Ir-csi írta:Szia Rita!Köszönöm szépen az újabb hat részt.
Nem tudtam elolvasni az írásokat. Most egyben néztem meg ezeket a részeket. Az utóbbi egy hétben orrvérzésig filmeztem és dolgoztam felváltva

Kezdek beájulni

, de inkább gyorsan írok, nehogy kiessenek a dolgok
Szóval,
Mosheng: tudom, hogy bizonytalan még mindig Yichenben, de hát könyörgöm, házasok! Minden nőben van nő, vegye már elő és dobja be magát. Megjegyzem a honkongi út estéjén kézfogás helyett egy csókkal oldhatta volna a feszkót és sínre tehette volna a boldogságát, Yichennek annyira kellene
Yichen: kiborít az ürge a ne kommunikáljunk, egymás mellett élünk stb. hozzáállással

. Teljességgel hihetetlen, hogy most is ott tartsanak, mint egyetemista korukban, akkor meg ott, ahol egy ált.felsős. Tudom, hogy keleti romantikus filmet nézek.

Tetszik, hogy lassan folyik a történet, a hangulata, a fényképezés minden okés. Csak nehezen hihető, hogy még mindig ezen a szinten mozogjon két felnőtt ember, aki ennyire szereti egymást.
Yin, az ex: nem tetszik sem az üzleti, sem a ffiként való nyomulása. Érteni értem, de kezdettől figva nem tetszik a stílusa. Yichen klasszikusokkal különb ember, annyira intelligensen kezelte le a szállodai csevelyt, hogy nevettem az egészen
Mosheng itt sem hozta a melléd állok, mert a TE FELESÉGED VOK- karaktert, pedig rödre zárhatta volna Yint és megnyugtathatta volna Yichent
Yin: nálam akkor esett ki a pixisből végleg, ahogyan nagy szerelmét direkt "lekezelte"

. Bármennyire is számítónak érzi a nőt
Szorítok, hogy Yuanfeng és Xiao Xiao (Sao Sao) egymás mellett landoljon. A modell kezdetben az agyamra ment, aztán szép lassan a kedvencem lett a sajátos, cinikus humorával és kibírhatatlan nagy szájával. Tetszik, hogy Yuanfeng megtáncoltatja vhx találkoznak
Yimei: a nő a legelfogadhatóbb külsővel, nagyon szép hanggal és bár nem vok nyelvi szakértő, de a fülemnek nagyon tetsző beszéddel kommunikál, érezhetően szépen beszél, kellemes a hangja. A megszállottsága már kevésbé jön be, Yuanfenget nem érdemli meg
Várom a folytatást és remélem, hogy hőseink végre felnőnek a felnőtt párkapcsolat szintjére.

Szorítok nekik

Kedves Ir-csi! Ilyen sem volt még, hogy ne értsek veled egyet, de egyszer ennek a pillanatnak is el kellett
jönnie.
Mosheng és Yichen diákkorukban kb egy évig járhattak együtt, és azt tervezgették, ha végeztek, akkor
összeházasodnak. Aztán vége szakadt az álomnak, hirtelen elváltak útjaik. A következő találkozásukig
eltel hét év, semmit sem tudtak egymásról, egyet tudtak csak, hogy még mindig szeretik a másikat, de
arról fogalmuk sem volt, hogy a volt szerelmük is így érez-e irántuk.
Amikor újra egymáshoz sodorta őket az élet, olyan idegenként álltak egymás előtt, akik szívében a szerelem
mellett harag, düh, félelem is bujkált. Hét év után az lett volna a normális, hogy újra elkezdenek ismerkedni,
randizni egymással, hogy egymás hét évvel öregebbi énjét is megismerhessék, és hogy kiderüljön, mi is
történt velük ezalatt az évek alatt. De ők idáig nem jutottak el. A találkozásuk után csak őrlődtek, nem
tudták mi tévők legyenek, még mindig csak abban voltak biztosak, hogy szeretik a másikat. Aztán jött
Ying Hui, vagyis kiderült Mosheng házassága. A pár még távolabb került egymástól, míg egy nap összeházasodtak.
Papíron házasok, együtt élnek, de még csak ismerkednek egymással, amikor beüt ez az újabb félreértés a
bőrönddel. Abban a helyzetben, ami kialakult, nem hiszem, hogy Yichen egy csókra vágyott volna leginkább.
Rettentően szégyellte magát, és nagyon félt, hogy végleg elijesztette magától a feleségét. Mosheng tudta,
hogy Yichennek most csak egy gyengéd érintésre, egy lágy ölelő karra van szüksége, amivel a tudtára adja,
hogy minden rendben, semmi baj, tudja, hogy nem akarta őt bántani, és ne féljen, mert soha nem fogja őt
elhagyni.
Egyébként sem tudok elképzelni még most olyan szituációt, ahol Mosheng bedobja magát, mint nő, mert még
nem ott tartanak a kapcsolatukban építgetésében. Az azonban nagyon jól megfigyelhető, hogy kezdenek egy
húron pendülni, és egyre többször teszik egymás számára világossá, hogy szeretik egymást, és bármi történjék
is, ők összetartoznak.
Nemcsak Mosheng, Yichen sem zárja rövidre a szerelmi háromszöget, pedig ő is megtehetné, sőt jobban mint
Mosheng, mert ő tud a háttérben folyó csatározásról is.
Én is hallom, hogy a Yimeit alakító színésznő, nagyon szépen beszél. Lehet, hogy ezért is választották őt erre
a szerepre, ahol műsorvezetőt kell alakítania.
Nagyon szívesen a feliratokat!
Szép estét kívánok!1. csata:

2. csata: