My Sunshine + rendezői változat (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (20/32)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 4. 19:49

gyomar írta:Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked a 20. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Jó rész volt igazán. A bőrönd látványa nem semmi sokkot váltott ki Yichen-ből, de szerencsére nem okozott visszafordíthatatlan károkat.A kapcsolatuk halad, fejlődik, mert korábban nem hívta volna föl telefonon, most viszont már megtette, és milyen jó volt látni Mosheng mosolyát amikor meglátta "üzleti ügyben" megérkező férjét. Való igaz itt az ész, és az intelligencia párbaja zajlik. Most még nem dőlhet hátra senki nyugodtan. Van még teendő a férjeknek.
Valaki korábban említette, hogy nem Mosheng nem mondja el, hogy mi történt a múltban, Ő elakarta, de a férje nem engedte.Illetve szerintem akkor vége lenne a filmnek.
Szép estét kívánok.Marcsi :)

Kedves Marcsi! Nagyon szívesen a 20. részt is! Mivel gyorsan lezárták egy esküvővel az ex-férj
ügyet, nem lett kibeszélve, így Mosheng sokáig nem tudta, hogy Yichen haragszik-e még rá, vagy
sem. Xiao Xiao-nak is beszélt erről.
Ott tört meg a jég, amikor az egyetemen összetalálkoztak Ying Huival. Mosheng szívéről nagy kő
esett le, amikor a férje azért dorgálta meg, hogy nem hívja időben, amikor szüksége van rá, pedig
látszott rajta, hogy nem erre számított. Azóta a kapcsolatuk is javult.

Ezt csak azért írtam le, hogy ha ezek az előzmények nincsenek, akkor lehet, hogy nem hívta volna
a férjét. Mondjuk mos is csak azért hívta, hogy tőle tudja meg, hogy Hongkongban találkozott
YH-val ne mástól. Ő nem tudja, hogy harc indult a birtoklásáért.

Mosheng szó szerint ragyogott a hoteles jelenetben!

Szép estét kívánok!

Mosheng szeret eltévedni. Már másodszor használja kifogásként:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 4. 19:53

ajussi írta:Kedves Rita,
most értem haza és már viszem is az új feliratokat. Hálás köszönetem, már elvonási tüneteim voltak:))
Üdv.
Györgyi

Kedves Györgyi!

Nagyon szívesen! Remélem, jó szórakozást nyújtottak!

Az újabb nagy találkozás:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 4. 20:02

dobone47 írta:Kedves Rita!

Túl vagyok a 20. részen. Eddig talán ez a rész tetszett a legjobban. Az a sokat emlegetett jelenet valószínűleg az egyik kedvencem lesz, nagyon tetszik, hogy a higgadt "pókerarcú" ügyvéd milyen szenvedélyessé válik a felesége mellett féltékenységében, és félelmében. Nagyon jó megoldás volt, hogy Mosheng visszahúzódás helyett közeledett a férjéhez, így Yichen is könnyebben tudott megbocsátani magának.
Nagyon jó rész volt, köszönöm.
Üdvözlettel: Vera

Kedves Vera! Szóról szóra egyetértek veled! Számomra ez egy tökéletes jelenet volt.
Nem tudnék sem hozzátenni, sem elvenni belőle. Mindkét színész úgy hozta a figurát,
hogy az én lelkem legmélyére tudtak hatolni. Egy lettem velük. Klassz volt!

Nagyon szívesen! Szép estét kívánok!

Ezek olyan szép képek lettek, még egyszer kiteszem őket:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 4. 20:48

Ir-csi írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen az újabb hat részt. ^:)^
Spoiler: mutasd
Nem tudtam elolvasni az írásokat. Most egyben néztem meg ezeket a részeket. Az utóbbi egy hétben orrvérzésig filmeztem és dolgoztam felváltva ;)) Kezdek beájulni i-) , de inkább gyorsan írok, nehogy kiessenek a dolgok :)
Szóval,
Mosheng: tudom, hogy bizonytalan még mindig Yichenben, de hát könyörgöm, házasok! Minden nőben van nő, vegye már elő és dobja be magát. Megjegyzem a honkongi út estéjén kézfogás helyett egy csókkal oldhatta volna a feszkót és sínre tehette volna a boldogságát, Yichennek annyira kellene :((

Yichen: kiborít az ürge a ne kommunikáljunk, egymás mellett élünk stb. hozzáállással [-x. Teljességgel hihetetlen, hogy most is ott tartsanak, mint egyetemista korukban, akkor meg ott, ahol egy ált.felsős. Tudom, hogy keleti romantikus filmet nézek. :-? Tetszik, hogy lassan folyik a történet, a hangulata, a fényképezés minden okés. Csak nehezen hihető, hogy még mindig ezen a szinten mozogjon két felnőtt ember, aki ennyire szereti egymást. :-w

Yin, az ex: nem tetszik sem az üzleti, sem a ffiként való nyomulása. Érteni értem, de kezdettől figva nem tetszik a stílusa. Yichen klasszikusokkal különb ember, annyira intelligensen kezelte le a szállodai csevelyt, hogy nevettem az egészen :))
Mosheng itt sem hozta a melléd állok, mert a TE FELESÉGED VOK- karaktert, pedig rödre zárhatta volna Yint és megnyugtathatta volna Yichent ;)
Yin: nálam akkor esett ki a pixisből végleg, ahogyan nagy szerelmét direkt "lekezelte" [-x. Bármennyire is számítónak érzi a nőt :-?

Szorítok, hogy Yuanfeng és Xiao Xiao (Sao Sao) egymás mellett landoljon. A modell kezdetben az agyamra ment, aztán szép lassan a kedvencem lett a sajátos, cinikus humorával és kibírhatatlan nagy szájával. Tetszik, hogy Yuanfeng megtáncoltatja vhx találkoznak :)) =))

Yimei: a nő a legelfogadhatóbb külsővel, nagyon szép hanggal és bár nem vok nyelvi szakértő, de a fülemnek nagyon tetsző beszéddel kommunikál, érezhetően szépen beszél, kellemes a hangja. A megszállottsága már kevésbé jön be, Yuanfenget nem érdemli meg [-x

Várom a folytatást és remélem, hogy hőseink végre felnőnek a felnőtt párkapcsolat szintjére. :ymdaydream: Szorítok nekik :D :-h i-) i-)

Kedves Ir-csi! Ilyen sem volt még, hogy ne értsek veled egyet, de egyszer ennek a pillanatnak is el kellett
jönnie.

Mosheng és Yichen diákkorukban kb egy évig járhattak együtt, és azt tervezgették, ha végeztek, akkor
összeházasodnak. Aztán vége szakadt az álomnak, hirtelen elváltak útjaik. A következő találkozásukig
eltel hét év, semmit sem tudtak egymásról, egyet tudtak csak, hogy még mindig szeretik a másikat, de
arról fogalmuk sem volt, hogy a volt szerelmük is így érez-e irántuk.

Amikor újra egymáshoz sodorta őket az élet, olyan idegenként álltak egymás előtt, akik szívében a szerelem
mellett harag, düh, félelem is bujkált. Hét év után az lett volna a normális, hogy újra elkezdenek ismerkedni,
randizni egymással, hogy egymás hét évvel öregebbi énjét is megismerhessék, és hogy kiderüljön, mi is
történt velük ezalatt az évek alatt. De ők idáig nem jutottak el. A találkozásuk után csak őrlődtek, nem
tudták mi tévők legyenek, még mindig csak abban voltak biztosak, hogy szeretik a másikat. Aztán jött
Ying Hui, vagyis kiderült Mosheng házassága. A pár még távolabb került egymástól, míg egy nap összeházasodtak.

Papíron házasok, együtt élnek, de még csak ismerkednek egymással, amikor beüt ez az újabb félreértés a
bőrönddel. Abban a helyzetben, ami kialakult, nem hiszem, hogy Yichen egy csókra vágyott volna leginkább.
Rettentően szégyellte magát, és nagyon félt, hogy végleg elijesztette magától a feleségét. Mosheng tudta,
hogy Yichennek most csak egy gyengéd érintésre, egy lágy ölelő karra van szüksége, amivel a tudtára adja,
hogy minden rendben, semmi baj, tudja, hogy nem akarta őt bántani, és ne féljen, mert soha nem fogja őt
elhagyni.

Egyébként sem tudok elképzelni még most olyan szituációt, ahol Mosheng bedobja magát, mint nő, mert még
nem ott tartanak a kapcsolatukban építgetésében. Az azonban nagyon jól megfigyelhető, hogy kezdenek egy
húron pendülni, és egyre többször teszik egymás számára világossá, hogy szeretik egymást, és bármi történjék
is, ők összetartoznak.

Nemcsak Mosheng, Yichen sem zárja rövidre a szerelmi háromszöget, pedig ő is megtehetné, sőt jobban mint
Mosheng, mert ő tud a háttérben folyó csatározásról is.

Én is hallom, hogy a Yimeit alakító színésznő, nagyon szépen beszél. Lehet, hogy ezért is választották őt erre
a szerepre, ahol műsorvezetőt kell alakítania.

Nagyon szívesen a feliratokat!

Szép estét kívánok!

1. csata:

Kép

2. csata:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 4. 20:49

virag1 írta:Kedves Rita !
Köszönet az újabb részek fordításáért.

Kedves Virág! Nagyon szívesen!

%%- :movingflower: %%- :D %%- :movingflower: %%-
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. szeptember 4. 21:11

Szia Rita!
Nagyon lemaradva viszem a részeket. Köszönöm szépen!
Kicsit komolyan megzakkantam a dolgaimtól itthon, meg a magam felé tett elvárásaimtól az új " hobbim " terén, de azt hiszem kezdek kilábalni a válságból. :-)
Ha befejezem a mostani történelmim 8 részét jövök és kezdem a Tied. Este egy rész, aztán ájulás az ágyba, lassan haladok, de kész felüdülés már, hogy itt lehetek.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 4. 21:28

Jupiter88 írta:Kedves Rita!

Köszönöm az utóbbi 3 részt! Nagyon élveztem, hogy minden nap volt mit nézni. Igaz, a kukucskálás most is megy, de felirattal az igazi :)
Yichen valóban maga kérte, hogy ne beszéljenek a múltról, de Mosheng helyében én biztosan így is elmondanám. Elég lenne az az egy mondat, hogy "Csak névházasság volt". Ezek után pedig Yichen már rögtön kíváncsiskodna. Azt, hogy férjnél volt is teljesen váratlanul, szinte Yichen szavába vágva mondta ki annak idején, mert érezte, hogy fontos. Hogy ne kelljen minden alkalommal mikor összefut az ex férjjel magyarázkodnia (mint a kocsiban, hogy kifejezetten őt kérte a fotózásra), megérne annyit, hogy egy szuszra elhadarja a lényeget.

Kedves Jupiter! Neked is csak azt tudom írni, hogy Mosheng semmit nem tud arról, hogy miben mesterkedik
a két férje, így azt sem sejtette eddig, hogy Yichent a saját butasága miatt érik kellemetlen meglepetések
amik az ő múltjából jutnak a tudomására. Így járt Yichen! Magának köszönheti, miért nem hallgatta meg a
feleségét! (persze tudjuk, azért nem, hogy 32 részes lehessen a sori, ne csak egy hatrészes webdráma. Hihi!)

Hihetetlen, hogy egy nagy kukucskálós társaság lettünk! Most lassulás van, mert ma egy webdrámát fordítottam
le, és még holnap is azzal fogok foglalkozni. Aztán újra rákapcsolok. Kellett egy kis "kikapcsolódás".

Jupiter88 írta:Amíg testileg nem kerülnek egymáshoz közelebb, addig valahogy lehet nem érzi olyan szorosan magáénak Mosheng-et, még fél, hogy elveszítheti. Azt hiszi, hogy Mosheng Amerikában engedett egy másik férfinak, míg Yichen csak rá várt. Fájna neki megtudni a részleteket erről, nem akarja hallani mi történt a 7 év alatt. Most már idegenektől egyre inkább hall Mosheng múltjáról (sokszor hamis dolgokat), ami érdekes módon még mindig nem készteti arra, hogy rákérdezzen mi is volt. Ügyvédként ennek ellentéte, profiként viselkedik, de a magánéletben még mindig több a félelem benne, és úgy jön le, mint aki a homokba dugja a fejét.
Csak az a fontos, hogy Mosheng vele van és ne történjen váratlan dolog, ami ezt az állapotot negatívan befolyásolná, így mindig mellette áll az ex férjjel, vagy Yimei-el szemben (vagy akárkivel). Ezért is borult ki a bőrönd miatt.

Egyetértek veled, és még azt is hozzátenném, amit Ir-Csinek írtam, hogy még épp csak elkezdtek újra
ismerkedni egymással. Hét évig semmit nem tudtak egymásról. Csak egy biztos pont volt ezekben az
években, az, hogy még mindig szeretik a másikat. Amikor újra összetalálkoztak, nem folytathatták
onnan a kapcsolatukat, ahol hét éve abbahagyták. Mindketten felnőttek, változtak, és semmit nem tudtak
a másikról. Az elszakadásuk félreértésekkel, dühvel, indulatokkal, félelmekkel, fájdalmakkal terhelt.
Így, amikor újra összetalálkoztak, nem mondhatta Yichen Moshengnek, hogy gyere, üljünk be valahová,
és egy kávé mellett meséld el, mi volt veled az elmúlt években.

Jupiter88 írta:Mosheng rögtön vette a lapot és "megvigasztalta". Érdekes, hogy egy másik nemzet által készített sorozatban, akik más mentalitásúak, vagy hevesebb természettel rendelkeznek ez a jelenet valószínűleg nem így zajlott volna a forgatókönyvíró szerint. Lett volna mosolyszünet, hiszti, szakítás vagy összeveszés. Kialakul egy konfliktus, hogy aztán azt fel lehessen oldani egy megoldással. Itt igazából nem volt következménye a dolognak, hanem egy újabb árnyalatot vitt a történetbe az érzelmeik mélységéről. Nagyon szeretem nézni az apró részleteket.

Ezt a jelenetet még nagyon sokszor fogom megnézni. Mintha valamelyikük testébe bújva ott lettem volna
én is, olyan hatással volt rám. Wallace és Tiffany szenzációs páros!
Több helyen olvastam már, hogy Tiffany színészi képességeit kritizálják. Én ebben, és egy másik soriban
is láttam szerepelni, nekem "átjön" az ő karakterformálása. Nem lehet véletlen, hogy jelenleg ő az egyik
legjobban fizetett kínai színésznő.

Nagyon szívesen a fordítást! Kellemes hetet kívánok!

Jót röhögtem. A vörösbab, mint a szócsata eszköze:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 4. 21:32

zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! Köszönöm szépen maratonban néztem végig eddig a 20 részt ..háát minden percét élvezem ennek az édes kis sorozatnak .. :)

Kedves Zsuzsi! Nagyon örülök neki! Ha eddig ennyire tetszik, ez már így is marad!

Nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 4. 21:33

csabamama2 írta:Rita Kedves!

Nagyon szépen köszönöm a 18-19-20. feliratokat és a munkádat. Szeretettel: Ildikó :ymhug: :) :littlehearth:

Kedves Ildikó! Nagyon szívesen a feliratokat!

Jó éjszakát kívánok!

@};- @};- %%- %%- :D %%- %%- @};- @};-
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2017. szeptember 4. 21:43

Kedves Rita Végig nézztem a 20 részt és aztán olyat tettem amit eddig még soha egyetlen sorinál sem én végignézztem az egész sorozatot mint a 32 részt !!! Mindig azzal viszakoztam ,na nem az elore kukucskálástol mert az bizony sokszor meg volt , hanem hogy ugy sem értem akkor miért nézzem elore ...:)...Az én napfényem ezt is elérte nálam csak a 21 r akartam megnézzni és nem érdekelt hogy nem értem tudtam jon majd a forditás hozzá aztán...jott a 22 r,és a 23.....és tovább tovább tovébb a 32 részig :) ;) :ymblushing: :x ultem a monitor elott mint egy tulkoros kisanyal... O:-) ...Ma tulajdonképpen a legfontosabb teendoimen kivul csak veluk voltam....nem számitott hogy nincs felirat egyszer csak ugy éreztem valahol legmélyen értem is minden szavukat mert a játékuk ,a gesztusaik mindent mindent felulirtak....nem is mondanám hogy játszottak mert olyan természetesek voltak és olyan kozel kerultek hozzám mint ha a legkozelebbi családom lettek volna :littlehearth: :movingflower: :littlehearth: %%- és a bohokás kissé hisztis model és a fotos párosa is fergetegesen jo....Imádnivaloak :littlehearth: Nekem hogy valamire utaljak is a diszlet nagyon tetszettt kulonosen a felfelé vezeto rusztikus falépcso amin a kis drágám ugy suhan le és fel hogy orom nézzni,én bezzeg az elso alkalommal ha ezen a falépcson kéne felmennem vagy lejonnom ott rogton kibicsaklitottam volna /palocosan/ kificamitottam volna a bokám. ;) Nem akarok elore irni semmit de nagyon-nagyon várom a kovetkezo feliratokat,most még sokkal jobban mint eddig pedig eddig is vártam :) Szép estét kivánok mindenkinek ,szép álmokat azoknak akik ilyen majdnem teliholdnál tudnak majd aludni... :-* i-) :movingflower: ...Anna :movingflower:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 4. 21:44

lizzismith írta:Rita, köszönöm szépen a feliratokat. Egyre jobban tetszik a sorozat.
Az a jelenet....annyira emberi és annyira érzelem teljes volt. Ahogy eljátszotta Wallace Chung az tökéletes volt. A düh, a mérhetetlen csalódottság, aztán a megbánás, szó nélküli bocsánatkérés. Minden érzelmet átérezhettük mi is.
A volt férj: egyszerűen nálam eldobta a pöttyöst. Ha így folytatja teljesen megutálom a végére.
Yimei: azért benne is ott van az áspiskígyó.
Türelmes ember vagyok, de alig várom a folytatást. ......és nem, és nem fogok leskelődni. Kibírom!!!!

Kedves Lizzi!

Mire ideértem hozzád, már alig maradt bennem mondanivaló, szinte mindent leírtam, amit
a 20. rész eseményeiről gondolok.

Amit írtál a bőröndös jelenetről, Wallace-ról, Yimeiről és Ying Huiről, azzal teljesen egyetértek.

Te jó ég! Talán te vagy az egyetlen, aki nem leskelődik!

Még azt mondd meg, hogy mit jelent az, hogy "nálam eldobta a pöttyöst". Még soha nem hallottam
ezt a kifejezést!

Mindent nagyon szívesen!

Hogy Yimei hogyan jutott erre a következtetésre abból, hogy Ying Hui Mosenget akarta fotósnak,
azt nem tudom. Talán azért, mert nem beteges az agyam:

Kép
Kép
Ir-csi

HozzászólásSzerző: Ir-csi » 2017. szeptember 4. 21:51

Szia Rita!
Kicsit erősebben és sarkítva fogalmaztam talán :-?
Semmit nem vonok kétségbe abból, amit írtál, mert a történet erről szól.
Bennem viszont erős a problémmegoldás és konfliktuskezelés, a munkám nap, mint nap ez, talán ezért is:D

A problémák:
1. Házasságot kötöttek, ami ffi és nő hivatalos együttélése stb.
2. Yichen "agyatlanul" nem hajlandó a múltat megbeszélni, a sérelmeket feldolgozni, a kiesett éveket lecsengetni. Helyette szokásához híven a problémák elöl a munkába temetkezik és gyomorfekélyt produkál saját magának. Közben pedig úgy vágyik arra, hogy végre együtt éljenek, mint egy őrült! Tombol benne a vágy! x_x x_x x_x
3. Mosheng a csalódás miatt, hogy anno Yichen szakított vele és a tény miatt, hogy házasságot kötött pár évre, lelkiismeretfurdalással küzd. Gyenge kísérletet tett arra, higy a múltját megbeszélje a férjével, aki már a házasság regisztrálása előtt, a másik ffi felbukkanása előtt, tudott erről Moshengtől.

A probléma szőnyeg alá történő besöprésének tipikus esetéről van szó. Min. párkapcsolati therápiára van szorulnak, DE!
Az utazás előtti este, miután Yichen vágya kitört, bizony megoldás lehetett volna az együttlét, a bizonyosság egymásban, hogy nemcsak papíron házasok. Utána megbeszélhető lett volna minden. Persze akkor nem lett volna szükség további részekre :))
Összességében nem megkerülhető a múlt tisztázása, nem tudnék így még egy napot sem leélni, mégis mire várni egy ilyen helyzetben x_x x_x. Újabb éveket, miután beleugrottak a házasságba??? Számomra ez már nyaldossa a prűdség fogalmát, holott fiatalon sokkal ésszerűbbek voltak, mint most. Ezért mondtam azt, hogy felnőttként kellene működni.

Ying megjelenését Mosheng nem jól kezeli, ácsingózik a ffi mellett, miközben a férje megjelenik és láthatóan küzd érte x_x x_x x_x. A nő meg áll szótlanul. Ááá. Odalépek a férjem mellé csevegve, karonfogom, mosolyogva elköszök az extől, programot találok ki és megmentem a hülye billiárdozástól, versengéstől stb. Sőt este olyan hangulatot teremtek, amiben végre meghallgatja a férjem névházasságom történetét. Slussz. A "nőhöz" ez is hozzátartozik, persze a csábítás is, bár nem is értem, mert Yichen már egy elcsábított pasi :)) Nem kell ebbe túl sokat belefeccelni :)) Csak kiugratni a nyuszit a bokorból és biztosítani a bizonyosságot, hogy szeretik.
Erre gondoltam és nem többre.
A kommunikáció hiánya elég gáz egy párkapcsolatban. Csak akkor kommunikálnak, ha társaságban vannak x_x x_x x_x
Ez nem visz előrébb, csak hátrébb :-??
Beszélni és bátran szeretni. Ennyi a recept és a feladat, ez gyógyulást hozhat, más semmi. :flower1: :littlehearth:
Részemről semmi gond, ha nem értünk mindenben egyet ;) :-h

Ui: remélem most már jól jelenik meg :ympray: :)
Kép
lizzismith

HozzászólásSzerző: lizzismith » 2017. szeptember 4. 21:56

Kedves Rita!
Eldobta vagy elrúgta a pöttyöst jelentése mifelénk (Tolna megye legdélibb csücske - Bátaszék):
Akkor szokás mondani, ha áthágsz valamilyen tűréshatárt, vagy nagyon túlzásba viszel valamit.
(Kedves utalás gyermekkorunk meccseire, amikor ott játszottunk, ahol nem szabad, úgy, ahogy nem szabad,
és még a szomszéd néni ablakát is kilőttük.)
Gondolom, így már érthető.
Jó éjt mindenkinek!
"Az egyoldalú szerelemnek is van szavatossága"
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 5. 4:38

Marika44 írta:Kedves Rita köszönöm az újabb részeket.

Nem voltam itthon és csak tegnap délután vettem észre, hogy 2 részt is feltettél, azonnal neki is estem megnézni. Jichen talán mégis jobban tenné, ha meghallgatná a feleségét, úgy biztos elkerülhetné, hogy ennyire lesokkoljon.
Az exférj pedig azzal a nyálas-nyájas beszédével teljesen elvesztette a szimpátiámat. Szerencsére Mocheng nem dőlt be neki. Szerintem egy megrögzött hazudozó. Jót nevettem a vacsoránál,mikor Mocheng lerántotta a szalvettát, és Jichengre mosolygott.
Jhimei alakítása pedig rajongójának sem tetszett, jól odamondogatott neki. Jó kis rész volt.

Üdv.:Marika

Kedves Marika! Nagyon szívesen az újabbakat!
Hát igen, itt lenne már az ideje, hogy beszélgessenek. Lassan ez is megtörténik. Yichen egyre inkább
sejti, érzi, tudja, hogy a felesége szereti, és nem fogja elhagyni, így bátrabban mer szembenézni
Mosheng múltjával.

Ying Hui beszédstílusa valóban irritáló. Egyébként nem lenne az, ha közben nem őrült képtelenségekre
kérné Moshenget. Ő igazán egy báránybőrbe bújt farkas.

A Yimei és Yuanfeng annyira, de annyira nem illenek össze. Minél többet vannak együtt, annál inkább
látszik.

Szép napot kívánok!

Már az első összezörrenés is megvolt. Legalább történt valami, úgyis olyan sótlanok együtt:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 5. 4:53

Magdimama írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket.Olvasgattam a hozzászólásokat.Újra átéltem a részeket.Nekem az is nagyon tetszett,hogy a két munkatárs,milyen aranyosan kicsik a partin.A találgatás végére eljutnak szinte az igazságig.A kis duci kolléganőt játszó színész is brillírozik. Mint aki még nem járt ilyen helyen.Ettek,ittak,de a vége felé ráéreztek és mindketten támogatták Moshenget kimenteni igyekeztek a szemlátomást kényelmetlen helyzetből.Egyszer megéheztek,aztán mégsem.Volt valami a levegőben,amihez ők nem kellettek.A vacsora beetetésen én is jókat vihogtam.A férj Yichen nagyon elegánsan vette az első élesebb akadályt.Csak gratula Neki!Ja és a hugica nagyon alpári volt.Mindenkinek üdv. Kukucska is szokott lenni,de ezt a sorit nem lehet elégszer újra nézni.Nem is tűnik,hogy ezt már láttam,annyira sokat mond egy-egy rész. :)) #:-s :-h

Kedves Nagyi! De jó, hogy szóba hoztad a kevésbé fő szereplőket is. Már úgysem nagyon tudok újat írni
a szerelmi háromszög résztvevőiről.

Én is szeretem Xiao Hongot! Néha eszembe sem jut róla, hogy kínai, akkora szemeket tud mereszteni.
Igen, miután a sznob énje megkapta a kellő élményadagot Ying Hui partiján, kezdett kitisztulni a feje,
és végre észrevette, hogy őt használja Ying Hui arra, hogy Moshenget a házában tartsa. Jó volt látni,
amikor végre higgadtan nemet tudott mondani az exnek. Látszott is YH arcán a csalódottság.

Yichennen látszik, hogy ügyvéd. A szócsatákban rendszerint őt látom jobbnak. Ez a sori olyan, hogy minél
többet látjuk, annál többet tár föl magából, ezért nehéz megunni.

Nagyon szívesen a fordítást! Szép napot kívánok!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 5. 5:13

wsxwsx18 írta:Szia Rita,
Tegnap este megnéztem a 19-20. részt, amit ismét nagyon szépen köszönök. :) Igazából úgy volt, hogy csak a 19. részt fogom megnézni, mert így is későn álltam már neki, és bőven az alvási időmben voltam már, de hát, csak nem jött össze, hogy egy részt nézhessek meg. :DD

Szia Brigi! Szinte tudtam, hogy így lesz! Eddig mindig egyesével nézted a részeket úgy, hogy eggyel le
voltál maradva hozzánk képest. A 20.-kat viszont úgy hoztam, hogy te még nem láttad a 19.-t. Sejtettem,
hogy két felirat birtokában nem fogod megúszni, hogy ne haladj tovább. Bejött!

wsxwsx18 írta:
Egyedül egy kis nem tetszésem volt, és szerintem, mielőtt tovább olvasnád már bőven tudod, hogy miről fogok írni, ami nem tetszett a 20 rész folyamán. :D Hát persze, hogy az nem tetszett, amikor Yichen letámadta Moshenget és megint fitogtatta az erőnlétét Mosheng előtt, és megint csak uralkodni akart felette, Mosheng szegény meg feküdt ott és nem csinált semmit. De utána enyhült egy picit a szívem, mert tudom, hogy miért csinálta és valamilyen szinten meg is értem őt, csak ezt ő furán mutatja ki. :D De szerencsére Mosheng jól kezelte a helyzetet.. Mondjuk egy valamit nem értek, még pedig, köztük nincs kommunikáció vagy mi a rosseb?! Hogy nem tudta Yichen, hogy Mosheng elmegy Hongkongba? Értem én, hogy aznap derült ki, hogy utazik, de Yichennek viszont pedig már azt mondta, hogy majdnem elfelejtette, így csak most pakol? Most akkor ez mi?! :D És Yichen meg semmit nem vett észre , abból ami előtte történik? Na jól ezek túltettem magam. :D

Biztosan elmondta volna, csak pont így jött ki a lépés, hogy Yichen hamarabb beindult a bőrönd látványára.
Mosheng nem sejthette előre - ahogy mi sem - hogy ez lesz a vége ennek az egésznek. Most jut eszembe, hogy
YC akkor lett a legidegesebb, amikor a bőrönd mellett meglátta az útlevelet M kezében.

wsxwsx18 írta:Viszont nem tudom, ki hogy van vele, de én a "kakaskodásukért", erő fitogtatásukért odáig vagyok. *-*
Én szó szerint sírva nevettek a röhögéstől rajtuk. Remélem ez így fog maradni és fognak még egy pár vicces és érdekes jelenetet alkotni a számomra, mert akkor én ezeket fogom a legjobban élvezni.

Komolyodni fog a helyzet, nem marad a párbaj ezen a szinten, de végig élveztem az egymásnak feszülésüket.

wsxwsx18 írta:Yichen mosolya a legcukibb mosoly a világon, amit valaha láttam.. Többet is mosolyoghatna szívből, mert az a mosoly, ami a hotelban volt végig rajta, egyszerűen elolvasztott.. :D :D

Ő is, és Mosheng is olyan helyesek, szépek, bájosak mosolyogva. Kivirul mindkettő. Ying Hui viszont egy
fogát vicsorgató farkasra emlékeztet, ha vigyorra húzza a száját.

Nagyon szívesen a feliratokat! Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 5. 5:21

f.ági írta:Szia Rita!
Nagyon lemaradva viszem a részeket. Köszönöm szépen!
Kicsit komolyan megzakkantam a dolgaimtól itthon, meg a magam felé tett elvárásaimtól az új " hobbim " terén, de azt hiszem kezdek kilábalni a válságból. :-)
Ha befejezem a mostani történelmim 8 részét jövök és kezdem a Tied. Este egy rész, aztán ájulás az ágyba, lassan haladok, de kész felüdülés már, hogy itt lehetek.

Szia Ági! Semmi gond! A sorozatok mindig kéznél vannak, ha szükség van rájuk!

De jó lesz, ha elkezded! Csak attól tartok, nem tudod majd nem nézni. Erre fel kell készülnöd.
Különben ez a sorozat együtt nézésre termett. Én megértem a maratonosokat, de most kifejezetten
azt gondolom, kimaradnak a jóból.

Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 5. 5:34

annamama írta:Kedves Rita Végig nézztem a 20 részt és aztán olyat tettem amit eddig még soha egyetlen sorinál sem én végignézztem az egész sorozatot mint a 32 részt !!! Mindig azzal viszakoztam ,na nem az elore kukucskálástol mert az bizony sokszor meg volt , hanem hogy ugy sem értem akkor miért nézzem elore ...:)...Az én napfényem ezt is elérte nálam csak a 21 r akartam megnézzni és nem érdekelt hogy nem értem tudtam jon majd a forditás hozzá aztán...jott a 22 r,és a 23.....és tovább tovább tovébb a 32 részig :) ;) :ymblushing: :x ultem a monitor elott mint egy tulkoros kisanyal... O:-) ...Ma tulajdonképpen a legfontosabb teendoimen kivul csak veluk voltam....nem számitott hogy nincs felirat egyszer csak ugy éreztem valahol legmélyen értem is minden szavukat mert a játékuk ,a gesztusaik mindent mindent felulirtak....nem is mondanám hogy játszottak mert olyan természetesek voltak és olyan kozel kerultek hozzám mint ha a legkozelebbi családom lettek volna :littlehearth: :movingflower: :littlehearth: %%- és a bohokás kissé hisztis model és a fotos párosa is fergetegesen jo....Imádnivaloak :littlehearth: Nekem hogy valamire utaljak is a diszlet nagyon tetszettt kulonosen a felfelé vezeto rusztikus falépcso amin a kis drágám ugy suhan le és fel hogy orom nézzni,én bezzeg az elso alkalommal ha ezen a falépcson kéne felmennem vagy lejonnom ott rogton kibicsaklitottam volna /palocosan/ kificamitottam volna a bokám. ;) Nem akarok elore irni semmit de nagyon-nagyon várom a kovetkezo feliratokat,most még sokkal jobban mint eddig pedig eddig is vártam :) Szép estét kivánok mindenkinek ,szép álmokat azoknak akik ilyen majdnem teliholdnál tudnak majd aludni... :-* i-) :movingflower: ...Anna :movingflower:

Kedves Anna! Míg olvastam a hozzászólásodat, végig vigyorogtam, vagy hangosan vihogtam. Igazi rajongói
hsz. volt! Minden sorodnál átéreztem, amit írtál, mert ha nem is pont így történt az első találkozásom a sorival,
mint neked, de hasonnlóan nem tudtam szabadulni a szorításából. Addig nem tudtam megnyugodni, amíg nem
láthattam az összes részt, aztán kezdtem elölről. Újra át akartam azokat az érzéseket élni, amiket kiváltott
belőlem.

Én is kiemelném Wallace és Tiffany természetes, túlzásoktól mentes játékát. Hozzám ez a fajta színészkedés
nagyon közel áll.

A lépcsőről nekem is ez volt az első gondolatom, ami neked, és még korlát sincs!! Tetszik a "kibicsaklít" szó!
Még nem hallottam így. Szeretem a tájszavakat (ha ez az).

Mindent nagyon szívesen! Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 5. 6:05

Ir-csi írta:Szia Rita!
Kicsit erősebben és sarkítva fogalmaztam talán :-?
Semmit nem vonok kétségbe abból, amit írtál, mert a történet erről szól.
Bennem viszont erős a problémmegoldás és konfliktuskezelés, a munkám nap, mint nap ez, talán ezért is:D
A problémák:
1. Házasságot kötöttek, ami ffi és nő hivatalos együttélése stb.
2. Yichen "agyatlanul" nem hajlandó a múltat megbeszélni, a sérelmeket feldolgozni, a kiesett éveket lecsengetni. Helyette szokásához híven a problémák elöl a munkába temetkezik és gyomorfekélyt produkál saját magának. Közben pedig úgy vágyik arra, hogy végre együtt éljenek, mint egy őrült! Tombol benne a vágy! x_x x_x x_x
3. Mosheng a csalódás miatt, hogy anno Yichen szakított vele és a tény miatt, hogy házasságot kötött pár évre, lelkiismeretfurdalással küzd. Gyenge kísérletet tett arra, higy a múltját megbeszélje a férjével, aki már a házasság regisztrálása előtt, a másik ffi felbukkanása előtt, tudott erről Moshengtől.

A probléma szőnyeg alá történő besöprésének tipikus esetéről van szó. Min. párkapcsolati therápiára van szorulnak, DE!
Az utazás előtti este, miután Yichen vágya kitört, bizony megoldás lehetett volna az együttlét, a bizonyosság egymásban, hogy nemcsak papíron házasok. Utána megbeszélhető lett volna minden. Persze akkor nem lett volna szükség további részekre :))
Összességében nem megkerülhető a múlt tisztázása, nem tudnék így még egy napot sem leélni, mégis mire várni egy ilyen helyzetben x_x x_x. Újabb éveket, miután beleugrottak a házasságba??? Számomra ez már nyaldossa a prűdség fogalmát, holott fiatalon sokkal ésszerűbbek voltak, mint most. Ezért mondtam azt, hogy felnőttként kellene működni.

Ying megjelenését Mosheng nem jól kezeli, ácsingózik a ffi mellett, miközben a férje megjelenik és láthatóan küzd érte x_x x_x x_x. A nő meg áll szótlanul. Ááá. Odalépek a férjem mellé csevegve, karonfogom, mosolyogva elköszök az extől, programot találok ki és megmentem a hülye billiárdozástól, versengéstől stb. Sőt este olyan hangulatot teremtek, amiben végre meghallgatja a férjem névházasságom történetét. Slussz. A "nőhöz" ez is hozzátartozik, persze a csábítás is, bár nem is értem, mert Yichen már egy elcsábított pasi :)) Nem kell ebbe túl sokat belefeccelni :)) Csak kiugratni a nyuszit a bokorból és biztosítani a bizonyosságot, hogy szeretik.
Erre gondoltam és nem többre.
A kommunikáció hiánya elég gáz egy párkapcsolatban. Csak akkor kommunikálnak, ha társaságban vannak x_x x_x x_x
Ez nem visz előrébb, csak hátrébb :-??
Beszélni és bátran szeretni. Ennyi a recept és a feladat, ez gyógyulást hozhat, más semmi. :flower1: :littlehearth:
Részemről semmi gond, ha nem értünk mindenben egyet ;) :-h

Ui: remélem most már jól jelenik meg :ympray: :)

Szia Ir-csi! Most, hogy bővebben kifejtetted a gondolataidat jobban értem, miről írtál korábban.
Ha elvonatkoztatok a sorozattól, egyet is értek veled, de a My Sunshine úgy hat rám, ahogy van,
abban az állapotában. Persze, vannak benne képtelenségek, mint a párbaj, vagy MS is YH fura
szótlan kapcsolata. Ilyen biztosan nincs a valóságban, de ez eszembe sem jut. Mindent megeszek,
amit elém tálalnak, és azt elemezgetem, abból indulok ki, amit látok, mert az annyira kedvemre
való, és azon sokat nem szeretnék változtatni. A főszereplők minden megmozdulása megindít
valamit bennem. Mintha nekem írták volna ezt a sorit.
Prűdség, kibeszélés, agyatlanság... igen, mind benne van, ha kívülállóként, hideg fejjel pillantok a
My Sunshine-ra, de ezt csak most tudom megtenni, egyébként amíg néztem, pláne most, hogy
fordítom, képtelen vagyok rá.

Yichen nyusziján nagyon röhögtem! Tényleg nem sok kell már, hogy kiugorjon a bokorból!

Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 5. 6:18

lizzismith írta:Kedves Rita!
Eldobta vagy elrúgta a pöttyöst jelentése mifelénk (Tolna megye legdélibb csücske - Bátaszék):
Akkor szokás mondani, ha áthágsz valamilyen tűréshatárt, vagy nagyon túlzásba viszel valamit.
(Kedves utalás gyermekkorunk meccseire, amikor ott játszottunk, ahol nem szabad, úgy, ahogy nem szabad,
Jó éjt mindenkinek!

Kedves Lizzi! Köszönöm szépen! Ahogy Annamamának írtam fentebb, nagyon szeretem a tájnyelvet.
A jelentését érzékeltem a szövegkörnyezetből, csak a pöttyösről nem tudtam elképzelni, hogy mi lehet.
Most már értem! Nagyjából az "agyam ledobta a gépszíjat" kifejezés bátaszéki megfelelője.

Te jó ég! Milyen messze lakunk egymástól!

Szép napot kívánok!

Megkukkantottam a városodat, mert még nem jártam ott. Az egyik képen láttam, hogy ez a molyhos
tölgy volt tavaly az Év Fája Európában. Gyönyörű:

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 5. 6:50

Rita írta:
lizzismith írta:Kedves Rita!
Jó éjt mindenkinek!

Kedves Lizzi! Köszönöm szépen! Ahogy Annamamának írtam fentebb, nagyon szeretem a tájnyelvet.
A jelentését érzékeltem a szövegkörnyezetből, csak a pöttyösről nem tudtam elképzelni, hogy mi lehet.
Most már értem! Nagyjából az "agyam ledobta a gépszíjat" kifejezés bátaszéki megfelelője.

Te jó ég! Milyen messze lakunk egymástól!

Szép napot kívánok!

Megkukkantottam a városodat, mert még nem jártam ott. Az egyik képen láttam, hogy ez a molyhos
tölgy volt tavaly az Év Fája Európában. Gyönyörű:

Kép

Kép

Lizzi, szóhoz sem jutok a gyönyörűségtől, amit az a csodás fa látványa kivált bennem! Mennyi mindenről tudna mesélni...és mellette az a picike kis kápolna, vagy templom a maga egyszerűségével. De jó hogy láthattam köszönöm! Egyébként egy csomó film és sorozat egy -egy villanását hozza be elém, több nemzetiségből, annyira magáért beszél :ymblushing: :D :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
szilagyongyi

HozzászólásSzerző: szilagyongyi » 2017. szeptember 5. 7:29

Sziasztok! Lizzi nekem eddig Bátaszék egy állomást jelentett. Kamaszkoromban, negyven évvel ezelőtt gyakran utaztam vonattal a nagyszüleimhez. Rétszilas egy átszálló megálló, ahol a várakozás közben gyakran hallottam a város nevét az induló vonatok megállóinak felsorolásában. Még most is a fülembe cseng, évekig fel tudtam sorolni a teljes menetrendet. Most Rita csodaszép képével ez a vasúti megálló egy hangulatos kisvárossá változott. :)
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
lizzismith

HozzászólásSzerző: lizzismith » 2017. szeptember 5. 9:19

Jó reggelt mindenkinek!
Igen, nagyon szép helyen lakom. Bátaszék tényleg egy hangulatos kisváros. Csodaszép egyedi nevezetességekkel. Az idén ünnepli 875 éves évfordulóját.
Itt található az ország második legmagasabb temploma is, mellette pedig az egykori ciszterci apátság romjait láthatjuk.
"Az egyoldalú szerelemnek is van szavatossága"
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 5. 18:00

Mindenkitől elnézést kérek, aki újabb Sunshine felirat érkezését várta! Egy kicsit kiruccantam
Koreába.

Ha hosszú sorozatot fordítok, muszáj néha leállnom, és mást is fordítanom, hogy újabb lendületet
kapjak. Hiába imádom ezt a sorit is, jó megtörni "egy kis mással" a monotóniát.

Az új sorika pusztán egy órás, és nagyon aranyos! Jó szórakozást kívánok hozzá!

http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=11&t=134

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 6. 17:30

Holnap, a szokásos időben, estefelé érkezik a 21. rész!

Kép

Vissza: “Kína”