novcsi6 írta:Szia!
Nagyon szépen köszönöm az újabb részeket![]()
![]()
![]()
![]()
Szia! Nagyon szívesen!

novcsi6 írta:Szia!
Nagyon szépen köszönöm az újabb részeket![]()
![]()
![]()
![]()
Rita írta:Kata58 írta:... jaj..megyek újranézni..sziasztok![]()
Kata, valld be! Hányadszor?
Kata58 írta:Ha egy mondatban kellene összefoglalni...félreértések kavalkádja.
Egy picit bővebben pedig, megint kaptunk egy pici pillanatot a múltból és megérkezett a volt férj is, akit sokkolt a hír, Monchen férjhez menéséről.
Most még a friss házasoknak össze kell csiszolódni, de látni, hogy nincs még átbeszélve sok minden..még sok a seb...és egyikük sem akarja a másikat megbántani..mégis ezzel majdnem sikerül..a zárókockák megint majdnem megbántáshoz vezet, pedig Y meg meglepetéssel készül majd!
A manöken és fotós duót nagyon kedvelem...igazi házsártos az egymáshoz való viszonyuk..mi lesz még ebből...
Yihcen sokat változott, a kollégáknak is feltűnik, és nagyon várják a titkok nyitját! Ettől már nem vagyunk messze.
A Lakásvásárlás... és az azt követő ebéd is sok mindenre fényt derített!..
várom már nagyon azt a pillanatot, amikor felvállalja úgy a házasságot, hogy szabályosan kiviruljanak nem csak ők, hanem mindenki, aki szereti őket!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gyomar írta:Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked 12-13-14-15-16. feliratok fordítását.![]()
Nagyon élvezetes sorozat az már biztos. Élvezet nézni az ügyvéd urat, ritka egy helyes pasi, hol volt ezidáig elveszve?
Leányzónk esetében nagyon várom, hogy újra élet térjen vissza belé, mert ez az állandóan földet bámuló, halkan (bocsánat, hogy élek) beszélő viselkedés nem igazán tetszik.Ezt még a ruhái teszik igazán nagyon vaddá, ezek az állatos, füles ruhák nem semmik.Még nem viselt egyszer sem olyan ruhát amiben csinos lett volna.
Ahogy Kata írta rajtuk kívül nekem is a fotós és a modell csatái tetszenek, nagyon szurkolok nekik, mert a hugica ha nem változik meg akkor nem hiszem, hogy boldog lesz valaha is.
Köszönöm szépen neked .Marcsi
nildiko írta:Kedves Rita, nagyon köszönjük, mind a hárman a két részt.
Nagyon kíváncsi leszek a következő részre, hogyan fog bemutatkozni az új asszony.Mit szólnak a házassághoz a kollégák?
Nem szerettem volna ilyen helyzetbe kerülni.
ajussi írta:Kedves Rita!
Köszönöm az új részeket és igen, én is bevallom, hogy nem tudtam abbahagyni, további részeket is néztem:) Persze a feliratoddal ismét látni tudom és az teljesen más lesz!!!:)
Üdv.
Györgyi
cicus írta:Szia Rita!
Sikerült megnéznem a két új résztpersze nekünk könyebb,mint lefordítani,csak
hátra dőlünk és nézzük![]()
Én azon vettem észre magam,hogy egyre gyakrabban fülig ér a szám,annyira aranyosak.
Na és a beszólás Yichen részéről,hogy Hé asszony..nem lesz külön háló,vagy valami hasonló,
aztán a valóságban meg megy a vendég szobábaNa persze,hogy nem azt csinálja amit
szeretne!Mosheng is hozza a formáját elesik,elront,leönt stb.na de nem lehet mindenben
tökéletesa lényeg,hogy Yichen szemében ő a minden.A két kis marakodó is lépten
nyomon összeütközésbe kerül,de Xiao Mei már kezdi bekapni a horgot.Továbbra is izgalmas
érdekes és imádom és tudom egyre gyakrabban örülünk majd egészen a végéig.
Azért egy rosszat csak kellene mondanom,amit nem értek,hogy lehet egy ilyen parókát
adni Tiffanyra,de még ez a levágott is jobb,természetesebb,mint a félhosszú volt.A
többieknek tökéletes frizurájuk van,na persze kivéve a kis tündéri kolleganőjének akivel
a szalonban voltakÉrdekes,hogy a Too Late to Say I Love You sorozatban Wallace haja
volt hasonlóan lehetetlen,talán el akarják őket csúfítani vagy mi a szösz![]()
Csodás napot még a hátralevő időben![]()
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 10-16.részek fordítását.
Kellemes hétvégét kívánok.
Magdimama írta:Kedves Rita!
Köszönöm a 15-16.rész fordítását!Már meg is néztem.
Kicsit kegyetlennek tűnik a szükségszerű "munka,elfoglaltság" miatti távollét.Nem sietünk sehová,mondja kicsit kényszeredetten a barátnőjének Mosheng. Aztán bőven rosszul esik ,hogy kimarad a szülői találkozásból.
Most meg ez a céges leves evés.Nem lennék a helyében.Csak kellene készülni,vagy nem?![]()
![]()
csabamama2 írta:Rita Kedves!
Köszönöm szépen a My Sunshine 15-16. részének a feliratát és a munkádat. Üdv.szeretettel: Ildikó
Ancsa46 írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen az újabb részek fordítását, már az este megnéztem. Fordulatos, meglepetések vártak ránk ezekben a részekben is, biztos érnek még váratlan fordulatok.Néha igazán mérges vagyok, amikor csak egy szó kellene, hogy a félreértések tisztázódjanak. Na de ezért is érdekes a történet. Már most sajnálom, hogy a felénél tartunk.
cicus írta:Szia Rita!
Nem tudom az előző hsz-emet,amiben válaszoltam a hozzászólásodra miért tolta ki a képernyőből,
nem tudtam visszarakni így leírtam egy új
Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Annyira Vasárnap akartam megnézni amit már lefordítottál ,hogy sajnos a 12 -16 részt egybe néztem meg ,jaj de bánatos voltam![]()
.Annyira bántott ,hogy mért nem beszélik már meg a történteket ,mért nem közelednek már egymáshoz ,tudom vannak apró jelek mozdulatok de már úgy szeretnék egy kis boldogságot .Most meg úgy izgulok hogy fog ez a vacsora elsülni ?! Azt hiszem ez az a sorozat amiben mindenkit szeretek ,csak a Yichen húgát nem .Milyen szuper frizurájuk lett ? biztos nem fog tetszeni Yichennek .Igazad van most már több dolgot értek az anyával kapcsolatban ,lehet valami elkerülte a figyelmemet ,szerinted Mosheng apja valami fekete üzletbe keveredett ? Vannak még homályos dolgaim ,annyira olvasom a szöveget ,hogy nem tudom a filmet követni ,vagy fordítva .Ezért szoktam ami tetszik kétszer megnézni ! Jövő héten Ózdra utazok az Érettségi találkozóm lesz ,útba ejtem Edelényt (ott születtem )Nagyon régen nem jártam ara fele egy kicsit izgulok ,egyedül megyek ,szeretném a régi dolgokat felidézni ,egy kicsit nosztalgiázok .
Szép és tartalmas hetet kívánok ! Szeretettel Erzsébet![]()
leo-leo írta:Köszönöm az újabb részek feliratait!
csip írta:Kedves Rita! Nagyon szépen köszönöm a 4-15.rész feliratát!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég