Gabóci5 írta:Rita! Élvezettel olvasom a kiértékelő hozzászólásokat, én képben tennék hozzá, annak ellenére, hogy ez a sori nem gifre termett, - ahogy mondani szoktuk - sok mondanivalóját érdemes megörökíteni, de idő hiányában ennyire futotta.
Gabi!"Csak" ennyire futotta? Ne viccelj! Ez nagyon sok! És máris eszembe jutott
a legfelső hat gifen szereplő "Főnök, akit a pénz füstje megcsapott" kapcsán, hogy
arról még nem is írtam, hogy ahelyett, hogy gyorsan túlesett volna az áruláson,
még leállt lelkizni, elmélkedni, emlékezni. Mikor aztán jó kis nosztalgikus hangulatba
kerültek, előkapta a stukkert. Ilyet!? Szegény nyomozó nem tud jól bosszút állni,
a kedves Főnök pedig pocsékul tud régi jó barátot elárulni. Szilvia fentebbi írása
alapján egy spéci áruló tanfolyamra íratnám be.
A főbíróból lett ügyvédből lett párt szóvivőről az jutott eszembe, hogy milyen viccesen
hangzott a szájából, amikor azt mondta a nyomozónak, hogy bízzon benne. Őt egy
köpönyegforgató továbbképzésre íratnám be, mert a miniszterelnöki poszt eléréséhez
tökéletesítenie kell még a technikai tudását. Karácsonyra pedig egy szélkakassal
ajándékoznám meg.
Az utolsó négy gifet látva pedig az jutott eszembe, hogy dupla izgalommal ért véget a
sori. Most nem elég egyszerűen a kukucskálás, jó darabot kellene megnéznem, ezért
igyekezek majd a fordítással, nehogy oldalbefoltozó tanfolyamon kelljen részt vennem.
Köszi Gabi a gifeket! Azt hittem már mindent elmondtunk a 8. részről, de te ki tudtad
hozni belőlem a maradékot is!
Szerintem te voltál az első letöltő! Gratulálok! Nagyon szívesen a fordítást! Érdekes szertartás szemtanúi lehetünk ebben a részben. A férfiaknak, akikről nem
derült ki, hogy kicsodák (egyedül csak Kangot és a feleségét tudtam beazonosítani),
meg kellett mosniuk a feleségeik lábát.