My Sunshine + rendezői változat (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (16/32)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 28. 6:39

novcsi6 írta:Szia!
Nagyon szépen köszönöm az újabb részeket :D :D :D :D :x

Szia! Nagyon szívesen!

:flower1: :littlehearth: :flower1: :D :flower1: :littlehearth: :flower1:
Kata58
Kapcsolat:

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (14/32)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. augusztus 28. 7:22

Rita írta:
Kata58 írta:... jaj..megyek újranézni..sziasztok =))

Kata, valld be! Hányadszor?

Kép

mint a lottó főnyereményt :)) :)) :))
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 28. 7:23

Kata58 írta:Ha egy mondatban kellene összefoglalni...félreértések kavalkádja :D .
Egy picit bővebben pedig, megint kaptunk egy pici pillanatot a múltból és megérkezett a volt férj is, akit sokkolt a hír, Monchen férjhez menéséről.
Most még a friss házasoknak össze kell csiszolódni, de látni, hogy nincs még átbeszélve sok minden..még sok a seb...és egyikük sem akarja a másikat megbántani..mégis ezzel majdnem sikerül..a zárókockák megint majdnem megbántáshoz vezet, pedig Y meg meglepetéssel készül majd!
A manöken és fotós duót nagyon kedvelem...igazi házsártos az egymáshoz való viszonyuk..mi lesz még ebből.. :)) .

Yihcen sokat változott, a kollégáknak is feltűnik, és nagyon várják a titkok nyitját! Ettől már nem vagyunk messze :D .
A Lakásvásárlás... és az azt követő ebéd is sok mindenre fényt derített!. :ymblushing: .
várom már nagyon azt a pillanatot, amikor felvállalja úgy a házasságot, hogy szabályosan kiviruljanak nem csak ők, hanem mindenki, aki szereti őket! :ymhug: \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd :littlehearth:

Hogy kitalálta magának Ying Hui, hogy azt hazudja Moshengnek, nincs hol megszállnia, és talán a lány
megengedi neki, hogy nála aludjon. A három kismalac című mese jutott róla eszembe. Így jutott be a
farkas szép lassan a kismalacokhoz. Ő is először csak egyet ott alszik, aztán beljebb engedteti magát.
Nem jött össze! Kicsit kárörvendtem!

Mosheng és Yichen nem egy együttjárási folyamat eredményeként keltek egybe, hanem fejest ugrottak
a házasságba. Az alap félelmek még megvannak, de az összetartozás nagy örömmel, és megelégedéssel
tölti el mindkettőt.

Yichen máris egy nappal hamarabb otthon volt az üzleti útról. Jól meglepte Moshenget és a kollégáját is.
És másnap reggel azt hazudja Moshengnek, hogy a bíróságon van dolga, csak hogy elvihesse a feleségét
a munkába. Aztán a rettentő munkamániás He ügyvédnek rohannia kell, mert már rátelefonálnak, hogy
hol késik, az ügyfél várja. Mosheng meg mindent kitalál, sak hogy Yichent rábírja az evésre. Azt hazudja,
hogy elhagyta a kulcsát, csak hogy oka legyen találkozni Yichennel, és elhívni vacsorázni. Persze lebukik,
soha nem tudta becsapni Yichent.

Sorolhatnám még az apró jeleket, amikből látszik a boldogságuk. Nagyon élvezem figyelni őket!

Nem tudom Yichen hogy hagyhatta ki a legfontosabbat, amikor hazatelefonált Moshengnek? Vagyis azt,
hogy náluk lesz a vacsora. Annak tudom be, hogy mindig egyedül élt, és szokatlan számára, hogy rajta
kívül most már egy másik emberrel is meg kell osztania a terveit. Utalt is rá Moshengnek, hogy ne várja
meg, nincs hozzászokva, hogy valaki várja őt haza.

Nagyon szívesen! Szép napot kívánok!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 28. 7:26

Ha hazajöttem folytatom a válaszadást!

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!

Hát ez jó volt!

Kép
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. augusztus 28. 7:31

Szia Rita! Már jó kora reggel megnevettettél az utolsó képkockákkal...az ábrándozással.. :)) =)) :)) =)) , nekem egyik kedvenc pillanataim egyike a soriból... :)) :)) :)) :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Ancsa46

HozzászólásSzerző: Ancsa46 » 2017. augusztus 28. 10:32

Kedves Rita!
Köszönöm szépen az újabb részek fordítását, már az este megnéztem. Fordulatos, meglepetések vártak ránk ezekben a részekben is, biztos érnek még váratlan fordulatok.Néha igazán mérges vagyok, amikor csak egy szó kellene, hogy a félreértések tisztázódjanak. Na de ezért is érdekes a történet. Már most sajnálom, hogy a felénél tartunk.
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. augusztus 28. 10:55

Szia Rita!
Nem tudom az előző hsz-emet,amiben válaszoltam a hozzászólásodra miért tolta ki a képernyőből,
nem tudtam visszarakni így leírtam egy új
levélben ami eszembe jutott :))

De jó,hogy ezt eszembe juttattad :ymblushing: ,már amikor láttam akartam kérdezni,hogy
esetleg valakinek van ötlete hogy csinálta az a fektetést a paplan alá úgy hogy a kedves páciens nem ébredt
fel? Ez nagy trükk lehetett,de hát Yichen bármire képes :))
...az 50 részes sorozattal kapcsolatban pedig megértelek,azért amilyen őrült vagyok biztos így is megnézem
majd,ha hasonlóan jó lesz mint ez,bár nem lehet összehasonlítani azzal ha érti az ember ;;)
Gyönyörű napot ma is :littlehearth:
Erzsike54

HozzászólásSzerző: Erzsike54 » 2017. augusztus 28. 13:09

Kedves Rita ! Annyira Vasárnap akartam megnézni amit már lefordítottál ,hogy sajnos a 12 -16 részt egybe néztem meg ,jaj de bánatos voltam ;) ;) .Annyira bántott ,hogy mért nem beszélik már meg a történteket ,mért nem közelednek már egymáshoz ,tudom vannak apró jelek mozdulatok de már úgy szeretnék egy kis boldogságot .Most meg úgy izgulok hogy fog ez a vacsora elsülni ?! Azt hiszem ez az a sorozat amiben mindenkit szeretek ,csak a Yichen húgát nem .Milyen szuper frizurájuk lett ? biztos nem fog tetszeni Yichennek .Igazad van most már több dolgot értek az anyával kapcsolatban ,lehet valami elkerülte a figyelmemet ,szerinted Mosheng apja valami fekete üzletbe keveredett ? Vannak még homályos dolgaim ,annyira olvasom a szöveget ,hogy nem tudom a filmet követni ,vagy fordítva .Ezért szoktam ami tetszik kétszer megnézni ! Jövő héten Ózdra utazok az Érettségi találkozóm lesz ,útba ejtem Edelényt (ott születtem )Nagyon régen nem jártam ara fele egy kicsit izgulok ,egyedül megyek ,szeretném a régi dolgokat felidézni ,egy kicsit nosztalgiázok .
Szép és tartalmas hetet kívánok ! Szeretettel Erzsébet :-h :-h
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 28. 14:40

gyomar írta:Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked 12-13-14-15-16. feliratok fordítását. ^:)^
Nagyon élvezetes sorozat az már biztos. Élvezet nézni az ügyvéd urat, ritka egy helyes pasi, hol volt ezidáig elveszve?
Leányzónk esetében nagyon várom, hogy újra élet térjen vissza belé, mert ez az állandóan földet bámuló, halkan (bocsánat, hogy élek) beszélő viselkedés nem igazán tetszik.Ezt még a ruhái teszik igazán nagyon vaddá, ezek az állatos, füles ruhák nem semmik.Még nem viselt egyszer sem olyan ruhát amiben csinos lett volna.
Ahogy Kata írta rajtuk kívül nekem is a fotós és a modell csatái tetszenek, nagyon szurkolok nekik, mert a hugica ha nem változik meg akkor nem hiszem, hogy boldog lesz valaha is.
Köszönöm szépen neked .Marcsi :)

Kedves Marcsi! Nagyon szívesen az utóbbi részeket!

Hol volt eddig Wallace Chung? Most 43 éves és 20 filmben és 40 sorozatban szerepelt, és emellett
még nagyon népszerű énekes is, 12 lemezt adott ki!!! Hihetetlen! Egyébként honkongi, de tajvanon
futott be énekesként, és a legtöbbet kínai művekben szerepel.

Innen okosodtam: https://en.wikipedia.org/wiki/Wallace_Chung

Amióta együtt van Yichennel, Mosheng egyre élénkebb, egyre többet mosolyog. Egyre kevésbé lesi
a földet. Igyekszik etetni a párját, már főzni is tanul, szóval aktívkodik.

Amikor ment a sorozat, a nézők háborogtak, hogy miért kellett ilyen olcsó, és nem valami szép ruhákat
adni Moshengre. A produkciós cég válasza, hogy Wallace Chung és Tiffany Tang ruhái cipői, táskái és
kiegészítői egy vagyonba kerültek, ugyanis nagynevű divatházak, és tervezők darabjai.
Itt látható összegyűjtve:

https://hui3r.wordpress.com/2015/02/01/my-sunshine-fashion-accessories-pictorial/#more-12978

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 28. 14:53

nildiko írta:Kedves Rita, nagyon köszönjük, mind a hárman a két részt.

Nagyon kíváncsi leszek a következő részre, hogyan fog bemutatkozni az új asszony.Mit szólnak a házassághoz a kollégák?
Nem szerettem volna ilyen helyzetbe kerülni.

Kedves Ildikó! Mindhármótoknak nagyon szívesen az új három részt!

Én sem szerettem volna! Még jó, hogy előtte megvették a leves hozzávalóit. Bolond ez a
Yichen! Látszik, hogy nem nő, és az is, hogy eddig egyedül élt, nem kellett senkihez
alkalmazkodnia.

Már fordítom a 17. részt, és lesz két nagyon szép mondata Yichennek, ami teljes egészében
megmagyarázza, mit is jelent neki Mosheng. Egyszerű mondatok, mégis a legszebbek, ami
egy szerelmes szájából elhangozhatnak.

És megint mennyit ettek:

Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 28. 15:00

ajussi írta:Kedves Rita!
Köszönöm az új részeket és igen, én is bevallom, hogy nem tudtam abbahagyni, további részeket is néztem:) Persze a feliratoddal ismét látni tudom és az teljesen más lesz!!!:)
Üdv.
Györgyi

Kedves Györgyi! Jót nevettem megint! Amióta fordítok nem emlékszem rá, hogy lett volna
ennyire kukucskálós sorozatom. Boldog vagyok, hogy rátaláltam a My Sunshine-ra. Nekünk
is napfényt hoz az életünkbe.

Nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 28. 15:38

cicus írta:Szia Rita!
Sikerült megnéznem a két új részt :) persze nekünk könyebb,mint lefordítani,csak
hátra dőlünk és nézzük :ymblushing:
Én azon vettem észre magam,hogy egyre gyakrabban fülig ér a szám,annyira aranyosak.
Na és a beszólás Yichen részéről,hogy Hé asszony..nem lesz külön háló,vagy valami hasonló,
aztán a valóságban meg megy a vendég szobába :)) Na persze,hogy nem azt csinálja amit
szeretne!Mosheng is hozza a formáját elesik,elront,leönt stb.na de nem lehet mindenben
tökéletes ;) a lényeg,hogy Yichen szemében ő a minden.A két kis marakodó is lépten
nyomon összeütközésbe kerül,de Xiao Mei már kezdi bekapni a horgot.Továbbra is izgalmas
érdekes és imádom és tudom egyre gyakrabban örülünk majd egészen a végéig.
Azért egy rosszat csak kellene mondanom,amit nem értek,hogy lehet egy ilyen parókát
adni Tiffanyra,de még ez a levágott is jobb,természetesebb,mint a félhosszú volt.A
többieknek tökéletes frizurájuk van,na persze kivéve a kis tündéri kolleganőjének akivel
a szalonban voltak :) Érdekes,hogy a Too Late to Say I Love You sorozatban Wallace haja
volt hasonlóan lehetetlen,talán el akarják őket csúfítani vagy mi a szösz :-?
Csodás napot még a hátralevő időben :littlehearth:

Szia Cicus! Ugyanezt vettem észre magamon én is! Egyre többet vigyorgok, ha nézem a drága párosunkat.
Persze nekik nincs annyi nevetnivalójuk még, de mi azt is látjuk, amit akkor tesznek, amikor a másik épp
nem látja őket. Ilyen az aggódó betakargatás, meg átöltöztetés, ami miatt Mosheng megint hablatyolt
össze-vissza, vagy akár Yichen boldog, megelégedett tekintete és mosolyra húzódó szája, amikor felfedezi
a felesége keze nyomát a lakásában.

Egy kis kiegészítés: Yichen nem azt mondta, hogy Hé asszony, hanem azt, hogy He asszony (He úr felesége),
mivel őt He Yichennek hívják. Mostantól mások is fogják majd így szólítani Moshenget.

Igen, egyre gyakrabban örülünk majd!

Tiffanynak nem vágták le a szép hosszú haját, ezért tettek rá parókát. 1. Találhattak volna normálisabbat is.
2. Maradhatott volna végig hosszú hajú. Felesleges volt ezzel érzékeltetni az idő múlását. Szerencsére a vége
felé újra hosszú lesz a haja!

Mindent nagyon szívesen!

Újabb szemrevételezés:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 28. 15:43

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 10-16.részek fordítását.
Kellemes hétvégét kívánok.

Szia! Nagyon szívesen a fordítást!

Szép hetet kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 28. 16:02

Magdimama írta:Kedves Rita!
Köszönöm a 15-16.rész fordítását!Már meg is néztem.
Kicsit kegyetlennek tűnik a szükségszerű "munka,elfoglaltság" miatti távollét.Nem sietünk sehová,mondja kicsit kényszeredetten a barátnőjének Mosheng. Aztán bőven rosszul esik ,hogy kimarad a szülői találkozásból.
Most meg ez a céges leves evés.Nem lennék a helyében.Csak kellene készülni,vagy nem? :ympray: :-ss :-t

Kedves Nagyi! Dolgozik, dolgozik, aztán nem sokára meg alig fogják látni a munkahelyén
annyira belejön a házaséletbe.

Mondjuk a gyűrű dolgot megértem. A házasság gondolata egy éjszakán át tartó virrasztás
eredményeként jutott eszébe Yichennek. Másnap reggel már ott is volt Moshengnél, hogy
vigye a hivatalba. Nem volt ideje gyűrűt venni, de butaság is lett volna. Mi van, ha a lány
nemet mond? Mosheng nem tudott hirtelen mit kitalálni Xiao Xiao érdeklődésére. Szemmel
látható volt, hogy nem minden részletbe akarja beavatni a barátnőjét.

Szerintem Yichennek eszébe sem jutott, hogy van egy felesége, akit magával visz az ebédre,
had ismerjék meg a nevelő szülei. Látszott is, hogy nagyon meglepődött, amikor Mosheng
elkezdte sorolni, hogy hol foglaltatott helyet. Évekig maga intézte az ilyen dolgokat, eszébe
sem jutott, hogy ezt más is megteheti helyette.

A munkahelyén senki nem tudta, hogy Yichen nem egyedül él, tehát nem várták el, hogy
valaki étellel fogadja őket a férfi otthonában. Egyébként is alig valamivel korábban döntöttek
arról, hogy hol fognak ünnepelni. Ezért is volt az, hogy bevásároltak, megvettek mindent, ami
a leveshez kell. Vitték magukkal haza, mint az innivalót is.

Nagyon szívesen!

Milyen aranyos volt ez az éttermi jelenet! Kiderült, hogy bár Yichen nem szerette a bambuszt,
mégis eljárt a "bambuszos" étterembe azután, hogy a lány elment Amerikába. Azt hiszem meg
akarta szeretni arra az esetre, ha Mosheng hazatérne.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 28. 16:04

csabamama2 írta:Rita Kedves!

Köszönöm szépen a My Sunshine 15-16. részének a feliratát és a munkádat. Üdv.szeretettel: Ildikó

Kedves Ildikó! Nagyon szívesen az újabb feliratokat is!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 28. 16:11

Ancsa46 írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen az újabb részek fordítását, már az este megnéztem. Fordulatos, meglepetések vártak ránk ezekben a részekben is, biztos érnek még váratlan fordulatok.Néha igazán mérges vagyok, amikor csak egy szó kellene, hogy a félreértések tisztázódjanak. Na de ezért is érdekes a történet. Már most sajnálom, hogy a felénél tartunk.

Kedves Ancsa! Nagyon szívesen a fordítást!

Igen, bosszantó, hogy pont azokat a szavakat, mondatokat nem mondják ki, ami minden
félreértést tisztázna, de akkor valóban hamar végeznénk. Jobb így szép lassan, had élvezzünk
ki a közeledésük, egymásra találásuk minden pillanatát.

Én meg azon izgulok, hogy ha hamarabb vége lesz a My Sunshine-nak, mint ahogy elkezdenék
az Oh My Generalt, akkor mi lesz? Majd kitalálok valamit!

Mikor megláttam, hogy Mosheng már megint Yichen nyomában van, nagyon nevettem:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 28. 16:15

cicus írta:Szia Rita!
Nem tudom az előző hsz-emet,amiben válaszoltam a hozzászólásodra miért tolta ki a képernyőből,
nem tudtam visszarakni így leírtam egy új

Nem tudom mi történt? Várom, hogy hazaérjen a legkisebbem,
hátha tudja, mit kéne csinálni.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 28. 16:42

Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Annyira Vasárnap akartam megnézni amit már lefordítottál ,hogy sajnos a 12 -16 részt egybe néztem meg ,jaj de bánatos voltam ;) ;) .Annyira bántott ,hogy mért nem beszélik már meg a történteket ,mért nem közelednek már egymáshoz ,tudom vannak apró jelek mozdulatok de már úgy szeretnék egy kis boldogságot .Most meg úgy izgulok hogy fog ez a vacsora elsülni ?! Azt hiszem ez az a sorozat amiben mindenkit szeretek ,csak a Yichen húgát nem .Milyen szuper frizurájuk lett ? biztos nem fog tetszeni Yichennek .Igazad van most már több dolgot értek az anyával kapcsolatban ,lehet valami elkerülte a figyelmemet ,szerinted Mosheng apja valami fekete üzletbe keveredett ? Vannak még homályos dolgaim ,annyira olvasom a szöveget ,hogy nem tudom a filmet követni ,vagy fordítva .Ezért szoktam ami tetszik kétszer megnézni ! Jövő héten Ózdra utazok az Érettségi találkozóm lesz ,útba ejtem Edelényt (ott születtem )Nagyon régen nem jártam ara fele egy kicsit izgulok ,egyedül megyek ,szeretném a régi dolgokat felidézni ,egy kicsit nosztalgiázok .
Szép és tartalmas hetet kívánok ! Szeretettel Erzsébet :-h :-h

Kedves Erzsébet! Fellélegezhetsz, mert ettől mélyebben már nem lesz Mosheng és Yichen kapcsolata.
Szerintem az már látszik, hogy a házasság nagyon jó ötlet volt. Mindketten egyre inkább oldódnak, és
már tudnak mosolyogni is egymásra. Sőt együtt utazni a munkába, együtt étkezni, beszélgetni...
Ismerkednek, merthogy náluk fordítva történtek a dolgok. Először összeházasodtak, és csak ezután
kezdenek ismerkedni, együtt járni, randizni.
Spoiler: mutasd
Yichen kiakad egy kicsit a még rövidebb hajtól. Majd a sorozat végén lesz szó róla, hogy hosszú
hajjal tetszett neki leginkább a lány. A vacsora nagyon jól sül el, főleg a vége, amikor már csak kettesben
vannak otthon. Az apa ártatlan, nem csinált semmi rosszat. De tisztességes emberként nem bírta elviselni,
hogy a gyanú árnyéka vetült rá. Más bűne miatt kellett meghalnia.

Edelényben felújították a Coburg-kastélyt. Csodaszép lett! Ha nem is lesz időd szétnézni benne, legalább
kívülről kukkantsd meg! Két éve vittünk oda gyerekeket. Nagyon élvezetes volt a tárlatvezetés.
A felújítás előtt is jártam ott kétszer. Ég és föld a különbség!

Jó bulizást! Érezd jól magad Borsodban!

Kép
leo-leo

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2017. augusztus 28. 23:01

Köszönöm az újabb részek feliratait!
csip

HozzászólásSzerző: csip » 2017. augusztus 29. 15:39

Kedves Rita! Nagyon szépen köszönöm a 4-15.rész feliratát!
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2017. augusztus 29. 19:49

Szia Rita,

Ismét nagyon szépen köszönöm a részeket. Még aznap megnéztem, csak most volt időm, leülni a gép elé pár szó erejéig.

Őszintén megvallva, kezd egy picit zavaró tényező lenni számomra az,hogy Yichen uralkodni akar Moshengen,(amit Mosheng hagyja is, és tisztában vagyok vele, hogy miért, de az én személyiségem úgy látszik távol áll Moshengtől) vagy csak én érzékelem ezt? :D Értem én, hogy 7 év távollét után most fura Yichennek, hogy valaki van most mellette, de elég rosszul mutatja ki az érzéseit. Látom, hogy próbálkozik a nő kedvére tenni, de azt is csak azután, miután szemrehányás félét tesz Mosheng, ha nem tenné, nem tudom egyáltalán megtenné például azt, hogy bemutatja a baratáinak/kollégáinak. Ezért is örülök, hogy hamarosan a képbe kerül a volt férj vagyis még mindig férj, mert kell Yichennek, hogy rádöbbenjen, hogy mennyi mindent veszíthet és amit ő magáénak hit, arról kiderül, hogy egyáltalán nem az övé. :)) Én már várom azt a nagy hűhót, mikor Yichenen is látom már azt hogy nem egyoldalú a kapcsolatok, hanem hogy igenis ő részt vesz benne, mert ebben a 3 részben nekem sajnos az jön le, hogy nem érdekli Mosheng. :( De bízok benne, hogy az idő segít majd.

Yimei-Yuafeng- Xiao xiao páros tetszik, én még mindig Xiao pártját fogom, imádom az ő jeleneteiket. :D

Azt hiszem mindent leírtam, amit szerettem volna.
Remélem nem vetted durvának a szavaimat, mert egyáltalán nem annak szántam.

Kíváncsian várom a folytatást.
Csók, puszi
Brigi

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. augusztus 29. 20:38

szia Brigi, szerencsére Yincen hamar észbe kap...és olyan látványban lesz részünk de olyanba...csak már ott tartanánk.. :)) :)) :)) :)) . Én nem bírtam tovább és teljesen végignéztem.. a vélemény :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: .
Lulubel.la

HozzászólásSzerző: Lulubel.la » 2017. augusztus 29. 20:45

Szép estét,Rita!!
Először is köszönöm szépen az elmúlt részek felíratait!! Precízséged, minőségi munkád,s nem utolsó sorban gyorsaságod előtt hajtom fejem!! ^:)^
Csatlakoznék az előttem kommentelőhőz..kíváncsi voltam,hogy csak nekem szúrja az oldalam ennyire :-? és szerencsére nem- már pedig az,hogy volt egy pár olyan párbeszéd vagy viselkedés Yichen részéről,amitől mondjuk én totál kiakadtam volna,de Mosheng pedig Yichen minden szavát úgy kezelte,mint a Szentírást..s akármilyen bántó vagy cinikus megjegyzést kap Yichentől nem veszi zokon,hanem eltűri,s mereng maga elé hatalmas kutyaszemekkel.. :-o #:-s Komolyan ,mintha Mosheng Yichen tulajdona lenne,s így akárhogy bánhatna vele,mert úgy se hagyná el őt..
Lehet,hogy csak a bennem lappangó enyhe kis feminizmus reagálja ezt ennyire túl :D de nem tudom nem észrevenni ezeket..
Én is remélem hogy ahogy halad előre a történetünk,ez a "felsőbb-alsóbb rendű" kapcsolat megszűnik,s Yichen is egy kis féltékenykedés által rájön,hogy mennyit is jelent neki Mosheng,s milyen értékeket veszíthet el,ha a nő elhagyná ;))
Befejezésként,a sorozat még mindig elvarázsol,s így én bizom benne,hogy ez a kis tűske bennem hamarosan eltűnik,s megelégedéssel pisolyoghatok a jeleneteiken,mint a tejbetök :ymdaydream: :D
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 30. 5:29

leo-leo írta:Köszönöm az újabb részek feliratait!

Nagyon szívesen!

%%- ~o) :D ~o) %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 30. 5:30

csip írta:Kedves Rita! Nagyon szépen köszönöm a 4-15.rész feliratát!

Kedves Csip! Nagyon szívesen!

%%- @};- %%- :D %%- @};- %%-

Vissza: “Kína”