Rookie Agent Rouge (online is nézhető)

gyomar

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (27/45)

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. január 1. 0:31

Szia Rita!
Boldog új évet kívánok. :ymparty:
Gratulálok!Igazán figyelemre méltó gyűjtemény. ^:)^
Rita! nincs olyan nagy gond a romantika hiánya miatt, lehet, hogy nagyon rosszul venné ki magát, itt most nem ez a fő szál.
Hidd el én sem gondoltam volna, hogy ennyire fogom szeretni ezt a sorozatot. :ymapplause:
Marcsi :)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 1. 9:21

Lányok! szerintem nem vettétek észre, amikor először elvitte egy vendéglőbe és Yanzi kiütötte...már akkor is odáig volt érte, hisz már a kezdetektől neki akarta adni a puderes dobozt...nem semmi figyelmesség...és az a óvó tekintet...amit nem tudott sokszor elrejteni. Manna húzásaitól sokszor majdnem rosszul lett, és alig tudott beleavatkozni hogy megmentse a lányt.Bár kétség nélkül Yanzinak először a tanára tetszett...de miután megnősült ő tabu lett a számára. Kölcsönösen. Viszont átment kollegális féltésbe. Mennyire megviselte, mikor elhitte, hogy Yanzi elárulta őket és rálőtt. Azt hiszem az ilyen érzelmi viharokat nem könnyű átvészelni. S mivel a 28. részből csak pár percet láttam, bizony furdal a kíváncsiság hogyan tovább, de most megvárom a fordítást! :-ss ...Ha minden jól megy csak 4-et kell aludnunk... :)) :ymhug: \:D/
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 1. 10:32

Jó szórakozást kívánok a Lovas karavánút 2. részhez!

Mindannyiunknak nyugodt, békés január elsejét kívánok! Azt mondják, amilyen az év
első napja, olyan lesz az egész év is. Nem is tudok jobb évkezdést elképzelni, minthogy
megnézzünk egy újabb részt a Lovas karavánútból!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 1. 18:25

Rita Egyetértek! Nálunk is szép nyugodtan telt az első nap! még csak most megyek filmezni... :ymhug: :movingflower: :flower1: /a képek nem mentek át?/ :-h
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. január 1. 18:34

Minden kedves Fórum lakónak kívánok Boldog Új Évet!!
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 2. 7:25

gyomar írta:Szia Rita!
Boldog új évet kívánok. :ymparty:
Gratulálok!Igazán figyelemre méltó gyűjtemény. ^:)^
Rita! nincs olyan nagy gond a romantika hiánya miatt, lehet, hogy nagyon rosszul venné ki magát, itt most nem ez a fő szál.
Hidd el én sem gondoltam volna, hogy ennyire fogom szeretni ezt a sorozatot. :ymapplause:
Marcsi :)

Marcsi, Kata!!! A 28. részben már nemcsak kézfogás lesz, és hosszan legeltethetjük
bizonyos párocskán a szemünket!!

Marcsi! Nagyon örülök, hogy kedveled a Rookie-t!
Én is azt mondom magamnak,
hogy minden műfajt ki kell próbálni. Még a horrortól ódzkodom, de egyszer belevágok
egybe, csak találjak egy jó kis horrorvígjátékot. Ha már borzongunk, legalább
nevessünk is.

Manna a sok figyelmeztetés ellenére, még mindig itt tart. Ahogy megtudja, hogy
Yanzi kinyitotta a szemét, első dolga, hogy odarohan, és fegyvert tart a fejéhez.
Szerintem most féltékenységében akarja megölni, nem a bosszúja miatt. Ismét
Qing Mu menti meg a helyzetet:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 2. 7:32

Minden Fórumozó Társam nevében még egyszer köszönöm a jókívánságokat!

Kép
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. január 2. 19:15

Kedves Rita !

Megnéztem az újabb részeket a véleményem nem változott Manna csak gyűlölködik
Amit még nem teljesen értek Qing Mu japán főnök miért nem szaggatott le csillagokat Mannáról,és vesz vissza a hatalmából egy kicsit, na majd kiderül. Vagy csak tatikázik evégre Ő az egyik legnagyobb taktikus a sorozatban.
Sajnálom hogy Yanzi eredeti főnöke nem mondja el a társainak, hogy Ő küldte a lányt a japánokhoz, de ha minél többen tudják akkor nagyobb a lebukás veszélye ez is igaz.
Ami még érdekes mikor az emberek mind két oldalon nem tartják be a "fegyelmet" és önálóan dolgoznak.( nem számit, hogy közben páran meghalnak) Az ilyen csak káoszt szül mivel Yanzi főnöke is elmondja az örnagynak, mindent nem kell tudnia.

De összességében jól bonyolítják a szálakat.

További szép hetet.
:flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 3. 6:27

Kedves Virág! Túl vagyok a 28.-29. részek fordításán, és már megnéztem a 30. is, ezért
tudom, hogy minden kérdésedre, ami az én kérdésem is volt, megkapod a héten a választ.

Egyetértek, én is Qing Mu-t tartom a legnagyobb taktikusnak, a 29. részben ez teljesen be
is igazolódik.

Igen, a lebukás veszélye miatt van az, hogy általában csak az összekötőjét ismeri az ügynök.
Wolfram bajban is lesz egy ideig azáltal, hogy Li Jie-t, az összekötőjét elkapták. Nem tudja,
hogy ki, és hogyan fogja felvenni a kapcsolatot az övéi közül. Magára maradt a japánok közt.

Nagyon nagyon izgalmas az újabb három rész, amit eddig láttam. A 29.-nél és a 30.-nál nem
is bírtam egy helyben megülni, egyszer-kétszer megállítottam a videót, és figyelemelterelő
vízivásokat végeztem.

Neked is szép hetet kívánok!

Kép
Kép
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2017. január 3. 12:01

Kedves Rita!
Megneztem a legfrisebb reszeket is,koszonom :)
Mannaval az elso reszek ota nem szimpatizalok,valahogy nem jott be,mostanra meg elegem van belole.
Yanzinal is volt par "megallo",amit nem szerttem,foleg a nagykepuskodeset,viszont sokat valtozott,elonyere.
Nagyon tetszik a sorozat tovabbra is,izgat mi lesz veluk a vegere.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 3. 17:54

Kedves Éva! Yanzhi sem vetkőzte le teljes mértékben a pökhendiségét, de Manna
eszemenése sokkal szörnyűbb, egy kis nagyképűség már fel sem tűnik.

Mannát nem lehet megállítani, egyre kegyetlenebb. A 29. részben azt vette észre,
hogy már Qing Mu is nagyon ideges tőle, de nem érdeke, hogy eltávolítsa a helyéről,
amíg Manna a saját honfitársait, a kínaiakat nyírja.

Még egyszer elmondom, hogy nagyon-nagyon izgalmas részek várnak ránk a héten!

Nagyon szívesen!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 4. 9:51

sziasztok! Már nem kell olyan sokat várni...ma már szerda van, egyébként hogy rohan az idő! Q.m nagyon sokszor szinte az utolsó másodpercben
lép közbe, W. szólására, nehogy abba a gyanúba keveredjen, hogy valamilyen szinten összejátszik Yanzival Nagyon várom azt a részt, amikor felbukkan az új összekötő...és vajon hogy sikerülnek Manna és Yanzi egymással való rivalizálása úgymond egy oldalon? Nagyon izgalmas részek elé nézünk, nem mintha eddig unatkozni tudtunk volna. :)) :ymapplause: ..Megértelek Rita, mert néha más sori kapcsán is, a torrentról vagy megáról előbb vannak a részek és meg tudom nézni, bizony elgondolkodom azon, hogy egy fordítónak milyen nehéz lehet, hogy ugyanazokat az izgalmakat percről percre újra kell élnie, mert a fordítás nem csak a szavak összerakása és kikeresése, rengeteg más munka is van vele.Azért nem tudtam továbblépni a 28. résztől, mert annyira izgalmas volt, hogy úgy éreztem, jobb ha megvárom a fordítást.! ;) ...
Addig meg...most éppen irány a konyha..jó kis figyelemelterelő lesz.. \:D/ :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2017. január 4. 14:54

Kedves Rita ! Köszönöm a sorozat 20-27. részét.Megvárom még a következő adagot.Családi hangulatban vagyok,inkább filmeket nézek.Üdv.nagyi :-h x_x :ymhug:
Ancsa46

HozzászólásSzerző: Ancsa46 » 2017. január 4. 15:43

Köszönöm az újabb részeket, vittem.
Üdv.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 4. 16:17

Kata58 írta:sziasztok! Már nem kell olyan sokat várni...ma már szerda van, egyébként hogy rohan az idő! Q.m nagyon sokszor szinte az utolsó másodpercben
lép közbe, W. szólására, nehogy abba a gyanúba keveredjen, hogy valamilyen szinten összejátszik Yanzival Nagyon várom azt a részt, amikor felbukkan az új összekötő...és vajon hogy sikerülnek Manna és Yanzi egymással való rivalizálása úgymond egy oldalon? Nagyon izgalmas részek elé nézünk, nem mintha eddig unatkozni tudtunk volna. :)) :ymapplause: ..Megértelek Rita, mert néha más sori kapcsán is, a torrentról vagy megáról előbb vannak a részek és meg tudom nézni, bizony elgondolkodom azon, hogy egy fordítónak milyen nehéz lehet, hogy ugyanazokat az izgalmakat percről percre újra kell élnie, mert a fordítás nem csak a szavak összerakása és kikeresése, rengeteg más munka is van vele.Azért nem tudtam továbblépni a 28. résztől, mert annyira izgalmas volt, hogy úgy éreztem, jobb ha megvárom a fordítást.! ;) ...
Addig meg...most éppen irány a konyha..jó kis figyelemelterelő lesz.. \:D/ :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Szia Kata! 10-15 percre beosztva fordítok egy részt, vagyis mindig ennyit nézek meg, lefordítom,
utána jöhet csak a következő 10perc.... A legszörnyűbb, amikor a legnagyobb izgalom közepette
kell abbahagynom a fordítást! Izgulhatok másnapig, hogy mi történt a szereplőkkel.

A 30. résszel viszont pórul jártam. Belekezdtem az első 10 percbe, aztán azon vettem észre magam,
hogy már fél órán is túl vagyok. Akkor már úgy voltam vele, hogy üsse kő, megnéztem az egészet.

Manna már megint kísérletezni akar Oshimával!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 4. 16:19

Magdimama írta:Kedves Rita ! Köszönöm a sorozat 20-27. részét.Megvárom még a következő adagot.Családi hangulatban vagyok,inkább filmeket nézek.Üdv.nagyi :-h x_x :ymhug:

Kedves Nagyi! Csak nyugodtan, ahogy jólesik! Majd jössz, várlak!

(%) %%- :movingflower: %%- (%) :movingflower: (%) %%- :movingflower: %%- (%) :movingflower: (%) %%- :movingflower: %%- (%)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 4. 16:20

Ancsa46 írta:Köszönöm az újabb részeket, vittem.
Üdv.

Szia! Nagyon szívesen!

:flower1: %%- :flower1: %%- :flower1: %%-
Rita
Adminisztrátor

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (31/45)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 6. 5:41

Nagyon jó szórakozást kívánok az újabb négy részhez!

Ebben a négy részben minden lesz, ami egy jó kémtörténetben elengedhetetlen. Végre
Manna már nem csak lelki terrorral akarja megtörni Yanzhit. Wolfram már az életét is
kockára teszi a lányért. Manna kezdi kapiskálni, hogy a japánok nem a két szép szeméért
és az eszéért szeretik őt, és a többi kínai hírszerzőt.

Yanzhi felébred, de kómában is mindent hallott, amit Wolfram mondott neki:

Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. január 6. 6:40

Szia Rita! Köszönöm szépen a frisseket, már nagyon vártam!
Szép napot kívánok! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2017. január 6. 10:15

Kedves Rita! Köszönöm az újabb részeket,bár tartok a történettől,de nagyon le maradni sem szeretnék. :-?? Üdvözlettel,Nagyi :-h
leo-leo

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2017. január 6. 14:07

Köszönöm a 28.-31. részek feliratát! Nagyon gyorsan haladsz a fordítással, ezért külön is köszönet!

Leo45
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 6. 14:09

Köszönöm a feliratot, most megyek és nézem is immár felirattal és a 29.-től meg még csak előszőr látva...utána jön minden más! :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Erzsike54

HozzászólásSzerző: Erzsike54 » 2017. január 6. 15:49

Kedves Rita !! Először is Boldog Új Évet kívánok !! Köszönöm az újabb részeket ! Az előző 4 részt még pénteken éjszaka meg néztem ,egyszerűen nem tudtam abba hagyni ,amikor elkezdtem nézni !!Végre lesz benne egy kis szerelem is legalább is én úgy érzem mert a Wolfram (vagy nem is tudom hogy hívják ) a Manna szerelme biztos hogy szereti Yanzhit ,Most egy kicsit nem értem a Sang Mint ,nem akarom elhinni hogy ő is árulónak hiszi Yanzhit !
Egyre bonyolódnak a szálak ,lassan nem tudjuk ki kivel van ,persze ez a jó az egészbe !!Mannát már meg sem említem mert nagyon embertelen !!
Rita szerinted van valóság alapja ennek a filmnek ???!!! Jó azt Tudom hogy volt a háború azt is hogy volt az ellenállás ,de valójába lehettek ezek az emberek valós személyek ???? :ymdaydream: :-bd
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. január 6. 16:00

Kedes Rita !

Köszi az újabb részeket ahogy már irtál róla érdekesnek igérkezik megint.

:flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 6. 17:57

B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm szépen a frisseket, már nagyon vártam!
Szép napot kívánok! :movingflower: :movingflower: :movingflower:

Szia Marika! Nagyon szívesen! Már én is vártam, hogy kitehessem, mert annyira kíváncsi
vagyok, mit fogtok szólni hozzájuk.

Kellemes hétvégét kívánok!

Sokan örülnek Yanzhi felébredésének:

Kép
Kép

Vissza: “Kína”