My Sunshine + rendezői változat (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (17/32)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 31. 6:43

Kata58 írta:Rég nevetem ennyit mint ebben a részben! Tele volt meglepetésekkel. Oda és vissza az egyetemi jelenetekért és mondatokért! Nem is értem hogy lehetnek a fiatalkori szereplők ennyire aranyosak...majdnem lemossák a felnőtteket! Csak azért nem sikerült, mert a felnőttkori énjük, ahogy egyre jobban kibontakoznak, egyre több mosoly, válasz, odafigyelésben van részünk!

Nagyon-nagyon jó volt látni a sok mosolyt az arcukon! A fiatalokén is, és az idősebbekén is. Végre van
minek örülni, drukkolni! De már előre sejthető, hogy az egyetemi ünnepség, amire a volt férj, Ying Hui
is meghívót kapott, tartogat meglepetéseket.

Kíváncsi vagyok, mit fogtok szólni a négy részes rendezői változatra, amikor Tiffany és Wallace játsza
a fiatal kori énjüket is! Nekem először fura volt, aztán éppúgy imádtam őket, mint Leo Luo-t, és Wu Qiant.

Kata58 írta:Yincen barátai is annyira önzetlenek, annyira örülnek a révbe érésnek, de ugyanakkor sokkolta is őket! :D ;) . Mégis olyan bajtársiasak voltak.
Milyen jó lehet egy ilyen légkörű munkatársi kapcsolatban együtt dolgozni!

Több mindenért szeretem jobban a kínai sorozatokat a koreainál, de az egyik, a normális munkahelyi
légkör. A Pretty-ben is, de például a The Queen of SOP-ban is látszódott, hogy emberi a viszony a
kollégák közt - a felettes és beosztott közt is - nyoma sincs az állandó megalázásoknak, amikor egy
beosztottal azt tehet a főnök, amit csak akar. Yichenék irodájában, és a magazin szerkesztőségében
is összetartanak, törődnek egymással.

Kata58 írta:Xiao meg hát a hasam fogtam ahogy lereagálta a hajvágást! :)) és nem veszik észre, hogy egyre jobban szereti a fotósát!
Yimei meg egyre többször kezd veszíteni, nem tud uralkodni magán, saját magát sem vállalja be, és képes hazudni a másiknak! Hát úgy látszik ezt a kört is meg kell futni.

A Yimei-Xiao Xiao- Yuanfeng hármasban még egyiknek sem nyílt ki igazán a szeme. Vakok, csak
szédelegnek, kóvályognak, sodortatják magukat az árral. Xiao Xiao elhessegette magától a gondolatot,
hogy esetleg beleszeretett Yuanfengbe, Yuanfeng viszont kezdi kapiskálni, hogy semmit nem jelent
Yimeinek, de ő is homokba dugja a fejét, és nem vet véget ennek a méltatlan kapcsolatnak. Yimeinek
el kéne engednie Yichent, hogy rátalálhasson a boldogság, de még mindig képtelen megtenni. Szeretem
figyelni őket.

Kata58 írta:Köszönöm Rita, ezt az új részt, nagyon nagy örömöt szereztél vele. Eddig ez volt a legjobb rész! Ne aggódj, ahogy tudsz, úgyis jössz a feliratokkal, és én is mindenkor örülök neki. addig meg úgyis élvezettel nézem többedszerre végig..legalább mire van felirat már képben leszek :)) =)) :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :flower1: :littlehearth: :-bd :littlehearth:

Nagyon szívesen! Örülök, hogy ennyire tetszett! És megint te voltál az első!!!

Nem aggódom, és tudom, hogy ti sem aggódtok, mert tudjátok, hogy igyekszem, és jövök a következővel
is. Igaz, hogy hétvégén hazahozom az új naplót, és azzal fogok foglalatoskodni, de ettől függetlenül nagyon
szeretnék két részt hozni egyszerre.

Szép napot kívánok!

Az imádott ifjak:

Kép
Kép

A "nyálas-könyves" jelenetnél hangosan nyerítettem:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 31. 6:44

Ancsa46 írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részt, már vittem is.

Kedves Ancsa! Nagyon szívesen!

%%- :movingflower: %%- :D %%- :movingflower: %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 31. 6:51

ajussi írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm, hogy megörvendeztettél minket a 17. résszel és ahogy látom a képeket, már jönnek a napsugaras pillanatok:)
Üdv.
Györgyi

Kedves Györgyi! Igen, jönnek! De ahogy az lenni szokott, minél nagyobb a boldogság
egy sorozatban, annál közelebb kerülnek a sötét viharfelhők is! Lassan várhatjuk őket!

Nagyon szívesen! Jó szórakozást hozzá!

Szép napot kívánok!

De nagyon bírtam ezt a jelenetet is!

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 31. 6:52

novcsi6 írta:Köszönöm szépen az újabb részt

Nagyon szívesen!

%%- %%- :D %%- %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 31. 6:53

nildiko írta:Köszönöm szépen Rita. Nagyon örülök.

Nagyon szívesen, Ildikó!

@};- %%- :D %%- @};-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 31. 7:01

Magdimama írta:Kedves Rita! Én is köszönöm szépen a 17. részt. Kata58 hozzászólása tökéletes.Nem ismétlem el ugyanazt.Csak annyit,hogy ez a rész felért két résszel.Most csak azért nem nézem azonnal újra,mert később biztosan újra előveszem. :x :x :x Mikor mind megérkezik. :-bd

Kedves Nagyi! Nagyon szívesen! Annyira örülök, hogy már kellemesebb részekkel is szolgálhatok!
Bár az igazat megvallva, és a fájdalmas részeket is imádtam. Végül is azok voltak azok, amik
behúztak a történetbe. Én még együtt szenvedni is szerettem a főhősökkel.

Szóval lesz egy maraton is? Nem lep meg!

Szép napot kívánok!

Itt Moshenggel együtt olvadtam el. Nem tudom, észrevettétek-e, hogy miután Yichen megtette a
vallomását (mármint, hogy nem bánta meg, hogy elvette a lányt), hogy megkönnyebbült, még
fújtatott is egyet:

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 31. 7:08

Ha hazajöttem, innen folytatom a válaszadást!

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!

Yichen boldogan adja tudtára a világnak, hogy megnősült. Lao Yuan pletykásabb, mint egy nő:

Kép
Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. augusztus 31. 8:00

Rita!
Köszönöm a 17.rész felíratát!
Szép napot!
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2017. augusztus 31. 10:04

Kedves Rita, hozom a Menedékházas barátnőim köszönetét. Ide másolom.

Magdi írta:
Olvastam a véleményt a filmről ...és az oldalon a hozzászólásokat.Mindig is nagyra értékelem Rita fordításait,kitartását, türelmét ....szerintem ő a legjobb.Most, hogy néztem a filmet a google fordítással eltűnődtem micsoda nagy munka lehet ...szerintem sokszor gyatra angol fordításból elfogadhatót kihozni...köszönet érte.

Julika írta:
Én felmentem az oldalukra és elolvastam minden hozzászólást!

Tegnap elvitte a Húgom is a kész részeket.

:littlehearth: Köszönjük mindnyájan. :flower1:
ququcs

HozzászólásSzerző: ququcs » 2017. augusztus 31. 10:18

Szia Rita!
Itt vagyok Nálad, eddig csak olvasgattam, ma elkezdem letölteni a sorit és a fordítást is. Nagy munkába vágtad a fejszét 32 rész :ymapplause:
Tudod gyűjtögetős vagyok, és majd maraton!! ;)
Köszönöm a sorozatot, a hsz-eket olvasva fordulatos és nagyon jó lesz!! :-bd
További jó munkát!!
:movingflower: :littlehearth: :flower1:
üdv. Éva
cicus

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (16/32)

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. augusztus 31. 10:52

Rita írta:
Olyan érzésem van, hogy a szülei tragédiáját megélő, nevelőszülőknél nevelkedő, hallgatag, befelé forduló,
magának való Yichennek új életet, szinte egy új személyiséget adott az egyetemista Mosheng, amiben
a fiú felszabadulhatott, kiengedhetett, és végre olyan lehetett, amilyen talán korábban, a szülei halála
előtt volt. Elhiszem, hogy azt, amit a lány jelentett neki soha nem tudta elfelejteni, na és persze szívből
szerette is a lányt.

Ugyanez igaz Moshengre is. Ahhoz, hogy visszataláljon a régi önmagához az kell, hogy újból Yichen mellett
lehessen.

A 17. részben tett utalások olyan szépek, hogy elolvadtam tőlük. Az egyik volt a fentebb kitett erkélyes
jelenet, amikor azt mondja Yichen, hogy azért képes a múlton túllépni, mert tudja, mi a legfontosabb a
számára. A másik, amikor a kolléganői kérdezgetik, hogy milyen volt a régi szerelme. Ő meg elmondja
őszintén. Erre azok megkérdezik, hogy mégis mit szeretett rajta. A válasza mindent elárul (az a mosoly,
miközben emlékezik!!!

Spoiler: mutasd
Kép
Kép
Kép
Kép[/quote]

Amit írtál teljesen egyetértek és igen Yichen arca mindent elárult ott az autóban,neki meg sem kell
szólalnia,mindent látni ha ránéz az ember :ymblushing:
Olyan cukik voltak a visszaemlékezésben amikor Mosheng a futás után azt mondja,inkább fuss előttem én meg
futok utánad és készítek rólad hátulról képeket :)) erre Yichen...szégyentelen vagy :)) Azután az a döbbenet
az arcokon ott az asztal körül,amikor a kollégák megtudják összeházasodtak.Hát a rendező is tökéletes munkát
végzett,le a kalappal.Na és amikor megmondta Moshengnek,hogy nem bánta meg,hogy elvette! Na de végig
sorolhatnám.Újra fogom nézni az biztos,mert ilyen még nem volt,hogy kukucskálok is és mégsem unom meg,
pedig közben van néhány sorozat amit nézek,hogy kitöltsem a várakozási időt ;;) Annyira örülök,hogy erre
rátaláltál.Ja és apukád mondása az álomvilágban élőkről tökéletesen jellemzi azt az állapotot,jót nevettem
rajta :))Eszembe jutott amit a munkahelyi kapcsolatokról,hogy milyen jó látni a kínaiak mások mint a koreai
és a japánt is ide sorolnám kapcsolatok.Hát nagyon nem szeretem én sem a durvaságaikat,sípcsonton rúgás és
hasonlók,amit még a nők is előszeretettel csinálnak,tisztelet a kivételnek.A "kicsi" fiam néhány évig a Suzukinál
dolgozott és látta is amikor a főnök megütötte a beosztottat,állítólag volt rá példa,hogy a magyarokkal is így
akartak bánni de gyorsan abbahagyták mert itt visszaütöttek,náluk ezt nem lehetett alkalmazni,de egymással
folytatták. :( Csodás napot ma is :littlehearth:
Marika44

HozzászólásSzerző: Marika44 » 2017. augusztus 31. 15:53

Kedves Rita a 17. részt is köszönöm.
Rendszeresen olvasom a fórumozók véleményét hozzászólásait, és arra jutottam, hogy nem tudok újat írni, olyan jól kitárgyalnak mindent, hogy szinte csak ismételni tudnám. Azért mégis maradt valami , én Jicheng mosolyának fokozatait figyelem , mert az mindent elárul a gondolatairól.
Jimeyt egy kicsit sajnálom, nem azért mert viszonzatlanul szerelmes, hanem azért mert nincs ereje kilépni saját árnyékából, nem is akar másfele
nézni, de mégis 10 évig hogy lehet hályog a szemén.
Üdv.:Marika
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2017. augusztus 31. 16:22

Szia Rita,

Köszönet a 17-dik részért, ez most igazán feldobta az amúgy is rossz hangulatomat, így én többszörösen is hálás vagyok! :-*

Már alig várom, hogy nézhessem, így búcsúzok és megyek is! ;)

Köszönök mindent,
Csók, puszi
Brigi

Kép
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. augusztus 31. 16:26

Kedves Rita !

Köszönet az újabb részeknek.
:flower1: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 31. 18:10

szilagyongyi írta:Drága Ritánk! Minden kívánságom így teljesülne :D Hálásan köszönöm! Szaladok nézni. Szép befejezése ez a mai napomnak. :littlehearth:

Kedves Gyöngyi! Együtt örülök veletek! Öröm "nézni" a ti örömötöket! Jó ég! Mennyi öröm!
Ez is a My Sunshine számlájára írandó!

Nagyon szívesen!

Yuanfeng tényleg idétlen ezzel a hajjal!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 31. 18:25

Jupiter88 írta:Kedves Rita!

Köszönöm a 17. rész feliratát! Nagyon tetszett, és mostmár tényleg kezdenek beindulni a dolgok kettőjük között.
Nem baj, hogy most csak egy, ez különösen jó volt. Szerintem mindenki megérti, ha nem jönnek naponta az újabb feliratok, senki sem azért van itt, hogy siettessen. Mások nevében nem beszélhetek, de minden résznek, amit lefordítasz nagyon örülök, nem baj az sem, ha lassabban jön. :) A lényeg, hogy tudom be lesz fejezve, mert megbízható vagy és minőségi munkát adsz ki a kezeid közül, ahhoz pedig idő kell. A 18. rész különösen izgalmasnak ígérkezik :D

Xièxiè :flower1:

Kedves Jupiter! Örülök, hogy tetszett az új rész! Tudtam előre, azért sem akartam várni vele.
Kijárt már nekünk pár széles mosoly a főszereplők arcán.

Már megint hájjal kenegetsz, kedves Jupiter! Tudom, hogy senki nem siettet, csak én szoktam
saját magamat. Nekem sem jó, ha sok idő kimarad a fordításból. Minél több kimarad, annál
nehezebb visszatérni hozzá. Én azért szeretek folyamatosan fordítani, mert akkor belemerülök
a sorozatba, és addig benne is maradok, amíg le nem fordítottam az egészet. Így a legapróbb
dolgokra is emlékszem, emiatt szinte a nullára redukálódik a hibázások száma.

Nagyon szeretném holnap estére hozni a 18. részt, de szerintem csak szombat reggelre fogok
vele elkészülni.

Nagyon szívesen!

Bírom a két barátnőt is:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 31. 20:01

gyomar írta:Drága Rita!
Hálásan köszönöm neked a 17. rész feliraténak a fordítását. ^:)^
Nagyon aranyos volt ez a rész. A fodrásznál szerzett frizurák és a mozifilm volt a nagy poén. A hugica már idegesítően mártír.
Mosheng-nek nagyon jól áll amikor mosolyog, olyan szép ilyenkor.
Köszönöm szépem.Marcsi :)
Kép

Kedves Marcsi! Nagyon szívesen az újabb részt!

Nekem még mindig Yichen és Mosheng jelenetei azok, amiket a legszívesebben nézek. Még most is
annyira drukkolok nekik, mint amikor először láttam. Nagyon szeretem a két színészt, és szeretem,
ahogy együtt alakítják a szerepüket. Még mindig veszek észre apróságokat a közös jeleneteikben.

De persze bírom nagyon az összes többi főbb szereplőt is. Yimeiért nem lelkesedem, de a színésznő
itt is nagyon jól hozza a karaktert.

A Yimei féléket nekem azért nagyon nehéz megértenem, mert én vele ellentétben soha nem élek a
múltban. Nem gondolok régi dolgokra, elmulasztott lehetőségekre, nem kesergek a múlt eseményein.
Nem tudnék ragaszkodni soha be nem teljesülő álmokhoz, viszonzatlan érzésekhez. Én olyan vagyok,
hogy hamar tudomásul veszek dolgokat, lapozok, és megyek tovább, vissza sem nézek.

Mosheng mindig le fog bukni Yichen előtt, ha ügyeskedni akar:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 31. 20:02

B.Marika írta:Rita!
Köszönöm a 17.rész felíratát!
Szép napot!

Szia Marika! Nagyon szívesen! Jó éjt!

:flower1: %%- :flower1: :D :flower1: %%- :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 31. 20:16

nildiko írta:Kedves Rita, hozom a Menedékházas barátnőim köszönetét. Ide másolom.

Magdi írta:
Olvastam a véleményt a filmről ...és az oldalon a hozzászólásokat.Mindig is nagyra értékelem Rita fordításait,kitartását, türelmét ....szerintem ő a legjobb.Most, hogy néztem a filmet a google fordítással eltűnődtem micsoda nagy munka lehet ...szerintem sokszor gyatra angol fordításból elfogadhatót kihozni...köszönet érte.

Julika írta:
Én felmentem az oldalukra és elolvastam minden hozzászólást!

Tegnap elvitte a Húgom is a kész részeket.

:littlehearth: Köszönjük mindnyájan. :flower1:

Kedves Ildikó! Nagyon aranyosak vagytok mind a hárman... illetve négyen, mert ahogy látom,
megint hoztál egy újabb nézőt, a húgodat!

Igazán jólesik, hogy Magdi a legjobbnak kiáltott ki, meg is köszönöm neki, de megelégszem
azzal, hogy ott vagyok a jók között (szerencsére sok jó fordítónk van!). Mindig mondom,
hogy abból lesz jó fordító, aki a magyar nyelvet is megfelelő szinten műveli. Aki nem veszi
észre, hogy nem értelmes, amit leírt, hogy magyartalan, hogy a történet nem áll össze, mert
szó szerint fordít, nem értelemszerűen, az hiába tud angolul, nem ad ki élvezetes fordítást
a keze közül.

Remélem, hogy továbbra is megmarad a lelkesedésetek! ismerve, milyen részek jönnek,
biztos vagyok benne.

Jó éjszakát!

Szegény Yuanfeng! Egy icike-picike gondolata sincs Yimeinek, ami róla szólna:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 31. 20:21

ququcs írta:Szia Rita!
Itt vagyok Nálad, eddig csak olvasgattam, ma elkezdem letölteni a sorit és a fordítást is. Nagy munkába vágtad a fejszét 32 rész :ymapplause:
Tudod gyűjtögetős vagyok, és majd maraton!! ;)
Köszönöm a sorozatot, a hsz-eket olvasva fordulatos és nagyon jó lesz!! :-bd
További jó munkát!!
:movingflower: :littlehearth: :flower1:
üdv. Éva

Szia Éva! Amióta kínaiakat is fordítok mindig nagy fába vágom, mert ezek mind 40 rész körüliek.
Ezért írtam a múltkor, hogy Koreából csak a jó kis 16-20 részes sorik hiányoznak. Na, mindegy!
Ez van, ezt kell szeretni.

Most beterveztem egy újabb kosztümös-testcserés-romantikus komédiát, ez csak 20 részes lesz!

Jó töltögetést és gyűjtögetést!

Jó éjt!

Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (16/32)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 31. 20:44

cicus írta:Amit írtál teljesen egyetértek és igen Yichen arca mindent elárult ott az autóban,neki meg sem kell
szólalnia,mindent látni ha ránéz az ember.

Wallace Chungnak a szeme is nagyon árulkodó, és később a szemöldökét is többször fogja vonogatni,
nekem még az is nagyon tetszik. Néha megkérdezem magamtól, hogy "Nooormáááliiis?"
cicus írta:Azután az a döbbenet az arcokon ott az asztal körül,amikor a kollégák megtudják összeházasodtak.
Hát a rendező is tökéletes munkát végzett,le a kalappal.Na és amikor megmondta Moshengnek,hogy nem bánta
meg,hogy elvette! Na de végig sorolhatnám.

Na, a döbbenetet azt én is mindig nagyon bírom. Mostantól hány embert fognak majd a házasságukkal
ledöbbenteni! A legjobban Yichen járt. Állandóan a feleségére fog hivatkozni, ha valahonnan szabadulni
akar.
cicus írta:Annyira örülök,hogy erre rátaláltál.

Hát még én! Boldoggá tesz!
cicus írta:Eszembe jutott amit a munkahelyi kapcsolatokról,hogy milyen jó látni a kínaiak mások mint a koreai
és a japánt is ide sorolnám kapcsolatok.Hát nagyon nem szeretem én sem a durvaságaikat,sípcsonton rúgás és
hasonlók,amit még a nők is előszeretettel csinálnak,tisztelet a kivételnek.A "kicsi" fiam néhány évig a Suzukinál
dolgozott és látta is amikor a főnök megütötte a beosztottat,állítólag volt rá példa,hogy a magyarokkal is így
akartak bánni de gyorsan abbahagyták mert itt visszaütöttek,náluk ezt nem lehetett alkalmazni,de egymással
folytatták. :( Csodás napot ma is :littlehearth:

És még az iskolai erőszakot is megemlíthettem volna, ami miatt soha nem bírtam koreai sulis sorikat nézni.
Fordítottam már maláj iskolás filmet (The Gathering), vagy a thai Kiss Me-t, de egyikben sem lehetett erőszakkal,
durvasággal, megalázásokkal találkozni.

Jót nevettem a suzukis leíráson. Ha ott dolgoznék, és meg merne ütni valaki, akkor egy habzószájú, vérengző
fenevaddal találná magát szembe az illető. Én is visszaadnám azonnal, de igyekeznék többet és nagyobbat ütni,
mint ő, az biztos!

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 31. 21:08

Marika44 írta:Kedves Rita a 17. részt is köszönöm.
Rendszeresen olvasom a fórumozók véleményét hozzászólásait, és arra jutottam, hogy nem tudok újat írni, olyan jól kitárgyalnak mindent, hogy szinte csak ismételni tudnám. Azért mégis maradt valami , én Jicheng mosolyának fokozatait figyelem , mert az mindent elárul a gondolatairól.
Jimeyt egy kicsit sajnálom, nem azért mert viszonzatlanul szerelmes, hanem azért mert nincs ereje kilépni saját árnyékából, nem is akar másfele
nézni, de mégis 10 évig hogy lehet hályog a szemén.
Üdv.:Marika

Kedves Marika! Nagyon szívesen a 17. részt! Nagyon igazad van! Épp az előbb - eggyel fentebb - válaszoltam
Cicusnak, hogy Wallace Chung mosolya mellett a szeme is árulkodó, de még a szemöldöke is. Ahogy nézte
Moshenget, aki ugrabugrál, miközben várt rá és a kulcsra, minden gondolata leolvasható volt az arcáról.
Békés nyugodtság áradt belőle. Nagyon nagy színész Wallace Chung!

Valóban sajnálatra méltó Yimei. Elpazarolja a fiatalságát egy ábrándra úgy, hogy Yichen soha nem bátorította.
Képzelődik, fantáziál, álmodozik... Nem tud leszállni a vonatról, ami már rég nem arra megy, amerre ő szeretné.
Ez a fajta ragaszkodás nálam már betegesnek minősül.

Jó éjt!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 31. 21:14

wsxwsx18 írta:Szia Rita,

Köszönet a 17-dik részért, ez most igazán feldobta az amúgy is rossz hangulatomat, így én többszörösen is hálás vagyok! :-*

Már alig várom, hogy nézhessem, így búcsúzok és megyek is! ;)

Köszönök mindent,

Szia Brigi! Remélem, a rossz hangulatod már a múlté! Nagyon örülnék neki, ha a 17. rész
megnézése után sokkal vidámabb lennél!

Nagyon szívesen! Jó éjt!

Wallace Chung és a húga, Jackie Chung:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 31. 21:18

virag1 írta:Kedves Rita !

Köszönet az újabb részeknek.
:flower1: :flower1: :littlehearth:

Kedves Virág! Nagyon szívesen!

%%- @};- %%- :D %%- @};- %%-
lizzismith

HozzászólásSzerző: lizzismith » 2017. szeptember 1. 8:56

Kedves Rita!
Túl vagyunk a sorozat felén és eddig még nem írtam, csak néztem veletek és olvastam a kommenteket. (Napjában többször is megnéztem, hátha írt valaki valami érdekeset). Szeretem kibeszélni, mások véleményét olvasni egy-egy sorozat nézése közben.
Nagyon szépen köszönöm a feliratokat. Írtad, hogy az írónő másik két műve: Love 020 és a Boss and Me. Láttam mind a kettőt és mondhatom nagyon szeretem, már többször is megnéztem őket. A három női főszereplő közül nekem Zhao Li Ying játéka tetszik a legjobban. (Talán azért is, mert nagy kedvencem a színésznő). Olvasva a hozzászólásokat látom, hogy mennyire elvarázsol mindenkit Wallace Chung. Hiába ízlések és pofonok :)
Nálam a bejövős inkább Yang Yang (Love 020 főszereplője) vagy Li Yi Feng (Chusen legendája) - bár ha együtt akarom őket látni, akkor The Lost Tomb.
A sorozatról nem sok újat tudok írni: tetszik természetesen, hiszen nem lennék itt és nem ragadtam volna tollat - képletesen.
Talán Yimei viselkedéséhez annyit tudnék hozzátenni, hogy azért nem képes változtatni - szerintem- mert a szerelem érzése élteti nagyon régóta, és ezt az érzést nem képes feladni, kell neki, hogy szeressen.
Még egyszer köszönöm Rita, és várom és várom a feliratokat és a beszélgetéseket.
Szép napot mindenkinek.
Üdvözlettel: Erzsébet (bár itt Németországban Elisabeth :) )
"Az egyoldalú szerelemnek is van szavatossága"
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből

Vissza: “Kína”