Csevegő
Re: Csevegő
Nagyon boldog Mikulást, és teli zoknit, zacskót, zsákot kívánok Mindannyiunknak!
A betegeknek mihamarabbi gyógyulást!
A betegeknek mihamarabbi gyógyulást!
- dolores953
Kedves Fórumozó társak
Egy szép képeslap az ünnepváráshoz:
https://www.jacquielawson.com/sendcard/ ... pmode=init
Egy szép képeslap az ünnepváráshoz:
https://www.jacquielawson.com/sendcard/ ... pmode=init
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
mögött hagytuk."
szia dolores..aranyos volt a kis bejátszás! köszönöm!
Kata! Dolores! Köszönöm szépen a dalocskát is, és a képeslapot is!
Kellemes ünnepi készülődést!
Kellemes ünnepi készülődést!
kis hangulatjavító....
Akárhová írok a fórumban, mindenütt jókívánságokkal találkozom, amik láttán mindig öröm járja át
a szívem. Hiszen mi, virtuális barátok, nem tudjuk egymást megölelni, megsimogatni, megpuszilni,
csak így, az éteren keresztül, írott szavakkal, képekkel, virtuális módon tudjuk köszönteni.
Bárhová, bármit lehet írni a fórumban, de mégis az a legjobb, ha mindannyian egy helyen olvashatjuk
egymás kedves szavait, ezért elkezdem itt a sort:
Kellemes és békés karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves
Virtuális Barátomnak, és a Fórum látogatóinak!
a szívem. Hiszen mi, virtuális barátok, nem tudjuk egymást megölelni, megsimogatni, megpuszilni,
csak így, az éteren keresztül, írott szavakkal, képekkel, virtuális módon tudjuk köszönteni.
Bárhová, bármit lehet írni a fórumban, de mégis az a legjobb, ha mindannyian egy helyen olvashatjuk
egymás kedves szavait, ezért elkezdem itt a sort:
Kellemes és békés karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves
Virtuális Barátomnak, és a Fórum látogatóinak!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek Szeretettel!
Most kaptam egy kedves erdélyi pásztortól...szokott ilyen gyönyörűségeket küldeni Samukának is...
Drága Rita!
Drága Mindenki!
Boldog Karácsonyt szeretnék kívánni én is.
Marcsi
Drága Mindenki!
Boldog Karácsonyt szeretnék kívánni én is.
Marcsi
Kivánok Mindenkinek a karácsonyi készülődéshez nem rohanást a bevásárlásnál, ha még nem lennétek túl rajta , nyugodt, békés gondolatokkal teli izgalmas várakozást.
Nálunk már pár éve tényleg olyan régi, igazi családias hangulatú a karácsony. Együtt vagyunk, nyugiban, békében, nincs rohanás, megáll az idő.
Sokáig nem szerettem a karácsonyt a rohanás, tolakodás, ajándék hajhászás miatt, - ezért most meg lehet kövezni -, de mióta átbeszéltük itthon az ezzel járó őrületet és megreformáltuk a dolgokat, már alig várom, hogy szenteste , és délelőttjén kizárjuk a külvilágot , főzőcske, sütögetés, fadiszités...
Csak még egy kis hó kellene...
Nekem ez a karácsony:
Nálunk már pár éve tényleg olyan régi, igazi családias hangulatú a karácsony. Együtt vagyunk, nyugiban, békében, nincs rohanás, megáll az idő.
Sokáig nem szerettem a karácsonyt a rohanás, tolakodás, ajándék hajhászás miatt, - ezért most meg lehet kövezni -, de mióta átbeszéltük itthon az ezzel járó őrületet és megreformáltuk a dolgokat, már alig várom, hogy szenteste , és délelőttjén kizárjuk a külvilágot , főzőcske, sütögetés, fadiszités...
Nekem ez a karácsony:
- dolores953
f.ági írta:Kivánok Mindenkinek a karácsonyi készülődéshez nem rohanást a bevásárlásnál, ha még nem lennétek túl rajta , nyugodt, békés gondolatokkal teli izgalmas várakozást.
Nekem ez a karácsony:
Kedves Ági, nagyon köszönöm a videót, egészen a lelkemig hatolt...
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
mögött hagytuk."
- boszorkany
Kedves Rita es kedves forumtarsaim!
Kivanok Nektek nyugodt,bekes egeszsegben gazdag unnepeket ezzel a sajat keszitesu kepeslappal.
Kivanok Nektek nyugodt,bekes egeszsegben gazdag unnepeket ezzel a sajat keszitesu kepeslappal.
- boszorkany
Kedves Rita,a kezdeti "dombokbol" jelenleg ez alakult ki,de lesz majd vege is.
Kislányok! Szépek a videók, jópofák, és ötletesek a képek!
Ági ötlete nagyszerű, bár én év közben vásárolgatós vagyok, de hátha valaki okul
a példájukból.
Éva saját kézzel hímzett képeslapja a nap csúcsa!! Mennyi idő, és öltögetés!
Zsike, de jó, hogy behoztad a humort! Folytatom!
Szeretem az alternatív karácsonyfákat, azzal készültem:
Ági ötlete nagyszerű, bár én év közben vásárolgatós vagyok, de hátha valaki okul
a példájukból.
Éva saját kézzel hímzett képeslapja a nap csúcsa!! Mennyi idő, és öltögetés!
Zsike, de jó, hogy behoztad a humort! Folytatom!
Szeretem az alternatív karácsonyfákat, azzal készültem:
Rita! Délután a városban jártam, és megláttam ezt a fenyő alakú fát.... borostyánból. Akár ez is lehetne alternatív fa.
Gabi! Isteni! És örökzöld, mint ez! Hihi!
Sziasztok! Látom alternatív ötletekben sincs hiány! . Milyen jó, hogy valaki ilyen remekül kézimunkázik! Nagy öröm lesz annak aki kapja az biztos.! további kellemes készülődést! Nekem halvadászatom lesz...apu halászlét kér...
Kata! A halvadászattól meglódult a fantáziám!
Kedves Rita!
Jó volt ismét betérni.Aranyosak a halászó állatok.Az alternatív fenyőfát pedig mintha nekem tettétek volna ki.Ma a fiam azzal nyaggatott,hogy valamilyen kreatív fát csináljunk a szokásos helyett.Voltak ötletei,de ezek is tetszettek.Holnap megmutatom őket kis családomnak,mit szólnak hozzá.Köszönöm az ötleteket.
További szép hetet és készülődést kívánok.
Jó volt ismét betérni.Aranyosak a halászó állatok.Az alternatív fenyőfát pedig mintha nekem tettétek volna ki.Ma a fiam azzal nyaggatott,hogy valamilyen kreatív fát csináljunk a szokásos helyett.Voltak ötletei,de ezek is tetszettek.Holnap megmutatom őket kis családomnak,mit szólnak hozzá.Köszönöm az ötleteket.
További szép hetet és készülődést kívánok.
Szia Ica! Nekem is nagyon tetszenek!
Ha beírjátok, hogy "kreatív karácsonyfa" vagy "creative christmas tree" (angolul beírva
jóval több találatot ad ki), akkor szebbnél szebbeket láthattok. Ezeket pár napja tettem
ki egy másik topikba:
Mondjuk azt még nem sikerült megfejtenem, mi a jó a fejjel lefelé álló karácsonyfában,
de kreatívnak kreatív:
Ha beírjátok, hogy "kreatív karácsonyfa" vagy "creative christmas tree" (angolul beírva
jóval több találatot ad ki), akkor szebbnél szebbeket láthattok. Ezeket pár napja tettem
ki egy másik topikba:
Mondjuk azt még nem sikerült megfejtenem, mi a jó a fejjel lefelé álló karácsonyfában,
de kreatívnak kreatív:
Köszönöm a segítséget.Nálunk a "lapos" fa a nyerő.További szép napot kívánok.
Alföldi Róbertet imádom! Dél-Koreából küldött nekünk egy üdvözletet!
Na jó, a "nekünk" nem igaz, de a többi igen. A koreai színészek magyarul,
ő koreaiul szólal meg:
Na jó, a "nekünk" nem igaz, de a többi igen. A koreai színészek magyarul,
ő koreaiul szólal meg:
- dolores953
Kedves Fórumozó társaim
Egy csodaszép magyar gregorián éneket küldök sok szeretettel.
Egy csodaszép magyar gregorián éneket küldök sok szeretettel.
mögött hagytuk."
mögött hagytuk."