Csevegő
- csabamama2
Re: Csevegő
Rita Kedves!
Egy kérésem lenne Hozzád, valamikor anno Te fordítottad a School 2013 doramát és nem találom, se az oldaladon, se a doramaforevernél. Ha lesz egy kis időd elküldenéd nekem a feliratokat kérlek szépen. Nem sürgős: [email protected]. Köszönöm szépen. Üdv. Ildikó
Egy kérésem lenne Hozzád, valamikor anno Te fordítottad a School 2013 doramát és nem találom, se az oldaladon, se a doramaforevernél. Ha lesz egy kis időd elküldenéd nekem a feliratokat kérlek szépen. Nem sürgős: [email protected]. Köszönöm szépen. Üdv. Ildikó
csabamama2 írta:Rita Kedves!
Kedves Ildikó! A School 2013 c. sorozatot nem én fordítottam. Kitty_Cat kezdte el,
de Erzsi fejezte be. A Doramaforeveren ott van a "Sorozatok"-ban. Idemásolom az
oldal linkjét:
Spoiler: mutasd
Jó szórakozást kívánok hozzá!
- csabamama2
Oké, nagyon szépen köszönöm. Már jártam ott is, de nem találtam, most megpróbálom mégegyszer. Üdv: Ildikó
Csak jelezném, hogy aki velem együtt rajong a Love Nowért, elkészült a 35. rész felirata a Doramaforeveren
Szia Rita! Most nem fogsz annak örülni, amit írok, de gondoltam majd kiteszed még valahova, hogy mások figyelmeztetve legyenek!
Katalin Video címen fut egy rövid videó ugyanazzal a kettőnkről készült kis képpel ami a faces képünk. SAJNOS VIRUS! nem én csináltam...de aki megnyitja, annak annyi...Hogy micsoda szemét ráérős emberek vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/b]
Katalin Video címen fut egy rövid videó ugyanazzal a kettőnkről készült kis képpel ami a faces képünk. SAJNOS VIRUS! nem én csináltam...de aki megnyitja, annak annyi...Hogy micsoda szemét ráérős emberek vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/b]
Rita! Tegnap egész nap esett az eső, igazi múzeum néző idő volt. Gyulán voltunk, megnéztük a márciusban nyílt Almásy-kastély kiállítását. Újdonság, hogy nem a főúri fogadótéren, hanem a cselédség által használt lakrészen át juthattunk be az épületbe. Újdonság volt az is, hogy 3D-s fal, holoprojektor, és különböző interaktív eszközök segítettek az egykori kastélybeli élet megismerésében. A háború után kifosztották, berendezéseit széthordták, ezért eredeti darab szinte semmi nem maradt.
Nagyon érdekes volt, mégegyszer vissza kell menni, hogy jobban elmélyedhessek a látnivalókban.
Sok képet csináltam, de az üvegtáblákon és vitrineken megcsillanó világítás miatt nem sok használható. Ezért inkább videót teszek be.
Nagyon érdekes volt, mégegyszer vissza kell menni, hogy jobban elmélyedhessek a látnivalókban.
Sok képet csináltam, de az üvegtáblákon és vitrineken megcsillanó világítás miatt nem sok használható. Ezért inkább videót teszek be.
Kedves Gabi! Máris egy újabb utazás! Nagyon szép helyen jártál megint! Még csak
az első videót néztem meg, de máris látszik, hogy az elveszett értékeket élményekkel
igyekeztek pótolni.
Milyen méreg tud lenni, ha nem sikerülnek a fotók! Tudod, írtam a Van képünk hozzába,
hogy egy mozdulattal kitöröltem a fényképezőből a liverpooli képeimet, amit a fiam
ügyesen visszavarázsolt nekem. Na, most megint azt hittem, hogy eltűntek, de most a
win10 frissítése miatt. Pár mappámat elhelyezett a helyéről! Amíg meg nem találtam,
addig a guta ütögetett. Nemcsak fotók, az iskolai dolgaim is mind eltűntek átmenetileg,
de azok a külső winchesteremen is rajta vannak. Most már a fotók is.
Gabi! Láttam a neten, hogy Gyulán van egy Kézműves Cukrászda nevű cuki. Helyettem
is kóstolj meg valami finomat, ha ismét arra jársz!
az első videót néztem meg, de máris látszik, hogy az elveszett értékeket élményekkel
igyekeztek pótolni.
Milyen méreg tud lenni, ha nem sikerülnek a fotók! Tudod, írtam a Van képünk hozzába,
hogy egy mozdulattal kitöröltem a fényképezőből a liverpooli képeimet, amit a fiam
ügyesen visszavarázsolt nekem. Na, most megint azt hittem, hogy eltűntek, de most a
win10 frissítése miatt. Pár mappámat elhelyezett a helyéről! Amíg meg nem találtam,
addig a guta ütögetett. Nemcsak fotók, az iskolai dolgaim is mind eltűntek átmenetileg,
de azok a külső winchesteremen is rajta vannak. Most már a fotók is.
Gabi! Láttam a neten, hogy Gyulán van egy Kézműves Cukrászda nevű cuki. Helyettem
is kóstolj meg valami finomat, ha ismét arra jársz!
Azt hiszem, ha egyszer összejövünk egy talira, éppen jó lesz egy ilyen finom cukrászköltemény-halom
Rita! Most nem a Kézműves cukiban voltunk, hanem a 100 évesben. Itt is árulják azokat a fincsi kis csokikat. Tegnap volt a 47. házassági évfordulónk, és ide hívtam meg a barátainkat.
Gratulálok Gabóci,nagyon szép évforduló..és romantikus helyen...
Gabi! Én is gratulálok! Nekem csak 25 jött össze, de az sem tűnt kevésnek,
a vége lehet, hogy duplán is számolódott! Hihi!
Csodaszép az a cukrászda! Ilyet még nem is pipáltam!
Megnyugodtam, Gyulán is van büdöske:
a vége lehet, hogy duplán is számolódott! Hihi!
Csodaszép az a cukrászda! Ilyet még nem is pipáltam!
Megnyugodtam, Gyulán is van büdöske:
- boszorkany
Most csak "beestem" megmutatni a kesz gyuruparnat,mar Miskolc fele tart.
Éva! Gratulálok, nagyon szép lett. Biztos örülni fognak neki.boszorkany írta:Most csak "beestem" megmutatni a kesz gyuruparnat,mar Miskolc fele tart.
De jó, hogy beugrottál Éva! Máskor is tedd meg!
Szerencsére sikerült elkészülnöd vele! Nagyon szép, finom, ízléses!
A horgolás a szélén még plusz feldobja. Biztosan fognak neki örülni
a fiatalok.
Megkaptad az új keretet? Jó vele dolgozni?
Sok boldogságot az ifjú párnak!
a fiatalok.
- boszorkany
Gabóci5 írta:Éva! Gratulálok, nagyon szép lett. Biztos örülni fognak neki.
Koszonom szepen Gaboci,remelem en is,hogy tetszik majd nekik.
- boszorkany
Rita írta:De jó, hogy beugrottál Éva! Máskor is tedd meg!
a fiatalok.
Probalok jonni,de nem mindig sikerul,de igyelezni fogok.
Orulok,hogy tetszik a munkam Rita.
Ez a foto csucs,koszonom szepen,ha nem banod,lementem es az eskuvos keppel majd elkuldom nekik.
A keretet tegnap kaptam meg,de meg nem volt idom kibontani.Holnap lesz a napja,hogy "lepuceritom" a csomagot.
Ma ismét kiruccanok! Ebben a lehangoló, egész nap esős időben kell egy kis lélek emelés, jazz koncertre megyek.
gyönyörű lett az ajándék, biztosan örülnek majd a fiatalok milyen jó, hogy családon belül ilyen szép hagyományt teremtettél. .
Gabóci te is jól teszed, hogy kimozdulsz még egy jazzkoncert erejéig. Én meg itthon a Ostokba vagyok belepistulva,,,,
ha már más nem megy...
Gabóci te is jól teszed, hogy kimozdulsz még egy jazzkoncert erejéig. Én meg itthon a Ostokba vagyok belepistulva,,,,
ha már más nem megy...
Kedves Éva! Vidd csak nyugodtan a fotót, a neten találtam, nekem is nagyon
megtetszett.
Ez az az oldal: http://www.meska.hu/t494796-eljen-az-if ... endelesere
Nagyon sok szép kézzel készült dolog van itt, biztosan találsz kedvedre valót,
vagy csak ötletet valami széphez.
További jobbulást, és jó munkát kívánok!
megtetszett.
Gabóci5 írta:Ma ismét kiruccanok! Ebben a lehangoló, egész nap esős időben kell egy kis lélek emelés, jazz koncertre megyek.
Gabi! Épp az előbb írtam Zsunak, hogy irigylem, mert ő meg Pesten járt 37 diákkal az
Operában, és még dunai hajókázáson is voltak.
Mondtad, hogy amióta nincs kutyuskád, azóta könnyebben ki tudsz mozdulni. Jól teszed!
Jó szórakozást a zenei kiruccanáshoz!
Gabóci5 írta:Rita! Tegnap volt a 47. házassági évfordulónk, és ide hívtam meg a barátainkat.
Gabóci, szeretettel gratulálok a 47. házassági évfordulótokhoz, és még nagyon sok boldog, egészségben együtt töltött évet kívánok Nektek!
Unni2011 írta:Gabóci, szeretettel gratulálok a 47. házassági évfordulótokhoz, és még nagyon sok boldog, egészségben együtt töltött évet kívánok Nektek!
Köszönjük Unni!!!
Mindenkinek köszönjük, akik gondoltak ránk.
- boszorkany
Gabóci5 írta:Unni2011 írta:Gabóci, szeretettel gratulálok a 47. házassági évfordulótokhoz, és még nagyon sok boldog, egészségben együtt töltött évet kívánok Nektek!
Köszönjük Unni!!!
Mindenkinek köszönjük, akik gondoltak ránk.
Gabi,ez igazan szep ido,gratulalok,csak igy tovabb!
- boszorkany
Rita írta:Kedves Éva! Vidd csak nyugodtan a fotót, a neten találtam, nekem is nagyon
megtetszett.
Szia Rita!
Meg nem neztem meg az oldalt,amit ajanlottal,de sort keritek ra.
Viszont,ma kaptam a legnagyobb oromet,megkaptak a fiatalok a gyuruparnat es nagyon tetszik nekik.Ugyhogy most nem szamit a nyakam "nyavalyaja" sem. Sajnos nem nagyon akar alakulni meg mindig,bar meg hatra van 3 kezeles.
Ma megrendeltem a keretet az allvanyhoz,par nap mulva megkapom es elkezdem az eskuvoi kepet is az ifju parnak.
Koszonom a jo kivansagaidat.
- boszorkany
Kata58 írta:gyönyörű lett az ajándék, biztosan örülnek majd a fiatalok milyen jó, hogy családon belül ilyen szép hagyományt teremtettél. .
ha már más nem megy...
Szia Kata,koszonom a dicseretet,mar megkaptak es nagyon tetszik nekik,en meg boldog vagyok miatta.