YZ-val, hamar megváltozott a nézetük.
Kíváncsi vagyok, rád milyen hatással lesznek az elkövetkezendő epizódok!
Kellemes folytatást!

Szilvia333 írta:Köszönöm,és folytatom is:
Úgy látszik az "alsóbb vezetésnek" YZ személyében új kis házikedvence van,ami bizony alaposan kiakasztja Manát,és ez előhozza belőle az állatot![]()
Adolf papa lassan hozzá képest apostoli szent
A "kedves" Osima tábornok meg úgy tűnik meglelte a lelki társát Mana személyében,már csak azt várom mikor kondulnak az esküvői harangok annyira egy húron vannak ha kínzásról van szó((
Rita írta:
Szilvia333 írta:Egyenlőre ott tartok,hogy ember halálát így még nem kívántam mostanában mint most Manáét((((
gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked ezeket a részeket is.![]()
Annyira nem voltak boldog ettől a négy résztől, már odáig vetemedtem, hogy beletekertem,mert már annyira megviselt.Az a rengeteg ember halála, is mind értelmetlen, de a legjobban Song Mian halála viselt meg, egy önző... nem is tudom mit írjak, a családja, szerető felesége nem számított?
Köszönöm neked.Marcsi
Szilvia333 írta:Kissé belehúztam a mai nap,elég is volt a szememnek,szóval én is távozom a tollasbálba,de a Börtön virága 30 -dik feliratot még bezsákolom,de csak a feliratot,mert úgy döntöttem bevárom az egészet,bármeddig is kelljen várnom))![]()
Szép álmokat mindenkinek
annamama írta:..........Szia Rita.....Nagyon izgalmas de egyben fájdalmas is volt ez a négy rész én sajnáltam a sok áldozatot ,de a háboru már csak ilyen, bár mi hála Istennek ezt nem tapasztaltuk ,/ lennénk is már akkor igazi matuzsálemek....../ én éppen a II VH,a Don kanyar halálmenete , a szibériai fogság kegyetlenségének torténetein nottem fel apu elbeszélései által akit a Don kanyartol egyenesen szibériába vittek hadifogságba mint magyar bakát....o szerencsés volt mert ha sokára is de hazatért igaz bár ezt még elképzelni sem tudom hogy nézzhetett ki a 180 centijéhez 36 kilosan az osszes létezo tetufajtával a testén és a rongyos ruhájában...de hazatért és ami a csoda mind ezt átélve élt 90 évet....akitol megtanultam egy fuszálat sem tépet ki amin már magok voltak anélkul hogy meg ne koszonte volna neki az életét mert sokszor csak ezek a fuvek,magok,voltak az ételeik...Eltértem kicsit,remélem nem baj.....
....De most nem volt elore leskelodés sem , és a kovetkezo részeket egyszerre fogom megnézzni,mert csak ugy furdalja az oldalamat a kiváncsiság ...
...persze ha kibirom mert nagy ám a kisértés ha meglátom az uj felirat csomagot....Nem vagyok oda a háburus sok hullás ,véres ,kinzásos sorikért de ez nagyon jo csak ugy sodor magával egy pillanatra sem ul le ,nem laposodik el szoval szeretem ezt a sorozatot .Ja és igy utolag nagyon koszonom a 33-35 r feliratát....Anna aki már a tavaszt várja
mert elege van a hobol,a hohányásbol,a zimankobol és a mégnagyobb zimankobol és a lassan tobb mint egy hete tarto -20 ------ -25 fokos hidegbol Brrrr......
Kata58 írta:ez ez a sorozat aztán tényleg maratonos lett...de úgy felhúztam magam az új két szereplő belépésén, hogy ma végignéztem belépegetéssel...hogy mi újság. Úgyhogy most már kibírom majd...már nagyon a finisbe érünk, de azt hittem már nem lehet fokozni..de ekkorát tévedni....xdddd
Kedves Rita, sokszor elgondolkodom, hogy hogyan érzed magad a fordítás közben...de a vége lesz a vigaszunk...talán azzal a mottóval, hogy minden jó ha vége jó....![]()
![]()
![]()
![]()
Utána néztem, november 20-án tettem ki az első négy részt, és alig több, mint
két hónap múlva be is fejezem a 45 epizód fordítását. Meg vagyok magammal
elégedve!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég