Kata58 írta:Rég nevetem ennyit mint ebben a részben! Tele volt meglepetésekkel. Oda és vissza az egyetemi jelenetekért és mondatokért! Nem is értem hogy lehetnek a fiatalkori szereplők ennyire aranyosak...majdnem lemossák a felnőtteket! Csak azért nem sikerült, mert a felnőttkori énjük, ahogy egyre jobban kibontakoznak, egyre több mosoly, válasz, odafigyelésben van részünk!
Nagyon-nagyon jó volt látni a sok mosolyt az arcukon! A fiatalokén is, és az idősebbekén is. Végre van
minek örülni, drukkolni! De már előre sejthető, hogy az egyetemi ünnepség, amire a volt férj, Ying Hui
is meghívót kapott, tartogat meglepetéseket.
Kíváncsi vagyok, mit fogtok szólni a négy részes rendezői változatra, amikor Tiffany és Wallace játsza
a fiatal kori énjüket is! Nekem először fura volt, aztán éppúgy imádtam őket, mint Leo Luo-t, és Wu Qiant.
Kata58 írta:Yincen barátai is annyira önzetlenek, annyira örülnek a révbe érésnek, de ugyanakkor sokkolta is őket!![]()
. Mégis olyan bajtársiasak voltak.
Milyen jó lehet egy ilyen légkörű munkatársi kapcsolatban együtt dolgozni!
Több mindenért szeretem jobban a kínai sorozatokat a koreainál, de az egyik, a normális munkahelyi
légkör. A Pretty-ben is, de például a The Queen of SOP-ban is látszódott, hogy emberi a viszony a
kollégák közt - a felettes és beosztott közt is - nyoma sincs az állandó megalázásoknak, amikor egy
beosztottal azt tehet a főnök, amit csak akar. Yichenék irodájában, és a magazin szerkesztőségében
is összetartanak, törődnek egymással.
Kata58 írta:Xiao meg hát a hasam fogtam ahogy lereagálta a hajvágást!és nem veszik észre, hogy egyre jobban szereti a fotósát!
Yimei meg egyre többször kezd veszíteni, nem tud uralkodni magán, saját magát sem vállalja be, és képes hazudni a másiknak! Hát úgy látszik ezt a kört is meg kell futni.
A Yimei-Xiao Xiao- Yuanfeng hármasban még egyiknek sem nyílt ki igazán a szeme. Vakok, csak
szédelegnek, kóvályognak, sodortatják magukat az árral. Xiao Xiao elhessegette magától a gondolatot,
hogy esetleg beleszeretett Yuanfengbe, Yuanfeng viszont kezdi kapiskálni, hogy semmit nem jelent
Yimeinek, de ő is homokba dugja a fejét, és nem vet véget ennek a méltatlan kapcsolatnak. Yimeinek
el kéne engednie Yichent, hogy rátalálhasson a boldogság, de még mindig képtelen megtenni. Szeretem
figyelni őket.
Kata58 írta:Köszönöm Rita, ezt az új részt, nagyon nagy örömöt szereztél vele. Eddig ez volt a legjobb rész! Ne aggódj, ahogy tudsz, úgyis jössz a feliratokkal, és én is mindenkor örülök neki. addig meg úgyis élvezettel nézem többedszerre végig..legalább mire van felirat már képben leszek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nagyon szívesen! Örülök, hogy ennyire tetszett! És megint te voltál az első!!!
Nem aggódom, és tudom, hogy ti sem aggódtok, mert tudjátok, hogy igyekszem, és jövök a következővel
is. Igaz, hogy hétvégén hazahozom az új naplót, és azzal fogok foglalatoskodni, de ettől függetlenül nagyon
szeretnék két részt hozni egyszerre.
Szép napot kívánok!
Az imádott ifjak:

A "nyálas-könyves" jelenetnél hangosan nyerítettem: