Köszönöm a 7. részt is. kicsit későn jöttem, mert áramszünet volt napközben!
Végigolvastam a hsz-eket látom van még gyűjtögető közöttünk. a fordítással egyidőben le is töltöm az avi-kat. Jó pihentető hétvégét Neked és a többi társunknak is!

Kata58 írta:Hogy azok az aranyos kis tökmagok milyen édesek! Jó éjszakát...
Ido11 írta:Nem, arra az őszi útra, ami fölött összeborulnak a fák. Az út bal oldalán egészen különös alakú, csavarodó ágú fák állnak. A fotó maga is érdekes, mert a kép elején az út széles, majd hirtelen összeszűkül, nagyon jó technikával készült, olyan mint egy festmény.
ququcs írta:Szerbusz Rita!
Köszönöm a 7. részt is. kicsit későn jöttem, mert áramszünet volt napközben!
Végigolvastam a hsz-eket látom van még gyűjtögető közöttünk. a fordítással egyidőben le is töltöm az avi-kat. Jó pihentető hétvégét Neked és a többi társunknak is!
boszorkany írta:Kedves Rita!
Kszonom Neked a soronkivuli lehetoseget az izgalmak folytatasahoz.![]()
A lanyok mar szinte mindent kiveseztek elottem,igy csak egyetertesemet tudom adni hozza.
Rita írta:Zsu! Már annak is nagyon örülök, ha megnézed! Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok,
mit szólsz hozzá!
Legyen szép napunk!
Kata58 írta:S zia Rita! Köszönöm a biztatást, és z aranyos rajzos jókívánságokat...olyan jó volt végignézni. A ködös reggeli kép nagyon sejtelmes.... Megyek, én is startolok! Legyen mindenkinek szép napja!
![]()
![]()
![]()
Ido11 írta:A másik képen pedig bizony nem aranyeső van, hanem aranyvessző. Az aranyeső virágja fürtös, mint az akác, bár sárgának sárga. De nem kötekedni akarok, ne vedd annak, én is sokáig így tudtam, csak amióta nekem is van sajátom, azóta tudom. Az enyémek még zöldek, nem is emlékszem, hogy valaha megpirultak volna. Megyek és megnézem, nincs-e rajtuk virág. A hosszú, meleg ősz az oka, megbolondítja a természetet. Gesztenye fát szoktam látni ősszel így virágozni.
Jaj, nem írok már annyit, de nagyon szeretem a virágokat, a természetet, az állatokat.
nildiko írta:Kedves Rita, most végeztem a 7. résszel. Nagyon tetszik még mindig, és a világért sem gyűjtöm a részeket.
Olvasgattam a hsz-eket, és bevallom én is bele néztem a 8-ba,mert nagyon kellett tudnom, ki volt az alagút végén.
Nagyon kíváncsi leszek a folytatásra.
Azért ne izgasd magad a 8. résszel, kellemes pihenést kívánok.
Ido11 írta:Ó, Rita! Csak ámulok. Ezek a képek gyönyörűek, amiket fotóztál.
A ködbe burkolt fák! És az a naptól megvilágított milyen csodálatos. Kedves látvány az a lejtő.
Nagyon szép környezetben élsz.
Tudom, hogy szép virágokat nevelsz, láttam néhány képedet, ezért lepett meg az az aranyvessző dolog, de így már mindent értek és megértelek.
Kata58 írta:Szia Rita! Hál Istennek túl vagyok a mai adagon, holnap nem kell kimenjek,de hétfőn már igen! Még két napra való vágás van hátra aztán jönnek a libák...
A 8 rész elejébe én is bekukkantottam, és annak a végébe, de igazad van, megint úgy fejezték be a részt, hogy tűkön üljünk.![]()
izgalmasak a képek az iskolai udvarról szinte vadregényes!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nildiko írta:Rita, először is köszönöm, köszönöm. Most neki is állok gyorsan.
Megvallom, később végigpörgettem a filmet, amit láttam, azt láttam, mint a süket nem hallottam,mert hiába is hallom, úgy sem értem.
Na nevessünk.
Nagyon érdekes jelenetek voltak, szóval, ígérem, vagyis látnoki képességeidbe is bízva, belelesek a 9. elejébe.
Gratulálok a szép fotókhoz.
Hoznék is a képes fotótárba, de olyan hosszú idő míg felrakom. FB-on van egy csomó képek, igaz én csak a telefonommal fotózok.
Gabóci5 írta:Rita!Köszönöm a 8. részt, megyek és rögtön megnézem,
hogy fény derüljön az alagút végi kérdésre.De jelzésed szerint ennek a résznek a végén ismét nagy
kérdőjellel találkozunk!![]()
Nita1987 írta:Nagyon szépen köszönöm a 8.részt
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég