyabb fordulatot venni.
Krisztinek köszönöm az utómunkákat.![]()
![]()
![]()
gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 21-22-23-24-25 részek feliratainak a fordítását.![]()
Nagyon jók voltak ezek a részek is, egyre jobban sajnálom a császárt, nagyon sokat tesz a szerelmükért, de az árulás az mégiscsak árulás,és így sem akarja bántani csak megleckéztetni.Többször úgy veszem észre, hogy elbeszélnek egymás mellett.PP azt mondja megöl ha ezt mondom, a császár meg miért nem hozzám fordul?De persze ez mind gondolatban.A császár valóban nagyon jó ember, ékes bizonyítéka, hogy nem ölte meg a lányt hanem elküldte a palotából.PP-t amikor vizsgálta az orvos azt hittem, hogy bejelenti, hogy megint terhes.A pattanások megjelenése örök igazság a szex hiány miatt van, imádtam ezt a mondatot.Egyébként a sok napjainkban használt szó, mondat együtt a régies kifejezésekkel együtt csúcs.
Hálásan köszönöm még egyszer.Marcsi
Mona írta:Kedves Rita!Újra itt vagyok,és megnéztem a 16-17.részt bár rengeteg letöltési gondba ütköztem, így nem gondoltam volna ,hogy veletek együtt tudom tovább nézni.Mert ahonnan letöltöttem megváltoztatták a videót,es kiszedték belőle az opening részt , vagyis a dalt az elejéről , hiába próbálkoztam egy héttel ezelőtt a feliratot időzíteni, VLC media playeren keresztül.Így már majdnem feladtam,míg ma letöltöttem Mega-n keresztül,amire eddig azért nem gondoltam,mert nem tudtam ingyenes-e es letudja-e tölteni a telefonom.Letudta és itt is vagyok.Ezek megint remek részek voltak,tetszett amikor SPOILER kiderült hogy PP tényleg terhes,meg a koronaherceg bizonyítása is jó volt hogy nem beteg
Spoiler vége Jajj de mindig olyan szomorú leszek attól a daltol amit egy nő énekel,ami mindig az elejen szol általában,főleg annál a résznél érzékenyülök el,amikor a császár széttép egy sálat vagy mit,azt a szaténfüggönyt
Meg akkor amikor van az a szöveg amiben benne van a szétválaszt a reinkarnáció vagy ilyesmi,bocsi nem tudom pontosan az egész sort.Egyébként tényleg nagy rajongója vagyok a sorozatnak,meg is nézek még egy pár rèszt ma.Hány részes a sorozat pontosan?
Mona írta:Még annyi,hogy tudok képet feltölteni ide?Nem megy
dolores953 írta: Ritám, a vágatlan verzió oldalát ( Dailymotion ) még MinGi linkelte be,
és én onnan keresgéltem ki az ominózus jelenetet.
A nagy-nagy köszönet tehát Őt illeti. Még találtam kivágott jelenetet, de még
pontosítani kell.
boszorkany írta:Szia Rita!
Nezegetem a GPG-ot,azert irom igy,mert kisse beteg vagok.Nem tudok sokaig a gepnel ulni,a nyaki fajdalmam miatt.
Ettol fuggetlenul tetszik amit latok.Most ertem el a 17ik reszhez.
Koszonom Neked a forditasokat,Krisztinek meg a szep szoveget,a szep zenehez.![]()
Szep hetet kivanok Mindnyajatoknak.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég