Csevegő
Re: Csevegő
Kedves Rita!
Hálásan köszönöm az egész éves kitartó és színvonalas munkádat!
Boldog, sikeres 2017-es évet kívánok Neked!
Hálásan köszönöm az egész éves kitartó és színvonalas munkádat!
Boldog, sikeres 2017-es évet kívánok Neked!
Szeretettel Köszöntök Mindenkit az Újév első napján!
Boldog, Békés, Sikeres Új Esztendőt kívánok Mindannyiótoknak és Szeretteiteknek, jó egészségben, szeretetben, bőségben!
Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm az egész éves munkádat! Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
Nagyon szépen köszönöm az egész éves munkádat! Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
Minden Fórumozó Társam nevében még egyszer köszönöm a jókívánságokat!
- boszorkany
Remelem mindenkinek jol kezdodott az Uj Ev,mert nekem igen.Az ev elso napjan,az ev elso es legszebb ajandekat kaptam az unokamtol.
Egy naptarat az o es a szulei fotojaval.Az elso ket oldalt megmutatom Nektek belole.
Egy naptarat az o es a szulei fotojaval.Az elso ket oldalt megmutatom Nektek belole.
Szia Éva! Szép ajándék a naptár, hát még Marie-val, és a fiadékkal!
Lovas képet nem tettek bele?
De gyönyörű lett ez a naptár Marie csodaszép, értelmes mosolygós képét örömmel láttam viszont, mily nagy öröm ez a nagymamának, ha még nekem is a puszta látvány így megdobogtatja az ember szívét...
Éva nagyon szép kislány Marie! A naptár kedves ajándék. Mi minden évben kapunk az unokákról, immár 13 éve. Nagyon jó visszanézni a őket.
- boszorkany
Rita írta:Szia Éva! Szép ajándék a naptár, hát még Marie-val, és a fiadékkal!
Szia Rita,koszonom:)
Nana,hogy tettek,foleg,hogy Marie valogatta a fotokat,mi keruljon bele.Amellett,hogy jar lovagolni,a nyaron Franciao.-ban lehetosege volt egy egesz csapat szabadon legeleszo lo koze vegyulnie.Ebbol kerult 3 kep a naptarba,igaz az egyiken egy csacsiba lett szerelmes. Az elson a vezerloval,a masodikon szeretget egyet,a harmadikon puszit ad a csacsinak.
- boszorkany
Kata58 írta:De gyönyörű lett ez a naptár Marie csodaszép, értelmes mosolygós képét örömmel láttam viszont, mily nagy öröm ez a nagymamának, ha még nekem is a puszta látvány így megdobogtatja az ember szívét...
Koszonom Kata:)Kiskorban is szep volt,de lassan mar kesz holgy lesz,nagyon szeretem.
- boszorkany
Gabóci5 írta:Éva nagyon szép kislány Marie! A naptár kedves ajándék. Mi minden évben kapunk az unokákról, immár 13 éve. Nagyon jó visszanézni a őket.
Koszonom Gabi,valoban az,az apja majd hessegetheti a fiukat korule.
Kapok en is minden evben tole,ha nem is naptarat,de bekeretezett fotokat,a lakas tele van vele. Azon a foton,amit keszitettem a cseszejerol,latszik tobb kepe is,az egyiken tobb korszakabol.
Kedves Éva!
Annyira jók és kifejezőek ezek a képek Marie-ről, a lovak is megérzik, ki szereti őket. Micsoda élmény lehetett neki a szabadon levők között lenni!
Nagyon szép leányzó, igazi kis hölgy!
Annyira jók és kifejezőek ezek a képek Marie-ről, a lovak is megérzik, ki szereti őket. Micsoda élmény lehetett neki a szabadon levők között lenni!
Akkora a szmog Szegeden, hogy még a német juhászunk is bent van, mert borzalmasan csipős szagú a levegő.
szia Ági...akkor nagyon durva lehet nálatok a helyzetkép. itt hideg de tiszta a levegő...igaz gyárak sincsenek már szinte..és ilyenkor kevés az autó is bezzeg hétköznap...Gondolom a kutyusod meg imád bent lenni...nem tiltakozik ellene...teszel ki egy képet róla? meg gy egyáltalán milyen nálatok a helyzet...hó?
A kínai újév tiszteletére szabad letöltés van az AvistaZ-on. Minden torrentre érvényes,
hogy letöltésük nem rontja az arányotokat, azokra is, amelyek mellett nincs ott az
aranycsillag. A szabad letöltés január 31.-ig van érvényben.
Ez alatt az idő alatt, ha befejeződik egy film vagy sorozat letöltése, állítsátok meg,
és indítsátok el újra a letöltött torrentet, hogy elkerüljétek, hogy felszámolják nektek.
hogy letöltésük nem rontja az arányotokat, azokra is, amelyek mellett nincs ott az
aranycsillag. A szabad letöltés január 31.-ig van érvényben.
Ez alatt az idő alatt, ha befejeződik egy film vagy sorozat letöltése, állítsátok meg,
és indítsátok el újra a letöltött torrentet, hogy elkerüljétek, hogy felszámolják nektek.
sziasztok! nem tudom ezt a gyönyörű élettörténetet nem megosztani veletek....!
Gondoltam felmegyek a vikire, és újból szétnézek, mert egy ideje kínai romantikus vígjátékra
fáj a fogam. Valahogy eddig elkerülte a figyelmemet a Pretty Li Hui Zhe c. sorozat, ami a koreai
She Was Pretty remake-je. 40(!!!!) részes - ennyit arról, hogy egyelőre nem szeretnék 40+-os
sorozatot fordítani! Lassan befejezik a fordítását, úgyhogy nyugodtan bevállalhatom, nem fogok
úgy járni vele, mint a Destined To Love You-val.
Az eredetit nem láttam, de közületek biztosan sokan, félek is egy kicsit az összehasonlítástól,
de amit eddig olvastam róla, az csupa jó kritika volt, nagy részben ezért merek belevágni.
A másik, ami egy pici lökést adott, hogy a főszerepet a mi jó öreg Qi Shengünk (Go Princess, Go)
vagyis Peter Shen játsza. Szerintem nem egy nagy ász, már ami a színészetet illeti, de mégis
kíváncsi vagyok, hogy fogja hozni a rábízott figurát.
A videókat csak a vikiről lehet leszedni, én máshol nem találtam meg. Természetesen a megára
is fel fogom tölteni.
Remélem, nagyon jól fogunk szórakozni!
A két főszereplő Peter Sheng és Dilraba Dilmurat:
fáj a fogam. Valahogy eddig elkerülte a figyelmemet a Pretty Li Hui Zhe c. sorozat, ami a koreai
She Was Pretty remake-je. 40(!!!!) részes - ennyit arról, hogy egyelőre nem szeretnék 40+-os
sorozatot fordítani! Lassan befejezik a fordítását, úgyhogy nyugodtan bevállalhatom, nem fogok
úgy járni vele, mint a Destined To Love You-val.
Az eredetit nem láttam, de közületek biztosan sokan, félek is egy kicsit az összehasonlítástól,
de amit eddig olvastam róla, az csupa jó kritika volt, nagy részben ezért merek belevágni.
A másik, ami egy pici lökést adott, hogy a főszerepet a mi jó öreg Qi Shengünk (Go Princess, Go)
vagyis Peter Shen játsza. Szerintem nem egy nagy ász, már ami a színészetet illeti, de mégis
kíváncsi vagyok, hogy fogja hozni a rábízott figurát.
A videókat csak a vikiről lehet leszedni, én máshol nem találtam meg. Természetesen a megára
is fel fogom tölteni.
Remélem, nagyon jól fogunk szórakozni!
A két főszereplő Peter Sheng és Dilraba Dilmurat:
- boszorkany
Kedves Agi!f.ági írta:Kedves Éva!
Koszonom szepen,amit az unokamrol irtal,nem tagadom jolesett olvasni. Igen,nagyon elvezte,hogy mozoghat kozottuk,egesz mas,mint a laovas tanodaban.
Rita írta:
is fel fogom tölteni.
Kedves Rita! Hétvégén már letöltöttem a sorozatot, remélem a feliratok ehhez is jók lesznek
Spoiler: mutasd
Szia Zsike! Hogy nem dobta ki nekem ezt az oldalt? Letöltöm az 540p verziót, és hozzánézem
a feliratot. Egyelőre nem sikerül túljutnom a reklámon, mert kidob az oldal, de próbálkozom
még.
Köszönöm szépen! Majd megírom, hogy jó lesz-e a felirat!
a feliratot. Egyelőre nem sikerül túljutnom a reklámon, mert kidob az oldal, de próbálkozom
még.
Köszönöm szépen! Majd megírom, hogy jó lesz-e a felirat!
Rita írta:. Egyelőre nem sikerül túljutnom a reklámon, mert kidob az oldal, de próbálkozom
még.
Ritám! Rácsodálkoztam milyen reklám, azután rájöttem nekem be van kapcsolva az Adblock.
Nekem is be van kapcsolva, de legelőször bejön egy "Shorte.st" nindzsás valami,
várni kell 5 másodpercet, aztán kiírja, hogy "Skip this ad". Ez eddig más oldalakon
is így szokott menni, csak "adfly" vagy valami ilyesmi szokott kijönni. Na, amikor
rámegyek arra, hogy "Skip this ad", akkor kihozza, hogy a kiszolgáló nem található.
Várok még, hátha csak pillanatnyi üzemzavar.
várni kell 5 másodpercet, aztán kiírja, hogy "Skip this ad". Ez eddig más oldalakon
is így szokott menni, csak "adfly" vagy valami ilyesmi szokott kijönni. Na, amikor
rámegyek arra, hogy "Skip this ad", akkor kihozza, hogy a kiszolgáló nem található.
Várok még, hátha csak pillanatnyi üzemzavar.