Szia Kata! Hű, de gyors voltál! Nagyon örülök az összefoglalódnak! Te is azokat emelted
ki, amiket én is fontosnak tartok. Először is a kémek: az életükre egy biztosító sem köt
életbiztosítást, mert ha nem más, akkor maguk végeznek magukkal, ha úgy gondolják,
hogy ezzel segítik a küldetés megvalósítását, vagy esetleg azért, mert semmiféleképpen
nem szeretnének fogságba esni. Talán attól félnek, hogy a nagy fájdalmak hatására
vallomást tennének, nem tudom. Ez a négy rész, a hazájukért az életüket is feláldozó
igaz hazafikról is szólt. Le a kalappal előttük! Rengeteg áldozattal járt a klisé megszerzése,
és kijuttatása a körbezárt Sanghajból, de ha megfigyeled, már megint a kínaiak öldösték
egymást, a japánokat csak Watanabe, és Qing Mu képviselte.
Yanzhi tök egyedül maradt Sanghajban. A Csoportfőnök és Song Mian voltak már csak a
társai. Mindkettő igazi hősként áldozta az életét szeretett hazájáért, és azért, hogy amíg
újra nem szervezik a sanghaji irodát, legalább YZ megmaradjon, és végezni tudja a munkáját.
Oshima egy görény! Nem volt képes vállalni a tettéért a felelősséget. Be akart vágódni
Mannánál, odaadta a klisét, aztán egy harmadikkal viteti el a balhét. Pedig pont QM volt
az, aki kiakadt azon, hogy Manna Oshima segítségét akarja kérni.
Manna számára kikerülhetetlen volt, hogy a Görény csere ajánlatát elfogadja. Meg is
érdemli. Ki korpa közé keveredik, megeszik a disznók. Egy pillanatra itt is lehetett látni,
hogy talán maradt még szíve, de nem sokat teketóriázott...
...ment és lemészárolta négy bank alkalmazottjait. Kíméletlenül, kegyetlenül!
Kata, te már azt is tudod, hogy patkány érkezik a kiesők helyére? Megint leskelődtél, igaz?
Nagyon szívesen a feliratokat!A klisék eltűnése után, YZ és W arra törekszik, hogy mindenki a szerelmükről és a botrányukról
beszéljen, hogy eltereljék magukról a gyanút. Sikerült nekik, én meg annyira jól szórakoztam: