dolores953 írta:... de miből lehet válogatni?![]()
Kata58 írta:Szia Rita! Csak egy tipp, mivel Te is annyit dolgozol...mi lenne, ha előrehoznád a hétfőt? és akkor Te is pihenhetnél egyet....![]()
![]()
Rita írta:Kata58 írta:Szia Rita! Csak egy tipp, mivel Te is annyit dolgozol...mi lenne, ha előrehoznád a hétfőt? és akkor Te is pihenhetnél egyet....![]()
![]()
Kata! Lehet róla szó! De akkor nem hét, hanem nyolc napot kell várni a következőkre!
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Nem irigyellek,mert tényleg nehéz választani a felsoroltak közül.Én beléjük kukkantottam.Nekem a kutyás,a tésztás és az indiai családi film tetszett.De ez az én véleményem és nem néztem végig őket.A kutya, a gyerekek és a történet érdekesnek tűnt.Nagyon szeretek főzni és egyik kedvencünk a tészta,ezért érdekel a tésztás sorozat.Az indiainak pozitív a kicsengése.Tetszett ,ahogy a tanár hatással volt a kisfiúra.
Mindjárt hétfő.További szép és pihentető hétvégét kívánok.
Kata58 írta:Like Stars on Earth..Nekem ez az első ami szimpatikus utána a maradék ahogy jön a sorrend...ha segítettem vele....![]()
Amúgy meg úgyis oly sok teendőnk lesz , hogy észre sem vesszük, hogy eggyel több nap jut a Lovingra...de azt is ki lehet cselezni...egyik részt másnap nézzük![]()
![]()
![]()
Unni2011 írta:Kedves Rita és Kriszti, hálás köszönettel vittem az újabb feliratokat.
Az aláírásomhoz újonnan csatolt kép is azt jelzi, hogy már alig várom, hogy végre legyen időm csatlakozni hozzátok.![]()
Szép napsütéses, vidám hétvégét kívánok minden erre járónak!
Unni2011 írta:Kedves Rita és Kriszti, hálás köszönettel vittem az újabb feliratokat.
Az aláírásomhoz újonnan csatolt kép is azt jelzi, hogy már alig várom, hogy végre legyen időm csatlakozni hozzátok.![]()
anine írta:Kedves Rita, a sok segítséged után, már megy a filmnézés. Egy ismerősöm javaslatára letöltöttem a BSPlayer programot, ami megtalálja a feliratot a gépemen így azzal sem bénáom már!:) A "A good wife" fordításodat is nézem és tényleg nagyon ügyes vagy! Szép hétvégét!
Kriszti007 írta:Unni2011 írta:Kedves Rita és Kriszti, hálás köszönettel vittem az újabb feliratokat.
Kedves Unni!
Erre csak annyit tudok mondani, megőrülök, micsoda arzenál van az aláírásodban!
Nem bánod meg, ha elkezded nézni. Én is mindig tűkön ülök, annyira várom Rita újabb feliratát.
Unni2011 írta:Kriszti, csak meg ne őrülj, mert még tovább is tudnám "ragozni", folytatni az aláírásomat.![]()
Nagyon jól tudom, hogy jó lesz ez a sorozat is... a tűkön ülést én picit később kezdem majd el.Három most futót is nézek egyébként, és ha jól sejtem az egyikben, az SDF-ben neked is főszereped van, mint fordítónak.
Várom is a folyt. kövöt. Ott is, és itt is köszönöm a feliratokat.
Kriszti007 írta:Unni, csak ragozd nyugodtan, mi meg majd gyönyörködünk.
Igen, igen, jól sejted. A SFD is egy őrület, nagyon jól érzem magam vele.És ahogy látom, te is. Imádom az első résztől kezdve. Nagyon szívesen mindenhol.
Én is nagyon szeretem az árvácskát is, a piacon mindig lesegetem.
Unni2011 írta:Hát, persze, hogy a pöttyök miatt is.George Hu, és a Love Around. Még az ő fotóját is odabiggyeszthetném az aláírásomba.
Rita írta:Unni! Érdekes, hogy Te, aki alapvetően a koreai sorozatok rajongója vagy, bár nagyon szívesen
nézel nem koreait is, két tajvani és csak egy koreai színészt tettél az aláírásodba. Biztos, hogy
nem jelent semmit, csak észrevettem.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég