Sziasztok!Kicsit több, mint két hetes késéssel, múlt héten vasárnap jöttem haza. Indulás előtti napon belázasodtam, majd a
lázcsillapítók ellenére, éjjelre már negyven fokos lázam volt, ami reggelre se ment le. Muszáj volt orvoshoz menni.
Tüszős mandulagyulladásom volt, de a gyakorlaton lévő fiatal hölgy, aki megvizsgált, olyan csúnyának találta a manduláimat,
hogy egy orvost is behívott, hogy ő is nézze meg, és erősítse meg, hogy megfelelő antibiotikumot ír-e fel nekem.
Napi nyolc tablettát kellett beszednem tíz napon keresztül. Ez egy pénteki nap volt, vasárnap meg öt napra Párizsba
repültek a lányomék. Fő uticéljuk a Disneyland volt, ami Lilyke szülinapi ajándéka volt. De nem voltam egyedül, a "kinti"
fiam jött minden nap munka után. Egy hónap múlva megyek vissza, mert jön a nyári szünet.
Ildikó, nem fogom bezárni az oldalt, hiszen nem magamnak készítettem a feliratokat. Amúgy sokan vannak még, akik
jönnek nézelődni. És nem is hagytam abba még a fordítást, csak már nem csinálom nagyüzemben.
Az a zöld a "békatutaj zöld" nevet viseli, és én is nagyon kedvelem.
A lakásomban még mindig vannak pótolni valók, de ezek már csak dekorációs célokat szolgálnak.
Milyen csini vagy a fotón! Én most szedtem magamra, mert elhanyagoltam a tornát. Nem régen kezdtem újra.
Kata, a fákon fagyöngy látható. Karácsony előtt a piacon szokták árulni nálunk.
Gyorsan visszaolvastam egy keveset, látom, hogy jól vagytok. Hála istennek!
Nekem itt az új lakásban kerámialapos a tűzhelyem. Nem tudtam megszokni. A gázhoz képest baromi lassú volt. Vettem
egy hordozható indukciós lapot, meg ott van a kuktám, úgyhogy nem használom többet, csak a sütőjét, mert az tökéletes.
Lilyke Disneylandben, és az osztályában. Az iskolája neve Tölgyfa, a Tölgyfa utcában van, és az osztályok nevei is
a tölgyfához kapcsolódnak. Az övének a neve tavaly a barka volt, most meg a makk.
Már elege volt a fényképezésből

:

Középen guggol rózsaszínű kabátban (múlt héten még hideg volt náluk, de van, akin már a nyári zöld kockás egyenruhája van):