gyomar írta:Kedves Rita!Befutottam én végre.
Hálásan köszönöm neked az első 3.rész feliratának a fordítását.

Még igaz csak az első részt tudtam tegnap este megnézni, de ami nagyon tetszett az a film bevezetője, és a zenéje, nagyon megfogott.Majd jött a film.Aranyos volt a Yanzhi, lehet, hogy az Ő üdesége fogja tompítani ennek a korszaknak a véres eseményeit.Ma folyatom a meglévő két résszel.
Majd elfelejtettem, köszönöm szépen a Megás letöltési lehetőséget.
Köszönöm szépen.Marcsi

Kedves Marcsi! Nem is te lennél, ha nem tettél volna ezzel a sorival is egy próbát!
Nagyon örülök neki! Az SSSS óta tudom, hogy te nem szereted ezt a korszakot, és
azt hittem, hogy ennél a sorinál sem fogunk találkozni. Boldog vagyok, ha nem így
lesz! De még nem merek teljes szívből örülni, megvárom, hogy az ötödik részt is
megnézd. Az egy kicsit sötétebb, mint a többi, de megvan az oka, hogy miért olyan.
Viszont onnantól kezdve olyan izgalmas lett a sori, hogy alig tudtam letenni. Este
néztem meg a 6. részt, és alig várom, hogy láthassam tovább.
Ha egy sorozatot fordítok, mindig a fordítással haladok, mert ha sokat kukucskálok,
akkor az rettentően be tud zavarni a fordítás menetébe. Itt viszont, mivel nagyon
ismeretlen a katonai miliő számomra, és néha nem tudom a félszavakból kihámozni,
hogy hová is akarnak kilyukadni, ezért nagyon is jó, ha előre megnézek egy-két részt,
azonnal világossá válik minden. Például meg kellett néznem a 6. részt, hogy teljesen
biztos legyek benne, hogy elsőre is jól értelmeztem-e az 5. epizód történéseit.
Úgy szeretném, ha szívesen néznéd a Rookie-t!
Nagyon szívesen a videókat is, és a feliratokat is!A sokat emlegetett Shadow, aki a japánoknak kémkedik:

Shadowt és Mannát már kicsi koruktól fogva egymásnak szánták a szüleik. Manna
öt éves korában látta utoljára a férfit: