Princess Hours (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Princess Hours (2017) (9/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 1. 5:40

csip írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen a válaszodat! Közben már megtaláltam a 11.részt.Hát nagyon jó lesz! Tudod én megnézem felirat nélkül is , és utána nagyon várom a feliratot hozzá.Szerencsés vagyok mint nyugdíjas van időm többször is megnézni.

Kedves Csip! Ennél a sorinál én is ezt csinálom, de még angol felirattal is megnézem, mielőtt
elkezdhetném a fordítást. Ahogy készen leszek a 20 résszel, azonnal megnézem egyben is!
csip írta:A fő gonoszt valahogy itt jobban tudom utálni talán a megjelenése miatt.Nagyon jól játszik a színésznő.Minnie sokkal rámenősebb mint a koreai változatban, lehet rá haragudni ,hogy szétakarja szakítani Őket.Nakhun nekem sem tetszik olyan valahogy nem találták el a megfelelő színészt ehhez a szerephez.A mosolya meg, hát erre nem is tudok mit mondani.Yul sokkal jobb volt, őt még tudtam is egy kicsit sajnálni a reménytelen szerelem miatt.

Még késő este megnéztem a Dailymotionön a 11. részt. Jelentem, Minniet még jobban fogod/
fogjuk utálni a lejárt hercegnével együtt. Nakhun egyre katasztrofálisabb! Bocsánat, ha valakinek
ő a kedvence!
csip írta:Khaning szerepére is megtalálták a megfelelő színésznőt nagyon imádom, Inn azért nincs annyira merev mint a koreai herceg volt, már azért kezd felengedni. Kicsit jobban tetszik mint a koreai , ha párhuzamot akarok vonni a koreai királyi család sokkal merevebb volt, jobban ragaszkodtak a hagyományokhoz, lehet, hogy azért mert már eltelt pár év az eredetihez képest és "modernebb" szitukat találtak ki kicsit a mai világba helyezve.Na szóval most ez a kedvenc és alig várom a folytatást.

Egyetértek! Mintha Pattie-ra írták volna ezt a szerepet! Inn-nek ilyennek kell lennie, ő nem
egy átlagos szerető családban, hanem szigorú szabályok, kötelékek közt nevelkedett a palotában.
Tao-nak sokkal kevesebb lehetősége van a tehetsége megmutatására, mint például a Kiss Me-ben,
ahol csak másodhegedűs volt (milyen érdekes, hogy mindenki mennyire méltatta, hogy végre a
sok mellékszerep után főszerephez jutott, mégsem ez a legjobb alakítása. De erről nem ő tehet).
Szerintem az, hogy kevésbé kemény, merev, rideg a sori, az a thaiok habitusából is következik.
A kínai sorikat is ezért szeretem sokkal jobban a koreaiaknál.

Ma jön a 11. rész! Nagyon várom, hogy mit szóltok majd hozzá! Szép napot kívánok!

Nakhun mindig ott van, ha a Hercegné szomorkodik. Inn-ben nő a féltékenység:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 1. 5:46

Gabóci5 írta:A 10. részt megnéztem, annyira jó ez a rész, és majdnem az egész kész van gifben. #:-s =))
Majdnem olyan, mint egy mozgó képregény. :D

Hurrá! Már alig várom! Volt mit gifbe önteni, az már biztos!

Ha csak a közös evészetre gondolok Kaningéknál...! A végén még Inn is élvezte. Sokat
nyerítettem ezen a részen:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 1. 5:47

Delfike74 írta:1. Szívesen! ;)
2. De jó! Akkor ha hazaértem megáról fogom letölteni! :x :-bd

%%- :movingflower: %%- :D %%- :movingflower: %%- :D %%- :movingflower: %%-
Rita
Adminisztrátor

Re: Princess Hours (2017) (10/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 1. 5:52

cicus írta:Eszembe jutott ahogy ránéztem a "nevére" benne van a
fakir ;) hát semmi sem véletlen,még egy fantázianév sem.
De az is biztos minden belőlünk indul ki és amit adunk
visszatér hozzánk,mint a bumeráng,ez törvény,ha figyeljük
magunkat,rá kell jönnünk ;)

Cicus! Ez jó volt! És mindenben igazad van!

:littlehearth: %%- :littlehearth: :x %%- :littlehearth: %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 1. 6:00

milomartin írta:Kedves Rita!Alig várom számolom a perceket :x :x Hálás köszönet érte hogy ilyen lelkiismeretes vagy és hogy így gondolsz ránk és hogyáldozol a szabadídődből.Ezt nem tudjuk soha eléggé megköszönni :littlehearth:

Kedves Edit! Nagy örömmel fordítok, ez a szenvedélyem. A Te/Ti szeretetetek táplálja,
és tartja fenn bennem a lelkesedést immár öt éve! Már meg is háláltad!

Kaning nem is tudja, hogy a szavai, és a cselekedetei mennyire átformálják Inn-t:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 1. 6:06

Kedves Kata, Gabi és Edit! Hű, de gyorsak voltatok! Jutalmatok egy újabb nagyon jó rész!

Nagyon szívesen! Jó szórakozást kívánok!

Hát ezek cukik együtt:

Kép
Kép
Kép
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2017. június 1. 6:28

Szia Rita!Várom a kövi részt telejesen fel vagyok spanolva egyre izgalasabb részek jönnek :D A férjem szerint sorozat függö vagyok :D van benne valami mert nem telik el ugy nap hogy ne nêznék valamit.Imádom őket!!A palota ékkövévvel kezdődőtt ez az őrülert és azóta is targ :D Nagyon szép napot neked!!!!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 1. 6:41

wsxwsx18 írta:Sajnos túl gyorsan végeztem az eddig feltöltött részekkel, pedig én próbáltam nem sietni, de egyszerűen letehetetlen sorozat.. Pedig én aztán ritkán vagyok így egy sorozattal, de ez.. IMÁDOOM..

Kedves wsxwsx18! Vigyorogva olvastam, amit írtál! Tudtam, hogy így lesz, be is jött!
Ez tényleg egy letehetetlen sori, már én is alig várom, hogy egyben megnézzem mind
a húsz részt!
wsxwsx18 írta:...szerintem a főszereplőlány játssza a szerepét a legjobban, annyira feldobja minden részben a kedvemet, hogy sokszor már majdnem leesek az ágyról annyira nevettek. :D Inn-t meg néha kedvelem, néha meg nem. Úgy érzem a Kaning ezerszer jobbat érdemelne nála, mert Inn nagyon sokszor csúnyán bánik vele és bocsánatot se kér, de néha meg annyira segítőkész, meg aranyos, hogy meglehetne zabálni :ymblushing: Szinte Inn-en semmilyen érzelmet nem lehet leolvasni, ritka az olyan pillanat számomra, mikor tudom,hogy most mit is érez, és ez kicsit zavar, mert nem vagyok ehhez hozzászokva. Nem csodálom,hogy a csajszi se tudja sokszor most mit is érez/akar az Inn.

Nem csodálom, hogy Pattie játéka tetszik a legjobban. Az ő lehetőségei szinte korlátlanok
a tehetsége megmutatására. Hétköznapi lányként bármit megengedhet magának, amit egy
királyi család tagja nem. Inn-nek élete minden pillanatában, amit a palotán kívül tölt, úgy
kell viselkednie, hogy nehogy szégyent hozzon a saját és a családja fejére. Lesifotósok várják
mindenütt, hogy botrányos fotókat jelenthessenek meg róla. Ha nincs botrány, akár kreálnak
is. Aztán a neveltetésük is más. Az egyiket kicsi korától arra nevelték, hogy méltósággal
viselkedjen, hiszen ő lesz az uralkodó. Mindenre megtanították, de épp a szülei szeretetéből
kapott a legkevesebbet, amire a legnagyobb szüksége lenne egy gyereknek. Míg a másik egy
veszekedős, nagyhangú, de egymáshoz ragaszkodó és szeretettel teli családban nevelkedett.

A 11. részben még inkább a felesége felé fordul Inn, csak kicsit darabos még a lelkem.

wsxwsx18 írta:Nakhun hát.. cuki pofa látszik rajta,hhogy oda van Kaningért, néha azt szeretném,hogy ők legyenek együtt, de tudom, ha ez lenne, akkor nem tetszene. Számomra tök egyértelmű,hogy Kaning úgy tekint rá,mint egy barátja. Nem baj, íkváncsi vagyok mi fog ebből a szerelmi négyszögből kisülni.

A Nakhunt alakító színész sokkal szabadabban játszhatna, rá nem vonatkoznak azok a szabályok,
mint Inn-re. Vagy a színész tehetségtelen, vagy a karakterét nem dolgozták ki eléggé, vagy a
rendező nem ad jó utasításokat neki, de nagyon egysíkú a szerepformálása. Engem idegesít.
Bocsánat, de nem mondhatok mást. A 11. részben teljesen hiteltelen a nagyjelenete. Semmit
sem moccantott meg a szívemben.
wsxwsx18 írta:Minnie-t egyszerűen UTÁLOM, nem tudom, de az ő karaktere felidegesít, nem bírom a hangját se hallgatni mert a falra mászok már tőle.. :D De ilyen karakternek is kell lennie mindenképp a sorozatban, szóval csak túl teszem magam rajta.

Hát igen! Minnie nélkül nincs dráma, nincs izgalom. Kell az ellenpont, erre való a volt hercegné
és a mecénás is.
Életemben egy olyan sorozatot fordítottam csak, amiben nem voltak ellenpontok, mindenki
édes és cuki volt benne, mégsem volt unalmas, sőt... nagyon szerettem. Ez a tajvani Hayate
the Combat Butler volt.

Ha Ingfakirata is úgy akarja, ma jön a 11. rész! Klassz lesz!!

Nekem nagyon bejön az élővirágos művészet:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 1. 6:44

Innen folytatom majd a válaszadást!

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!

Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. június 1. 6:51

Ritám!
Köszönöm a 10.rész fordítását!
:movingflower: :flower1: :movingflower: :flower1: :movingflower:

Kép
szilagyongyi

HozzászólásSzerző: szilagyongyi » 2017. június 1. 9:19

Drága Rita! Köszönöm a tizedik részt, de most erős leszek, és megvárom a tizenegyediket is. A videót már letöltöttem tőled. Elgondolkodtam, hogy Pagniez Phan miért tetszik annyira a közönségnek, és picit rákerestem. :-? Bizony meglepődtem. Itt a sorozatban olyan fura arc. Sem a külseje, sem a játéka nem tetszik. Pedig aranyos, cuki kis kölyök ez a félig francia fiú.
Kép

Kép

Nem lep meg, hogy ezt a képet választoták a sorozathoz
Kép
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. június 1. 11:26

Szia Rita! Nagyon nagyon tetszett ez a rész, és még felirat nélkül is teljesen érthető és szórakoztató volt. :D Nem akartam tegnap kitenni a gifeket, vagy esetleg spoilerbe kellett volna. Na ebben a részben tényleg élvezkedtem ahogy a párocskánk egyre inkább összecsiszolódik. Csak Minnie ne lenne, ő mindenbe belerondít! Nem beszélek tovább, inkább pakolok. Egyébként is mindjánt el kell mennem itthonról és csak este jövök haza.

Kaningnak elég nyögvenyelősen megkezdődik a kiképzése
Kép

Kaning Nakhun segítségét kéri, hogy elmehessen az édesanyja szültésnapjára,eredménytelenül.
Kép

Kép

A féltékenység működik, végül Inn kiáll felesége mellett és megkapja az engedélyt
Kép

Mivel egyedül nem hagyhatja el Kaning a palotát , együtt mennek haza.
Kép
Kép

folytatás...
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. június 1. 11:26

2. folytatás...

Vacsora a családdal... kölcsönös meglepetések.
Kép

Kép

Kaning szobájába természetesen csak egy ágy van, így lehet összemelegedni!
Kép

Kép

Inn ajándék képpen maga készíti a családnak a reggelit.
Kép

Kép

folytatás ...
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. június 1. 11:28

3. folytatás...

Indulás az iskolába. Évődés, míg meg nem jelenik Minnie.
Kép
Kép

Barátnők gonoszkodása, majd Nakhun vigasztalása.
Kép

Kép

Mindig Minnie megjelenése a bajok forrása. Szörnyella egy színházi előadással gonosz tervet eszel ki.
Kép
Kép
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. június 1. 11:37

[quote="Rita"
Tegnapi naplementém. Régóta váratott magára. Estére mindig vagy beborult az ég,
vagy nem volt felhő, amit megvilágítson a lemenő nap fénye, és izgalmassá tegye az
eseményt:

Kép[/quote]

Gyönyörű ez a naplemente és főleg,hogy a "szűkebb hazámban" ahol életem első 22 évét töltöttem
készült,még különlegesebb számomra :x
Köszönöm szépen Rita :flower1:
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. június 1. 12:00

Rita fenn van a 11.rész felirata,most néztem 11 órakor :-bd
de biztos az volt az első,hogy megnézted amikor hazaértél ;) :x

https://subscene.com/subtitles/princess-hours-thai
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2017. június 1. 17:03

....Kedves Rita legeloszor is hálásan koszonom a 10 rész feliratát ....Tuneményes sorozat ,imádom oket ...<3...van azért akik nem tartoznak az imádottak kozé...sot...de a tobbiek feledtetik minden áskálodásukat...nem volt még idom minden hsz elolvasni de gondolom igy érez mindenki aki nézi ezt a tuneményes ,tundéri sorozatot...<3... :movingflower: :littlehearth: :movingflower:
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2017. június 1. 17:29

Köszönöm a 10. rész feliratát! :D :ymparty: :D :ymparty: :D :ymparty:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 1. 18:41

Körülbelül nyolc-fél kilenc környékén leszek kész a 11. rész
feliratával!

Nem okoztak csalódást, ismét nagyon jó részt kaptunk!

Kép
Kép
Kép
Erzsike54

HozzászólásSzerző: Erzsike54 » 2017. június 1. 18:56

Kedves Rita !
Nagyon szépen Köszönöm az újabb feliratokat jó kis könnyű ,szórakoztató sorozat ! Jó hétvégét kívánok .Üdv Erzsébet !
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 1. 20:34

Jó szórakozást kívánok a 11. részhez!

Bejött, amire számítottam. A főpáros közeledik/közeledne, de az idillt mindig megzavarják,
hol Minnie, hol a volt hercegné, de most már a Király és az Anyakirályné is. Szóval már nem
kell feltétlenül ellenségnek lenni, ha ártani akar valaki Innek és Kaningnak. Ettől függetlenül
megy a közeledés, és ez a lényeg.

Ma már "kiképzésnek" hívták a "házi feladatot"! És volt egy "mamutos" jelenet is (aki látta a
thai Full House-t, tuja, miről beszélek)!

Kép
Kép

Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

Re: Princess Hours (2017) (11/20)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. június 1. 20:40

Hűha! Ebben a minutában léptem ...Köszönöm! :ymhug: :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. június 1. 20:42

Rita! Óramű pontossággal megérezett a 11. rész. Nagyon szépen köszönöm. Jó lesz ez is . Ügyesek ezek a thai-ok. :)
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2017. június 1. 20:47

Kedves Rita!
Köszönöm szépen a 11. részt is.Vártam nagyon. :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2017. június 1. 20:55

Köszönöm a 11. rész feliratát is! :D :flower1: :D :flower1: :D :flower1:

Vissza: “Thaiföld”