Rookie Agent Rouge (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (31/45)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 8. 19:07

Kedves Marcsi! Még most is vihogok azon, hogy "leédizted" Wolframot. Vajon mit szólna hozzá,
ha meghallaná? Ha meglátod a 32. részt, akkor még édibbnek fogod tartani!

Én is csalódtam SM-ban. Olyan, mintha egyre többször elveszítené a fejét. Nem látom benne azt
az erőt, határozottságot, mint régen. De ez lehet, hogy azért is van, mert a nacionalisták és a
kommunisták harcában, a kommunisták kezdtek ez idő tájt felülkerekedni.

A japánokra nincs szavam. Már alig várom, hogy ne csak adjanak, hanem végre kapjanak is!

Marcsi! Már a romantikára sem lehet panaszunk, igaz? Végre, és még nincs vége! Egy biztos,
hogy YZ és W esetében nagyon sikeres a kommunista-nacionalista együttműködés!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 8. 19:09

chain írta:Üdv.
Köszönöm a 28-31. részek fordítását.
Szép estét kívánok.

Szia! Nagyon szívesen az újabb részeket!

Neked is szép estét kívánok!

:flower1: :-ss :flower1: x_x :flower1: :) :flower1:
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. január 8. 20:08

Szia Rita!
Igen most én inkább édinek látom, mint félelmetes kémnek.Pedig pont ebben a szakaszban volt rá példa, hogy nem kis pályázott és sec-perc alatt elintézte a tíz embert.Sok forgott akkor kockán, a klisék megszerzése, és közben nem derülhetett ki, hogy neki köze volt az egészhez.
Egyébként is imádom amikor macsó pasik átváltoznak odaadó, gondoskodó férfivá.
MArcsi :)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 8. 20:23

szia Rita...az tuti hogy ezt a csomagot újra kell nézni, látom teljesítve lett a kérésem a két édes kis képpel... :)) :)) :)) :)) :))
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 9. 5:34

gyomar írta:Szia Rita!
Igen most én inkább édinek látom, mint félelmetes kémnek.Pedig pont ebben a szakaszban volt rá példa, hogy nem kis pályázott és sec-perc alatt elintézte a tíz embert.Sok forgott akkor kockán, a klisék megszerzése, és közben nem derülhetett ki, hogy neki köze volt az egészhez.
Egyébként is imádom amikor macsó pasik átváltoznak odaadó, gondoskodó férfivá.
MArcsi :)

Marcsi egyetértek! A végletek együtt mindig nagyon hatásosak. Profi hírszerző+gyengéd szerető,
isteni párosítás. Nagyon szeretheti Yanzhit, ha az intelmeket félredobva, a legalapvetőbb biztonsági
szabályt megsértve, beavatja a titkába. Igaz, nem ejti ki a száján, hogy ő kommunista, de nem is
tagadja le. Ez nemcsak a szerelem, hanem a bizalom jele is. Úgy ítéli meg, hogy YZ-nál jó helyen
van a titka. Már túl vagyok a 32. részen és a 33.-ba is belekezdtem. Szerencsére a szerelmi szál
megmarad. Nagyon jólesik figyelni őket.

Mannának savanyú a szőlő:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 9. 5:37

Kata58 írta:szia Rita...az tuti hogy ezt a csomagot újra kell nézni, látom teljesítve lett a kérésem a két édes kis képpel... :)) :)) :)) :)) :))

Kata! Csak hogy jól kezdődjön a nap! A 32. részből:

Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 9. 9:24

Rita kedves...megmelengetted a szívem.... :)) :)) :)) tényleg nagyon édesek..együtt.
Spoiler: mutasd
De minden szeretetem ellenére Tomot nem tudja überelni...Ő felülmúlhatalan a A"Boss and Me-ben!
:)) :))
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 9. 17:11

Kata58 írta:Rita kedves...megmelengetted a szívem.... :)) :)) :)) tényleg nagyon édesek..együtt.
De minden szeretetem ellenére Tomot nem tudja überelni...Ő felülmúlhatalan a A"Boss and Me-ben!
:)) :))

Kata! A Boss and Me-t nem láttam, de Tom (Zhang Han) a The Queen of SOP-ban is
felülmúlhatatlan! Még a szép magas, dalia, Godfrey Gao sem tudta lejátszani.

Kép
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2017. január 9. 19:14

Kedves Rita koszonom az uj részek feliratát .Kicsit elcsábultam én is ,Wang Kay uj soriját nézztem meg nagyon szeretem WK ,jo volt a sori csak valahogy a vége olyan sem hideg sem meleg lett....és a két koreai sori is nagyon huzott a Goblin és a Hwarangok....pedig az 24-27 r is rogton megnézztem mint ahogy most is az uj részeket.....végig izgultam olyan kis aranyosak egyutt YZ és W...ugy drzukkoltam már egy kis romantikáért ....de nekem akkor voltak azok az igazi szerelmesek mikor csak hogy el ne kapják oket ott abban a raktárszeruségben az a finom szemérmes ruhaigazitás ,az a kedves megnyugtato mozdulat W részérol YZ felé....mukodik ám koztuk a kémia rendesen aminek nagyon orulok.....és természetessen bekukucskáltam a 32 részben ...:)...muszáj volt ,muszáj volt ...:)...Mannát én minden gonoszsága mellet egy kicsit már hidd el sajnálom is valahol ....és nagyon kiváncsi vagyok a reakciojára mikor rájon hogy igazábol csak kihasználják,felhasználják gátlástalanul és ha már nem lesz rá szukséguk akkor majd konyortelenul végeznek vele,én igy gondolom...és az SM feleságe szerintem szintén ...mikor a szuletésnapjára vitte neki a tortát és o volt az egyetlen aki felkoszontotte.....a 32 r sajnáltam mikor gondolom felroták neki a sikertelenségét és elkezdett sirni ott az asztalnál....,érteni ugyan nem értettem mirol van szo de a szinészek játéka nagyon jo.Szeretem ezt a sorit.Most pedig ujra várok........a kovetkezo csomagra...:)...Nálunk nagyon nagyon hideg van.ho nincs csak a szél fujjjjj orulten...igazuk is volt a régi oregeknek mikor az ilyen idore azt mondták......Szar a hideg szél nélkul...:)...hogy milyen igazuk volt !...Legyen szép heted Anna...:)...
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 9. 20:05

Kedves Anna! Mindenfajta csábulás megengedett! Biztosan van olyan is, amikor máshonnan
csábultok ide.

Még nem sajnálom nagyon Mannát, de már motoszkál bennem az érzés. Még nem tudom neki
elfelejteni, hogy azokat a saját honfitársait tartja árulónak, és boldogan öli, kínozza őket, akik
a hazájuk szabadságáért, a japánok ellen harcolnak. Nagy pofára esés lesz rájönni, hogy rossz
lóra tett, és még fordítva is ült rajta. Most még olyan érzésem is van, amit eddig nem hittem
volna, hogy Yanzhi és Manna újra közel fognak kerülni egymáshoz. Persze ez csak találgatás, én
nem kukucskáltam. Egyelőre a 33. részt láttam végig, a többit még nem. A 32.-ben sok szép
dolog fog történni, már alig várom, hogy szöveggel lássátok!

Nálunk annyi hó esett, hogy foltosan befehérítette a füvet, de nem tartott annyi ideig, hogy
összefüggő réteg legyen. Már közel sincs annyira hideg, mint a hétvégén.

Neked is szép hetet kívánok!

Kép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. január 10. 17:02

Szia Rita

Köszönöm a 28-41.rész feliratát. Megmondom az " őszintét " nehezen viselem az izgalmakat. :-o
A mostani négy részben ugyancsak bővében voltunk neki. Tetszik Manna és Yanzhi rendszeres párbaja,
ahol Manna sokszor alul marad. Már-már sajnálom őt ,hiszen a japán főnöke is ellene van.
( Milyen jó alkalmazzák a japánok az oszd meg és uralkodj elvét. :-q )
A szerelmi szál lehetne egy kicsit vastagabb is, de így se rossz, bár az első csók W. és Yanzhi
között már régen volt, esedékes egy újabb. :littlehearth:
Kíváncsi vagyok mi újat tudnak még kitalálni, annyi mindent láthattunk már.
Egy biztos, nagyon sok áldozata volt a japánok elleni harcnak, és ebben a sorozatban legalább
megemlékeztek róluk.
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 10. 17:46

Szia Dolores! Nagyon szívesen a 14 részt! Igen, nagyon izgalmas. Nem is tudom, hogy bírják
ezt a munkát a hírszerzők? Azért örülök is neki, hogy izgalmas, mert az nagyon rossz lenne,
ha 45 résznyi unalmat kéne fordítanom. Így is nehezen fogtam neki egy ilyen hosszú sorozatnak.
Nehezen tűröm, a monotóniát. Számomra a 20-24 részesek a legtesthezállóbbak.

Már nem is Manna bukását várom a legjobban, hanem a japánokét. Nem tudom, hogy eljutunk-e
addig, de azt szívesen megnézném.

Qing Munak csak addig kell Manna, amíg megtalálja, megkínozza, és megöli a kínai ellenállókat.
Amint nem úgy teljesít, ahogy ő szeretné, mehet a levesbe, majd jön másik kínai, aki hajlandó
a sajátjait gyilkolászni.

Bár jó lenne még több romantika, nem hiszem, hogy lesz. Nem is illene ebbe a háborús, véres,
zaklatott miliőbe, ezért úgy döntöttem, ennyiért is hálás vagyok. Romantika helyett nagyon jó
nézni, ahogy W és YZ megértik egymást, össze tudnak dolgozni, és megbíznak egymásban.

Szép hetet kívánok!

A legelső közös ülésen is csak egymást nézték, és a legelső közös motozásukkor is:

Kép Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 10. 19:29

Rita! fülig ér a szám a képektől....xdddd
:D :D :D :D
Rita
Adminisztrátor

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (35/45)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 12. 6:11

Jó szórakozást kívánok a "heti négyes"-hez!

Még mindig a klisék körül bonyolódik a történet. Fantasztikus ügyesség, ötletesség
és bátorság kellett a megszerzéséhez, és kijuttatásához a teljesen lezárt Sanghajból.
Hatalmas összefogás, és többek saját életének önfeláldozása kellett hozzá.

Ismét nagyon izgalmas részek várnak ránk!

Bár YZ magán akciójának indult, mégis Wolframmal közös küldetéssé vált a klisék
megszerzése. Ismét szuperül működött a kommunista-nacionalista együttműködés.
Hogy a gyanút eltereljék magukról, úgy tettek mintha... Manna kiakad:

Kép
Kép
Kép
Kép
leo-leo

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2017. január 12. 10:01

Köszönöm ma 32.-35. részek feliratát!

Leo45
Kata58
Kapcsolat:

Re: Rookie Agewownt Rouge (2016) (35/45)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 12. 11:05

wow! ezt a meglepetést..máris itt az új négyesfogat! Köszönöm vittem!!!! :ymhug: \:D/ :D :movingflower: :flower1: :littlehearth:
mamoca13

HozzászólásSzerző: mamoca13 » 2017. január 12. 13:56

Szia Rita!
Köszönöm a legújabb csomagot :) Tájékoztatás ment a szokás szerint :)

További szép napot :) Üdv.: mamoca
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 12. 14:32

szia Rita! Ez a négy rész televolt izgalommal, egy kis romantikával,akciókkal..és fájdalmas veszteségekkel. Nagyon tömören így tudnám összefoglalni a lényeget. :( . Sajnos ez a háború olyanok elveszítésével jár, amivel talán a legelején nem számoltak, csak menet közben ismerték fel a feladat folytatásának lehetősége abban rejlett hogy feláldozzák életüket a küldetésért.
Sajnáltam Yanzit, most úgy érzi minden vonalon egyedül maradt. Wolfram pedig megint mindent egy lapra tett fel. A Klisé kijuttatása kalandosabb már nem is lehetett.
Vakmerőség volt a vasútállomási akció is, de az is sikerrel járt! A Tábornok megint kimutatta a foga fehérjét..és micsoda patkány fog a többiek helyére lépni. A java még csak most jön! :-ss :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Erzsike54

HozzászólásSzerző: Erzsike54 » 2017. január 12. 14:46

Kedves Rita Köszönöm az újabb 4 részt !! Sajnos megint csak 2 napig bírtam visszatartani magam és végig is néztem ,Egyre rövidebbeknek tűnnek a részek annyira meg fog a történtek .Nagyon jó a lelkemnek ez a kis szerelmi szál ,nagyon jól néznek ki együtt ,néha még sajnálom egy picit de csak nagyon picit Mannát.Tényleg most már mindent és mindenkit el vesztett ,talán még egy kis emberség is fel villant benne mikor vissza kérdezett ,hogy a lakosság ellen is elkezdődik a retorzió !! Tudom a másik percbe meg már nem is ember ( kísérletnél ) ! Ajánlottak nálad egy filmet ezt fogom majd letölteni ,lehet ez egy könnyebb műfaj lesz ,vagy nem !? A címe :::Love Me, If You Dare .
Jó hétvégét jó pihenés !! Ez most nagyon hamar kész lett ?!
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. január 12. 15:23

Kedves Rita !

Köszi az újabb részeket megnézem és .........utána.

:flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 12. 16:06

Kedves Leo45!

Nagyon szívesen!

%%- :movingflower: %%- :movingflower: %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 12. 16:13

mamoca13 írta:Szia Rita!
Köszönöm a legújabb csomagot :) Tájékoztatás ment a szokás szerint :)

További szép napot :) Üdv.: mamoca

Szia Mamoca! Nagyon szívesen a heti négyest! Köszönöm szépen
a fb-gondoskodást!

Neked is szép napot kívánok!

Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. január 12. 16:14

Szia Rita! Köszönöm az új részeket! Holnap megyek az esedékes kezelésre, így nagy bánatomra csak szombaton tudom megnézni őket. Ahogy olvastam csuda jó részek lesznek! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Kellemes hétvégét!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 12. 16:43

Kata58 írta:szia Rita! Ez a négy rész televolt izgalommal, egy kis romantikával,akciókkal..és fájdalmas veszteségekkel. Nagyon tömören így tudnám összefoglalni a lényeget. :( . Sajnos ez a háború olyanok elveszítésével jár, amivel talán a legelején nem számoltak, csak menet közben ismerték fel a feladat folytatásának lehetősége abban rejlett hogy feláldozzák életüket a küldetésért.
Sajnáltam Yanzit, most úgy érzi minden vonalon egyedül maradt. Wolfram pedig megint mindent egy lapra tett fel. A Klisé kijuttatása kalandosabb már nem is lehetett.
Vakmerőség volt a vasútállomási akció is, de az is sikerrel járt! A Tábornok megint kimutatta a foga fehérjét..és micsoda patkány fog a többiek helyére lépni. A java még csak most jön! :-ss :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Szia Kata! Hű, de gyors voltál! Nagyon örülök az összefoglalódnak! Te is azokat emelted
ki, amiket én is fontosnak tartok. Először is a kémek: az életükre egy biztosító sem köt
életbiztosítást, mert ha nem más, akkor maguk végeznek magukkal, ha úgy gondolják,
hogy ezzel segítik a küldetés megvalósítását, vagy esetleg azért, mert semmiféleképpen
nem szeretnének fogságba esni. Talán attól félnek, hogy a nagy fájdalmak hatására
vallomást tennének, nem tudom. Ez a négy rész, a hazájukért az életüket is feláldozó
igaz hazafikról is szólt. Le a kalappal előttük! Rengeteg áldozattal járt a klisé megszerzése,
és kijuttatása a körbezárt Sanghajból, de ha megfigyeled, már megint a kínaiak öldösték
egymást, a japánokat csak Watanabe, és Qing Mu képviselte.

Yanzhi tök egyedül maradt Sanghajban. A Csoportfőnök és Song Mian voltak már csak a
társai. Mindkettő igazi hősként áldozta az életét szeretett hazájáért, és azért, hogy amíg
újra nem szervezik a sanghaji irodát, legalább YZ megmaradjon, és végezni tudja a munkáját.

Oshima egy görény! Nem volt képes vállalni a tettéért a felelősséget. Be akart vágódni
Mannánál, odaadta a klisét, aztán egy harmadikkal viteti el a balhét. Pedig pont QM volt
az, aki kiakadt azon, hogy Manna Oshima segítségét akarja kérni.
Manna számára kikerülhetetlen volt, hogy a Görény csere ajánlatát elfogadja. Meg is
érdemli. Ki korpa közé keveredik, megeszik a disznók. Egy pillanatra itt is lehetett látni,
hogy talán maradt még szíve, de nem sokat teketóriázott...
...ment és lemészárolta négy bank alkalmazottjait. Kíméletlenül, kegyetlenül!

Kata, te már azt is tudod, hogy patkány érkezik a kiesők helyére? Megint leskelődtél, igaz?

Nagyon szívesen a feliratokat!

A klisék eltűnése után, YZ és W arra törekszik, hogy mindenki a szerelmükről és a botrányukról
beszéljen, hogy eltereljék magukról a gyanút. Sikerült nekik, én meg annyira jól szórakoztam:

Kép
Kép
Kép
evanagyi

HozzászólásSzerző: evanagyi » 2017. január 12. 16:46

Köszönet a gyors pontos munkádért, az elhivatottságodért. :ymhug: Áldás a kezeidre, ezt a törököktől tanultam és nagyon tetszik. Üdv. Mocsi

Vissza: “Kína”