Memory Lost (online is nézhető)

Kata58
Kapcsolat:

Re: Memory Lost (2016) (6/36)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 29. 8:16

szia Rita! Milyen klassz képeket raktál ki, már most élvezem :)) . :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 29. 13:40

szilagyongyi írta:Sziasztok kedves Mindenki! Drága Ritám!
Nagyon szépen köszönöm az első hat rész fordítását. :littlehearth:
Most volt rá érkezésem, hogy megnézzem, és őszintén mondom, szerencsés ez így. :-? Merthogy a hatodik rész közben éreztem először, hogy tetszik. Az első négy résznél megállok, talán nehezen jutottam volna idáig. Csakis azért tartottam ki, mert soha nem csalódtam a választásodban, hasonlít az ízlésünk, és figyelmeztettél is, hogy bizony nehezen indul be a sorozat. Nem, nem a történet. Azzal nincs baj semmi, szokatlan, eredeti és érdekes.

Szia Gyöngyi! Nagyon szívesen az első részeket! A sors akarta így, hogy egyben kelljen megnézned,
így megmaradsz nekünk, velünk! Örülök neki nagyon! Ha eddig tetszett a történet, akkor ezután
még jobban fog, emiatt nem félek.

szilagyongyi írta:És innentől nem leszek népszerű.

Ettől ne félj! Ami a szívünkön, az a szánkon! Mindenki mondja csak el a maga véleményét!
szilagyongyi írta:Jin Xi. Kezdtünk egy akciójelenettel. A dizájnerkezű ruhatépés elmaradhatatlan minden akcióhősnő életéből, kijár neki. A levegőbe boxolást is elnéztem, bár szúrta a szememet, mennyire gyakorlatlan harcos Yang Rong. De szép. Nagyon. A kocsiablakban helyretett vállficam már nekem fájt. #:-s
Az első találkozása főhőseinknek a bűntény helyszínén. Kétszer néztem meg, de nem értettem okát, miért is kellett gyerekesen (nevetségesen, égőn, hú én elbújtam volna) viselkednie komoly profilozó szakember létére. :-??
A következő ütés akkor ért, amikor a tizenkétcentis sarokban felugrott a konténer tetejére félni. 8-|
Még nemszeretem jellemhiba, munkahelyére menet nem köszönt vissza a kollegáinak. [-x Bár erre talán találtam mentséget, a hatodik részben, mikoris Han Chen elköszönéséből egy hangot nem hallott - talán teljesen elvarázsolódik, mikor erősen koncentrál :-?

Nekem ezek a jelenetek mind tetszettek. Egy részről bemutatják a nagyhangú, harcias zsebtigrist,
aki már fiatalon szakmai sikereket ért el, és elismerik, másrészről azt, hogy ő is esendő, és emberi.

Én bírom a szokatlan, váratlan ötleteket, mint az autóablakkal helyretett vállficam, vagy a tűsarkú
fegyverként való használata...én ezeken nagyon jól tudok szórakozni.

Úgy képzelem, hogy a szépsége, okossága miatt ahhoz volt hozzászokva, hogy a férfiak csodálják,
és tisztelettel, sőt lehet, hogy egy kis félelemmel, közelednek felé. Erre megjelenik HC, aki hideg,
kimért, egyáltalán nem esik hasra előtte, sőt beszólogat neki, plusz Xiao Zhuan máris bálványozza...
Ez már sok volt ennek a büszke szépségnek, és már az első találkozásuk alkalmával megpróbált HC
felé kerekedni. Ez sült ki belőle. Annyira nem volt rossz az az elemzés, amit akkor ott megejtett.

Már akkor hezitált, hogy ugorjon-e vagy sem, amikor HC a kezét tartotta, hogy felsegítse a konténerre.
Aztán, amikor a férfi gúnyosan megjegyeztem hogy "tanították az akadémián, nem?", akkor megint
győzött a büszkesége, nem akart gyávának látszódni HC előtt, azt meg nem akarta az orrára kötni,
hogy tériszonya van. Gondolta, lesz, ami lesz, felugrott. Később csak el kellett mondania, hogy fél
a magasban.

Én az ilyen jeleneteket azért szeretem, mert közelebb hozza egymáshoz, és hozzám is a szereplőket.
Sokszor Han Chen sem bánik kesztyűs kézzel JX-vel. Eszébe sem jut, hogy egy nővel beszél. Néha
lekezelő, ami engem is bántana.

szilagyongyi írta:Az, hogy szépnek, nagyon nagyon szépnek látja - tartja - mondja magát tetszik. Ettől aranyosnak látom, ez jópofa egy rendőrkarakterben.

Én is azt gondolom, hogy ez az egész, ahogy magát győzködi, hogy ő mennyire szép, csak poén. Kell
valami, amivel feldobja magát a sok férfi közt végzett férfias munkája közben. Hangsúly nincs rajta,
komolyan soha nem foglalkozik vele, és vissza sem él vele. Egyébként tényleg nagyon szép Yang Rong!

szilagyongyi írta:Mindezek ellenére, vagy mindezek miatt itt leszek, hiszen a karakterek fejlődnek, majd megszeretem őket, a fordítás csillagos ötös, a fórum élvezetes, a történet pedig máris megfogott, és elszaladt velem.

A karakterek nagyon sokat fognak fejlődni. Ahogy említettem az egységben, amibe beválogatják őket,
a legveszélyesebb bűnözőkkel kell harcolniuk, miközben a saját múltjukról is oszlik a köd, és bizony
azzal sem könnyű megbirkózniuk.

Köszönöm a dicséretet! Nagyon igyekszem olyan szavakat, kifejezéseket használni, amikkel sem a
neves nyomozók, sem a kriminálpszichológus nem vall szégyent. Élvezem nagyon!

A 12. rész végéig nem fogunk infarktust kapni az izgalomtól, de a nyomozások nagyon érdekesek, és
már ezen a szinten is kapcsolódnak a "nagy titokzatos háttér bizniszhez".

A 8. részből kedvcsináló (lesz mit beszélni a romantikus vonalról is):

Kép Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. december 29. 16:50

Szia Rita!

Talán én vagyok az egyedüli akit nem irritál JX önimádata, aroganciája? :-)
Csak vigyorgok itt magamban rajta. Persze más lenne a helyzet a valóságban. Biztos jól micsodán billenteném szóban, vagyis pontosabban éreztetném vele, hogy na akkor eddig el lehet menni és nem tovább.
Igy viszont szerintem amikor megszelidül hatásosabb lesz a jellemét tekintve.
Han Isten változatlanul tetszik, akár a visszafogott fél mosolyát nézve,vagy pedig az ébredező rajongását figyelve.
Nem tudom hányszor gyakorolhatták amikor a cross motoron helyet cserélt a lánnyal.
Kiváncsi leszek a K vonalra.
A hipnózist szuperül játszotta JX, jó kis csattanó volt a végén.
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. december 29. 18:10

Kedves Rita!
Nagyon tetszettek az eddig látott részek.Most viszem az 5-6. részt.
Érdekesek a szereplőink.Főhősnőnk néha kicsit színpadias,hangos és túlzásokba is esik,de ettől még esendő és ezért szerethető. HC az elején elég tenyérbemászó.Én is nehezen viseltem volna a stílusát.Jó lesz megfigyelni,ahogy összecsiszolódnak. A történet lassan bontakozik,de már lehet találgatni.Szép patológusunk is sok titkot rejt.Szóval jó kis történet.Lehet,hogy nem tudom majd abbahagyni a 6. rész után.
Nagyon szépen köszönöm az újabb két rész fordítását.
További kellemes estét és jó pihenést kívánok.
Erzsike54

HozzászólásSzerző: Erzsike54 » 2017. december 29. 21:05

Kedves Rita ! Szeretném meg köszönni az első 5 rész fordítását . Nálam ez az 5.rész vitt mindent ,annyira izgultam ,hogy mi lesz a vége ,de nagyon boldog voltam ,hogy így lett vége .Sajnos még meg is sajnáltam a bűvészt ,pedig tudjuk milyen sok rossz dolgot tett ,nem akarok részleteket írni mert sokan gyűjtögetik és csak a végén nézik meg én az e hez hasonló filmeket nemszeretem maratonba nézni ,mert egy idő után nagyon ideges leszek . Biztos majd apránként megtudjuk ,hogy hogyan vesztették el emlékeiket mind a ketten ,mért nem ismerte a család a lányt ,vagy mért mondják ,hogy nem ismerik .Szóval várom nagyon a következő részeket ,nekem is volt már a gondolatomban hogy megnézem ezt a sorozatot,mert sokszor szembe jött velem ,de jól tettem hogy vártam egy kicsit .Új fényképeződ van Rita ? Csak azért kérdezem mert írtad ,hogy sok mindet még nem ismersz rajta .Nagyon szépek életszerűek a képeid ,gyönyörű helyen laksz .Szeretnék Békés Boldog Újévet kívánni ,neked és kedves családodnak .Remélem jövőre is veled tarthatok a filmek és sorozatok világába ! :ymparty: %%- :ymparty: %%- Szeretettel Erzsébet !
csabamama2

HozzászólásSzerző: csabamama2 » 2017. december 30. 7:30

Rita Kedves!

Vittem a Memory.... 1-6. részének a feliratát. Köszönöm szépen az egész évi munkádat. Boldog Új Évet kívánok Neked sok szeretettel ölellek: Ildikó :) %%- @};- :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 30. 8:00

Izgulok, milyen lesz az új rész!Nagyon várom....de most irány a konyha reggelizés... :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
2kaktusz11

HozzászólásSzerző: 2kaktusz11 » 2017. december 30. 8:01

Kedves Rita! Nekem a feliratok nem rar fajlban töltödnek le, hanem üres lappal. Mi lehet a gond? B.Ú.É.K. Üdv. Adrienn
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 30. 8:07

Szia Adrienn! Nem tudom, mi lehet a gond, mert nekem is jól jönnek le,
és más sem panaszkodott még. De elküldtem neked emailben az eddigieket.
Azok nincsenek becsomagolva, biztosan meg tudod majd nézni velük a
videókat. Arra az emailcímre küldtem, amivel beregisztráltál ide.

Jó szórakozást kívánok! Szólj, ha máskor is gondod lenne!

Kép
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2017. december 30. 8:19

....Kedves Rita Koszonom az 5-6 rész forditását idáig még csak gyujtogetem majd most hétvégén neki kezdek olvasom a forumozok hsz -it és válaszaidat igy tudom hogy ujra ennél a sorinál is lesz koromrágás és ...jajjIstenem...:)...de igy lesz ez jo.Persze a tervembe van egy kisember aki és csakis O, aki beleszolhat mert akkor bizony csak mese van olyan nekivalo,tuzoltos ,Mancs orjáratos és a ....médinhungária...:)...és akkor o áll a ...korkozepén...:)...szerinte eddásan mert o ugy szereti...:)..akkor Annimama hiába tervezett be akármit is az mind eltolodik késobbre és igy van ez jol ahogy ez a kisbetyár akarja..<3...Boldoj Uj Evet kivánok kedves Ritám neked és családodnak és ennek a nagy forumozo családodnak mindnyájunknak .Legyen az Uj Evunk szeretetben,egészségben ,megértésbem ,boldogságban gazdag és hogy ebben az Uj eddig még ismeretlen évben is sok-sok gyonyoru sorozatot nézzunk és értsunk meg a Te forditoi munkád által amit hálásan koszonunk mindnyájan...<3...BUEK 2018....:)..Szeretettel Anna...:)...
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 30. 9:55

f.ági írta:Szia Rita!

Talán én vagyok az egyedüli akit nem irritál JX önimádata, aroganciája? :-)
Csak vigyorgok itt magamban rajta. Persze más lenne a helyzet a valóságban. Biztos jól micsodán billenteném szóban, vagyis pontosabban éreztetném vele, hogy na akkor eddig el lehet menni és nem tovább.
Igy viszont szerintem amikor megszelidül hatásosabb lesz a jellemét tekintve.
Han Isten változatlanul tetszik, akár a visszafogott fél mosolyát nézve,vagy pedig az ébredező rajongását figyelve.
Nem tudom hányszor gyakorolhatták amikor a cross motoron helyet cserélt a lánnyal.
Kiváncsi leszek a K vonalra.
A hipnózist szuperül játszotta JX, jó kis csattanó volt a végén.

Szia Ági! Engem is inkább csak az irritált kezdetben, hogy ütötte Xiao Zhuant. De most, hogy
már másodszorra nézem, arra is rájöttem, hogy XZ is mindent megtesz, hogy kihúzza a gyufát
Jin Xinél. Kis mazochista! Néha olyan benyögései vannak! Egyébként egyre jobban kedvelem a
párosukat. Mindent tudnak a másikról, figyelnek egymásra, és mindent megtennének a másikért.
Szerintem sokkal jobb barátok, mint Jin Xi és Xu doktor.

Most épp jobban ki vagyok akadva Han Chenre! A 8. részben más majdnem olyan, mint egy ovis,
aki állandóan cibálja a szerelme haját.

A K után a 7. részben említésre kerül az E, a 8.-ban pedig a T betű is. Nagyon fontos jelentéssel
bírnak!!

Nemsokára kikerül az újabb két rész. Megint azért, mert nem kell meghalnunk az izgalomtól a
következőkig. Sietek is vissza befejezni!

Nézd mit találtam!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 30. 10:09

Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Nagyon tetszettek az eddig látott részek.Most viszem az 5-6. részt.
Érdekesek a szereplőink.Főhősnőnk néha kicsit színpadias,hangos és túlzásokba is esik,de ettől még esendő és ezért szerethető. HC az elején elég tenyérbemászó.Én is nehezen viseltem volna a stílusát.Jó lesz megfigyelni,ahogy összecsiszolódnak. A történet lassan bontakozik,de már lehet találgatni.Szép patológusunk is sok titkot rejt.Szóval jó kis történet.Lehet,hogy nem tudom majd abbahagyni a 6. rész után.
Nagyon szépen köszönöm az újabb két rész fordítását.
További kellemes estét és jó pihenést kívánok.

Kedves Ica! Nagyon-nagyon örülök! Pedig az első négy részben még nem sok izgalom van.
Nem baj, ha nem tudod abbahagyni a 6. rész után, máris jöhetsz a 7.-8.-ért, mert kb. két
óra múlva kiteszem őket. Nagyjából ennyi van hátra az átnézésükből, csak előbb Nektek
szerettem volna válaszolni.

Igen, lassan bontakozik a sztori, még a 7.-8. sem halál izgalmas, de én már tudom, mennyi
fontos információt, utalásokat kapunk már ezen a szinten is. Jó lesz figyelni!

Most már HC is arrogánsabb JX-vel, mint amit én személy szerint elviselnék! Néha adnék neki
egyet. De mi már tudjuk, hogy így szoktak kezdődni a szerelmek! Juhé! De jó lesz!

Szegény Xu doktor! Nincs rá szavam. Sajnálatraméltó egyelőre.

Nagyon szívesen az eddigieket!

Kép
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2017. december 30. 10:18

Köszönöm az új részeket! :D :ymparty: :D :ymparty: :D :ymparty:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 30. 10:29

Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Szeretném meg köszönni az első 5 rész fordítását . Nálam ez az 5.rész vitt mindent ,annyira izgultam ,hogy mi lesz a vége ,de nagyon boldog voltam ,hogy így lett vége .Sajnos még meg is sajnáltam a bűvészt ,pedig tudjuk milyen sok rossz dolgot tett ,nem akarok részleteket írni mert sokan gyűjtögetik és csak a végén nézik meg én az e hez hasonló filmeket nemszeretem maratonba nézni ,mert egy idő után nagyon ideges leszek . Biztos majd apránként megtudjuk ,hogy hogyan vesztették el emlékeiket mind a ketten ,mért nem ismerte a család a lányt ,vagy mért mondják ,hogy nem ismerik .Szóval várom nagyon a következő részeket ,nekem is volt már a gondolatomban hogy megnézem ezt a sorozatot,mert sokszor szembe jött velem ,de jól tettem hogy vártam egy kicsit .Új fényképeződ van Rita ? Csak azért kérdezem mert írtad ,hogy sok mindet még nem ismersz rajta .Nagyon szépek életszerűek a képeid ,gyönyörű helyen laksz .Szeretnék Békés Boldog Újévet kívánni ,neked és kedves családodnak .Remélem jövőre is veled tarthatok a filmek és sorozatok világába ! :ymparty: %%- :ymparty: %%- Szeretettel Erzsébet !

Kedves Erzsike! Ha már most nagyon izgultál, mi lesz itt még a végéig! Készítsd fel magad előre!
Egyébként én is örültem, hogy nem volt időm egyszerre két-három résznél többet megnézni belőle,
mert én is felzaklatódom, a nagy izgalmaktól. A heti két-három rész nem lesz megterhelő!

Mindent megtudunk apránként! Nekem nagyon tetszett a soriban, hogy annyira jó adagokban, kellő
mértékben adagolták a tudnivalókat, hogy egy részben sem volt üresjárat. Azt is nagyon szerettem,
hogy amikor már úgy éreztem, hogy kezd összeállni a kép, mi is történik a képernyőn valójában,
akkor egy csavarral jól megzavartak, és darabjaira hullott az addig kialakított elképzelésem. Sok
csavart tettek bele, nagyon élveztem!

Jól tetted, hogy megvártad a magyar fordítást! Ezt nem lehet guglis fordítással élvezni.

A fényképezőgépemet februárban kaptam, lassan egy éve használom. Nagyon sok mindent tud, csak
én még nem szántam rá elég időt, hogy utánanézzek a gombok, programok jelentésének, és hogy
mire valók. Így amióta megkaptam, automatása van állítva, ami azt jelenti, hogy ő állítgatja saját
magát a távolsághoz, fényviszonyokhoz.... Egy két dologra már magam is rájöttem. Igyekszem
fejlődni. Legnagyobb rajongóm a lányom. A falunkról küldött fotókat is nagy becsben tartja, mivel
keveset láthatja élőben.

Neked is és a kedves családodnak is BÚÉK! Jövőre veled is ugyanitt!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 30. 10:33

csabamama2 írta:Rita Kedves!

Vittem a Memory.... 1-6. részének a feliratát. Köszönöm szépen az egész évi munkádat. Boldog Új Évet kívánok Neked sok szeretettel ölellek: Ildikó :) %%- @};- :littlehearth:

Kedves Ildikó! Nagyon szívesen az eddigi feliratokat! Ma még érkezik kettő!

Szeretettel készítettem a fordításokat! Örülök, hogy neked is örömet szerezhettem velük!

Neked is Boldog Újévet!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 30. 10:37

Kata58 írta:Izgulok, milyen lesz az új rész!Nagyon várom....de most irány a konyha reggelizés... :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Kata! ebéd után máris jöhetsz a 7.-8. részért, addigra készen leszek
az ellenőrzéssel!

Kép
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2017. december 30. 10:48

Kedves Rita! Csatlakoztam a sorozat nézőihez, két részletben megnéztem az eddigieket.Bár vannak hiányosságai,de egészében véve élvezhető sorozat. Nagyon valószínű, ez lesz az első sorozat amit a fordításoddal együtt haladva nézek, mert bár a kíváncsiságon tovább vinne, de itt a szavaknak nagy a jelentősége.Szöveg nélkül vagy nem tökéletesen értett szöveggel egész már következtetést lehet levonni.
Köszönöm az eddigi részek fordítását és jövök majd a többiért is.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 30. 10:51

annamama írta:....Kedves Rita Koszonom az 5-6 rész forditását idáig még csak gyujtogetem majd most hétvégén neki kezdek olvasom a forumozok hsz -it és válaszaidat igy tudom hogy ujra ennél a sorinál is lesz koromrágás és ...jajjIstenem...:)...de igy lesz ez jo.Persze a tervembe van egy kisember aki és csakis O, aki beleszolhat mert akkor bizony csak mese van olyan nekivalo,tuzoltos ,Mancs orjáratos és a ....médinhungária...:)...és akkor o áll a ...korkozepén...:)...szerinte eddásan mert o ugy szereti...:)..akkor Annimama hiába tervezett be akármit is az mind eltolodik késobbre és igy van ez jol ahogy ez a kisbetyár akarja..<3...Boldoj Uj Evet kivánok kedves Ritám neked és családodnak és ennek a nagy forumozo családodnak mindnyájunknak .Legyen az Uj Evunk szeretetben,egészségben ,megértésbem ,boldogságban gazdag és hogy ebben az Uj eddig még ismeretlen évben is sok-sok gyonyoru sorozatot nézzunk és értsunk meg a Te forditoi munkád által amit hálásan koszonunk mindnyájan...<3...BUEK 2018....:)..Szeretettel Anna...:)...

Kedves Anna! Nagyon szívesen az eddigi feliratokat! Igazán kíváncsi vagyok rá, hogy milyennek
fogod találni a sorozatot! Türelmesen várom, amíg el tudod kezdeni nézni! Első a kis Edda Matyi!
Mert hogy tényleg neki kell állnia a kör közepén! Édes volt, ahogy énekelte az Edda nótát!

Igen, arra számíts, hogy újra nagy izgalmakban lesz részünk, de ez várható is volt a Love Me
írójától. Büszke lehet erre a művére is!

Neked is, és a kedves családodnak is Boldog Újévet kívánok! Jövőre veled is ugyanitt!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 30. 10:53

Emma11 írta:Köszönöm az új részeket! :D :ymparty: :D :ymparty: :D :ymparty:

Nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 30. 11:00

MinGi írta:Kedves Rita! Csatlakoztam a sorozat nézőihez, két részletben megnéztem az eddigieket.Bár vannak hiányosságai,de egészében véve élvezhető sorozat. Nagyon valószínű, ez lesz az első sorozat amit a fordításoddal együtt haladva nézek, mert bár a kíváncsiságon tovább vinne, de itt a szavaknak nagy a jelentősége.Szöveg nélkül vagy nem tökéletesen értett szöveggel egész már következtetést lehet levonni.
Köszönöm az eddigi részek fordítását és jövök majd a többiért is.

Kedves Zsike! Hát ennek nagyon-nagyon örülök! Még az is lehet, hogy nagyon megtetszik
az együttnézés, és máskor is együtt haladsz majd a fordítással! De ha nem, az sem gond
természetesen.

A sori lassan alakul ki, de egyszer hirtelen hangsebességre váltanak, és akkor csak nézünk,
hogy hol vagyunk. Nagyon jó lesz, már alig várom!

Nagyon szívesen! Máris kezdek az ellenőrzésnek, és fél egy-egy felé ki is teszem az újabbakat!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. december 30. 12:21

Jó szórakozást kívánok az újabb két részhez!

A "K" betű mellett elhangzik, hogy van egy "E" is és egy "T" is! Vajon hányan vannak még?
Mindegyik fontos szereplője a történetnek.

Megalakul a Fekete Pajzs Csoport, amelynek az első ügye látszatra nem is annyira súlyos,
mégis ez a kezdet és a vég. Innentől minden mindennel összefügg, múlt és jelen, most és
öt évvel ezelőtt...
Fogalmam sincs, az írónő, hogyan tudja észben tartani a szálakat, amit még jól össze is
fog bogozni a mi legnagyobb örömünkre. Jó lesz nagyon!

Han Chen kiakasztott. Úgy viselkedik, mint egy nagy óvodás. Egyre arrogánsabb Jin Xivel.
De minket, tapasztalt nézőket nem lehet már az orrunknál fogva vezetni. Tudjuk, hogy ez
minek a jele... a szerelemé! Ez is jó lesz nagyon!

Boldog Újévet Mindannyiunknak!

Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

Re: Memory Lost (2016) (8/36)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 30. 12:40

Köszönettel vittem is! Kellemes hétvégét, boldog Új évet! :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. december 30. 13:40

Szia RIta,nagyon szépen köszönöm az újabb két részt :x
Nem is várok egy pillanatot sem,máris nézem,aztán majd
vissza jövök.A képed az orgona bokorról,gyönyörűség,pedig
azt gondoljuk akkor a legszebb amikor virágzik,de ebben az
állapotában is csodás.Köszönöm :littlehearth:
Gyönyörű napot Mindenkinek :movingflower:
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. december 30. 14:31

Kedves Rita !

Éreztem, hogy feltetted az újabb részeket.
Csemegézek és majd este a Demjén koncert után nézem meg és ....................irok.

:flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. december 30. 14:42

Csúcs volt a két rész, ahogy megismerkednek az új kihívásokkal kollégákkal, egymás közötti erőfelméréssel!
Vicces volt, ahogy olyan fura beceneveik lettek egyik másiknak, de lenyűgöző ugyanakkor, hogy milyen tehetségesek mindegyik a maga területén.
Jó volt látni, hogy a kiválasztás után nem a féltékenység dominált, mindenki büszke volt a másik sikerére, és egy kicsit sajátjuknak tudták megélni! ;) :D Kicsit nehezen szakad el etetős barátjától, aki még a vonatra is hozott ennivalót. Édes volt nagyon, mégis hátborzongató..mintha nem hagyná majd annyiban, hogy el kell szakadjanak még ha rövid időre is egymástól..Az már érezhető mennyire nem közömbös neki sem a lány.!

A terrortámadás próbája hát elég durva tréfa volt. Ijesztő ez a szöges arcmaszk. Úgy látszik K nem tudta megállítani E, -t aki a fejébe vette a konfrontációt. és nagyon tetszett a lány elemzése, miszerint nem fél a rendőrségtől, vagy attól hogy elfogják. Jó volt látni az összefogást, ugyanakkor az egymás cukkolását is, igencsak méregetik egymást..még nem teljesen fogadta el a lány abszolút tehetségét pszihológiai szinten.
Megjelent egy T betű, és van egy olyan érzésem, hogy ez majd egy szervezet nevét fogja kiadni..vagy a céljaiknak a röviditését. HÁt majd meglátjuk. első közös ebéd máris egy merénylet miatt szakad meg.

Bezzeg a matrica ragadna ha kapna lehetőséget, de megint levakarták mielőtt még sikerrel járna. Micsoda farkasszemet nézett ...tuti betesz itt még a csapatnak is akár...semmi jót nem nézek ki belőle..mert az tuti nem mond le olyan könnyen róla. Még a gonoszokkal való összefogást is kinézem belőle...
Egyre izgalmasabb, mintha az eddigiek csak bemelegítők lettek volna! :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Vissza: “Kína”