Rookie Agent Rouge (online is nézhető)

nildiko

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (35/45)

HozzászólásSzerző: nildiko » 2017. január 12. 16:48

Rita, köszönöm az újabb 3 részt :littlehearth: .
csabamama2

HozzászólásSzerző: csabamama2 » 2017. január 12. 17:08

Rita Kedves!

Köszönöm szépen a 32-35. részek feliratát. Üdv: csabamama2 :ymhug:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 12. 17:09

Erzsike54 írta:Kedves Rita Köszönöm az újabb 4 részt !! Sajnos megint csak 2 napig bírtam visszatartani magam és végig is néztem ,Egyre rövidebbeknek tűnnek a részek annyira meg fog a történtek .Nagyon jó a lelkemnek ez a kis szerelmi szál ,nagyon jól néznek ki együtt ,néha még sajnálom egy picit de csak nagyon picit Mannát.Tényleg most már mindent és mindenkit el vesztett ,talán még egy kis emberség is fel villant benne mikor vissza kérdezett ,hogy a lakosság ellen is elkezdődik a retorzió !! Tudom a másik percbe meg már nem is ember ( kísérletnél ) ! Ajánlottak nálad egy filmet ezt fogom majd letölteni ,lehet ez egy könnyebb műfaj lesz ,vagy nem !? A címe :::Love Me, If You Dare .
Jó hétvégét jó pihenés !! Ez most nagyon hamar kész lett ?!

Kedves Erzsébet! Boldogan olvasom a Te írásodat is! Örömet okoz, hogy ennyire szereted
a Rookiet!

Igazad van, kell valami kis "jó" a lelkünknek, a nagy akciók, a háborús hangulat közben.
Én is szeretem W és YZ románcát. Annyira jól összeillenek. YZ makacs, önfejű, öntelt,
de ha Woframmal van, akkor teljesen átlényegül, megszelídül. Wolfram mellett nem hős
kémnek, hanem szerelmes nőnek érzi magát.

A 35. rész végén történtek miatt, már megint nem lehet együtt érezni Mannával. Még
egy pillanatot sem láttam a 36. részből, de van egy olyan érzésem, hogy Manna már nem
sokáig fogja tudni gyilkolni a sajátjait, akik közt most már ártatlan civilek is vannak.

Erzsébet! A Love Me If You Dare dobogós helyen van nálam. Nagyon-nagyon szeretem!
Nem könnyebb, mint a Rookie, de teljesen más. Amiben megegyezik, hogy az is végtelenül
izgalmas, mozgalmas, csavaros, csattanós. A romantika erősebb, és ott is egy nagyszerű
összeillő pár alakítja a főszerepet. A Love Me kevesebb izgalommal indul, de ahogy haladunk
előre, és derülnek ki a dolgok, úgy válik egyre vadabbá a történet. Én is rábeszéllek!

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy a legkedvesebb kínaimat a The Queen of SOP-ot
is ajánlgassam. Romantika a köbön, de közben a sztorija is izgalmas. Imádom!

Nagyon szívesen a fordítást! Neked is kellemes hétvégét!

Az egyik a kéményen jött, a másik a plafonon keresztül, de pont jókor találkoztak:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 12. 17:17

virag1 írta:Kedves Rita !

Köszi az újabb részeket megnézem és .........utána.

:flower1: :littlehearth:

Kedves Virág! Máris tudom, hogy azt fogod mondani, hogy "még mindig jó a történet"!
Látszik, hogy a finisben vagyunk. Hullanak az emberek, de az izgalom nem hagy alább.

Nagyon szívesen az újabb részeket!

Csokitorta Manna szülinapjára:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 12. 17:48

Kata, te már azt is tudod, hogy patkány érkezik a kiesők helyére? Megint leskelődtél, igaz? :)) :)) :)) :)) mit mondjak..nem is kérdés..ezután a mészárlás után....de csak egy picit..ahogy kiszállt az autóból máris hányingerem lett...még felirat nélkül is a megjelenése...gesztusai pfúj... :-ss
:ymdaydream: Majd a következő csomagnál okosabbak leszünk...kíváncsi leszek a benyomásaidra fordítás közben, hogy vajon mennyit tévedtem,?... :ymhug: ;) :movingflower: :flower1: :littlehearth:
ui...Küldtem képeket...nálatok milyen a tél? :) :-h
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 12. 17:50

B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm az új részeket! Holnap megyek az esedékes kezelésre, így nagy bánatomra csak szombaton tudom megnézni őket. Ahogy olvastam csuda jó részek lesznek! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Kellemes hétvégét!

Szia Marika! Igen, csuda jó részek várnak rád szombaton!

Jó utat holnap! Váljék egészségedre a kezelés!

Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 12. 17:57

evanagyi írta:Köszönet a gyors pontos munkádért, az elhivatottságodért. :ymhug: Áldás a kezeidre, ezt a törököktől tanultam és nagyon tetszik. Üdv. Mocsi

Szia Mocsi! Mindent, a fordítást és a gyors, pontos munkát is nagyon szívesen!

Nekem is nagyon tetszik a áldás szövege! Köszönöm!

Mit érezhetett Wolfram, amikor ezt a jelenetet meglátta:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 12. 17:58

nildiko írta:Rita, köszönöm az újabb 3 részt :littlehearth: .

Kedves Ildikó! Nagyon szívesen!

:flower1: :littlehearth: :) :littlehearth: :D :littlehearth: :-h :littlehearth: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 12. 18:00

csabamama2 írta:Rita Kedves!

Köszönöm szépen a 32-35. részek feliratát. Üdv: csabamama2 :ymhug:

Kedves Ildikó! Nagyon szívesen az újabbakat!

@};- %%- @};- :) %%- :D %%- :-h @};- %%- @};-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 12. 18:09

Kata58 írta:Kata, te már azt is tudod, hogy patkány érkezik a kiesők helyére? Megint leskelődtél, igaz? :)) :)) :)) :)) mit mondjak..nem is kérdés..ezután a mészárlás után....de csak egy picit..ahogy kiszállt az autóból máris hányingerem lett...még felirat nélkül is a megjelenése...gesztusai pfúj... :-ss

Kata, már ez a követségi első titkár is kiverte nálam a biztosítékot:

Kép

Kata58 írta:ui...Küldtem képeket...nálatok milyen a tél? :) :-h

Megkaptam, csak először itt szerettem volna mindenkinek válaszolni.
Azonnal kiteszem!

Nálunk nagyon hasonló ahhoz, ami nálatok van. Picike hószerűség, de
közel sem lepi be a tájat, fákat, házakat, és nagy hideg. Szél nem fúj.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 12. 19:37

Ónos esőtől kezdve holnap minden lesz...vigyázzatok magatokra...Köszönöm a képkitételt. Levittem a szemetet, hátha jégpályává alakul a környék... :ymhug: :-h i-) :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. január 12. 21:39

Kedves Rita!
Köszönöm a 24-35.rész fordítását.
További kellemes estét kívánok.
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. január 13. 2:12

Kedves Rita !

Gyorsan megnéztem és igen hullanak az emberek de szerencsére a hazaáruló kémekből is és a japcsik közül is. Már ideje volt távozni a japcsi főnököknek. Addig konspiráltak mig ...............eljött az Ő haláluknak az ideje is. Már csak a leggonoszabb van hátra a tábornok.
Nem is igazán értem eddig miért nem robbantották fel azt a helyet ahol annyi borzalmat elkövettett.
Ha csak a piros lámpás akciót nézzük hányan meghaltak akkor ez miért nem... vagy nem lehet ilyen gyorsan eltüntetni a betolakodókat???
Manna még mindig csak gyűlölködő és mellette hibát hibára halmoz a japánok szerint és fél is, ezért miatta és a tábornok miatt egy csomó embert ölnek meg.
Furcsa volt még egy mondata mikor a szüleire emlékszik szerinte Ők a mennybe kerültek és Ő a pokolra. De szerintem a pokolba lesz randevúja a szüleivel mert Ők sem voltak jobbak nála, csak sejteni lehet hogy mennyi gonoszságot csináltak.
Yanzi volt főnökei, hogy beválalták a halált ez érdekes és elgondolkoztató volt.
Nem könnyű egy háború és hogy mit miért és hogyan történik néha a piillanat dönti el.

Igen továbbbra is érdekes egy sorozat.
Köszi.
:flower1: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 13. 5:19

Kata58 írta:Ónos esőtől kezdve holnap minden lesz...vigyázzatok magatokra...Köszönöm a képkitételt. Levittem a szemetet, hátha jégpályává alakul a környék... :ymhug: :-h i-) :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Kata! Még korom sötét van, az ablakon kipillantva csak annyit láttam, hogy egységes
fehér minden, tehát az éjjel esett egy kis hó. -8 fok van most nálunk.

Kellemes hétvégét Mindannyiunknak!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 13. 5:22

Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Köszönöm a 24-35.rész fordítását.
További kellemes estét kívánok.

Kedves Ica! Nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 13. 5:49

Kedves Virág! Jót nevettem azon, hogy sürgeted Oshima likvidálását, hidd el, én is!
Nem sajnálnám egy percig sem, mint ahogy Watanabét sem. Viszont Qing Mu halálának
nem örülök. Nem a karakter miatt, hanem a színész miatt. Én nagyon szerettem az ő
jeleneteit, élveztem az alakítását. Rendkívül jó színésznek tartom, sajnálom, hogy nem
láthatom többet. Megjegyzem, a neten szinte semmit nem találni róla.

Most csak a "kis fejek" hullottak, Oshimának még adnak pár részt. Szerintem azt a
laboratóriumot nagyon szigorúan védhetik. A kis fejeseket is csak úgy lehetett megölni,
hogy kicsalták őket a védett rejtekükből.

Most állnak össze a fejemben a kémekről való tudnivalók. Eddig nem olvastam, és nem
is láttam kémtörténetet, csak elképzelésem volt, hogy milyen lehet az életük. De azt nem
kalkuláltam bele, hogy ők a kezdetektől fel vannak rá készülve, hogy bármikor feláldozzák
magukat az ügyért, amiért harcolnak. Manna anyja is feláldozta magát, a japán kémnő is,
a 35. részben pedig nagyon sokan. Akinek a kínai oldalról köze volt a piros lámpás akcióhoz,
az mind tudta, hogy otthagyhatja a fogát. A vasútállomáson lévő fiatalember, már előre
bevette a mérget, hogyha csak megsebesülne, se tudjanak vele mit kezdeni. Hihetetlen!

Wan csoportfőnök tudta, hogy másképp nem tudnak YZ-val kapcsolatot teremteni, csak ha
feladja magát. Akkor lesz esélye személyesen beszélni a lánnyal, és elmondhatja a tervet.
Milyen érzés lehet tudni, hogy a nap végére golyót kapok a fejembe, ráadásul úgy, hogy én
szervezem meg magamnak?

Még mindig reménykedem benne, hogy Manna észreveszi, a többi kínai jár a helyes úton,
nem ő, és nem a szülei. Így van, mindhárman a pokolban fognak találkozni.

Örülök, hogy még mindig tetszik a sorozat! Nagyon szívesen a fordítást!

Sajnos Manna még mindig ott tart, hogy vérfürdőt rendez, ártatlan, védtelen civileket
mészárol le, csak hogy a bőrét mentse. Egyszer csak rájön, hogy minden japánnak csak
arra kellett, hogy helyettük végezze el a piszkos munkát:

Kép
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 13. 8:38

Kedves Rita! Itt esik az eső, és 4o km -es szél van! :-o .+7fokkal. A kisalföldi terület kivételével szinte mindenhol vagy sárga vagy narancssárga riasztás van!
Vigyázzatok magatokra! Balesetmentes utat kívánok mindenkinek! :ymhug: :-h :movingflower: :flower1:
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. január 13. 12:03

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 32-33-34-35. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Marcsi :)
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. január 13. 17:38

Szia Rita! Kéz és láb törés nélkül haza értem! Reggel Egerben szakadt a hó, Tiszafüredig lépésben haladtunk. Debrecenig esett az eső. Ilyen hamar még nem végeztem az infúzióval, gondoltam hamar otthon leszünk. Tévedtem a haza út katasztrofális volt, 4 óráig tartott.
Most kezdem nézni az új részeket! Majd jövök!
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. január 13. 17:44

Szia Rita

Köszönöm az újabb feliratcsomagot. :) Olyan tempóban fordítasz,hogy nem
győzlek követni. :ymapplause:
Mivel ma a hólapátolással voltam elfoglalva, csak holnap jövök a beszámolóval. :-h
:movingflower: :littlehearth: :movingflower:
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2017. január 13. 17:57

Köszönöm az újabb részeket!!! :) :) :)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 13. 18:26

B.Marika írta:Szia Rita! Kéz és láb törés nélkül haza értem! Reggel Egerben szakadt a hó, Tiszafüredig lépésben haladtunk. Debrecenig esett az eső. Ilyen hamar még nem végeztem az infúzióval, gondoltam hamar otthon leszünk. Tévedtem a haza út katasztrofális volt, 4 óráig tartott.
Most kezdem nézni az új részeket! Majd jövök!

Phű Marika de jó hogy írtál és épségben hazaértetek!!!! Köszönöm! :flower1: :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. január 13. 18:45

Szia Rita! Köszönöm ezt a négy nagyon izgalmas részt. Kicsit sok volt az áldozat, de a háború ilyen, sok, főleg ártatlan áldozattal jár. Wolframnak a "télapó" akcióján előre nevettem amikor eltervezte, és bejött. Nem láttam még kéménybe leereszkedő kémet. Yanhzi ügyesen meg tudta oldani a klisék megszerzését, de ha nem lett volna ott Wolfram, lehet bajba került volna, jól jött a segítsége.
Aranyosak voltak az álrandis jelenetek, jól néztek ki együtt, Mannát meg ehette a penész.
Van két férfi aki nagyon irtál már kinézetre is.Az egyik a Tábornok, a másik meg az örökké vigyorgó Zhu igazgató. Nem sírnék ha nem látnám őket a jövőben.
Sajnáltam Song őrnagy önkéntes áldozatát -ilyen a kémek sorsa-, és Tiamot akit csak belekevertek a harcba.

Csak azért mert szeretted az 1980-as születésű Feng Ye 叶峰 játékát.

Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. január 13. 18:54

Egy aljas alaptomos torokfájós,szemkifolyós nátha lezajlása után,köszönettel viszem az újabb felirat csomagot,és ott folytatom ahol abbahagytam,kukucskálás nélkül,pedig nagyon izgalmas képkockákat látok))
(Feng Ye nekem is bejön,olyan marconán férfias!!! :littlehearth: :littlehearth: )
További kellemes Péntek 13-mat mindenkinek!!!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 13. 19:07

gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 32-33-34-35. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Marcsi :)

Kedves Marcsi! Nagyon szívesen!

@};- %%- :) @};- :D %%- @};-

Vissza: “Kína”