My Sunshine + rendezői változat (online is nézhető)

szilagyongyi

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (19/32)

HozzászólásSzerző: szilagyongyi » 2017. szeptember 3. 10:44

Kedves Ritánk! Sziasztok Mindenkinek!
Köszönöm szépen a tizenkilencediket is. :x Olvasgatva a fórumot, nem igen tudok újat írni, csak ismételni Titeket. Engem is az egyetemi találkozás rázott meg, de alaposan. Szegény Moseng, kézenfogva Yichennel, erre Ying asszonynak szólítják. Én elsüllyedtem volna szégyenemben.
Láttunk már tengernyi kínos jelenetet a drámák világában. Láttunk már ennél sokkal lehetetlenebb, arcpirítóbb helyzetet, ahol szegény női főszereplő méltóságát a sárba tiporják. De eddig mindig azt éreztem, hogy az író teremtette a lehetetlen helyzetet. Itt azonban mintha az élet rendezte volna, annyira valósnak éreztem, annyira sokkolt.
Valahol írtam, hogy Ying Hui rendes ember. Ebből most jócskán lefaragok. Elsősorban volt szerelme felé kiagyalt bosszúterve okán. Spontán a terv születése, ez egy hirtelen ötlet. 'Ha továbbmegy elengedem, ha idejön, megbosszulom a fájdalmamat. De Miért is? Már nem fáj, túl van rajta. Érzelemmentesen belerúg majd, had fájjon majd neki is. Nem szimpatikus nekem ez a büntetésosztogatás. És érzek itt még valamit. Mielőtt Ying Hui megérkezett volna, az évfolyamtársai a félrehúzódó volt szerelméről pletykálták, hogy ilyen bánatos arccal szakított annak idején vele. Nem lehet, hogy esetleg volt valami nyomós oka, hogy a gazdag fiút választotta?
Ami még komolyan sokkolt, az Moseng új házasságának érvénytelenítésére tett lépései. Ez nagyon gonosz. :( Csalódást okozott nekem Ying Hui, amit nagyon sajnálok.
Picit a cég ügyekben is gyanússá vált, hiszen a háttérvizsgálatok miatt utasította el Yichen irodája. Csak remélni tudom, hogy üzletemberként nem sáros. Jó pihenést, szép vasárnap délutánt kívánok!
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
novcsi6

HozzászólásSzerző: novcsi6 » 2017. szeptember 3. 14:04

:) :) :) :) :) :) :) :) Köszöntem szépen a 191. részt :) :ymparty: :ymparty:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 14:09

Körülbelül egy óra múlva, vagyis 3 óra felé érkezik
a 20. rész!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 3. 14:12

\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ :ymparty: ;)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 3. 14:14

novcsi6 írta::) :) :) :) :) :) :) :) Köszöntem szépen a 191. részt :) :ymparty: :ymparty:
novcsi megnevettettél...191. rész... :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) bár lehet nem unnánk bele!! :)) :)) :)) :)) :))
cicus

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (18/32)

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. szeptember 3. 14:37

[quote="Rita"írta:

Spoiler: mutasd
Kép

Olyan szemtelen vagyok, hogy Wallace-nak errő az elgondolkodó képéről hirtelen egy idétlen
nóta ugrott be. A "Van nekem egy csíkos gatyám..." kezdetű. Bocsi Wallace!

Még egy mondás apukámtól. Ha valaki ügyeskedni akart vele szemben, mindig azt mondta, "Ha ő
dörzsölt, én fényes vagyok". Erről a képről jutott eszembe. Yichen hamar ráérzett, mi Ying Hui
szándéka, de korán keljen, aki ki akar kezdeni vele. Amúgy is rettentően éber és gyanakvó lesz,
ha Ying Hui neve szóba kerül, és bizony jól teszi!

Rita,jót kacarásztam azon amit arról a bizonyos csíkos...írtál,de hát tényleg van neki :))
Apukád pedig nagyon hasonlít az enyémre,humor szempontjából legalábbis :) Ez a mondása
is nagyon ül!
A 20.részt pedig alig várom,már ki tudja hányszor előnéztem :-ss és többször is orrba gomboltam
volna az ex-et,annak ellenére,hogy nem értettem mit mond,hát akkor mi lesz ha a szövegét is
olvasom!!!Most tűkön ülve,mégis türelmesen várom és nagyon szépen köszönöm Neked :littlehearth:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (18/32)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 3. 14:49

cicus írta:
Rita írta:
Kép

Olyan szemtelen vagyok, hogy Wallace-nak errő az elgondolkodó képéről hirtelen egy idétlen
nóta ugrott be. A "Van nekem egy csíkos gatyám..." kezdetű. Bocsi Wallace![/spoiler]
Még egy mondás apukámtól. Ha valaki ügyeskedni akart vele szemben, mindig azt mondta, "Ha ő
dörzsölt, én fényes vagyok". Erről a képről jutott eszembe. Yichen hamar ráérzett, mi Ying Hui
szándéka, de korán keljen, aki ki akar kezdeni vele. Amúgy is rettentően éber és gyanakvó lesz,
ha Ying Hui neve szóba kerül, és bizony jól teszi!

Rita,jót kacarásztam azon amit arról a bizonyos csíkos...írtál,de hát tényleg van neki :))
Apukád pedig nagyon hasonlít az enyémre,humor szempontjából legalábbis :) Ez a mondása
is nagyon ül!
A 20.részt pedig alig várom,már ki tudja hányszor előnéztem :-ss és többször is orrba gomboltam
volna az ex-et,annak ellenére,hogy nem értettem mit mond,hát akkor mi lesz ha a szövegét is
olvasom!!!Most tűkön ülve,mégis türelmesen várom és nagyon szépen köszönöm Neked :littlehearth:

Azt hiszem nem volt még olyan sorozat, ahol a kommentek ennyire előreszaladtak volna mint a éppen fordított rész, de akkorát nevettem megint az orrbegomboláson is..
A csíkos pizsama :)) azt hittem az nadrág...vagy ezt benéztem,? =)) =)) =)) =))
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 15:06

Jó szórakozást kívánok a 20. részhez!

Eddigi sorozataimban csak nőkre tudtam aggatni a Matrica nevet, mert ők voltak azok, akik
erősen rá tudtak tapadni a férfiakra. Itt viszont Ying Hui az, aki elsőnek kiérdemelte e nevet,
illetve a fiú változatát a "Matric"-ot. Hihetetlen, milyen ellenszenvesen nyomult Moshengre!

A fiúk első viadala még mindig a szavak, továbbá az ételek, és a billiárd szintjén folyt. A végére
nem is kakasoknak néztek már ki, hanem tyúkanyóknak, majd meglátjátok, miért!

12. perc környékén sírás lesz... az alábbi képen lévők miatt:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (20/32)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 3. 15:10

Hurrá vittem köszönöm!!! :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2017. szeptember 3. 15:27

Köszönöm. Rita a 20-as részt. @};-
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. szeptember 3. 15:55

Ritám!
Ez turbo hétvége volt!!!
Köszönöm szépen a 20.rész feliratát! :littlehearth:
"MATRICON" kifeküdtem!!!
:flower1: %%- :flower1: %%- :flower1:
pbjudit

HozzászólásSzerző: pbjudit » 2017. szeptember 3. 16:04

Kedves Rita és Fórumozó társak!
Tudom, hogy ez nem egy verseny, de a héten háromszor is sikerült elsőnek letöltenem / a gépem szerint / a feliratot. Ezért, már az első ilyen alka-
lommal elkezdtem írni az első hozzászólásomat a fórumba, de az első betűknél a szomszédasszony "kétszer csengetett" és nem tudta mikor kell el-
menni, második alkalommal a telefon csörgött /Murphy szerint: aminek csörögnie kell, az csörög is!/. Ma jött el a pillanat, amikor nem engedtem
közbe jönni senkit és semmit! Miért tudtam első lenni? Több oka is van jókor voltam jó helyen vagy ami az igazságot fedi, nagyon vártam, hogy
láthassam a következő részt a fordításoddal, amit nagyon köszönök. Ez a sorozat engem is, mint sokunkat itt, magával ragadott. Vannak sorozatok,
amit szeretek többször is megnézni, na ezt is felvettem a listámra. Nagyon tetszett a rendező korábbi munkája a Boss & me is.
Hadd köszönjem meg még egyszer a színvonalas fordításodat, fordításaidat, mellyel nagyon sok kellemes percet szereztél nekünk!
Remélem még nagyon-nagyon sokáig! Judit
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." /Helen Keller/
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2017. szeptember 3. 16:06

Koszonom Rita kedves a 20 részt most fejeztem be a 18 at....Egyetlen szoval: fergetegesen jo sorozat ,egyszeruen nem tudom abbahagyni azt hiszem ....:)...tudom nem álom meg kukucskálás nélkul ...hsz csak ritkán olvasok most mert még mindig a majd hérom honap lemaradását igyekszem potolni de a 20 r után itt lesz az ideje mert olyan sok mindent akarok irni roluk .Na ennyi nálam az egyetlen szo de most már juszt sem torolom ki :) :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 3. 16:08

Még mindig huh hangulatom van, és fülig ér a szám a vigyorgástól :)) :)) :)) =)) =)) =)) micsoda párbaj vette kezdetét =)) =)) .
de az eleje szívfacsaró volt, :(( teljesen átéltem amit Yinchen érezhetett és átélt a bőrönd láttán, teljesen kétségbeesett. :(( És az a bocsánatkérés..elolvadtam :ymblushing: :ymblushing: :ymblushing: :x . annyira látszott hogy megbánta...és a kérdés hogy nem félsz idejönni ah.. :x :x .annyira őszinte és kétségbeesett volt hogy teljesen meg tudom érteni.És milyen nehezen mondta el Mosheng hogy miért is kell pontosan elmennie. /még jó hogy végre kinyögte és tisztázódott a félreértés...még mindig libabőr vagyok/

Hugícát nem is említem nálam lehúzta magát a kl...n. :-q .
A volt férj...hát erre meg mit mondjak..még a nőknek is "becsületére " válna egy ilyen álszent, hazug és átlátszó hazugság.Nem tudja elfogadni, hogy Yinchen felesége lett, mindent bevet, hogy elválassza őket. Nem értem..mitől is érzi magát olyan nagyszerűnek, Ha az lett volna nem kellett volna elválniuk, Monchen fátylat vetett volna a múltra és élte volna a világát. :-?? Ezt miért nem lehet elfogadni? és milyen tapintatlan az erkélyes jelenettel felemlegetni a kisfiút...úgy hogy más is hallja! Na majd a 21. részben remélem jól helybenhagyva marad..legalábbis egyenlőre... :-bd :D . :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2017. szeptember 3. 16:18

Kedves Rita!Nagyon izgalmas volt ez a rész nagyon tetszett ahogy a két pasi probálja megnyerni mohusongot magának.Ez a rész is arra késztett hogy bele kukancsunk a következö részbe :x :) :littlehearth:
erkad95

HozzászólásSzerző: erkad95 » 2017. szeptember 3. 16:28

Kedves Rita!
Köszönöm szépen az eddigi részeket - nagyon jó sorozatot választottál (már megint)! :-bd
szilagyongyi

HozzászólásSzerző: szilagyongyi » 2017. szeptember 3. 16:37

Kedves Ritánk! Jöttem, láttam, vittem, néztem a huszadikat, amit hálásan köszönök! :x
A kezdeti szimpátiám darabjait igencsak keresgélem kellYing Hui iránt. Most kicsit nekem Yichen is sok volt, ott abban a bizonyos 12 perc körüli történésben. Hihetetlen, mennyi szenvedély és bizony indulat van ebben a férfiban Mosheng iránt. De vág az esze, nem ugrik el kihívások elől, az tagadhatatlan. Engem nem kakasviadalra, inkább küzdő a dámvadakra emlékeztet a fiúk szócsatája.
A bevezető, és záró képsorokat általában átpörgetem a sorozatok nézésekor. Most rájöttem, hogy a Napfényem minden részénél végignéztem. Ráhangolódtam a történetre, a záróképsorok alatt pedig nézek ki, hogy máris vége van.
Szeretem ezt a sorozatot. És szeretem, hogy olvashatlak Titeket.
Szép estét Mindenkinek.
Kép
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. szeptember 3. 16:40

Drága Rita és Mindenki!
Annak ellenére,hogy leselkedem teljesen le vagyok taglózva,hogy mennyire
tenyérbe mászóan viselkedik "Matric".Persze így akarja elbűvölni azt akit
3 év alatt sem tudott,számomra elég furcsa módszer,hiszen ez csak annak
tetszene aki számára a vagyon és a hírnév az érték és szeret abban a világban
forogni,de Mosheng ennek éppen az ellenkezője és ezt az ex is tudja,de akkor
miért vágja maga alatt a fát???? Most ide is az kívánkozik,hogy nooormáális? Nem!
Az ugrott be most,hogy azért viselkedik így mert nem tud túllépni saját magán,
az egoján,mert ő ilyen és passz.Mosheng tudta kihez kell fordulnia és jól tette,
hogy elmondta még ha félt is,hogy Yichen dühös lesz.Arra biztos nem számított,
hogy szélsebesen oda repül és megmenti,igaz ő is határozottan elutasítja,de a
folyamatos támadás eléggé rémísztő.Na és a végére a két kakas igazi tyúkanyó
lett,ahogy mondtad Rita =))
Végre Yuanfeng is elgondolkodhat,miért viselkedik Yimei úgy Moshengel,ahogy :-?
Yichen kitörése a bőrönd láttán érzékeltette milyen mélyen érintette,amikor
Mosheng eltünt hirtelen,minden szó nélkül.Persze ha tudná a részleteket ez nem
történt volna meg és nem kapna mindig újabb sebet.Erről már beszéltünk és arról
is hogy miért van így,de a valóságban is van sok hasonló történet,különben nem
írnának könyveket róla,mert csak azt lehet leírni ami megtörtént valamikor,valahol :)
Kép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. szeptember 3. 16:56

Szia Rita

Köszönöm, a 17-20. rész feliratát. Megint nagyot alkottál. :) :littlehearth:
A lányok már leírták a lényeget, de most azért is leírom egy-két gondolatomat.
Az egész 20. rész nagyon tetszett, Yichen egészen kifordult önmagából, attól való
félelmében hogy a felesége elhagyja. :-o Nem is értem miért nincs több önbizalma, Mosheng
pedig lényeges dolgokat nem közöl a férjével. Ezzel pedig megteremti a konfliktust.
Yichennek teljesen megtudtam bocsátani ezért az erőszakért mert a félelem szülte.
A volt férj (nálam még neve sincs [-x ) akciói pedig nagyon lehangolóak. Ez volna a szerelme?
Yichen mentőakciója pedig telitalálat volt, tudta, hogy Mosheng mellett van a helye.
A kollégák pedig: mondom én, hogy nagyon pletykásak #:-s
:littlehearth: :flower1: :littlehearth: :flower1: :littlehearth:
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. szeptember 3. 17:19

Rita!
Az előttem "szólók" már mindent elmondtak, én is csatlakozom hozzájuk!
Nagyon jó rész volt ez is! Bevallom én is kukucskáltam, még jó, hogy a videók csak a 21.részig vannak letöltve!!!
Köszönöm a munkádat! :littlehearth:
Holnap már tanítás, kellemes hetet kívánok!
:movingflower: %%- :movingflower: %%- :movingflower:
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. szeptember 3. 17:52

Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked a 20. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Jó rész volt igazán. A bőrönd látványa nem semmi sokkot váltott ki Yichen-ből, de szerencsére nem okozott visszafordíthatatlan károkat.A kapcsolatuk halad, fejlődik, mert korábban nem hívta volna föl telefonon, most viszont már megtette, és milyen jó volt látni Mosheng mosolyát amikor meglátta "üzleti ügyben" megérkező férjét. Való igaz itt az ész, és az intelligencia párbaja zajlik. Most még nem dőlhet hátra senki nyugodtan. Van még teendő a férjeknek.
Valaki korábban említette, hogy nem Mosheng nem mondja el, hogy mi történt a múltban, Ő elakarta, de a férje nem engedte.Illetve szerintem akkor vége lenne a filmnek.
Szép estét kívánok.Marcsi :)
ajussi

HozzászólásSzerző: ajussi » 2017. szeptember 3. 19:04

Kedves Rita,
most értem haza és már viszem is az új feliratokat. Hálás köszönetem, már elvonási tüneteim voltak:))
Üdv.
Györgyi
dobone47

HozzászólásSzerző: dobone47 » 2017. szeptember 3. 19:54

Kedves Rita!

Túl vagyok a 20. részen. Eddig talán ez a rész tetszett a legjobban. Az a sokat emlegetett jelenet valószínűleg az egyik kedvencem lesz, nagyon tetszik, hogy a higgadt "pókerarcú" ügyvéd milyen szenvedélyessé válik a felesége mellett féltékenységében, és félelmében. Nagyon jó megoldás volt, hogy Mosheng visszahúzódás helyett közeledett a férjéhez, így Yichen is könnyebben tudott megbocsátani magának.
Nagyon jó rész volt, köszönöm.

Üdvözlettel: Vera
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 19:57

szilagyongyi írta:Kedves Ritánk! Sziasztok Mindenkinek!
Köszönöm szépen a tizenkilencediket is. :x Olvasgatva a fórumot, nem igen tudok újat írni, csak ismételni Titeket. Engem is az egyetemi találkozás rázott meg, de alaposan. Szegény Moseng, kézenfogva Yichennel, erre Ying asszonynak szólítják. Én elsüllyedtem volna szégyenemben.
Láttunk már tengernyi kínos jelenetet a drámák világában. Láttunk már ennél sokkal lehetetlenebb, arcpirítóbb helyzetet, ahol szegény női főszereplő méltóságát a sárba tiporják. De eddig mindig azt éreztem, hogy az író teremtette a lehetetlen helyzetet. Itt azonban mintha az élet rendezte volna, annyira valósnak éreztem, annyira sokkolt.

Szia Gyöngyi! Dehogynem tudsz újat írni! Máris eszembe jutott ezekről a mondataidról valami.
Az, hogy ez a kínos incidens pont azután történik, miután Yichen eldöntötte - kettőjük helyett -
hogy nem törődik a múlttal. Ráadásul a kapcsolatuk épp most kezd felépülni abból a majdnem
végzetes megrázkódtatásból, amit Ying Hui, mint ex-férj létezése okozott. Ez az ismerős, aki
Ying asszonyként ismerte Moshenget, még Ying Huitól is hamarabb előkerült a szőnyeg alól.
Beszélni kéne a múltról.
szilagyongyi írta:'Ha továbbmegy elengedem, ha idejön, megbosszulom a fájdalmamat. De Miért is? Már nem fáj, túl van rajta. Érzelemmentesen belerúg majd, had fájjon majd neki is. Nem szimpatikus nekem ez a büntetésosztogatás. És érzek itt még valamit. Mielőtt Ying Hui megérkezett volna, az évfolyamtársai a félrehúzódó volt szerelméről pletykálták, hogy ilyen bánatos arccal szakított annak idején vele. Nem lehet, hogy esetleg volt valami nyomós oka, hogy a gazdag fiút választotta?

Nem Ying Hui védelmére mondom, de úgy gondolom, hogy ő arra volt elsősorban kíváncsi, hogy
a volt szerelme, aki a szegénysége miatt elhagyta őt egy jobban szituáltért, megváltozott-e.
Ha igen, akkor a lány nem fog odamenni hozzá, hanem hazamegy, és akkor Ying Hui is békén
hagyja őt. De ha nem változott semmit, és Ying Hui azt tapasztalja, hogy egy szóra hajlandó
elhagyni a férjét, őérte, akkor azt arra fogja használni, hogy megleckéztesse.

Nem, a lány egyértelműen azért szakított YH-val, mert talált tőle jobbat. És most az első jelre
lecserélné a férjét is egy jobbra.
szilagyongyi írta:Ami még komolyan sokkolt, az Moseng új házasságának érvénytelenítésére tett lépései. Ez nagyon gonosz. :( Csalódást okozott nekem Ying Hui, amit nagyon sajnálok.
Picit a cég ügyekben is gyanússá vált, hiszen a háttérvizsgálatok miatt utasította el Yichen irodája. Csak remélni tudom, hogy üzletemberként nem sáros. Jó pihenést, szép vasárnap délutánt kívánok!

Igen, Ying Hui teljes pályás letámadásba kezdett. Tényleg mindent bevet, ami csak eszébe jut.
Azt nem értem, miért nem vetette be magát három évig?

Egyértelműen ügyeskedik a cég ügyeiben is. Ahogy Yichen is mondta, nagy a harc az internetes
cégek között. Valamelyik részben volt is arról szó, hogy trösztellenes vizsgálatot fognak tartani
a cége ellen.

Nagyon szívesen a feliratot!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 3. 19:57

novcsi6 írta::) :) :) :) :) :) :) :) Köszöntem szépen a 191. részt :) :ymparty: :ymparty:

Nagyon szívesen!

%%- :movingflower: :D :movingflower: %%-

Vissza: “Kína”