szilagyongyi írta:Kedves Ritánk! Sziasztok Mindenkinek!
Köszönöm szépen a tizenkilencediket is.

Olvasgatva a fórumot, nem igen tudok újat írni, csak ismételni Titeket. Engem is az egyetemi találkozás rázott meg, de alaposan. Szegény Moseng, kézenfogva Yichennel, erre Ying asszonynak szólítják. Én elsüllyedtem volna szégyenemben.
Láttunk már tengernyi kínos jelenetet a drámák világában. Láttunk már ennél sokkal lehetetlenebb, arcpirítóbb helyzetet, ahol szegény női főszereplő méltóságát a sárba tiporják. De eddig mindig azt éreztem, hogy az író teremtette a lehetetlen helyzetet. Itt azonban mintha az élet rendezte volna, annyira valósnak éreztem, annyira sokkolt.
Szia Gyöngyi! Dehogynem tudsz újat írni! Máris eszembe jutott ezekről a mondataidról valami.
Az, hogy ez a kínos incidens pont azután történik, miután Yichen eldöntötte - kettőjük helyett -
hogy nem törődik a múlttal. Ráadásul a kapcsolatuk épp most kezd felépülni abból a majdnem
végzetes megrázkódtatásból, amit Ying Hui, mint ex-férj létezése okozott. Ez az ismerős, aki
Ying asszonyként ismerte Moshenget, még Ying Huitól is hamarabb előkerült a szőnyeg alól.
Beszélni kéne a múltról.
szilagyongyi írta:'Ha továbbmegy elengedem, ha idejön, megbosszulom a fájdalmamat. De Miért is? Már nem fáj, túl van rajta. Érzelemmentesen belerúg majd, had fájjon majd neki is. Nem szimpatikus nekem ez a büntetésosztogatás. És érzek itt még valamit. Mielőtt Ying Hui megérkezett volna, az évfolyamtársai a félrehúzódó volt szerelméről pletykálták, hogy ilyen bánatos arccal szakított annak idején vele. Nem lehet, hogy esetleg volt valami nyomós oka, hogy a gazdag fiút választotta?
Nem Ying Hui védelmére mondom, de úgy gondolom, hogy ő arra volt elsősorban kíváncsi, hogy
a volt szerelme, aki a szegénysége miatt elhagyta őt egy jobban szituáltért, megváltozott-e.
Ha igen, akkor a lány nem fog odamenni hozzá, hanem hazamegy, és akkor Ying Hui is békén
hagyja őt. De ha nem változott semmit, és Ying Hui azt tapasztalja, hogy egy szóra hajlandó
elhagyni a férjét, őérte, akkor azt arra fogja használni, hogy megleckéztesse.
Nem, a lány egyértelműen azért szakított YH-val, mert talált tőle jobbat. És most az első jelre
lecserélné a férjét is egy jobbra.
szilagyongyi írta:Ami még komolyan sokkolt, az Moseng új házasságának érvénytelenítésére tett lépései. Ez nagyon gonosz.

Csalódást okozott nekem Ying Hui, amit nagyon sajnálok.
Picit a cég ügyekben is gyanússá vált, hiszen a háttérvizsgálatok miatt utasította el Yichen irodája. Csak remélni tudom, hogy üzletemberként nem sáros. Jó pihenést, szép vasárnap délutánt kívánok!
Igen, Ying Hui teljes pályás letámadásba kezdett. Tényleg mindent bevet, ami csak eszébe jut.
Azt nem értem, miért nem vetette be magát három évig?
Egyértelműen ügyeskedik a cég ügyeiben is. Ahogy Yichen is mondta, nagy a harc az internetes
cégek között. Valamelyik részben volt is arról szó, hogy trösztellenes vizsgálatot fognak tartani
a cége ellen.
Nagyon szívesen a feliratot!