Easy Fortune, Happy Life (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Easy Fortune, Happy Life (4/17)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 30. 21:37

Kata58 írta:Nagyon szépek a kitett képek...látszik mindkét képen, hogy profin van megcsinálva. Ugye ez nem telefonról van?

Kata! A telefonomat már Frédi és Béni is használhatta volna, olyan őskövület. Azzal nem lehet
normális képet csinálni. Nem vagyok profi, még csak most kezdem felfedezni a fotós énemet,
és hogy mennyire élvezem az egészet. Mindig nagyon szerettem a jó fotókat. Bármi jöhet, ami
tetszik.

Meg kell mondjam, hogy a saját képeim is tetszenek. Meg vagyok magammal elégedve.

Sima egyszerű gépem van. Két éve vettem:

Kép
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. május 30. 21:41

gyomar írta:Ebben két részben nekem, Unni-hoz hasonlóan főleg a másodhegedűs tetszett, nagyon szépen, lágyan tud nézni.Nem kell ahhoz taplónak lenni, hogy valaki rossz fiú legyen.

Marcsi, úgy látom, hogy nemcsak nekünk tetszik jobban a "másodhegedűs", hanem pl. Gabócinak, RiziBizinek is. :D
Engem már akkor megfogott, amikor Rita betette az ízelítőnek szánt fotót róla. :D
A sorozatban az igazi nagy kedvencem a kutyus. :D Nagyon hasonlít a mi kutyusunkra, aki 14 évig elárasztott bennünket a ragaszkodó szeretetével. :D Nagyon hiányzik, ezért is jó Anthonyt látnom.

Rita írta:Tuti, hogy lesz jelentősége a Dong Jie hátán lévő tetoválásnak. Kétszer is mutatták. Nem tetszik:

Rita, nekem sem tetszik a tetkója, bár én eleve elzárkózom ettől.
Szerencsére a fiamat sikerült lebeszélnem róla anno. Fiatalon még elmenne a tetkó, de egy idősödőn már szörnyen néz ki. :twisted:
Ezt a viccet szoktam elmesélni, amikor "szentbeszédet" tartok:

Spoiler: mutasd
Idős bácsika bemegy az orvoshoz, és azt mondja:
- Doktor úr! Vizsgálja már meg a nemiszervem! Úgy látom, nagyon összement.
Doktor megvizsgálja, és azt mondja:
- Nincs ezzel semmi baj. Ez egy 20 centiméteres normális férfi nemiszerv. És egy szép női név is rá van tetoválva: RÓZA.
- Igen doktor úr, de nemrég még látszott a teljes szöveg, hogy: VITÉZ NAGYBÁNYAI HORTHY MIKLÓS LEGVITÉZEBB MATRÓZA. :)...

Egyébként Dong Jie tetkója, szerintem a "szervezethez" tartozását jelképezi. Azét, amelyik elvárja tőle, hogy hálálja meg mások segítségét, azokét akik megmentették az életét, de ha nem tudja viszonozni, az "adósságát letörleszteni", akkor ön-kezűleg véget kell vetnie az életének. :shock:
Nem tudom melyik lehet ez a szervezet... :roll:
A jakuzákra (yakuza, Japán) rákerestem, de azok elvileg "öltönyösök", és
szörnyen agyontetoválják magukat... íme egy fotó róluk.

Kép

Nem lehet elég korán kezdeni... :lol:

Kép
Kép
KépKépKép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 31. 6:17

Unni! Én még arra is gondolok, hogy így fogjuk megtudni, ki az apja Dong Jie-nek. A pénzkölcsönző
főnöke, csak a keresztapja, és egyszer DJ utalt rá, hogy a főnök mentette meg az életét. Szerintem
amolyan fogadott gyermek lehet, akinek egy maffiafőnök lehetett az apja, és talán ennek még lesz
jelentősége a soriban. Nem tudom, csak találgatok. Kétszer is mutatták a tetkót, biztos, hogy egyszer
fogjuk látni egy olyan helyen, vagy olyan valakin, ahol és akin nem számítunk rá.

A viccet ismertem, de jót nevettem rajta. Már régen hallottam. Igazad van, idővel szörnyen tudnak
kinézni a szétfolyt, eltorzult minták.

Két nagyon lüke tetkó:

Spoiler: mutasd
Kép
Kép

Pár kép Anthonyról: Da Feng olvasta a Lassie-t:

Kép

Amikor Da Fengnek kellett döntenie, kié legyen a második csirkecomb, két reménykedő várományos
is volt:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 31. 6:46

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!

Aki már unja, ne nézzen ide, de ma sem tudtam megtenni, hogy ne fényképezzek.
Annyira szép volt az ég alja! És ebben az a jó, hogy minden nap mást látni rajta.

Sajnos naplementét itt a faluban nem tudok lekapni, mert eltakarják a házak a
tájat. Csak az északi és a keleti oldalra szabad a kilátásom.

A mai fotók címe: "Napfogyatkozás"

Kép

és a "A másik kémény"

Kép
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. május 31. 11:40

Szia Rita!
Garantalom Neked,hogy en sosem fogom megunni. :D
Ket okbol is:1.a noverem amator fotos(sok kiallitasa volt mar),nagyon sok termeszet fotot keszit.
2.nagyon szeretem a termeszetben keszitett fotokt es a festeszeiben is elonyben vannak nalam.
Kedvenc festom pl.Paal Laszlo es Siskin. :)
Keresztszemesben csinaltam a paromnak,o a Balaton mellett,Tapolcan szuletett es a Szentgyorgy hegyen volt szolojuk,ez adta az ihletet. ;)
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. május 31. 13:44

Rita írta:
Kata58 írta:Nagyon szépek a kitett képek...látszik mindkét képen, hogy profin van megcsinálva. Ugye ez nem telefonról van?

Kata! A telefonomat már Frédi és Béni is használhatta volna, olyan őskövület. Azzal nem lehet
normális képet csinálni. Nem vagyok profi, még csak most kezdem felfedezni a fotós énemet,
és hogy mennyire élvezem az egészet. Mindig nagyon szerettem a jó fotókat. Bármi jöhet, ami
tetszik.

Meg kell mondjam, hogy a saját képeim is tetszenek. Meg vagyok magammal elégedve.

Sima egyszerű gépem van. Két éve vettem:

Kép

szuper ez a kis gép....már nem is csodálom, "annyira, " hogy ilyen jó képeket csinálsz.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. május 31. 14:21

Bár tudom hogy Dj fogja vinni a pálmát, de nekem is a másodhegedűs és Yang tetszik a legjobban a fiúk közül....de azért majd érdekes lesz a kavarás.... :lol: :lol: :lol: nagyon nem szeretem a tetkókat, ahogy a cigarettázást sem. És sajnos egyre több színészt vesznek rá arra hogy cigizzen akár a reklám erejéig...úgy tartom, hogy minden egyes szál egy koporsószög! ennél már csak az alkohol és a drog rosszabb..a drog mindenképpen...mert inni lehet kulturáltan is....
Köszönöm, hogy megmutattad a gépedet, nagyon tetszik...azt is amit nyújtani tud..kicsi és könnyen kezelhető.... :lol: :lol:
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. május 31. 18:02

Rita írta:Unni! Én még arra is gondolok, hogy így fogjuk megtudni, ki az apja Dong Jie-nek. A pénzkölcsönző
főnöke, csak a keresztapja, és egyszer DJ utalt rá, hogy a főnök mentette meg az életét. Szerintem
amolyan fogadott gyermek lehet, akinek egy maffiafőnök lehetett az apja, és talán ennek még lesz
jelentősége a soriban. Nem tudom, csak találgatok. Kétszer is mutatták a tetkót, biztos, hogy egyszer
fogjuk látni egy olyan helyen, vagy olyan valakin, ahol és akin nem számítunk rá.

Rita, én is kíváncsian várom, hogy ki lehetett az apja, de eddig úgy tűnik, hogy ennek a fiúnak helyén van szíve. /Remélem, nem vezettek meg!/ :D
A pénzbehajtásokat nem agyamenten intézi... legalábbis azt szem előtt tartja, hogy a "halálra vert adós nem fizet".
A főnöke vér-szerinti fia e tekintetben egy nagy lúzer. Bízom benne, hogy jó messzire elhúz az a fehér öltönyös majom. :roll:

Rita, szenzációsan jók a fotóid! A tegnapiak és a maiak is. :D Ritka szép látványt nyújtanak. Ha nem tudnám, hogy Te készítetted, fotoshopos előállításra gyanakodnék. :roll:
Kép
KépKépKép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 31. 18:07

Szia Éva! Te a hímzésben, varrásban találtad meg azt, amit én a fordításban.
Ha örömet akarsz szerezni valakinek, akkor ha meg van a terv, tűt ragadsz, és
már készíted is. Én ugyanígy vagyok vele. Legyen névnap, karácsony, szülinap,
évforduló, már szedem is elő a megfelelő mappából a hetek hónapok óta begyűjtött
alapanyagot, és állok is neki a fordításnak.

A fényképek mindig vonzottak, főleg a profi magazinfotók, de maga a fényképezés
soha. Most történt velem valami, ami miatt állandóan hordom magamnál a masinát,
hátha látok valami megörökítésre méltót. Rájöttem, szeretek fotózni.

Azért egy tájképet kivarrni jóval több idő, mint megfesteni. Szép lett! Biztosan örült
a párod neki.

Teregetés közben vettem észre, hogy a járda szélén egy csoport sóska nőtt ki. Mint
mindig, amikor olyat látok, hogy valami nem jó helyen van a kertben vagy az udvaron,
ezt is a madarakra fogtam. A kertből származhat, mert nem vad sóska:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 31. 18:24

Kata58 írta:Bár tudom hogy Dj fogja vinni a pálmát, de nekem is a másodhegedűs és Yang tetszik a legjobban a fiúk közül....de azért majd érdekes lesz a kavarás.... :lol: :lol: :lol: nagyon nem szeretem a tetkókat, ahogy a cigarettázást sem. És sajnos egyre több színészt vesznek rá arra hogy cigizzen akár a reklám erejéig...úgy tartom, hogy minden egyes szál egy koporsószög! ennél már csak az alkohol és a drog rosszabb..a drog mindenképpen...mert inni lehet kulturáltan is....
Köszönöm, hogy megmutattad a gépedet, nagyon tetszik...azt is amit nyújtani tud..kicsi és könnyen kezelhető.... :lol: :lol:

Szia Kata! A Yang Yangot alakító színésszel nem vagyok megbarátkozva. De hiába szeretném
megmondani, hogy mi az, amit kifogásolok benne, nem tudnám megmondani. A játékával nem
nyűgözött le, az biztos. Egy dolog tetszik benne, hogy amikor mosolyog kedvesen belyukad az
arca.

A fényképező a saját kategóriájában jónak mondható, de közel sem a legjobb gép. Arra kellett,
hogy Angliából jó képekkel jöjjek haza.

Akkor még csak fényképeztem amit láttam, most pedig előbb meglátok, és utána kattintgatok.

Angol büdöske:

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. május 31. 18:40

Rita!
Elfelejtettem én is megemlíteni, hogy milyen jók a fotók amiket csináltál. A természet gyönyörű és megunhatatlan. Ne fogd magad vissza!
Évának a képei is csodálatosak, nagyon szép helyen él.
Én még nagyon szeretem a felhők millió alakját, egy kis fantáziával sok minden látható bennük. Azt hiszem a régi fórumban már írtam, hogy az apukám halála után csináltam egy képet a felhőkről, amiben az apukám arca nézett le rám. Sajnos a régi telefonomon volt és elveszett.

Ezek a netről vannak, direkt ilyeneket választottam.

Kép Kép

Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 31. 18:49

Unni2011 írta:
Rita írta:Unni! Én még arra is gondolok, hogy így fogjuk megtudni, ki az apja Dong Jie-nek. A pénzkölcsönző

Rita, én is kíváncsian várom, hogy ki lehetett az apja, de eddig úgy tűnik, hogy ennek a fiúnak helyén van szíve. /Remélem, nem vezettek meg!/ :D
A pénzbehajtásokat nem agyamenten intézi... legalábbis azt szem előtt tartja, hogy a "halálra vert adós nem fizet".
A főnöke vér-szerinti fia e tekintetben egy nagy lúzer. Bízom benne, hogy jó messzire elhúz az a fehér öltönyös majom. :roll:

Rita, szenzációsan jók a fotóid! A tegnapiak és a maiak is. :D Ritka szép látványt nyújtanak. Ha nem tudnám, hogy Te készítetted, fotoshopos előállításra gyanakodnék. :roll:

Unni! Olyan jót röhögtem az 5. rész fordítása közben. Dong Jie nemhogy nem veret szét egy vendéglőt,
hanem még főzési tanácsokat is adott az adós vendéglősnek, akinek ezáltal finomabb lett a levese, így
tuti, hogy fel fog lendülni az üzlete és fizetőképes lesz. Azért ez túl szép, hogy igaz legyen, de én ezt a
fajta humort is nagyon szeretem.

Kép

Dong Jie kóstolót tart:

Kép

Ja, és az embereit könyvtárba küldi, hogy művelődjenek! Azok meg a meztelen nőket ábrázoló festményeket
lesik a könyvekben:

Kép

Köszönöm a dicséretet! Az a röhej, hogy eddig én sem tudtam, hogy tudok ilyen szép fotókat is készíteni,
gyönyörű pillanatokat elkapni. Azt sem tudtam, hogy a gépem képes rá.
Nem értek a photoshophoz, a természet produkálta ezeket a csodálatos színeket. Mindig látom reggelente,
de soha nem éreztem rá késztetést, hogy lefényképezzem.

Ez is ma reggel készült, hasonló a pár nappal ezelőttihez, de nem olyan szép színes, illetve az, de nem látszik
a párától, ezért nem tettem ki. Bármilyen hihetetlen, 10 perccel a napfelkeltés kép után készült. Felhőben az
egész falu. Gyönyörű is volt egész nap az idő:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 31. 19:05

Szia Gabi! Mindenre emlékszem! Én is nagyon-nagyon imádom a felhőket. Azt is fogok fotózni.
Nem régen jutott eszembe, hogy mennyire imádtam a régi Társalgó hangulatát. Szinte csak Joe,
Te, Boszi, és én tettünk ki oda érdekesnél érdekesebb dolgokat, de akkor is nagyon klassz volt!
Fel kéne eleveníteni! Én már el is mentettem egy oldalt, aminek a segítségével az első lépéseket
meg fogom tenni. Ízelítő az első lépésből. Ehető házacskák:

Kép
Kép
Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2016. május 31. 19:28

Szia Rita! Nagyon jó részek voltak! Nekem is Dong Jie a kedvencem, azonnal magával ragadott. Úgy gondolom az ő életében is vannak titkok, mert nagyon szomorúan nézte az édesanyja fényképét. A Yang Yang-ot alakító színészt én ismerem, a Black and White című soriban láttam. Itt elég furcsa szerepe van.
Köszönöm a feliratokat, várom a folytatást!
A fényképek nagyon szépek, ügyes vagy!
Szép hetet nekünk!
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. május 31. 20:05

Rita, jó, hogy említed ezt a vendéglátós kérdést, ugyanis amikor kézbe vette az ominózus ünnepi vacsi elkészítését, egyáltalán nem az jutott róla eszembe, hogy az apja maffia tag lett volna, hanem sokkal inkább az, hogy a szakácsművészet iránti elköteleződését örökölhette tőle, vagy az édesanyjától. :D
Érezhető, hogy a génjeiben van a főzés iránti szeretet.
Persze, ettől még alakulhatott úgy az apja élete, hogy korpa közé keveredett.
Még azt is el tudom képzelni, hogy Dong Jie csak az "árvaságra" jutását követően keveredett ebbe a helyzetbe. (Bár még ez az árvaság is kérdőjeles, mert akár még balkézről is születhetett.)
Az ő sorsa jobban izgat, mint a keselyűké. :roll:
Kata, valóban Yang Yang is nagyon jólelkű, szeretetreméltó fiú, de valami azt súgja, hogy a magánéletét illetően fog ő még meglepetést okozni a szüleinek. Szerintem, a gyengébbik nem iránt nemigen érdeklődik. :roll:
Éva, nagyon szép a hímzésed! Köszönöm, hogy megosztottad velünk. :D
Gabóci, én is gyakran látok a felhőkben "képeket". Ilyenkor mindig azt érzem, hogy ezek nem véletlenek, hanem így küldenek üzenetet az égiek. :D
Kép
KépKépKép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 31. 20:51

B.Marika írta:Szia Rita! Nagyon jó részek voltak! Nekem is Dong Jie a kedvencem, azonnal magával ragadott. Úgy gondolom az ő életében is vannak titkok, mert nagyon szomorúan nézte az édesanyja fényképét. A Yang Yang-ot alakító színészt én ismerem, a Black and White című soriban láttam. Itt elég furcsa szerepe van.
Köszönöm a feliratokat, várom a folytatást!
A fényképek nagyon szépek, ügyes vagy!
Szép hetet nekünk!

Szia Marika! Mindenkinek Dong Jie a kedvence, nekem is, de Da Fengben is látok valamit mocorogni.
Nem leszek szomorú a végén, ha DF-é lesz a lány, csak abban reménykedem, hogy Dong Jie is talál
magának valakit. Most még nincs másik lány a színen, de hátha...

Nagyon szívesen a feliratokat! Köszönöm a dicséretet!

Ahogy Unni írta, Yang Yang nem véletlenül furcsa. Az ötödik részben már jobban lehet látni, hogy miért.
Nem véletlenül mondta Da Feng a szüleinek, amikor azok nagyon örültek, hogy FA milyen jól kijön a
fiukkal (a harmadik képen észrevettem egy helyesírási hibát, remélem a feliratban javítottam!):

Kép
Kép
Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. május 31. 20:55

Sziasztok!
Nekem vannak olyan tetoválások amelyek tetszenek. Pár évvel ezelőtt, még én is nagyon szerettem volna a lapockámra, de valamiért nem jött össze.Most már nem bánom, hogy nem lett, de még emlékszem amikor lázasan kerestem a mintákat.
No persze a Jakuzák tetoválása,az már az erősen túlzás kategóriába tartozik.
Szép estét kívánok mindenkinek.
Marcsi :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. május 31. 21:26

Unni2011 írta:Rita, jó, hogy említed ezt a vendéglátós kérdést, ugyanis amikor kézbe vette az ominózus ünnepi vacsi elkészítését, egyáltalán nem az jutott róla eszembe, hogy az apja maffia tag lett volna, hanem sokkal inkább az, hogy a szakácsművészet iránti elköteleződését örökölhette tőle, vagy az édesanyjától. :D
Érezhető, hogy a génjeiben van a főzés iránti szeretet.
Persze, ettől még alakulhatott úgy az apja élete, hogy korpa közé keveredett.
Még azt is el tudom képzelni, hogy Dong Jie csak az "árvaságra" jutását követően keveredett ebbe a helyzetbe. (Bár még ez az árvaság is kérdőjeles, mert akár még balkézről is születhetett.)
Az ő sorsa jobban izgat, mint a keselyűké. :roll:
Kata, valóban Yang Yang is nagyon jólelkű, szeretetreméltó fiú, de valami azt súgja, hogy a magánéletét illetően fog ő még meglepetést okozni a szüleinek. Szerintem, a gyengébbik nem iránt nemigen érdeklődik. :roll:
Éva, nagyon szép a hímzésed! Köszönöm, hogy megosztottad velünk. :D
Gabóci, én is gyakran látok a felhőkben "képeket". Ilyenkor mindig azt érzem, hogy ezek nem véletlenek, hanem így küldenek üzenetet az égiek. :D

Igazad van Unni! Fiatal kora ellenére jól állt a kés a kezében, bár mondta, hogy a munkaeszköze. Hihi!

Marika írta, hogy DJ igen szomorúan nézegette az anyjával közös fotót. Már ott is hiányzott az apja.
Most már igazán kíváncsi vagyok, mi lett a családjával, hogy ennyire egyedül maradt.
Szegény Da Feng, felkötheti a gatyáját, mert tényleg izgalmasnak tűnik DJ múltja. Mondjuk azt sem tudjuk,
hogy Da Feng mellől hová tűntek a szülei. Lehet, hogy az is érdekes sztori lesz! Sőt! Merjünk nagy klisében
álmodni! Mi lenne, ha Da Feng és Dong Jie múltjában lennének közös pontok? Esetleg rokonsági kötelék?

Ezen jót nyihogtam:

Kép
Kép

Unni2011 írta:Gabóci, én is gyakran látok a felhőkben "képeket". Ilyenkor mindig azt érzem, hogy ezek nem véletlenek, hanem így küldenek üzenetet az égiek. :D

Ez nagyon szép gondolat, és passzol Gabi érzéseihez is.

Sosem fogom elfelejteni, hogy ültem a repülőn, az új fényképezőmmel, ráadásul az ablaknál és a nagy
bambulásban (először repültem) elfelejtettem fényképezni. Egy felhős képem van. Na, majd az idén:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. május 31. 21:32

köszönöm az érdekesebbnél érdekesebb képeket..megkeresem majd a kedvenc szines ég képemet a telómon és elküldöm majd emailban mert nem sikerült ma feltennem. Nem tudom mit hoz a holnap, jó lenne kijutni apuhoz, de ahány időjárás mind mást mond :lol: :lol:
Egyébként nagyon nem örülök neki, hogy lassan már nincs is olyan sorozat vagy film, amibe ne lenne olyan szereplő aki "más" nem tudom miért kell mindenáron lenyomni az ilyet az ember torkán..azt még megértem, hogy egy adott helyzetben egy lány fiúnak adja ki magát de persze értelemszerűen aztán kiderül az igazság..de az egynemű kapcsolatokat nem szeretem "kirakatban" magán ügy de maradjon az ilyen a négy fal között. Nem a személyt utálom, hanem cselekedetet. :oops:
Mindenkinek szép álmokat! ;)
picike

HozzászólásSzerző: picike » 2016. június 1. 12:54

Köszönöm a heti fordítást. Szép napot!
Agacska

HozzászólásSzerző: Agacska » 2016. június 1. 14:46

Nagyon köszönöm a feliratokat.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 1. 18:00

picike írta:Köszönöm a heti fordítást. Szép napot!

Agacska írta:Nagyon köszönöm a feliratokat.

Mindkettőtöknek nagyon szívesen! Jó szórakozást!

Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 1. 18:05

gyomar írta:Sziasztok!
Nekem vannak olyan tetoválások amelyek tetszenek. Pár évvel ezelőtt, még én is nagyon szerettem volna a lapockámra, de valamiért nem jött össze.Most már nem bánom, hogy nem lett, de még emlékszem amikor lázasan kerestem a mintákat.
No persze a Jakuzák tetoválása,az már az erősen túlzás kategóriába tartozik.
Szép estét kívánok mindenkinek.

Szia Marcsi! Én is láttam már nem egy tetkót, ami tetszett, de arra soha nem gondoltam,
hogy nekem is lehetne egy. Nem csábít a gondolat, de attól elfogadom, ha valakinek ez
a szíve vágya. A családomban senkinek nincs, csak a középső fiamnak, a hátán. Ő boldog
vele, így én is.

Marcsi! Ez a 3000. hozzászólás!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 1. 18:16

Kata58 írta:köszönöm az érdekesebbnél érdekesebb képeket..megkeresem majd a kedvenc szines ég képemet a telómon és elküldöm majd emailban mert nem sikerült ma feltennem. Nem tudom mit hoz a holnap, jó lenne kijutni apuhoz, de ahány időjárás mind mást mond :lol: :lol:
Egyébként nagyon nem örülök neki, hogy lassan már nincs is olyan sorozat vagy film, amibe ne lenne olyan szereplő aki "más" nem tudom miért kell mindenáron lenyomni az ilyet az ember torkán..azt még megértem, hogy egy adott helyzetben egy lány fiúnak adja ki magát de persze értelemszerűen aztán kiderül az igazság..de az egynemű kapcsolatokat nem szeretem "kirakatban" magán ügy de maradjon az ilyen a négy fal között. Nem a személyt utálom, hanem cselekedetet. :oops:
Mindenkinek szép álmokat! ;)

Szia Kata! Küldd el a képet, és kiteszem!

Én úgy vagyok ezzel a kérdéssel, hogy ha akarjuk, ha nem, a másság létezik. Együtt kell
tudni élni vele.
Mikor a thai Full House-t fordítottam, akkor olvastam, hogy az egész világon a thaiok a
legelfogadóbbak a mássággal szemben. Ki hitte volna? Nem egy nyugati, hanem egy ázsiai
ország!

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. június 1. 18:18

Rita!
Csúcs szuper megelőztél a 3000.hozzászólás ünneplésével.
Mivel ma itthon voltam szabadnapon többször itt jártam és egyszer csak látom 2996.no onnantól kezdve itt voltam és vártam, hogy meglegyen.
Igen Rita ez a Te érdemed, mert ha nem lenne ilyen otthonos és meleg hely akkor biztos nem lenne ilyen sok hozzászólás.
Szép estét kívánok mindenkinek aki hozzájárult ehhez a szép kerek számhoz.
Kép

Vissza: “Tajvan”